,,Prawda jest okruchem lodu.”
Po roku spędzonym w środowisku alternatywnym, naszego nieszczęsnego kraju , w końcu zrozumiałem dlaczego ciągle nie wiemy kim są tajemniczy władcy tego świata… No w sumie nie wiemy praktycznie nic poza tym że :
- Kontroluje nas gadzia rasa z kosmosu ( papież ma ogon a królowa Elżbieta II w sypialni zmienia kształt i formę – oczywiście na gadzią.) Znowu prymitywne odwołanie do starotestamentowej przypowieści – czytaj mitu wzorowanego na starożytnych tekstach mezopotamii . Wąż – szatan (zły) , skusił człowieka – młodego i głupiego. Zło musi byc zimnokrwiste i gadzie zgodnie z Biblią. Teologia New age nie zmienia podstawowych struktur mitycznych !
- niedługo przylecą kosmici na spodkach czy czymś tam innym ( ciekawe na czym przyjeca jak nie w spodkach ? Może na magicznych dywanach Mikołaju?) Alladyn miał na prawdę fajny!
http://tvnplayer.pl/programy-online/rozm.....10010.html - Mikołaj Rozbicki w telewizji TVN – mówi o wszystkim i niczym ośmieszjąc tematy alternatywne
- Nadchodzi wielka niewidoczna fala – jeżeli w nią nie wierzysz masz spory problem – nie możesz mieć dzieci teraz gdy kończy się świat! Może to stąd mamy taki niż demograficzny ? Wpływy Wl są coraz potężniejsze !
- Jezus był kosmitą – a ja myslałem że mitem religijnym stworzonym ażeby wyłudzać pieniądze od trogloglytów. Zreszta nieważne. Przecież dobrze wiemy że nowa religia musi być starą religią w wersji ,,light” stąd i Jezus musi być ale taki nowy i ,,kosmicznie odpicowany”.
- Dzięki postrzeganiu pozazmysłowemu można pozyskac wiarygodne informacje ( new agowi wariaci nazywają to chanellingiem) – odrzucając jakże starą i zużyta metodę naukową , która wymaga przedstawienia źródeł informacji np bibliografii , czy netografii. Bo po co się męczyć jak mało płacą , a ci co płacą w końcu są na tyle głupi że o dowody nie zapytają. Czyż nie ? Jaka płaca taka praca , a może odwrotnie?
- Najważniejszy jest rozwój świadomości ! Nie fakty , dziennikarstwo śledcze ale… rozwój świadomosci. Po co szukać ciekawych informacji jak można głosić z internetowej ambony nową doktrynę ducha świętego! Zbawienie musi być jednak poparte czynami to tak zwane zbawienie poprzez czyny (jak w KK) ! Trzeba wpłacać na ,, kosciółki new age” takie jak Acton Spiritual Church w Londynie – gdzie będą podejmowani ,, Lightworkerzy” Jacek ,, Jezus ” Czapiewski i Joanna ,, Maria Magdalena ” Rajska wraz z ich giermkiem Mikołajem ,, mam przyjaciela z Oriona Rozbickim”
- koniec nadchodzi w roku 2012! No dobra już odwolane bo Jacek ,, Jezus ” Czapiewski tak powiedział. Pewnie został przełożony na potem np za rok , za dwa lata , za trzy i tak dalej… Jak już przełożą tak z 5-7 razy to bedzie trzeba uciekać za granicę ! Polecam Illinois tam jest dużo ogłupionej religijnie Polonii , która kupi hiperfizyczne wypociny!
- grozi nam epidemia zzombienia! 70 procent ludzi jest zagrożonych utratą rozumu! Ja głupi myslałem że zombie to twór scence fiction, który mozna do woli rozwalac grając w Residen Evil – najwyraźniej myliłem się i niedługo zzombieję – kto nie płaci ten zzombieje – kto zbiera kasę od wyznawców ten się ostatni śmieje
- Po 5 godzinach oglądania filmu o Bruno Gruningu doznasz uzdrowienia wszystkich chorób!
- Monika Rajska to serwer przekazujący cenne ,, potwierdzone informacje” o kosmicznych cywilizacjach i galaktycznej federacji oszołomów z druszlakami na głowie . Za jedyne 150- 200 zł za godzinę Monika wejrzy w twój umysł i corsup jak i w 4 i 5 gęstość
http://czasprzebudzenia.wordpress.com/monika-rajska-analizy-osobiste/ - jeżeli ktos ma ochotę zazwonić do Pani Moniki podaję nr telefonu – dajmy zarobić ludziom z pomysłem na biznes ! ,, Dobre bo Polskie”!
Nr tel. 517 210 293
To tylko ułamek kretynizmów jakie serwują Polakom ,, niezależne ” media…. Powiedzmy sobie szczerze nasz podziemny ład medialny to grupki new agowych kościółków obrzucających się fekaliami ( np. walka WL z forum Davida Icka) w podległej Unii Europejskiej polskiej piaskownicy.
Dlaczego nie mozna w końcu dojśc do zarządzających NWO ( termin wytrych do zbijania kasy przez ,,znawców konspiracji” ) ?
Wyjaśnię państwu dlaczego! Człowiek musi jeść i pić – niektórzy nawet palić i pić napoje wyskokowe… A że nie ma nic za darmo to potrzebujemy całkiem dużo pieniedzy ażeby podtrzymac nasze funkcje życiowe. Mówiąc wprost potrzebujemy pieniędzy , a czym więcej ich mamy tym wiecej ich potrzebujemy. Ludzie ,, niezaleznych mediów” śledzą ogólnoświatowy spisek – zwany przez nich ,, gadzim” , ,,reptiliańskim” , czy ,,jaszczurzym”. Do póki gonią spisek i nie podają nazwisk ludzi odpowiedzialnych za całe zamieszanie , dostają ,, wsparcie na dalsza pracę”. W ich interesie jest więc nie dojśc do prawdziwych odpowiedzialnych za kryzysy !
Bo dojść do prawdy znaczy stanąć w miejscy i nie móc już dalej przedstawiać nowych watków ogólnowszechświatowego spisku. Cojest symptomatyczne i bardzo sprytne ci oszuści nie znając nazwisk ludzi odpowiedzialnych za plany powstania faszystowskiego rzadu światowego, wymyślili politykę kosmiczną ! Uciekając od odpowiedzi na ziemskie pytania w niezmierzone przestrzenie kosmosu, który da się poznać jednynie dzięki chanelingom wierchuszki kościółka new age…
Pamietajcie że wasze kłamstwo nie staje się prawdą pomimo, iż wierzy w nie coraz więcej osób ! Kiedyś będziecie musieli popatrzeć w lustro … Jest jeszcze czas aby zawrócić ale czy tego chcecie?
http://zakazanawiedza.wordpress.com/2012.....im-sa-oni/