AndyPSV napisał: |
tak to juz jest, ze najczesciej ludzie, ktorzy sie wypowiadaja w temacie wiedza nic lub niemal nic; rak czy inna choroba jest tylko wynikiem, nie jest natomiast przyczyna jego powstania
o przyczynach macie w moich podpisie na dole
kolejnym ogromnych zagrozoniem jest to czym nas pryskaja na gorze z samolotow, czyt.: chemtrails
pomijam przetworzona zywnosc oraz wode z kranu z gratisem fluoru i innych psychotropow
pozdrawiam |
jeżeli pijesz do mnie to przeczytaj wczesniejsze me wypowiedzi i wtedy wyciagaj wnioski.....bo nawet nie wiesz jakie bardzo mało masz włąśnie ty o tym pojęcie...nie zamierzam sie jednak przekrzykiwac.....wiec PEACE
zgadzam sie z wypowiedzią emeryta....pozatym jezeli mamy juz sytuacje ze jest atak ...odczuwalny atak w zalerznosci od parti ciala gdzie trzeba przyjac odpowiednia taktyke i byc konsekwentnym.
Piszac w skrocie to nalezy sie skupic sie na jak najbardziej mozliwym odkwaszeniu organizmu i zaopatrzeniu go w najwyszej jakosci "paliwo" do walki,swierze soki,swierze makrele itd.....temat rzeka przez google ze swoistym filtrem zachowawczym analizując informacje z odpowiednim nastawieniem i rozlorzeniem tego na czynniki pierwsze mozna wrocic z powrotem do gry w senie funkcjonowania a nie powtarzania mam raka, kodowania tego w psychice oby jeszcze bez wyroku lekarza ze jakie sa prognozy itd..bo to tak jak z powtarzaniem przez hipokrytów u koryta że terrorysci....ze mamy sie bac a oni nas obronią dojąc nas przy tym równo...tak samo wyglada mniejwiecej obecna usługa medyczna w tym zakresie PŁAĆ,PŁACZ i BÓJ SIE BO TO MY CI POMOZEMY...
Ja wiem że tam istnieją dobrzy ludzie z sercem tak jak w kościele ale cięzko cos zrobic i wyjsc przed szereg gdy ktos inny pociaga za sznurki w zacementowanych kanonach wiedzy i postępowania.....reasumując rak to choroba całego organizmu i szczerze wkurwia mnie jak patrze na tą iluzję,na tą szopke..... pisząc krótko: wyciągając wnioski z "ekstremalnego" gersona i medycyny germanskiej czy Budwig plus analiza innych informacji i przedewszystkim sluchanie głosu serca to wtedy jestesmy na dobrej drodze a nie tych baranów stawiających wyroki.....
zamiast na analizy naswietlnia czy inne gowna ktore przewaznie poglebiają patologie nalezy poszukac zmiany ....zmiany w mysleniu najlepiejj czasem w.......lesie który jest oazą spokoju i izolacji od otoczenia...otoczenia które cie zje jezeli nie bedziesz chcial robic tak jak pan lekarz karze.....smutne ale prawdziwe