W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Ron Paul&Korwin Mikke  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 2784
Strona:  «   1, 2, 3   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KiaOra

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:18, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pisałem o tym w innych postach, w temacie THE END, tam możesz znaleźć co pisałem o Che, a także jakim to symbolem walki o wolnośc jest Che dla niejakiego nieznajomego. Chyba takim samym jak Lejba Bronstein Trocki. To napewno! Od 1959 roku do dziś liczba wymordowanych ofiar przez tych twórców kubańskiego raju, to ponad milion ludzi!!! Najwięcej śmierć poniosło w obozach koncentracyjnych dla wrogów ,,rewolucji'' nadzorowanych przez super symbol wolności naszego Nieznajomego, czyli Ernesto Che Guevarę juz w latach1959 -1964, kiedy Che był pierwszym po El Comandante. Che Guevara, szkolony wcześniej przez KGB i rosyjskie wojskowe GRU, osobiście wykonał ponad 700 egzekucji, ulubionym sposobem mordowania wszystkich czekistów, czyli strzałem w potylicę. Do dziś oprócz ponad miliona wymordowanych przeciwników reżimu, ponad trzy miliony uciekło lub zostało zmuszonych do opuszczenia Kuby, jeśli nie podobał im się ten raj Fidela i Che.
Porównując inkwizycja hiszpańska pod kierunkiem Torquemady w latach 1487 - 1498, to jak podaja różne źródła wymordowała ona od 10 do 33 tysięcy ludzi. Zeby zrobić dobrze Nieznajomemu przyjmijmy te górna granicę, czyli 33 tysiące. Wypędzono w dwóch akcjach ponad 200 tysięcy żydów. Wyprawy krzyżowe na przestrzeni ponad 100 lat łącznie z rzezią Jerozolimy i masakra Konstantynopola pochłonęły około 250 tysięcy ludzi. łącznie w obu przypadkach inkwizycji hiszpańskiej i wypraw krzyżowych zginęło około 300 tysięcy ludzi i drugie tyle zostało wypędzonych ze swoich miejsc zamieszkania lub zmuszonych do ich opuszczenia. Przy najmocniejszych próbach porównawczych, kudy Torquemadzie i inkwizycji hiszpańskiej oraz wyprawom krzyżowym do rezultatu w sporcie zwanym ludobójstwem na masowa skalę tylko do osiągnięć samego El Comandante i symbolu walki o wolność Ernesto Che ? Sam Torquemada wygląda tylko przy samym Che po prostu blado ! Toż mógłby się zgłosić po nauki w tej dziedzinie do symbolu wolności wszystkich bolszewików! Dlatego uważam nazwanie mnie dzieckiem Torquemady niemalże za komplement, bo gdyby nazwał mnie dzieckiem Che, to bymsię wówczas naprawdę zdenerwował.
A oto wyniki w tym sporcie innych internacjonalistycznych bojowników i symboli walki o wolność naszego Nieznajomego.
Lenin, Stalin i cała reszta czerwonej bandy do roku 1991 - około 150 milionów wymordowanych przez ponad 70 lat istnienia Edenu proletariuszy i internacjonalistów wszystkich krajów.
Mao Tse Tung - Ponad 100 milionów wymordowanych tylko w okresie trwania tzw. rewolucji kulturalnej.
Pol Pot wierny uczeń towarzysza Mao - 3 miliony spośród 6 milionów obywateli Kambodży. 50% populacji Orgia czerwonego ludobójstwa!
Torquemada i krzyżowcy to przy tych bolszewickich symbolach walki o wolność ze zniewoleniem imperialistycznym to po prostu harcerze! Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sqrcz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:24, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KiaOra napisał:
1. No cóż Samorządy powinny mieć całkowitą wolność w dysponowaniu i lokowaniu swojego budżetu, inaczej nie są to samorządy, tylko jakieś socjalistyczne chore potworki, czyli Samorządy kontrolowane przez Centralę. Tylko co to ma już wspólnego z samorządnością?
2. Uważam, że jedyną metodą uleczenia chorej do bólu tzw. służby zdrowia powinna byc jej całkowita prywatyzacja pod warunkiem rozpędzenia na cztery wiatry tzw. ZUS-u i tzw. NFOZ, w których na utrzymanie armii darmozjadów do niczego nieprzydatnych idzie lwia część naszych pieniędzy przeznaczonych na ubezpieczenie zdrowotne. Wolałbym miec te pieniądze na prywatnym koncie, wtesy bym przynajmniej wiedział, że jestem leczony, gdy zapłace za to leczenie sam, a nie, że udaje się, iż się mnie leczy, gdy tak naprawdę daje się człowiekowi do zrozumienia po co panom lekarzykom głowę zawracasz człowieku, co sam kilkakrotnie na własnej skórze przetestowałem. Jakże inaczej byłem traktowany, gdy jeden raz zapłaciłem za swoje leczenie z własnej kieszeni, nie oglądając się na tzw. fundusz składek zdrowotnych, tym samym lekarzykom, ktorym wcześniej niepotrzebnie głowę ponoć zawracałem. Czułem się tak, jakby poza mną nie było żadnego innego chorego pacjenta w szpitalu. Jakaz diametralna przemiana w podejściu do leczenia panów doktorów.
3. Co do szkół, w których rodzice będą mieli prawo współdecydować, czego mają być nauczane ich dzieci, jestem jak najbardziej ZA!!!! Dlatego, że nie będzie w tego rodzaju szkołach nauczać się, że zboczenia, chociażby takie jak homoseksualism, to normalna rzecz, jak to się dzieje już w większości szkół na Zachodzie, oraz wielu innych idiotyzmów nakazywanych przez UE, by wpychać dzieciom gnój do głów i bredzić głupoty, że będą od tego bardziej światłe i mądrzejsze. Już teraz widać jaką to mądrzejszą młodzierz produkuje się niemal taśmowo w unijnych szkołach publicznych.
4. Z górnikami i kopalniami zrobiłbym to samo co Margaret Tchatcher w Wlk. Brytanii i byłoby po problemie !
5. Kodeks pracy winien być jak najbardziej zmieniony, a wszelkie subwencje na utrzymywanie jakichkolwiek darmozjadów winny być wręcz zakazane!
6. Opieka społeczna nie powinna być domeną, która zajmuje się państwo.
7. Jeśli chodzi zaś o związki zawodowe, to osobiście wszystkich tych gości popędził bym kijem jak najdalej od wszelkich firm i zakładów. Tych nierobów i darmozjadów, którzy żerują jak pasożyty, którymi są w rzeczywistości, nad niczego w większości nie zdającymi sobie z tego zwykłymi pracownikami, winno się wyekspediować na Saharę, niech tam wyjeżdżają sobie po swoich własnych grzbietach do karier, które są jedynym ich celem, a nie jakies dobro pracownika. Sam na własnym grzbiecie przetestowałem ich troskę o mnie i i o ludzi, z którymi pracowałem w TPS-ie w 2002roku. Na końcu nas wylano, a oni wypłynęli jak to zwykle wypływają szumowiny, po grzbietach tych, których oszukali. Dziś wielu z nich dochrapało się lepszych stołków w zamian, że tak zrobili w konia głupich roboli, którzy dali im się wykiwać jak przysłowiowi harcerze w ciemnym lesie. Dlatego jestem jak najbardziej ZA i to całkowita oraz ostateczną likwidacją wszelkich związków zawodowych, gdzie lądują zawsze przeważnie totalne nygusy i pasożyty, którzy zrobią wszystko, byle tylko nie robić nic, bo na sam widok ciężko pracującego człowieka robi im się gorąco ze strachu na myśl, że musieli by pracować tak samo, gdyby nie zostali działaczami związkowymi pełną gębą. Pozdrawiam

Czyli jednak program UPR i złego Korwina jest git Wink
Powrót do góry
KiaOra

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:27, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wychodzę z biblijnego założenia:Wszystkiego doświadczajcie, co DOBRE, tego sie TRZYMAJCIE. Pozdrowienia
Powrót do góry
JackBlood

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:32, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O systemie kapitalistycznym w wydaniu Amerykańskim to z Tobą będzie można rozmawiać dopiero za kilka lat kiedy na Twoich oczach się całość zawali. Gdybyś rozumiał na jakich podstawach jest zbudowany to byś widział to już dziś ale to niestety "trochę" bardziej skomplikowane "niż biblijne założenia". Smile

PS. Jak już tak ładnie opisujesz tortury to dlaczego nie opiszesz co robią Amerykanie w Guantanamo albo ich pupil w Gruzji (gotuje opozycjonistów żywcem). Może przypomnę specjalistę Busha od prawa - John Yoo powiedział cytuję " Nie istnieje prawo które zakazywało by miażdżenia genitali dziecka terrorysty." John Yoo
http://www.infowars.com/articles/ps/tort.....sticls.htm
http://movies.crooksandliars.com/yoo-1.mp3
Co złego to nie my? Bardzo dojrzałe podejście. Jak coś o USA to zatkać uczy i robić "BOMBOMBOMBOM".

Możemy sobie urządzić konkurs kto wymieni bardziej brutalne tortury stosowane w komunie i w "kapitalizmie". Ale z góry mówię że to strata czasu bo wnioski można wysunąć od razu. Psychopaci są wszędzie, zaszyli się w każdym systemie politycznym, ekonomicznym. Nie mają jednego koloru skóry ani wyznania. A apartheid który tworzą jako środowisko im naturalne może mieć dwa oblicza - widoczny i ukryty. Widoczny to komunizm gdzie na każdym kroku czai się UBEK, ESBEK lub inna zaraza. Ukryty to taki gdzie 95% populacji haruje a bogaci się 5% po czym następują wybory i ludzie głosują tak jak im mass media podpowiadają i nic się nie zmienia.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sqrcz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:40, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JackBlood napisał:
O systemie kapitalistycznym w wydaniu Amerykańskim to z Tobą będzie można rozmawiać dopiero za kilka lat kiedy na Twoich oczach się całość zawali. Gdybyś rozumiał na jakich podstawach jest zbudowany to byś widział to już dziś ale to niestety "trochę" bardziej skomplikowane "niż biblijne założenia". Smile

Panie. System kapitalistyczny w Chile dobiega końca. Władze przejeli socjaliści i mówi się już nawet głośno o przywróceniu przymusu ubezpieczeń. Ciekawe co powiesz jak jewropejskie "zusy" się zawalą Wink
Powrót do góry
JackBlood

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:47, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sqrcz napisał:
JackBlood napisał:

Panie. System kapitalistyczny w Chile dobiega końca. Władze przejeli socjaliści i mówi się już nawet głośno o przywróceniu przymusu ubezpieczeń. Ciekawe co powiesz jak jewropejskie "zusy" się zawalą Wink

A skąd Ci przyszło do głowy, że jestem za przymusem ubezpieczeń? Wywnioskowałeś to po tym, że uważam za zbrodnię mordowanie Chilijczyków? Skąd Wy ludzie bierzecie takie równania?

A i oczywiście, że się zawalą. W końcu po to zostały stworzone Smile Dzięki temu ciężar płacenia na służbę zdrowia i emerytury spadł z najbogatszych na klasę średnią i ubogich. Pewnego dnia społeczeństwo się zestarzeje i politycy powiedzą, że pieniędzy nie starcza na emerytury więc trzeba całość rzucić na giełdę by się "rozmnożyło". No i w krótkim czasie giełda podskoczy po czym rekiny cichcem się wycofają i całość runie z wielkim hukiem, na co politycy powiedzą emerytom - "Pffff! No cóż... wolny rynek! Ryzykowaliście to teraz macie!".
Nieznajomy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:47, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KiaOra napisał:
Pisałem o tym w innych postach, w temacie THE END, tam możesz znaleźć co pisałem o Che, a także jakim to symbolem walki o wolnośc jest Che dla niejakiego nieznajomego. Chyba takim samym jak Lejba Bronstein Trocki. To napewno! Od 1959 roku do dziś liczba wymordowanych ofiar przez tych twórców kubańskiego raju, to ponad milion ludzi!!! Najwięcej śmierć poniosło w obozach koncentracyjnych dla wrogów ,,rewolucji'' nadzorowanych przez super symbol wolności naszego Nieznajomego, czyli Ernesto Che Guevarę juz w latach1959 -1964, kiedy Che był pierwszym po El Comandante. Che Guevara, szkolony wcześniej przez KGB i rosyjskie wojskowe GRU, osobiście wykonał ponad 700 egzekucji, ulubionym sposobem mordowania wszystkich czekistów, czyli strzałem w potylicę. Do dziś oprócz ponad miliona wymordowanych przeciwników reżimu, ponad trzy miliony uciekło lub zostało zmuszonych do opuszczenia Kuby, jeśli nie podobał im się ten raj Fidela i Che.
Porównując inkwizycja hiszpańska pod kierunkiem Torquemady w latach 1487 - 1498, to jak podaja różne źródła wymordowała ona od 10 do 33 tysięcy ludzi. Zeby zrobić dobrze Nieznajomemu przyjmijmy te górna granicę, czyli 33 tysiące. Wypędzono w dwóch akcjach ponad 200 tysięcy żydów. Wyprawy krzyżowe na przestrzeni ponad 100 lat łącznie z rzezią Jerozolimy i masakra Konstantynopola pochłonęły około 250 tysięcy ludzi. łącznie w obu przypadkach inkwizycji hiszpańskiej i wypraw krzyżowych zginęło około 300 tysięcy ludzi i drugie tyle zostało wypędzonych ze swoich miejsc zamieszkania lub zmuszonych do ich opuszczenia. Przy najmocniejszych próbach porównawczych, kudy Torquemadzie i inkwizycji hiszpańskiej oraz wyprawom krzyżowym do rezultatu w sporcie zwanym ludobójstwem na masowa skalę tylko do osiągnięć samego El Comandante i symbolu walki o wolność Ernesto Che ? Sam Torquemada wygląda tylko przy samym Che po prostu blado ! Toż mógłby się zgłosić po nauki w tej dziedzinie do symbolu wolności wszystkich bolszewików! Dlatego uważam nazwanie mnie dzieckiem Torquemady niemalże za komplement, bo gdyby nazwał mnie dzieckiem Che, to bymsię wówczas naprawdę zdenerwował.
A oto wyniki w tym sporcie innych internacjonalistycznych bojowników i symboli walki o wolność naszego Nieznajomego.
Lenin, Stalin i cała reszta czerwonej bandy do roku 1991 - około 150 milionów wymordowanych przez ponad 70 lat istnienia Edenu proletariuszy i internacjonalistów wszystkich krajów.
Mao Tse Tung - Ponad 100 milionów wymordowanych tylko w okresie trwania tzw. rewolucji kulturalnej.
Pol Pot wierny uczeń towarzysza Mao - 3 miliony spośród 6 milionów obywateli Kambodży. 50% populacji Orgia czerwonego ludobójstwa!
Torquemada i krzyżowcy to przy tych bolszewickich symbolach walki o wolność ze zniewoleniem imperialistycznym to po prostu harcerze! Pozdrawiam

Przestań kretynie Evil or Very Mad mi przypisywać słowa ,których nie wypowiedziałem. W temacie the end pisałem tylko o Che i nie jako idolu tylko jego symboliki. Nigdzie nie popierałem działań zbrodniarzy takich jak Pol Pot, Stalin, Mao Tse Tung. Którzy zresztą nie mieli praktycznie nic wspólnego z ideologią komunistyczną a co dopiero z socjalizmem. To ,że mordowali pod przykrywką takich ideologi to nie moja wina. 700 egzekucji - tak się powtarzasz ,że na ścianie sobie napisz i powtarzaj codziennie.
Weź idź poczytaj sobie bajki o Krasnoludkach itp Popieraj takich Pinochetów itp i inne szumowiny to nie będziesz miał pieniędzy nawet na biblię.
KiaOra

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:49, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Człowieku od 1913 roku, czyli od założenia przez rodzinę Rotschildów Banku Rezerw Federalnych Ameryka zmierza ku pełnemu socjalizmowi i na takich zasadach jest budowana, dlatego popada w ruinę coraz większą i w końcu rożsypie sie jak klocki domina, inaczej być nie może. Oczywiście ten socjalizm budowany jest dla Ciebie i dla mnie. Dla szarych zjadaczy codziennego chleba, a nie dla tych, którzy go budują. Pojmij to wreszcie człowieku. Dlatego, że właśnie te biblijne zasady chciał przywrócić, może Cię to zdziwi, właśnie Kennedy, którego odstrzelono, bo za kilka tygodni chciał podpisac ustawe likwidująca Bank Rezerw Federalnych i przywrócić prawdziwą wartość dolara opartą na złocie. Takiego afrontu pan Rotschild znieść istotnie nie mógł. No bo jak to tak, żeby syn jakiegoś handlarza whisky z czasów prohibicji zamarzył sobie we łbie dziwny pomysł, żeby panu Rotschildu zabrać jego pieniądze, a w szczególności prawo do drukowania i bicia pieniądza, i żeby stracił swa uprzywilejowana pozycje i z roli pana do którego zgłaszaja sie po szekle wszystkie prezydenty amerykańskie stał sie nagle ich petentem? Toż za sama taka myśl nalezy się kula w łeb, najlepiej zaś... strzał w potylicę, a potem poprawka w szyje i pierś. A co tam, niech gnojek wie kto tu tak naprawdę rządzi. Pozdrawiam
Powrót do góry
Voltar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:57, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
bo za kilka tygodni chciał podpisac ustawe likwidująca Bank Rezerw Federalnych i przywrócić prawdziwą wartość dolara opartą na złocie.

jakieś dowody czy to tylko wymysły konspiracjonistów?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
KiaOra

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:57, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pinochet uratował kraj od ruiny i ludzie mieli pieniądze na normalne zycie, zas pod rządami Allende na półkach było jeno smrodliwe powietrze, wtedy rzeczywiście nie stać było człowieka nie tylko na Biblię, ale wogóle na nic!
JackBlood: Obecne USA i ich kacyków kontrolują dokładnie Ci sami, którzy sponsorowali w 1917 roku rewolucję proletariuszy wszystkich krajów, co się łączyli ze soba i dziś toże zmierzaja już do ostatecznego połączenia się ze soba, więc nie pisz andronów, że to ta sama ameryka, której ojcowie założyciele ostrzegali już pod koniec XVIII wieku by pozbyć się tych szumowin z kraju, bo najpóźniej za dwieście lat ten piękny kraj stoczy się w ruinę. I wykrakali. Dlaczego, bo nikt nie chciał ich ostrzeżeń słuchać.... do dziś zresztą!
Powrót do góry
KiaOra

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:01, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Voltar obejrzyj sobie te pięć filmów o spisku na JFK, które podałem. Posłuchaj Jonesa, bo nadaje o tym prawie bez przerwy i będziesz miał jasność sytuacji. Pozdrawiam
Powrót do góry
Voltar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:02, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To samo można powiedzieć o Hitlerze - wyniósł Niemcy do potęgi gospodarczej i militarnej w ciągu kilku lat...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Voltar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:02, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KiaOra napisał:
Voltar obejrzyj sobie te pięć filmów o spisku na JFK, które podałem. Posłuchaj Jonesa, bo nadaje o tym prawie bez przerwy i będziesz miał jasność sytuacji. Pozdrawiam

no własnie chodziło mi o jakieś linki
Powrót do góry
sqrcz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:04, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JackBlood napisał:

A skąd Ci przyszło do głowy, że jestem za przymusem ubezpieczeń? Wywnioskowałeś to po tym, że uważam za zbrodnię mordowanie Chilijczyków? Skąd Wy ludzie bierzecie takie równania?

Te równania to wyższa matematyka Wink
Atakując Pinocheta, równocześnie przyklaskujesz Allende. Jego zbrodniom, nacjonalizacji przemysłu, mordom, kryzysowi gospodarczemu, komunizmowi. Tam nie było innej opcji. Komunizm, albo Pinochet.
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:04, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Voltar napisał:
To samo można powiedzieć o Hitlerze - wyniósł Niemcy do potęgi gospodarczej i militarnej w ciągu kilku lat...

sklaniam sie raczej ku mysleniu, ze to nie byl hitler tylko jacys szczodrzy sponsorzy
Powrót do góry
Nieznajomy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:10, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KiaOra napisał:
Człowieku od 1913 roku, czyli od założenia przez rodzinę Rotschildów Banku Rezerw Federalnych Ameryka zmierza ku pełnemu socjalizmowi i na takich zasadach jest budowana, dlatego popada w ruinę coraz większą i w końcu rożsypie sie jak klocki domina, inaczej być nie może. Oczywiście ten socjalizm budowany jest dla Ciebie i dla mnie. Dla szarych zjadaczy codziennego chleba, a nie dla tych, którzy go budują.

Ameryka zmierza ku socjalizmowi. Totalna głupota Laughing Laughing O zły socjalizm wszystko niszczy. HA HA Człowieku w Szwecji, Finalndii dziesiątki lat jest socjalizm, jakoś nie przeszkodziło to w rozwoju takich firm jak Nokia.
Wcześniej pisałem o tym co zrobili krwiożerczy kapitaliści z Afryką. Oto świetna praca, którą warto przeczytać.
viewtopic.php?t=1713&highlight=%B6wiatowy+bank

Co do Kuby nie wiem jak tam się żyje ,ale pamiętaj ,że za Batisty było dużo gorzej. Prawdziwy Amerykański burdel zrobiony z Kuby, gdzie Kubańczycy byli traktowani jak psy. Może Fidel i jego banda nie była święta ,ale nie zapominaj kto zlikwidował na Kubie szaleńczy analfabetyzm i kto dał dojście do bezpłatnej służby zdrowia.
KiaOra

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:12, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Voltar powtórzę dla Ciebie te pięć linków z pięcioma filmami po 1h40 minut każdy o spisku na życie Kennedy'ego, choć zamieściłem je dzis w innym temacie tego forum, ale niech tam. Miłego oglądania Tobie i wszystkim innym. Naprawde warto!
http://video.google.pl/videoplay?docid=6.....;plindex=0
Fazi 21:04:34
http://video.google.pl/videoplay?docid=5.....;plindex=6
Fazi 21:04:44
http://video.google.pl/videoplay?docid=2.....;plindex=5
Fazi 21:04:51
http://video.google.pl/videoplay?docid=6.....;plindex=3
Fazi 21:04:58
http://video.google.pl/videoplay?docid=8.....;plindex=0
Powrót do góry
Pafka

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:15, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ki0ra napisał:
1. No cóż Samorządy powinny mieć całkowitą wolność w dysponowaniu i lokowaniu swojego budżetu, inaczej nie są to samorządy, tylko jakieś socjalistyczne chore potworki, czyli Samorządy kontrolowane przez Centralę. Tylko co to ma już wspólnego z samorządnością?

Całkowita wolność, czyli będąc np burmistrzem mogę bez żadnych przeszkód z gminnej kasy przelać na swoje konto. Exclamation

Ki0ra napisał:
2. Uważam, że jedyną metodą uleczenia chorej do bólu tzw. służby zdrowia powinna byc jej całkowita prywatyzacja pod warunkiem rozpędzenia na cztery wiatry tzw. ZUS-u i tzw. NFOZ, w których na utrzymanie armii darmozjadów do niczego nieprzydatnych idzie lwia część naszych pieniędzy przeznaczonych na ubezpieczenie zdrowotne. Wolałbym miec te pieniądze na prywatnym koncie, wtesy bym przynajmniej wiedział, że jestem leczony, gdy zapłace za to leczenie sam, a nie, że udaje się, iż się mnie leczy, gdy tak naprawdę daje się człowiekowi do zrozumienia po co panom lekarzykom głowę zawracasz człowieku, co sam kilkakrotnie na własnej skórze przetestowałem. Jakże inaczej byłem traktowany, gdy jeden raz zapłaciłem za swoje leczenie z własnej kieszeni, nie oglądając się na tzw. fundusz składek zdrowotnych, tym samym lekarzykom, ktorym wcześniej niepotrzebnie głowę ponoć zawracałem. Czułem się tak, jakby poza mną nie było żadnego innego chorego pacjenta w szpitalu. Jakaz diametralna przemiana w podejściu do leczenia panów doktorów.

Pewnie! Sprywatyzujmy służbę zdrowia. Czy ty naprawdę masz w dupie to, że ludzie bez pieniędzy będą leczeni gorzej od tych kasiastych, o ile w ogóle będzie się ich wpuszczać do szpitali.
Ty się czasem nie nazywasz Sawicka? Laughing
Zobacz sobie kawałek filmu Sicko jak wygląda służba zdrowia na komunistycznej, rozbójniczej, zbiurokratyzowanej i w ogóle przepierdolonej Kubie.

Ki0ra napisał:
3. Co do szkół, w których rodzice będą mieli prawo współdecydować, czego mają być nauczane ich dzieci, jestem jak najbardziej ZA!!!! Dlatego, że nie będzie w tego rodzaju szkołach nauczać się, że zboczenia, chociażby takie jak homoseksualism, to normalna rzecz, jak to się dzieje już w większości szkół na Zachodzie, oraz wielu innych idiotyzmów nakazywanych przez UE, by wpychać dzieciom gnój do głów i bredzić głupoty, że będą od tego bardziej światłe i mądrzejsze. Już teraz widać jaką to mądrzejszą młodzierz produkuje się niemal taśmowo w unijnych szkołach publicznych.

Z drugiej strony chyba nic nie będzie stało na przeszkodzie, żeby założyć klasy np. o profilu terrorystycznym, albo pedofilskim, biblijnym czy syjonistycznym. Laughing

Ki0ra napisał:
5. Kodeks pracy winien być jak najbardziej zmieniony, a wszelkie subwencje na utrzymywanie jakichkolwiek darmozjadów winny być wręcz zakazane!

Czyli darmozjady to ludzie, którzy nie godzą się na złodziejstwo i walczą żeby otrzymywać godną zapłatę. Exclamation Trzeba to wpisać do jakiejś encyklopedii.

Ki0ra napisał:
6. Opieka społeczna nie powinna być domeną, która zajmuje się państwo.

To ty powinieneś zajmować się opieką społeczną. Smile

Ki0ra napisał:
Pinochet uratował kraj od ruiny....

Przypomniał mi się jeden filmik, zobacz sobie.

Mówisz jak szef CIA. Jesteś więc żydowskim agentem. Laughing
Powrót do góry
KiaOra

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:15, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdybyś uważnie czytał w jednym z powyższych postów analfabeto, to byś zauważył, że ten socjalizm budowany jest przez władców tego świata dla takich ja TY, a nie dla nich! Panimajesz ???
Powrót do góry
iaro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:16, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nieznajomy napisał:
KiaOra napisał:
Człowieku od 1913 roku, czyli od założenia przez rodzinę Rotschildów Banku Rezerw Federalnych Ameryka zmierza ku pełnemu socjalizmowi i na takich zasadach jest budowana, dlatego popada w ruinę coraz większą i w końcu rożsypie sie jak klocki domina, inaczej być nie może. Oczywiście ten socjalizm budowany jest dla Ciebie i dla mnie. Dla szarych zjadaczy codziennego chleba, a nie dla tych, którzy go budują.

Ameryka zmierza ku socjalizmowi. Totalna głupota Laughing Laughing O zły socjalizm wszystko niszczy. HA HA Człowieku w Szwecji, Finalndii dziesiątki lat jest socjalizm, jakoś nie przeszkodziło to w rozwoju takich firm jak Nokia.
Wcześniej pisałem o tym co zrobili krwiożerczy kapitaliści z Afryką. Oto świetna praca, którą warto przeczytać.
viewtopic.php?t=1713&highlight=%B6wiatowy+bank

Co do Kuby nie wiem jak tam się żyje ,ale pamiętaj ,że za Batisty było dużo gorzej. Prawdziwy Amerykański burdel zrobiony z Kuby, gdzie Kubańczycy byli traktowani jak psy. Może Fidel i jego banda nie była święta ,ale nie zapominaj kto zlikwidował na Kubie szaleńczy analfabetyzm i kto dał dojście do bezpłatnej służby zdrowia.

Właśnie-co do dyktatorów z nadania USA-patrzcie co teraz się dzieje na Haiti-to amerykanie obsadzili czlowieka,który rozpętał ten syf jaki tam jest.Przypominam,że Haiti to jedno z najbiedniejszych państw świata.A w Szwecji czy Finlandii jest socjalizm łączony z kapitalizmem i rzeczywiście radzą sobie dobrze.
Powrót do góry
sqrcz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:22, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pafka napisał:

Pewnie! Sprywatyzujmy służbę zdrowia. Czy ty naprawdę masz w dupie to, że ludzie bez pieniędzy będą leczeni gorzej od tych kasiastych, o ile w ogóle będzie się ich wpuszczać do szpitali.
Ty się czasem nie nazywasz Sawicka? Laughing
Zobacz sobie kawałek filmu Sicko jak wygląda służba zdrowia na komunistycznej, rozbójniczej, zbiurokratyzowanej i w ogóle przepierdolonej Kubie.

Czy ty naprawde masz w dupie, że biednych ludzi nie stać na markowe ciuchy, a zamiast szynki jedzą mielonkę? Tak myślą przecież tylko kretyni. Biedni nie płacą teraz na służbę zdrowia? Nie płacą tylko nieroby, a poziom służby zdrowia jest tak zajebiście wysoki, że szkoda gadać. Teraz też jeżeli nie stać cię na prywatnego lekarza, jesteś leczony (jeżeli można to tak w ogóle nazwać) gorzej.
Powrót do góry
sqrcz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:24, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

iar0 napisał:

Właśnie-co do dyktatorów z nadania USA-patrzcie co teraz się dzieje na Haiti-to amerykanie obsadzili czlowieka,który rozpętał ten syf jaki tam jest.Przypominam,że Haiti to jedno z najbiedniejszych państw świata.A w Szwecji czy Finlandii jest socjalizm łączony z kapitalizmem i rzeczywiście radzą sobie dobrze.

Dlaczego właściciele Szweckich dużych firm nie mieszkają w swojej ojczyźnie? Przecież to raj, a nikt by sobie nie zawracał głowy podatkiem 90%. Żebrak w USA ma większą siłę nabywczą niż inżynier w Szwecji.
Powrót do góry
AndSmo

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:26, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pafka napisał:

Zdarzyło się w chyba w lipcu, gdy za przeproszeniem służba zdrowia strajkowała że miałem niegroźny wypadek. Niegroźny nie znaczy, że stłukłem sobie palec. Izba przyjęć: z zakrwawioną twarzą i wybitym barkiem czekałem około 3 godzin na przyjęcie. Co najlepsze: w takiej samej sytuacji było kilkoro ludzi z połamaniami czy oparzeniami (!). Jak do tamtej pory wachałem się w tym względzie odtąd jestem za pełnym sprywatyzowaniem szpitali. Składka odprowadzana na ubezpieczenie wystarczyłaby na wykupienie polisy u prywatnego ubezpieczyciela i leczenie połączone z traktowaniem pacjenta jak człowieka.
Powrót do góry
Pafka

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:27, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ki00ra napisał:
Gdybyś uważnie czytał w jednym z powyższych postów analfabeto, to byś zauważył, że ten socjalizm budowany jest przez władców tego świata dla takich ja TY, a nie dla nich! Panimajesz ???

Nie pozostaje mi nic tylko się uśmiechnąć. Razz Pisz dalej swoje idiotyzmy.

Mam dla ciebie komunistyczną piosenkę. Razz To ci pomoże. Wal do woli chłopie. A jak!!! Chętnie posłucham. Nie ma to jak porcja humoru przed snem. Razz Laughing

Powrót do góry
KiaOra

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:27, 04 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak Szwedzi i inni radzą sobie świetnie. To wszystko potrwa do czasu i obudzicie się w takiej samej rzeczywistości jak haitańczycy. Tylko dla was to będzie dużo gorzej, bo nie jesteście do tego przyzwyczajeni. Jeszcze raz wam powtarzam, ze ten socjalizm budowany obecnie przez USA i UE również, gdybyście tak zechcieli łaskawie to zobaczyć jest BUDOWANY DLA WAS, A NIE DLA TYCH, KTóRZY GO BUDUJą. TO WY SKONCZYCIE W RYNSZTOKU ICH RAJU, KTORY WAM GOTUJA, A NIE ONI. Tylko trzeba zechciec pierwej to zobaczyc! A co do ciebie Pawka, to jedno jest pewne, ja niczego nie chce od zadnego panstwa, bo od państwa chca zawsze wszystkiego tylko nygusy i nieudacznicy. Nie chce niczego od nich, ich rent, opieki i innych tego rodzaju dupereli. Chciałbym tylko jednego, zeby ci budowniczy tego raju nie okradali mnie z tego co mam, pod bezczelnym jeszcze hasłem, ze robią to dla mego dobra. A poza tym to Pawka Morozow źle skończył po zakapowaniu własnych rodziców, których wkrótce zamordowano, po krótkotrwałej karierze Judasza własnych rodziców, nasz biedny Pawka został powieszony przez mieszkańców własnej wioski. Skończył jak prawdziwy Judasz. Nie warto więc słuchać rad żadnych Pawków, bo to bardzo niezdrowe. Zle sie po prostu może skończyć. Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3   » 
Strona 2 z 3

Skocz do: