|
Autor
|
Wiadomość |
xmatix
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 23:28, 23 Kwi '10
Temat postu: |
|
|
Hmm.. z tego co pamiętam to 10 kwietnia, wieczorem przeczytałem w temacie o katastrofie (9 strona) taką wypowiedź:
Aiedail napisał: | Czyżby dziewczyna z samosi przewidziała tragedię w styczniu?
Cytat: | Gość [05.01.10, 15:09] cytujzgłoślink
Scarlett-1988 gość Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.
W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!
|
http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy/1
Cytat: | Fundacja nautilus - moglibyście nie publikować tutaj tych żenujących kretynów? Od kiedy Smoleńsk leży na Ukrainie??? |
Może najpierw obejrzysz materiał zanim kogoś nazwiesz kretynem? To poziom dyskusji na tym forum jest żenujący. |
Pamiętam, że od razu, tego samego dnia czytałem trochę komentarzy na samosi póki jeszcze temat nie był tak zasypany spamem. No i właśnie 10 kwietnia przeczytałem, że "w ciągu dwóch tygodni zginie zagraniczny muzyk z polskimi korzeniami". Jestem na 100% pewien, że było to 10.04.2010r. W poniedziałek powiedziałem to koledze zażartowałem, że jeżeli zginie taki muzyk to czekamy na katastrofę w lipcu.
Przed chwilą pomyślałem, że minęły już praktycznie 2 tygodnie od katastrofy. Wpisałem w google "muzyk nie żyje" (niezbyt wyrafinowane, co nie? :P ) a tu wyskakuje mi informacja, że nie żyje niejaki Peter Steele.
http://muzyka.onet.pl/0,2155596,newsy.html
http://pl.wikipedia.org/wiki/Peter_Steele
Tak jakby się zgadza xD Szukałem wypowiedzi, w której wspomniano, że zginie ten muzyk, ale zniknęła 0o.
BTW. Niedawno dowiedziałem się, że w ramach obozu w lipcu mamy wybrać się na obchody rocznicy bitwy pod Grunwaldem. Jeszcze trochę takich "przepowiedni" to chyba dostanę nagłych bólów brzucha przed wyjazdem tam i nie pojadę :P :bleh:
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sebek2k
|
Wysłany: 06:57, 24 Kwi '10
|
|
xmatix
Potwierdzam, też czytałem o tym muzyku z polskimi korzeniami.
Czekamy na lipiec.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Janiekowalsk
|
Wysłany: 08:25, 24 Kwi '10
|
|
xmatix napisał: |
Pamiętam, że od razu, tego samego dnia czytałem trochę komentarzy na samosi póki jeszcze temat nie był tak zasypany spamem. No i właśnie 10 kwietnia przeczytałem, że "w ciągu dwóch tygodni zginie zagraniczny muzyk z polskimi korzeniami". Jestem na 100% pewien, że było to 10.04.2010r. W poniedziałek powiedziałem to koledze zażartowałem, że jeżeli zginie taki muzyk to czekamy na katastrofę w lipcu.
Przed chwilą pomyślałem, że minęły już praktycznie 2 tygodnie od katastrofy. Wpisałem w google "muzyk nie żyje" (niezbyt wyrafinowane, co nie? ) a tu wyskakuje mi informacja, że nie żyje niejaki Peter Steele.
http://muzyka.onet.pl/0,2155596,newsy.html
http://pl.wikipedia.org/wiki/Peter_Steele
Tak jakby się zgadza xD Szukałem wypowiedzi, w której wspomniano, że zginie ten muzyk, ale zniknęła 0o.
BTW. Niedawno dowiedziałem się, że w ramach obozu w lipcu mamy wybrać się na obchody rocznicy bitwy pod Grunwaldem. Jeszcze trochę takich "przepowiedni" to chyba dostanę nagłych bólów brzucha przed wyjazdem tam i nie pojadę |
Jeżeli tak samo jak fakty naciągasz sobie prezerwatywę to powinieneś ją mieć już na uszach
_________________ Gaza Strefa śmierci
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
xmatix
|
Wysłany: 08:48, 24 Kwi '10
|
|
privilege napisał: |
Jeżeli tak samo jak fakty naciągasz sobie prezerwatywę to powinieneś ją mieć już na uszach :mrgreen: |
Ale przynajmniej nie "wpadnę" :mrgreen:
@Edit: A tak po za tym to możesz powiedzieć gdzie naciągnąłem tak te fakty?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
iaro
|
Wysłany: 11:38, 24 Kwi '10
|
|
No kurwa, samosia.pl, źródło najprawdziwszej prawdy!
_________________ Systemu nie można niszczyć, trzeba go reformować.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
softsoul1802
|
Wysłany: 12:10, 24 Kwi '10
|
|
Nie wierzę w w takie bzdety typu jasnowidzenie, ale fakt, że swego czasu nie dało się nie trafić na samosie i zawarte tam "wizje prorocze". W każdym razie 10 kwietnia czytałam też wypowiedź o "przepowiedni śmierci muzyka" i zważywszy na to, że na samosi główny przedział wiekowy użytkowników to teenage, tak też głosem ich skomercjalizowanych mózgów, wszyscy stawiali na Matta Pokore, bo nikt z tamtych nie miał pojęcia iż ktoś taki jak Peter Steele istnieje, ba, światowych muzyków z polskimi korzeniami można znaleźć o wiele więcej, ale dzisiejsze teenagersy karmione są taką papką, że poza tym co widzą na vivie, nie mają pojęcia ani o muzyce, ani o muzykach. No i tak moim zdaniem Matt Pokora to żaden muzyk, dla mnie muzyk, to ktoś taki, kto potrafi grać na jakimś instrumencie, potrafi coś skomponować i przy okazji potrafi śpiewać. Gwiazdy typu Pokora, to gwiazdy takiego formatu jak i Enrique Iglesias, czyli z uszami zdeptanymi przez słonia, drewnianym gardłem i plecami u wydawców muzycznych, gdzie każde rzężenie zostanie zamienione w dźwięk, który niejako możliwy staje się do słuchania.
Co do żałoby narodowej w lipcu, wiele wskazuje, że może być, a to dlatego, że zrozpaczeni po katastrofie polacy w ramach solidarności z Kaczyńskim, wybiorą na prezydenta Jarka i będzie wtedy żałoba, bo ogłupiony propagandą pogrzebową naród, będzie płakał nad własnymi decyzjami. I tyle na temat wizji proroczych.
_________________ The main cause of stress is daily contact with idiots.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
xmatix
|
Wysłany: 15:15, 24 Kwi '10
|
|
Nie piszę nigdzie, że portal samosia jest dla mnie źródłem jakiejś prawdy. Zauważyłem tylko, że jakby nie patrzeć słowa "gościa" się sprawdzają. Na tym forum chyba bardzo ważną rzeczą jest otwartość umysłu, a niektórzy zamykają się na FAKTY. Tymi faktami jest to, że w kwietniu była żałoba narodowa, a w ciągu 2 tyg. od tego wydarzenia zmarł zagraniczny muzyk z polskimi korzeniami. Tego chyba nie podważycie? Nie musimy wierzyć w to co na pisała tamta użytkowniczka, ale trzeba przyznać, że jak na razie "proroctwo" się sprawdziło.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Naznaczony
|
Wysłany: 15:25, 24 Kwi '10
|
|
12608916 gadu gadu tej od przepowiedni dziewczynki .
_________________ nie ma żadnej prawdy, wszystko jest tym samym, wielu się załamie, wielu parsknie śmiechem, to wszystko jedno
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
albercik
|
Wysłany: 15:26, 24 Kwi '10
|
|
xmatix, radze Ci olewac ignorantow. Lepiej przywyknac do pewnych typow ludzi. Tez jestem zdania, ze wielu ma klapki na oczach, choc usilnie wydaja sie poszukiwac informacji na interesujace ich tematy, to czesto niemalze z miejsca wykpiewaja dosc 'przyziemne' tezy.
_________________ ...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
nomorenazi
|
Wysłany: 22:09, 24 Kwi '10
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Janiekowalsk
|
Wysłany: 17:13, 26 Kwi '10
|
|
xmatix napisał: | privilege napisał: |
Jeżeli tak samo jak fakty naciągasz sobie prezerwatywę to powinieneś ją mieć już na uszach |
Ale przynajmniej nie "wpadnę"
@Edit: A tak po za tym to możesz powiedzieć gdzie naciągnąłem tak te fakty? |
xmatix...
zwracam honor naprawdę nie wziąłem tego osobistego argumentu pod uwagę
... faktycznie w tej sytuacji nie wpadniesz więc naciągaj z całych sił
Rewelacji z nautilusa rzecz jasna nie komentuję gdyż limit 18 postów na dzień oraz zasady dobrego smaku zabraniają mi wypowiadania się o tym kretyńskim portalu ...
_________________ Gaza Strefa śmierci
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 21:49, 26 Kwi '10
|
|
Na 4 lipca zaplanowana jest druga tura wyborów prezydenckich. Podczas końcowego aktu spektaklu wyborów wydarzy się ................... Tragedia, na niebie objawi się Chmura w kształcie JPII i powie na kogo głosowac.
I wtedy bedziemy miec prawdziwą polską tragedie
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|