Wklejam co napisałem prawie 13 lat temu
Dzieki Jerzy , bardzo fajna wklejka jak najbardziej na temat .
1. Jałówka jest .
2. Kadra do obsługi Świątyni jest.
3 . Kasa na budowę jest .patrz google map ile znajomych nazw mają budynk i ulice i w Jerozolimie a tak na marginesie to kto sponsorował pierwszych osadników . wg mojej wiedzy wszystkie banki w składzie FED.
4 .za wikipedią zróżnicowanie religijne żydów.
Wyznaniem dominującym w Izraelu jest judaizm. Istnieje jednak duże zróżnicowanie religijne izraelskich żydów: 55% przestrzega tradycji, 20% jest świeckich, 17% jest ortodoksyjnych i 8% ultraortodoksyjnych[200]. Judaizm wymienia cztery święte miasta: Jerozolimę ze Ścianą Płaczu i Wzgórzem Świątynnym, Hebron z Grobowcem Patriarchów, Tyberiadę z grobowcami słynnych rabinów oraz Safed, będący centrum żydowskiego mistycyzmu koncentrującego się wokół kabały.
5.Zielone światełko ze strony administracji USRaela i UE jak mi sie wydaje włączone, obalanie władzy w Afryce Północnej trwa , a rozpierdol zapowiada się jeszcze większy .bo kto po.
6.W świecie arabskim wszędzie dymy tylko nie u Sałdów a oni wiadomo , że siedzą w kieszeni u koncernów paliwowych i zbrojeniowych.Jakoś oni się o siebie nie boją choć są najbardziej islamskim krajem w regionie.
7.O Iranie coś cichutko , ale jak sądzę jest to cisza przed burzą pewnie za kilka tygodni lub miesięcy polecą tam myśliwce bo raczej na ulicę płatni demonstranci z kamieniami nie wyjdą .
8. W Pakistanie jakby przejrzeli na oczy i zakumali ,że Usrael jest kukułczym jajem i wiedzą już ,że potwora za sojusznika sobie obrali, który ich wydyma i jeszcze wpierdoli w konflikt z Indiami , lub zorganizuje rewolucję .
9. Światowy kryzys .Trwa szukanie frajerów , którzy za to zapłacą , jakoś mało prawdopodobne jest to , żeby zapłacili za to Amerykanie a co za tym idzie Chinole i Saudowie .Więc potrzebna bedzie iskierka coby zrobić światową rozpierduchę .Konflikt bliskowschodni pasuje jak ulał.Wszystkim to wyjdzie na dobre nawet UE .
10.Premier Izraela do świętoszków nie należy , ja osobiście ten typ osobowości określam mianem psychopatów.
11. Barak Obama, jako kukiełka sprawdza się znakomicie , zdaje się , że druga kadencja przy jakiejś rozpierdusze światowej jak w banku , glosy nie mal kupi cała diaspora żydowska , kontrkandydat , na bank zostanie skompromitowany.No chyba ,że dzielna niezatapialna Clintonówna zastąpi nieudolnego prezydenta co to kasiory na kryzys , wojny i reformy zdrowotne nadrukował.
11a.Putin zostanie przyspawany do stołka premiera a za kilka mc na dożywotniego prezydenta , on trzęść będzie dupą coby mu Chinole połowy Syberii nie zabrali .
11b Chiny , siedzieć badą cicho jak na razie bo kryzys hula i nie chcą się dać wydymać ekonomicznie nie mniej za kilka lat , wydaje mi się , że to oni będą rozdawać karty w światowej polityce , więc o Świątyni będzie mozna zapomnieć , bo pustkę w Afryce Północnej mogą wykorzystać Chiny , instalując się tam gospodarczo i politycznie.
11c .EU co najwyżej troszkę pokrzyczy i wezwie do zawieszenia broni czy tam innych pierdół , zwycięży oczywiście interes Niemiec i Francji . A tam również niebawem wybory , a Sarco to idealny przydupas lobby żydowskiego , Angela w łapkach zajebistych koncernów , Cameron mało się z popieraniem polityki USA nie posra , Sylwio może mieć zawał podczas dymania 16 letniej modelki , i też pęka przed kryzysem i wyborami,
12 . Główny sponsorzy Izraela starzeją się , oczywiście , że familia układy i monopol bankowy zostaje , no ale nie wierzę by Ci psychopaci nie chcieli zapisać się na stałe w odbudowę Świątyni , przy ich charakterkach , przygotowanie gruntu politycznego i finansów jak mi sie wydaje to troszkę za mało .
ps Jak dla mnie sytuacja jest jasna , tylko cholera nie wiadomo kiedy , mi się wydaje , że cholernie blisko jest ten czas .
Zadaje sobie pytanie czy byli kiedyś bliżej.
|