W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Kim jest bimi?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
12 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 5067
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Astre Occlu

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:28, 08 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieńdobry

Cytat:
Więc mając to na uwadze, wyobraźcie sobie jak ja was, debile, postrzegam gdy przypełzacie jak ostatnie żule na moje, najbardziej prestiżowe forum w polsce, by mi się tu żalić na jego poziom.

To żeś zajebał.

Prawda jest taka że patologia nigdy nie rozwinie się w grupie gdzie jest dobry przywódca. A z ciebie bimi taki przywódca jak...taki chuj jak batorego komin.

Pdstawowe błędy jakie popełniasz to: Stosujesz jak my ( kurwa debile jebane ) dialektyke debila bo... kurwa jesteś debilem... czy tak trudno sie do tego przyznać? Ja przykładowo jestem większym debilem od ciebie i nigdy mi w tym nie dorównasz... bo jesteś za cieńki w uszach. ( grunt to samokrytyka egoisto )

Ale najlepsze jest to że nowi czytelnicy natrafiając na te forum po jakimś czasie widzą twoje pierdoły i myślą: on jest tak samo pojebany jak reszta tych troli. Że mu jeszcze nikt ryja nie obił? XD

Zamiast banować ludzi którzy są wedle twojej jakże kurwa obiektywnej oceny: debilami dajesz im jeden post. Przez to twoje forum jest FAKT gruntem o wolności wypowiedzi ale jednocześnie z pewnością nie jest prestiżowe.

Prestiżowe forum to takie gdzie posty zaczyna sie od słowa: dzieńdobry a kończy na: pozdrawiam.

To takie forum gdzie na słowo kurwa jest automatyczny zamiennik na %#%%#@ a ludzi sie albo banuje albo nie..bez nieograniczania postów.

Na prestiżowym forum są moderatorzy którzy dbają o ogólną higiene.

A ty jesteś czubkiem z nadłamanym poczuciem bezpieczeństwa w roli "dyktatora" i masz przez to taki kurwa syf na tym forum że.... w tą dziurkę pasują tylko odpowiednie klocki.

pozdrawiam.
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:04, 08 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Astre Occlu napisał:
Prestiżowe forum to takie gdzie posty zaczyna sie od słowa: dzieńdobry a kończy na: pozdrawiam.

Laughing faktycznie, nie jestem w stanie zaprzeczyć twej tezie, iż jesteś debilem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Astre Occlu

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:44, 09 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieńdobry

Prawda że śmieszne? Oooooo nieomylny, kulturalny i rozwinięty ! Wstaw jeszcze jakąś wesołą emotikonkę która jeszcze mocniej by podkreśliła jak mocno ze mnie szydzisz czy masz mnie w dupie.

Sądziłem że mój wcześniejszy post rozbawi cię do tego stopnia że zrobisz mi wielką łaske i zwiększysz mój limit bym mógł spijać jeszcze więcej nektaru z twojego prestiżowego forum.

Dodam że na takim forum admin. cieszy się ogólnym szanowaniem a nie jest spostrzegany jako faszysta. Jest to człowiek opanowany znający się na prowadzeniu dyskusji a ty się tu po prostu kłócisz…. ( nie mówię że ja jestem święty ) przez co forum jest tak samo prestiżowe jak cebula na torze.

Prestiż: autorytet, poważanie, szacunek innych osób do danej osoby.

p.s.

// : = ( Hitler \ (@.@) sieg heil

Takie emotki będą do ciebie bardziej pasowały. Prawda że słitaśne kurwa ty gebelsie XD ? :*

pozdrawiam.
Sewhoe

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:17, 09 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

trolem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KtozjakBog

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:15, 16 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
Astre Occlu napisał:

Laughing faktycznie, nie jestem w stanie zaprzeczyć twej tezie, iż jesteś debilem.

Astre Occlu napisał:
p.s.

// : = ( Hitler \ (@.@) sieg heil

Takie emotki będą do ciebie bardziej pasowały. Prawda że słitaśne kurwa ty gebelsie XD ? :*

pozdrawiam.

DOSKONALE rozumiem niechęć ale smród nie wypędzi smrodu, mimo że w średniowieczu usiłowano wypędzić trąd gnojownikiem.....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
czekan

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:06, 16 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Proste jak drut na gwoździe Smile kto ciekawy polecam przeanalizowanie tematu ,nie wiem czy już nie usuniętego ??? tm.php?t=758&start=0 pamiętajcie Bimi napisał ,że nic w internecie nie ginie i jak zajdzie potrzeba to on wasze IP ...... Smile pozdrówko grzanek i reszta kumatej ferajny .
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:23, 16 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szczekan, ale ja miałem bardziej na myśli twoje nazwisko, miejsce zamieszkania oraz facjatę - a nie IP.
popierdoliło cię? Smile
IP nikomu normalnemu nic nie mówi. co najwyżej psiarnia jest w stanie połączyć IP z konkretną osobą, ale to i tak tylko pod warunkiem, że nie używała ona proxy, a wiadomo przecież że takie mendy tak ty i twoje kolegi szczypiory listopadowe, to raczej nie włażą mi na stronę bezpośrednio ze swej prywatnej neostrady, a już tym bardziej z biura.

i dlatego właśnie żadne adresy IP osób odwiedzających prawda2.info nie są przechowywane - nie są i nie będą, cobym mógł uczciwie powiedzieć twoim kolegom, jak mi kiedyś przyniosą w zębach nakaz sądowy na wydanie IP jakiegoś biedaka, że nie dam bo nie mam, więc niech wypierdalają sobie dalej bezcześcić forsę podatników, a mi nie zawracają dupy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Kapitan_Nemo

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:04, 16 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czekać do 18stej następnego dnia, żeby odczytać odpowiedź Very Happy.

Nie kumam tego, przecież Czekan i tak napisze to samo jutro co by napisał dzisiaj?

Rozumiem Matrix i musi być efekt slow motion, ale cały film tak oglądać?

Powrót do góry
Szczypior

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:33, 17 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawda2 to projekt polskojęzycznej policji politycznej. To ewidentne.

Ten przygłup admin nawet nie ma uprawnień aby banować uczestników. Na Nalewkach pewnie wymyślili (albo dostali prikaz z MI5) że nie będzie banów coby kanalizować niezadowolenie z Systemu na ich serwerach. Dzięki temu przygłup będzie lepił lalki symbolizujące poszczególne numery IP i wbijał w nie szpilki.

czekan – dzięki za link. To daje pojęcie jakie “0”, jakie prymitywne bydlę wysłali na wygnanie do Amsterdamu. Poza tym ta dyskusja jest ciekawa.

W wątku Czwarta Rzeczpospolita - państwo policyjno religijne (https://prawda2.info/viewtopic.php?t=79&start=300) głupi admin promuje klasyczną dialektykę: żydowska PO versus żydowski PiS.

Jego ziomal Ziemkiewicz, Michalkiewicz czy chujwiekto będzie mówił że jest źle i żeby głosować na PiS. Tutejszy admin zaś będzie demonizował PiS i twierdził że jedyną alternatywą jest PO, ROAD, SLD, ZSL czy UW. Taki cyrk.

Znudził mi się ten obrazek już ale nie poradzę bo jest na czasie. Tak jak tutaj Obama i McCain to żydowskie pacynki tak samo jest z PO, PiS, KLD, SLD i chujwiekto.

Każdy kto uczestniczy w knesecie to skorumpowany sqrwysyn czy qrwa. Taka jest zasada. W przyzwoitym kraju na takich łobuzów czekałby dożywotni wyrok w obozie pracy.

Poczytajcie sobie co się teraz dzieje we Włoszech. Żydzi stosują blokadę informacyjną więc musicie poszukać. Tam duże poparcie zdobył populistyczny Ruch Pięciu Gwiazd Beppe Grillo. Oni mają bardzo rewolucyjne hasła, między innymi nacjonalizację sektora bankowego. Ten postulat wskazuje że Grillo wie o co w tym cyrku chodzi.

Wszystkie partie włoskiego skorumpowanego establishmentu politycznego zjednoczyły się aby zachować status quo. Nawet powtórnie wybrali tego samego sqrwysyna na prezydenta co się nigdy jeszcze nie zdarzyło.

Wszyscy politycy w krajach miłujących “wolność i demokrację” mają taki właśnie wybór:

W 1933 roku w Niemczech ludzie wybrali partię która nie chciała grać według reguł ustawionych przez Żydów przy zielonym stoliku i wywróciła zielony stolik do góry nogami. Media, banki i całą administrację należy odebrać Żydom, to jest zupełna podstawa. Bez tego nie ma żadnej realnej zmiany.

Nie dajcie się oszukać na jakieś kolejne wybory. To śpiewka dla kompletnych durniów.

Na przykładzie tutejszego admina można wykazać że mit o nadzwyczajnej żydowskiej inteligencji to tylko pijar. O tym że to obrzezaniec pisałem tutaj: https://prawda2.info/viewpost.php?p=251263

Admin zachowuje się trochę jak dr Jekyll i Mr Hyde. Myślę że chrzami mu się już w pustej głowie.

Admin twierdzi że teraz są czasy ubecji (z czym można się zgodzić) ale on chyba sugeruje że on jest poza ubecją (https://prawda2.info/viewpost.php?p=252609)

Cytat:
No w to akurat nie wątpię - i dlatego ciągle powtarzam, że czasy ubecji, to są teraz... Very Happy

Tutaj oferma wygraża się że on zapisze sobie wszystkie adresy IP i coś z nim zrobi (https://prawda2.info/viewpost.php?p=252254).

Cytat:
z faktu, że się tego nie wstydzicie wnioskuję, że najwyraźniej liczycie na to, iż do końca życia pozostaniecie anonimowi...
he - dream on, frajerzy... no, chyba, że planujecie umrzeć już w tym roku? bo jak nie, to wspomnicie moje słowa: w internecie nic nie ginie, więc i wasze kurestwo pozostanie w nim na wieki, a z dnia na dzień będzie coraz mniej anonimowe... już ja się o to zatroszczę.

Teraz admin nie jest z ubecji? Pierdoli się w tym łbie pewnie od nadmiaru marychy, grzybków i rozpusty z owcami.

Teraz szczur się wycofuje ale ubecka mentalność wychodzi. Ciekawe czy jego tatuś nie wyrywał paznokci...

Wypowiedział się mądry człowiek szejk Yusuf al-Qaradawi z Egiptu, to go cytuję (http://beforeitsnews.com/opinion-conserv.....41614.html).

Wierzymy że bitwa pomiędzy nami a Żydami nadchodzi... Motorem tej walki nie będzie nacjonalizm czy patriotyzm, to będzie religia. Ta bitwa będzie nie pomiędzy Arabami a syjonistami czy pomiędzy Żydami a Palestyńczykami czy pomiędzy Żydami a kimkolwiek innym. To będzie walka pomiędzy muzułmanami a Żydami tak jak jest o tym mowa w hadisach. Ta bitwa będzie pomiędzy wspólnotą muzułmanów a wspólnotą żydowską, pomiędzy wszystkimi muzułmanami a wszystkimi Żydami.

W trakcie dziejów Allah zesłał ludzi którzy mieli ukarać Żydów za ich korupcję. Ostatnia kara była wykonana przez Hitlera. Dzięki temu co on zrobił, niezależnie od tego jak Żydzi to wyolbrzymiają, sprowadził ich na właściwe miejsce. To była dla nich boska kara. Allach chce aby następna kara przyszła z ręki wierzących.

Tutaj starsza wersja co ją znalazłem:

Myślę że szejk Qaradawi nie żartuje. Nagrabiliście sobie sporo na całym świecie. Myślę też że się przeliczycie jak myślicie że głupi (post)chrześcijanie będą za was nadstawiać karku.

Bimi – uciekaj na Madagaskar póki nie jest za późno!!!
Powrót do góry
Patin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:54, 17 Maj '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
szczekan, ale ja miałem bardziej na myśli twoje nazwisko, miejsce zamieszkania oraz facjatę - a nie IP.
popierdoliło cię? Smile
IP nikomu normalnemu nic nie mówi. co najwyżej psiarnia jest w stanie połączyć IP z konkretną osobą, ale to i tak tylko pod warunkiem, że nie używała ona proxy, a wiadomo przecież że takie mendy tak ty i twoje kolegi szczypiory listopadowe, to raczej nie włażą mi na stronę bezpośrednio ze swej prywatnej neostrady, a już tym bardziej z biura.

i dlatego właśnie żadne adresy IP osób odwiedzających prawda2.info nie są przechowywane - nie są i nie będą, cobym mógł uczciwie powiedzieć twoim kolegom, jak mi kiedyś przyniosą w zębach nakaz sądowy na wydanie IP jakiegoś biedaka, że nie dam bo nie mam, więc niech wypierdalają sobie dalej bezcześcić forsę podatników, a mi nie zawracają dupy Smile

ooo nie myślałem, że dożyję takiego dnia żeby zobaczyć jak Wielki Bimi pęka. Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: