W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Partyzantka seniorów  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
20 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 3593
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:24, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Al, polecam ci zacząć jeść bardziej pikantne potrawy , mi to pomogło Wink
A co do marnowania mięsa. Najlepsze mięso pochodzi od młodych sztuk . Jest bardziej soczyste i krew się leje bardziej medialnie .

Trzeba rozkręcić towarzystwo tak jak w Grecji , wtedy i seniorzy się rozkręcają W sobotę „ofiarą” kolejnego jogurtowego ataku padł grecki Minister Finansów i niedoszły lider partii Pasok, Evangelos Venizelos.

Podczas krajowego zjazdu partii do miejsca zajmowanego przez Venizelosa podszedł starszy mężczyzna oblewając go następnie jogurtem.

Zwróćcie uwagę jak symboliczne jest to zdjęcie. Jak z plakatów propagandowych anarchistów , komunistów sprzed prawie wieku . Wychudzony stojący, starszy mężczyzna o kulach i siedząca tłusta ludzka świnia reprezentująca tzw elity polityczne . Można by tak pomyśleć , że tak już kiedyś było, albo że zawsze tak było . Można też pomyśleć , że na przełomach dziejów dokonywał się pewna kosmetyka, np z monarchii w demokracje itp, ale to wszystko chuj . Nie jest istotne jak nazywa się system , ludzi nie interesuje kosmetyka. Władza niszczy wszystko co ludzi interesuje , bądź powinno interesować.

Więc jogurt już był , trza zacząć strzelać - najpierw do siebie ( to jest ostrzeżenie )
Publiczne samobójstwo greckiego emeryta wstrząsnęło opinią publiczną. Emerytowany doktor farmacji pracował do 70 roku życia. W liście pożegnalnym napisał, że został zmuszony do samobójstwa przez władzę, która wprowadziła drastyczne działania oszczędnościowe. Jego emerytura wynosząca 1200 euro miesięcznie została obcięta 2 lata temu o 15 procent. Ale koszty życia rosły.
W końcu wstrzemięźliwość , popuści rozum dojdzie do głosu i ludzie przestaną strzelać do siebie, a zaczną strzelać do świń . Bo świnie dają mięso Wink
kacdor

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:57, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chodzi mi o twoje nawoływanie do mordowania Al Kohol. Jeżeli dla ciebie nie podzielanie twojej żądzy krwi to bycie miękką fają to chyba masz problem. Poza tym kto tu jest miękką fają wysyłającą swoich dziadków na akcje kamikadze?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Al Kohol

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:55, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aqua tez tak obstawiam. mysle ze najlepsze wytlumaczenie tej sytuacji bylo w filmie "cube". dlatego ja tam nie mam wielkich zludzen zwiazanych z tym ze ktos/ja by wypierdolil w kosmos troche ludzkich swin, mam za to nadzieje ze moze jednak cos by to zmienilo. po prostu patrze wstecz i glosno mysle ze takie rzeczy raczej rzadko sie wydarzaly wiec moze warto sprobowac. szczegolnie jakby przybralo to rozmiar jakiejs fali to mogloby byc ciekawie. tak jak pisalem - system to przede wszystkim my. jakby tak obnazyc bezradnosc i bezbronnosc naszych panow moze ludzie przestali by sie tak kurewsko bac i wstali w koncu z kolan. czyz w kontekscie upadku naszej cywilizacji moj pomysl nie jawi ci sie teraz jako rozpaczliwa proba wyprowadzenia jej na inne tory? Wink

ordel no w grecji juz cos sie dzieje. hehe a kolezka co sie zabil mial kolo tysiaka euro emerytury. ja tyle nie zarabiam. to tylko obrazuje skale naszego zniewolenia. mysle ze czynnik ludzki jest nie do przewidzenia i psychopaci jednak sie przejada. ludzie w desperacji odpierdalaja naprawde niezle numery.

kacdor nawoluje do mordowania bo to najlepsza metoda na osiaganie celow politycznych. gdyby bylo inaczej to zaden kraj nie mialby swojej armii bo i po co? ja nie rozumiem jak mozna byc tak tepym zeby tego nie ogarniac. jezeli nie podzielasz mojej zadzy krwi to jestes miekka faja i nic tego nie zmieni - za bardzo sie sluchasz swojej mamy. gdyby przemoc sie nie sprawdzala to amerykanie nie prowadziliby wojny w afganistanie czy iraku. libia do dzis bylaby rzadzona przez kaddafiego. to sa podstawy czlowieku. nasi wladcy rzadza terrorem - to jedyna metoda ktora respektuja. dlaczego uwazasz ze oni moga nas wysylac do afganistanu i iraku a sami nie mieliby zaznac jak to jest kiedy bomba ci wypierdala pod dupa? ej a moze ty chodzisz na wybory co? a akcja "kamikadze z dziadkami" swiadczy tylko o twoich klopotach ze zrozumieniem tekstu. owszem, pisalem cos podobnego ale diabel tkwi w szczegolach a ty najwyrazniej nie jestes w stanie ich wylapac. szkoda.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Vril

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:55, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ależ dajcie już spokój. Ten gość to zwykły, prosty podżegacz, którego bagaż osobistych problemów i frustracji obżarł już do kości. Wobec tego wymyślił sobie jakąś rewolucję i próbuje wmówić innym by za nią nadstawiali dupy.

@Al Kohol-jak masz ochotę walczyć to walcz. Uzbrój się w gnata, cierpliwość i poluj na skurwysynków. Jest szansa, że zanim Cię dorwą odstrzelisz kilku. Innym za to daj możliwość wyboru, bo jeśli nie potrafisz uszanować tego to bliżej Ci do tych z góry, niż do tych z którymi podobno się identyfikujesz.
Ze swoimi frustracjami nie musisz się też tak obnosić. Na tym świecie bowiem nie tylko ty masz problemy i doły egzystencjalne. Być może wielu ma nawet większe ale nie ma możliwości by tym się dzielić . Dam Ci radę- masz rodzinę, więc skup się na niej. Rób wszystko by być z nią jak najbliżej, czerpać z tego satysfakcję i radość życia. Każdy dzień jest ważny. Bo być może kiedyś zdasz sobie sprawę, że większość życia straciłeś na szarpaninie i gonieniu miraży, zamiast cieszyć się z tego, co najbliższe i najdroższe. Powodzenia Ci życzę.
astrit

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:45, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Dam Ci radę- masz rodzinę, więc skup się na niej. Rób wszystko by być z nią jak najbliżej, czerpać z tego satysfakcję i radość życia. Każdy dzień jest ważny. Bo być może kiedyś zdasz sobie sprawę, że większość życia straciłeś na szarpaninie i gonieniu miraży, zamiast cieszyć się z tego, co najbliższe i najdroższe. Powodzenia Ci życzę.

jasne Al cohol, masz rodzine to skup się na żonie na pewno tego pragnie Razz, zamęczaj dzieci troskliwością dopóki są małe i ci na to pozwalają Very Happy, jak ci za mało to weź psa i kota ze schroniska one też kochać ciebie chcą...i ciesz się nimi jak tylko możesz Rolling Eyes

*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
Powrót do góry
tosemja

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:25, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnie gdyby skaczący z mostu, pod pociąg, czy jakoś podobnie realizujący swój przepis na życie ludzie myśleli podobnie.
Lepiej spłonąć niż zgasnąć Wink

Vril do Al Kohola napisał:
Dam Ci radę- masz rodzinę, więc skup się na niej. Rób wszystko by być z nią jak najbliżej, czerpać z tego satysfakcję i radość życia. Każdy dzień jest ważny."

A za wszystko inne zapłacisz kartą mastercard - najlepiej kredytową.
Powrót do góry
astrit

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:49, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tosemja nie medrkuj, bo widać po awatarze jak tam pensów na chodniku szukasz Razz

Powrót do góry
Al Kohol

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:57, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a wiesz ze mnie wzruszyles vril? naprawde. a jak przeczytalem to zdanie:
Cytat:
Innym za to daj możliwość wyboru, bo jeśli nie potrafisz uszanować tego to bliżej Ci do tych z góry, niż do bla bla bla...
to ci powiem ze nawet sie zarumienilem. "daj mozliwosc wyboru" hmm ej ale nie musisz zaraz sie tak podlizywac stary. ja naprawde gowno moge wiec nie ma sensu robic ze mnie guru. ale skoro lubisz sie w takie gierki bawic to spoko, oto daje ci mozliwosc wyboru (fanfary). prosze, od tej chwili mozesz robic co chcesz. zalatwione? teraz mozemy juz byc kumplami?

sory ale nie kumam cie vril. wydawales mi sie kiedys bardziej zdystansowanym kolesiem. co sie stalo? naruszylem jakies twoje tabu? brales udzial w programie mk-ultra i nagle cos ci sie w bani przestawilo? co jest grane? to nie sa nasi bogowie. to zwykle gnidy, ktore mozemy rozdeptac. to juz nawet pomarzyc sobie nie moge i w ten sposob dac ujscie frustracji, co? moze zrobmy sobie liste tematow zakazanych? tak bedzie prosciej. wujku dobra rado co proponujesz? moze powinienem pojsc do spowiedzi, jak myslisz? albo do psychologa, a najlepiej od razu do psychiatry. jestem pewien ze cos by mi przepisal. przeciez ja jestem nienormalny, nie? jak moge w ogole pomyslec zeby kogos wysadzic w powietrze, a potem jeszcze o tym publicznie pisac? boze alez jestem popieprzony! musze popracowac nad swoimi emocjami. mam powazne problemy osobiste co zaburza moj odbior rzeczywistosci ktora jest przeciez taka zajebista. zapisze sie na jakis odwyk od nienawisci metoda dwunastu krokow. to mi na pewno pomoze. kiedy skoncze to swiat stanie sie nagle jednym wielkim disneylandem ktorego wczesniej nie dostrzegalem. otworzy mi sie trzecie oko, trzecie ucho i drugi odbyt zebym bezproblemowo mogl sie zesrac ze szczescia. tak, to na pewno problem ze mna, a nie ze swiatem. jestem zwyczajnie nieprzystosowany. xanaxu mi trza. jak bede na pozytywnej bombie od rana do wieczora to zapomne o sianiu destrukcji. tak wiec jest nadzieja. nie musisz sie juz o mnie martwic.

nie, nie astrit mi potrzebne jest tak naprawde jakies hobby. chyba zaczne cos zbierac. co proponujesz? moze plakaty pilkarzy? albo postaci ze star warsow. bede sie nimi bawil. przystawie luka do leyi a zboku bedzie jechal hand solo. juz sie ciesze.

tosemja no zajebiscie by bylo gdyby przed smiercia wlaczal sie tryb "heroic". hehe nie potrafie sobie wyobrazic takiego swiata. smutne.
Powrót do góry
Aqua

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:22, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laughing Laughing Laughing
Al, proszę Cię. Popłakałem się ze śmiechu.
astrit

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:48, 18 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

okjjj Al coholu komplikujesz od razu sobie jakimis figurantami z Warstara...nie lepiej zbierć motyle, prawie ze możliwości w nieskonczonosc, albo jakies inne fruwające nieloty? Zawsze to cos , przyziemne to to i łatwiej złapać i ustrzelić, nie ma to jak być sprytniejszym od swojej zwierzyny, co?

Powrót do góry
realista

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:19, 19 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aqua napisał:
No tak, ale system wcale nie upada. Każdego dnia jest coraz silniejszy i zabiera nam coraz więcej. To My mamy coraz gorzej. System ma się coraz lepiej. Ja twierdzę, że kiedyś system przedobrzy i nas zeżre. Wpierdoli nas razem z obuwiem. I wtedy będzie koniec cywilizacji, bo system nie będzie miał hamulca, my go nie zatrzymamy, a jak upadnie to razem ze wszystkimi jednostkami, które są do niego podłączone. I taki będzie finał panowania naszej "zachodniej cywilizacji". W kolejce do tronu już stoją Chiny czy Indie, względnie Brazylia, albo RPA. Europa ze swoją demografią zostanie albo pobojowiskiem nuklearnym albo jednym wielkim muzeum socjalizmu.

I tyle w temacie - doskonale to ująłeś. Nic dodać nic ująć. Jedyna metoda to doskonale zorganizowany terroryzm - ale na to potrzeba mnóstwo siana którego nikt z nas nie ma i mieć nie będzie - bo jak będzie siano - to nie będzie ochoty do rewolucji Smile
Madison

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:03, 20 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze długo będziecie po sobie jeździć? Co za wstyd, skończcie z tym! Chcecie naprawiać coś w państwie taką dyskusją? Tracicie tylko energię, a świnie się z Was śmieją bo nasz zamęt to ich wygrana.

Każdy ma swoje zdanie i szanujmy to, ale w porozumieniach i ponad podziałami.

Ja także uważam (już ktoś o tym pisał), że nie możemy wykorzystywać innych rąk dla swoich potrzeb, ale szukajmy rozwiązań. Chcemy zmian to róbmy zmiany.

Mam wrażenie, że "dajemy dupy" za każdym razem takimi postawami. Wątek organizujemy się stoi odłogiem. Wstyd.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:36, 20 Kwi '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

realista napisał:
Aqua napisał:
No tak, ale system wcale nie upada. Każdego dnia jest coraz silniejszy i zabiera nam coraz więcej. To My mamy coraz gorzej. System ma się coraz lepiej. Ja twierdzę, że kiedyś system przedobrzy i nas zeżre. Wpierdoli nas razem z obuwiem. I wtedy będzie koniec cywilizacji, bo system nie będzie miał hamulca, my go nie zatrzymamy, a jak upadnie to razem ze wszystkimi jednostkami, które są do niego podłączone. I taki będzie finał panowania naszej "zachodniej cywilizacji". W kolejce do tronu już stoją Chiny czy Indie, względnie Brazylia, albo RPA. Europa ze swoją demografią zostanie albo pobojowiskiem nuklearnym albo jednym wielkim muzeum socjalizmu.

I tyle w temacie - doskonale to ująłeś. Nic dodać nic ująć. Jedyna metoda to doskonale zorganizowany terroryzm - ale na to potrzeba mnóstwo siana którego nikt z nas nie ma i mieć nie będzie - bo jak będzie siano - to nie będzie ochoty do rewolucji Smile

Nie jest prawdą , że nie można nic dodać. Można. Chylące się ku zakładzie imperia mają skłonności do niszczenia wszystkiego i wszystkich. Obecna technologia jaką dysponują umożliwia takie działanie w 100% . Pamiętacie o Rozkazie Nerona który to Hitler wydał 19.03.1945r. o zniszczeniu całej infrastruktury Niemiec. To jest możliwe . Wszystko w ramach - jeśli ja nie mogę rządzić, nikt nie będzie .
Problemem jest to że zawsze ktoś chce dominować nad innymi . I to jest problem globalny .

PS. Podczas pierwszej próbnej detonacji atomowej, władcy ówczesnego jaki obecnego świata pomyśleli - Teraz możemy zabić WSZYSTKICH .
Al Kohol

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:11, 11 Gru '12   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i co kurwa? jak zwykle mialem racje Very Happy prosze to juz sie zaczyna dziac:

Cytat:
Śmierć podczas akcji policji. Nie żyje 84-latek

84-letni pacjent krakowskiego szpitala zmarł podczas obezwładniania go przez policjantów. Według pracowników szpitala i policji mężczyzna był agresywny. Przebieg tragedii wyjaśniają prokurator i wydział kontroli Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie.

O interwencję poprosił funkcjonariuszy w poniedziałek wieczorem lekarz dyżurny krakowskiego szpitala, w którym przebywał agresywny pacjent - poinformowała we wtorek Katarzyna Cisło z zespołu prasowego małopolskiej policji.

Ani personel szpitalny, ani pracownicy ochrony nie mogli sobie poradzić z mężczyzną. 84-latek miał wpaść w furię - rzucał w nich m.in. nożem i atakował nożyczkami. Pracownikom ochrony udało się odizolować mężczyznę w osobnym pomieszczeniu. Kiedy wkroczyli tam policjanci, pacjent zaatakował jednego z nich i zaczął dusić. Drugi z policjantów użył wtedy gazu łzawiącego.

- Mężczyzna przestał walczyć i prawdopodobnie stracił świadomość. Lekarze rozpoczęli reanimację, trwała ok. 30 min. Niestety pomimo pomocy mężczyzna zmarł - poinformowała Cisło.

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kra.....omosc.html

Cytat:
58-latek usiłował zniszczyć cudowny obraz Matki Bożej na Jasnej Górze

- Cudowny Obraz Matki Bożej Częstochowskiej w żaden sposób nie ucierpiał podczas porannego incydentu, ale wierni są poruszeni – powiedział rzecznik Jasnej Góry o. Robert Jasiulewicz. Mieszkaniec województwa dolnośląskiego usiłował zniszczyć cudowny obraz.

Jak poinformowała rzeczniczka częstochowskiej policji Joanna Lazar, ok. godz. 8 rano 58-letni mężczyzna rzucił w kierunku słynnego wizerunku najprawdopodobniej żarówki wypełnione czarną farbą.

Do Częstochowy przyjechał najpewniej już z takim zamiarem. Dzięki szybie zabezpieczającej obraz w żaden sposób nie ucierpiał.

Mężczyzna został natychmiast zatrzymany przez straż jasnogórską, która przekazała go policji. Podinspektor Lazar dodała, że 58-latek prawdopodobnie odpowie za "publiczne znieważenie miejsca czci religijnej", za co grozi do 2 lat pozbawienia wolności.

reszta tutaj:http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/sla.....omosc.html

na razie to takie nieporadne proby ale widac ze ludzie sa zdesperowani. to tylko kwestia czasu zanim ktos wykreci jakis lepszy numer. w kazdym badz razie podziwiam tych panow aczkolwiek szkoda ze tak slabo im poszlo.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: