Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:07, 24 Mar '12
Temat postu:
w zasadzie nie wiem czy Salvador Dali miał jazdę , ale jedno co wiem to, że surrealizm nie był jego odkryciem i mozna zauwazyć podobieństwo oraz to, że prekursorem był H.Bosch
_________________ nie konwersuje z babochłopami.
*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
Wysłany: 23:14, 24 Mar '12
Temat postu:
astrit napisał:
w zasadzie nie wiem czy Salvador Dali miał jazdę , ale jedno co wiem to, że surrealizm nie był jego odkryciem i mozna zauwazyć podobieństwo oraz to, że prekursorem był H.Bosch
Post zebrał 1000000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:10, 25 Mar '12
Temat postu:
Sztukę można postrzegać wielotorowo. Odszukać w niej własną interpretacje lub bazować na fierwszym plańe.oj ,cd po wiadrze...kuoo Niewykluczone są jeszcze postawy, że nic mbuie już w życíú
niezaskoczy? Tutajj cyk zrobię sobieszufladeczke. Ale m)am banie, ledwo co ogArniam. Kocham was cipy i chuje.
Wysłany: 00:30, 25 Mar '12
Temat postu:
Venom napisał:
Sztukę można postrzegać wielotorowo. Odszukać w niej własną interpretacje lub bazować na fierwszym plańe.oj ,cd po wiadrze...kuoo Niewykluczone są jeszcze postawy, że nic mbuie już w życíú
niezaskoczy? Tutajj cyk zrobię sobieszufladeczke. Ale m)am banie, ledwo co ogArniam. Kocham was cipy i chuje.
Wysłany: 01:01, 25 Mar '12
Temat postu:
Lopiz nie pankuj mi tu, miała być sztuka, a nie jakieś sztuczne zwierzaki wygląda jakby miał obstrukcję, albo go ktoś wypchał od...
Wysłany: 17:23, 28 Mar '12
Temat postu:
Venom w tym temacie przypomnę, że:
"w tym temacie chciałam przedstawiać prace - (grafika, malarstwo, rzeźba) które są wyrazem, a zarazem nośnikiem poszerzania świadomości, których celem jest pokazanie tego co nie zawsze można zobaczyć w realnym świecie"
czy to co wkleiłeś jest malarstwem, grafiką lub rzeźbą?
czy nie możesz tego zobaczyć w realnym świecie?
Wysłany: 18:15, 28 Mar '12
Temat postu:
@astrit
Nie dołuj mnie dziewczynko. To jest rzeźba natury i pomalowana w dodatku, więc dwa w jednym. Proszę nie pouczaj mnie bo ty wstawiłaś sobie adidaski nike i krawaty więc o co ci biega?
Wysłany: 23:33, 28 Mar '12
Temat postu:
astrit napisala:
Cytat:
"w tym temacie chciałam przedstawiać prace - (grafika, malarstwo, rzeźba) które są wyrazem, a zarazem nośnikiem poszerzania świadomości, których celem jest pokazanie tego co nie zawsze można zobaczyć w realnym świecie"
no to jadace w kolejarza cztery zebry na pewno sie w ten nurt dobrze wpisuja
Wysłany: 10:43, 29 Mar '12
Temat postu:
dzieńdobry
Za subtelny offtopic przepraszam. Chciałbym wam jednak przedstawić pracę która może nie tyle co wymusza procesy percepcyjne ale niesie dość ciekawe "doznania estetyczne" wymuszając tym trochę treści.
pozdrawiam.
_________________ Vitam impendere vero.
Wysłany: 19:40, 31 Mar '12
Temat postu:
Dante jesteś podręcznikowym przykładem, któremu new age zaszczepiło takie wzorce byś od razu po zobaczeniu fraktala lub wiru twierdził, że to wysokoenergetyczny przekaz. Lepiej sprawdź czy nie masz fraktalnej stulejki.
astrit napisał:
Venom do jakich wrażeń zmysłowych prowadzą twoje obrazki, moze mi wytłumaczysz to?
Interpretuj sama, a jak nie potrafisz to się naucz.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Strona 2 z 3