o astrit widze ze cie to bardzo wkurzylo ze stracilas cnote z facetem ktory byl laikiem w sprawie NWO ale pewnie byl spokojny opanowany dlatego to zrobilas nie martw sie wiekszosc dziewczyn traci cnoty z byle kim to znaczy a poczatku mysla ze to z milosci ale potem to niestety zanika i sobie wmawiaja ze wszystko jest ok NO JASNE
wybaczam ci astrit wklejasz takie inspirujace rysunki na forum z pewnoscia jestes bardzo samotna majac tak poszerzona percepcje bo przeciez madry czlowiek to czlowiek samotny hehe mozesz miec milion znajomych i bedac najbardziej samotna istota na swiecie
wiekszosci ludzi na TEJ PIEKNEJ PLANECIE nie mozna obudzic maja taki a nie inny kod genetyczny beda programami od poczecia do smierci w zasadzie od poczatku mojego przebudzenia zastanawia mnie jak to mozliwe ze ludzie sa jacy sa niewiem nie siedze w ich glowach szkoda ze nigdy sie nie dowiem prawdy , to nudne co piszesz ze czlowiek sam sobie powinien byc bogiem byc w zgodzie z samym soba ja jestem i co z tego mam nie ruchac ladnych oglupionych dziewczyn przez mtv vive pisemka feministyczne ? nalezy korzystac z zycia a nie wmawiac sobie ze jestem bardziej przebudzony od reszty i odgradzam sie od reszty programow to nie tak
obserwujcie swoje mysli bo ludzie zamiast tego staja sie myslicielami dlatego sa pograzeni we snie , ego to taki straszny wirus zarazil 90% ludzkosci na TEJ PIEKNEJ PLANECIE , wam wydaje udaje sie polowicznie zniwelowac jego czyny w nasze emocje w zyciu oby tak dalej
rozumiem ze bylibysmy niesmiertelni moglibysmy sie martwic o ludzka percepcje ale przeciez umrzemy cieszcie sie z tego co macie zawsze mogliscie sie urodzic glodnymi dziecmi w afryce czy w azji WIEKSZOSC LUDZI NIE SZANUJE SWOJEGO ZYCIA wiekszosc ludzi nie zasluguje aby zyc ale zyja
moze to i dobrze jest sie z kogo posmiac