W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Rozpad EU - Krzysztof Jackowski 14 XII 2010  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
2 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 8414
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dysputant

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:20, 28 Mar '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj dziwne że nikt nie przewidział trzęsienia w Japonii..
ani rewolt w afryce.

Jasnowidze nie warci funta kłaków -.-

"Będzie źle, będzie wojna, a zła wojna będzie o zła.
I ludzie cierpieć będą. Bo ludzie cierpieć nie lubią.
A wojna cierpienie sprowadza.
Oj wojna będzie oj będzie"

To jest schemat większości przepowiedni.
Dopasować można sobie inne historyjki -.-

http://www.pown.it/3385
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Franek Dolas

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:36, 28 Mar '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gościu bardzo mądrze gada i moim zdaniem pod przykrywką niby przewidywania robi to co my tutaj na forum- gada o przyszłości wnioskując po zdarzeniach przeszłych. Ja też mógłbym poczytać to forum, pomedytować siedząc koło kominka, znać doskonale realia świata i być dobrym prognostykiem i stwierdzić, że przepowiadam przyszłość. No jeszcze trzeba dodać tę medialność, którą sobie Jackowski wyrobił.
Sorry chłopaki, ale śmieszą mnie wasze zarzuty, że ten człowiek boi się nazywać rzeczy po imieniu, a lepsze, że nie szuka korupcji u naszych polityków i urzędników. Very Happy Doprawdy nieźle się uśmiałem...
Mam taką propozycję: kto jest gotów, żeby dzisiaj umrzeć za szerzenie prawdy i wbijanie pinezki w tyłki naszego "układu" niech pierwszy rzuci w Jackowskiego kamień. Smile Ja wiem- dobrze tak siedzieć na forum będąc anonimem i narzekać na Jackowskiego, że nie powie, że ten mały kraj to Izrael i że nie sypie konkretów na swoją klasę rządzącą. Smile Postarajcie się znaleźć posłuch w mediach i wtedy spróbujcie zrobić to czego Jackowski nie robi.
Przeżycia związane z groźbami z niewiadomych źródeł, dziwne rekwizyty jak głowa końska podrzucona na łóżko w filmie Ojciec chrzestny, głuche telefony o 3 w nocy (jakież to szatańskie:) może wyrzucenie z pracy itd. gwarantowane. Very Happy
ostrożny

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:18, 28 Mar '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Franek Dolas napisał:
Doprawdy nieźle się uśmiałem...

Cieszę się, że poprawiłem ci humor, bo właśnie to co pisałem było ironiczne ale nie do końca zrozumiałeś mój zamysł.

Podkreśliłem to zdanie nie bez powodu:
Cytat:
Krzysztof Jackowski: Uważam, że Ameryka i pewien mały kraj coś knują. Zobaczcie, czym was częstują w telewizji, przestaliście być ludźmi z wnętrzem, a stajecie się kupującymi zadłużonymi zastraszonymi płatnikami, nie chcąc użyć słowa właściwie już niewolnikami.

Nie zwróciłeś pewnie uwagi, ale to ja wielokrotnie tu na forum ostrzegałem o braniu kredytów i wpadanie w szpony niewolniczego systemu banksterów. Jackowski jeżeli tego wcześniej nie mówił to mam wrażenie, że czytał wcześniej moje teksty i ode mnie się czegoś nauczył. Cieszy mnie, że człowiek, który ma swoją grupę poparcia i większy rozgłos ma takie samo zdanie na ten temat jak ja.

To co tym razem wytłuściłem powiesiłbym na każdych drzwiach wejściowych do banku, tak jak na papierosach jest napis o ich szkodliwości.

.
Powrót do góry
Franek Dolas

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:51, 28 Mar '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Więc źle przeczytałem Twoją wypowiedź co mnie bardzo martwi, bo w dzisiejszych czasach trzeba umieć np. na takim onecie czy interii czytać ze zrozumieniem, tzn. wychwycić to co nie jest napisane. Sad Postanawiam się poprawić i więcej nie grzeszyć. Very Happy

Te wytłuszczone zdania ja bym proponował nieco rozwinąć, zmaterializować w tysiące ulotek i rozwieszać, a nawet rozdawać ludziom przed bankami. Very Happy
Rafał

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:14, 28 Mar '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dysputant napisał:
Oj dziwne że nikt nie przewidział trzęsienia w Japonii..
ani rewolt w afryce.

Jasnowidze nie warci funta kłaków -.-

"Będzie źle, będzie wojna, a zła wojna będzie o zła.
I ludzie cierpieć będą. Bo ludzie cierpieć nie lubią.
A wojna cierpienie sprowadza.
Oj wojna będzie oj będzie"

To jest schemat większości przepowiedni.
Dopasować można sobie inne historyjki -.-

od 59 sekundy

Powrót do góry
Wiedzmin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:45, 28 Mar '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli ten jasnowidz jest taki super to czemu UE jeszcze istnieje?
To, ze w Japonii nadchodzi czas aktywnosci sejsmicznej to nie jest zadna rewelacja.
Te cykle to u nich nic nadzwyczajnego dlatego budynki w Tokio wytrzymalaly pod 9st w skali Richtera.
Fakt, ze to bylo najsilniejsze ze wszystkich, ale nie jest to nic nadzwyczajnego.
Z jasnowidzami jest tak.
1. Podaja cos niezrozumialego, bez daty i pozniej mozna podkleic pod to wiele rzeczy
2. Podaja date i konkretne wydarzenie (w/w rozpad UE, Baba Wanga i III wojna swiatowa bodajze w lutym) i wtedy sie nie sprawdza. Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: