|
Autor
|
Wiadomość |
placebo
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 17:59, 01 Sty '12
Temat postu: |
|
|
Chójaduchu, a skąd Bimi miał by wiedzieć o jakie forum chodziło Armarowi ? I zobacz, że Bimek się uśmiechnął na końcu czyli zasugerował, że to on zna moderatora i dzięki temu ma dostęp (do danych rejestracyjnych użytkowników tego forum).
Chyba nie myślisz, że Bimi zna modera facebook'a bo mi zajady w kącikach ust popękają.
Bimi, masz problemy z koncentracją ale to nie szkodzi, wszystko ci wytłumaczę. Po pierwsze wszystko ze mną w porządku, nie martw się ale czy ty wciąż widzisz wszędzie te różowe słonie ?
No nie, nie zadziwia mnie biegłość obsługi łopaty u kogoś kto kopie rowy. Tak samo już nie zdziwi mnie biegłość wyszukiwania lekarzy specjalistów w google przez ciebie. Wybacz nie wiedziałem, że jesteś w tym dobry.
Cholipa z tym face bookiem to nie skumałeś ale nie chce mi się za bardzo tego tłumaczyć. Albo dobra, zasugerowałeś, że to ja na początku wątku jako pierwszy napisałem o moim koncie na facebook'u.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
placebo
|
Wysłany: 18:01, 01 Sty '12
|
|
Polegają na tym, że ja prowokuje a ty sugerujesz mi chorobę mózgu i wyszukujesz specjalistów na google. Potem wmawiasz sobie, że nie unosisz się gniewem i wierzysz, że ja także w to uwierzę.
Dzisiaj mam pompę na całego, bez zielska oczywiście.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 18:04, 01 Sty '12
|
|
Ja pierdole, trzeba mieć naprawdę srogi problem neurologiczny, żeby wypisywać takie brednie po forach i jeszcze podpisywać je własnym imieniem i nazwiskiem, że o adresie nie wspomnę.
To praktycznie jak wyjść na miasto w T-shircie z napisem "Jestem największym idiotą i napawa mnie to dumą".
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
placebo
|
Wysłany: 18:04, 01 Sty '12
|
|
Dobra wystarczy tego dobrego. Bimi przyjmij do wiadomości, że są takie bitwy, które nie wygrasz, ta ze mną jest jedną z nich. Lepiej jest dobierać sobie rozmówców. Ja także od wielu dostałem klapsy, lepszych ode mnie i pewno nie raz mi się jeszcze dostanie. Ale staram się już tych samych ludków nie zaczepiać żeby znów klapsów nie dostać.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
armar
|
Wysłany: 18:06, 01 Sty '12
|
|
placebo napisał: | Chójaduchu, a skąd Bimi miał by wiedzieć o jakie forum chodziło Armarowi ? I zobacz, że Bimek się uśmiechnął na końcu czyli zasugerował, że to on zna moderatora i dzięki temu ma dostęp (do danych rejestracyjnych użytkowników tego forum). |
Nie sugerował, lecz zwyczajnie wie, że moderator dowolnego forum ma dostęp do takich danych.
placebo napisał: | Chyba nie myślisz, że Bimi zna modera facebook'a bo mi zajady w kącikach ust popękają. |
I tu się mylisz, bo faktycznie wystarczy FB podać czyjś adres e-mail, by uzyskać dostęp do jego profilu.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 18:10, 01 Sty '12
|
|
placebo napisał: | Ale staram się już tych samych ludków nie zaczepiać żeby znów klapsów nie dostać. |
Rozumiem że pijesz do tego co napisałeś w drugim temacie...
placebo napisał: | Zwłaszcza, że na niektórych nie pewnych swojej orientacji, młodych ludzi może to wpłynąć. |
Racja - klapsy mają to do siebie, że potrafią dostarczać erotycznych bodźców... najwyraźniej dostałeś kiedyś takiego klapsa i wolisz już nie sprawdzać kolejnych... bo jeszcze się nie daj boże okaże, że twoja orientacja jest zgoła odmienna..
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
placebo
|
Wysłany: 18:13, 01 Sty '12
|
|
Srogi problem neurologiczny bardzo mnie rozbawił. Z drugiej strony zdałem sobie sprawę jak mocno sfrustrowany musisz być by wymyślać takie porównania.
Otwórz oczy i spójrz na fakty:
1.forum to miejsce swobodnej wypowiedzi.
2.jest na tym świecie mnóstwo gości biegłych, obyłych w gatce i na tyle błyskotliwych by umieć to wykorzystać
3.jest wśród nich wielu, którzy są lepsi ode mnie i jeszcze więcej tych, którzy są lepsi od ciebie
4.to że jesteś adminem forum mówi, że jesteś tutaj pan i masz władzę
5.ale władza na tym forum nie spowoduje, że zawsze będziesz miał rację, bo spójrz na punkt 1,2,3 --> tutaj tkwi źródło twego srogiego problemu.
Przyjmij porażkę, następnie wstań i przemyśl wszystko.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
chójaduch
|
Wysłany: 18:13, 01 Sty '12
|
|
placebo napisał: | Chójaduchu, a skąd Bimi miał by wiedzieć o jakie forum chodziło Armarowi ? I zobacz, że Bimek się uśmiechnął na końcu czyli zasugerował, że to on zna moderatora i dzięki temu ma dostęp (do danych rejestracyjnych użytkowników tego forum).
Chyba nie myślisz, że Bimi zna modera facebook'a bo mi zajady w kącikach ust popękają. |
rozumiem swobodną ocenę i interpretację słowa pisanego... ale na Chója Pana ....
a teraz uważaj:
myślę, że wybałuszone gały emotka wskazują, że miałbym ochotę zapiąć Cię głęboko w kakaowe oko...
... albo nie - zasugerowałem, że chciałbym aby to moje gały wyskoczyły wskutek ciśnienia wytwotzonego Twoim chójem w mojej odbytnicy...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
armar
|
Wysłany: 18:16, 01 Sty '12
|
|
Bimi napisał: | bo jeszcze się nie daj boże okaże, że twoja orientacja jest zgoła odmienna.. |
Orientacja jest stała i niezmienna.
Natomiast wraz z wiekiem może maleć wrażliwość, skutkiem czego stary facet może szukać przyjemności poza swoim związkiem (zdrady małżeńskie), poza swoją orientacją (szukanie "zrozumienia" u "partnerów"), poza swoim wiekiem (pedofilia) jak również poza swoim gatunkiem (zoofilia), itp.
Poziom odstępstwa od normy jest proporcjonalny do braku zdolności panowania nad popędem seksualnym.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
placebo
|
Wysłany: 18:22, 01 Sty '12
|
|
Armar, ja także chciał bym znać tego moderatora co moderuje wszystkie fora
Poza tym, swoich moderatorów to Bimek powinien znać ?
Więc na litość boską, skąd wziął w końcu mój mejl ?
Chójaduchu z tymi emotikonami to masz rację, do końca nic nie wiadomo, zwłaszcza jeśli chodziło o Bimiego. Niech będzie remis dla nas dwóch.
Bimek, te klapsy o których piszesz i to, że teraz przeczesujesz moje posty, świadczą o twojej frustracji.
P.S.
Mam przeczucie, że kilku forumowiczów przypatruje się z uwagą naszym poczynaniom w tym wątku. Pozdrawiam
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
|
Powrót do góry
|
|
|
placebo
|
Wysłany: 18:25, 01 Sty '12
|
|
Z tą orientacją to się zgadzam z Tobą armar. Ale Bimi wyciągnął post z innego wątku, w którym brałem udział i w magiczny, sobie tylko znany sposób na opak zinterpretował.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
placebo
|
Wysłany: 18:27, 01 Sty '12
|
|
ale dziś jest pompa panowie, to pewno w nagrodę, że wczoraj szampana dla mnie zabrakło.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
placebo
|
Wysłany: 18:29, 01 Sty '12
|
|
Bimi, armar pewno bezczelnie zerżnął z jakiejś książki o seksuologii cały tekst, a ty mu zaraz zoofilie jakąś sugerujesz.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|