Gościu bardzo mądrze gada i moim zdaniem pod przykrywką niby przewidywania robi to co my tutaj na forum- gada o przyszłości wnioskując po zdarzeniach przeszłych. Ja też mógłbym poczytać to forum, pomedytować siedząc koło kominka, znać doskonale realia świata i być dobrym prognostykiem i stwierdzić, że przepowiadam przyszłość. No jeszcze trzeba dodać tę medialność, którą sobie Jackowski wyrobił.
Sorry chłopaki, ale śmieszą mnie wasze zarzuty, że ten człowiek boi się nazywać rzeczy po imieniu, a lepsze, że nie szuka korupcji u naszych polityków i urzędników.
Doprawdy nieźle się uśmiałem...
Mam taką propozycję: kto jest gotów, żeby dzisiaj umrzeć za szerzenie prawdy i wbijanie pinezki w tyłki naszego "układu" niech pierwszy rzuci w Jackowskiego kamień.
Ja wiem- dobrze tak siedzieć na forum będąc anonimem i narzekać na Jackowskiego, że nie powie, że ten mały kraj to Izrael i że nie sypie konkretów na swoją klasę rządzącą.
Postarajcie się znaleźć posłuch w mediach i wtedy spróbujcie zrobić to czego Jackowski nie robi.
Przeżycia związane z groźbami z niewiadomych źródeł, dziwne rekwizyty jak głowa końska podrzucona na łóżko w filmie Ojciec chrzestny, głuche telefony o 3 w nocy (jakież to szatańskie:) może wyrzucenie z pracy itd. gwarantowane.