W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Kolejna żałoba narodowa w lipcu?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
18 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 13898
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
xmatix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:28, 23 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm.. z tego co pamiętam to 10 kwietnia, wieczorem przeczytałem w temacie o katastrofie (9 strona) taką wypowiedź:
Aiedail napisał:
Czyżby dziewczyna z samosi przewidziała tragedię w styczniu?

Cytat:
Gość [05.01.10, 15:09] cytujzgłoślink
Scarlett-1988 gość Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.
W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!

http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy/1

Cytat:
Fundacja nautilus - moglibyście nie publikować tutaj tych żenujących kretynów? Od kiedy Smoleńsk leży na Ukrainie???

Może najpierw obejrzysz materiał zanim kogoś nazwiesz kretynem? To poziom dyskusji na tym forum jest żenujący.

Pamiętam, że od razu, tego samego dnia czytałem trochę komentarzy na samosi póki jeszcze temat nie był tak zasypany spamem. No i właśnie 10 kwietnia przeczytałem, że "w ciągu dwóch tygodni zginie zagraniczny muzyk z polskimi korzeniami". Jestem na 100% pewien, że było to 10.04.2010r. W poniedziałek powiedziałem to koledze zażartowałem, że jeżeli zginie taki muzyk to czekamy na katastrofę w lipcu.

Przed chwilą pomyślałem, że minęły już praktycznie 2 tygodnie od katastrofy. Wpisałem w google "muzyk nie żyje" (niezbyt wyrafinowane, co nie? :P ) a tu wyskakuje mi informacja, że nie żyje niejaki Peter Steele.

http://muzyka.onet.pl/0,2155596,newsy.html

http://pl.wikipedia.org/wiki/Peter_Steele

Tak jakby się zgadza xD Szukałem wypowiedzi, w której wspomniano, że zginie ten muzyk, ale zniknęła 0o.

BTW. Niedawno dowiedziałem się, że w ramach obozu w lipcu mamy wybrać się na obchody rocznicy bitwy pod Grunwaldem. Jeszcze trochę takich "przepowiedni" to chyba dostanę nagłych bólów brzucha przed wyjazdem tam i nie pojadę :P :bleh:
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sebek2k

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:57, 24 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

xmatix

Potwierdzam, też czytałem o tym muzyku z polskimi korzeniami.

Czekamy na lipiec.
Powrót do góry
Janiekowalsk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:25, 24 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

xmatix napisał:

Pamiętam, że od razu, tego samego dnia czytałem trochę komentarzy na samosi póki jeszcze temat nie był tak zasypany spamem. No i właśnie 10 kwietnia przeczytałem, że "w ciągu dwóch tygodni zginie zagraniczny muzyk z polskimi korzeniami". Jestem na 100% pewien, że było to 10.04.2010r. W poniedziałek powiedziałem to koledze zażartowałem, że jeżeli zginie taki muzyk to czekamy na katastrofę w lipcu.

Przed chwilą pomyślałem, że minęły już praktycznie 2 tygodnie od katastrofy. Wpisałem w google "muzyk nie żyje" (niezbyt wyrafinowane, co nie? Razz ) a tu wyskakuje mi informacja, że nie żyje niejaki Peter Steele.

http://muzyka.onet.pl/0,2155596,newsy.html

http://pl.wikipedia.org/wiki/Peter_Steele

Tak jakby się zgadza xD
Szukałem wypowiedzi, w której wspomniano, że zginie ten muzyk, ale zniknęła 0o.

BTW. Niedawno dowiedziałem się, że w ramach obozu w lipcu mamy wybrać się na obchody rocznicy bitwy pod Grunwaldem. Jeszcze trochę takich "przepowiedni" to chyba dostanę nagłych bólów brzucha przed wyjazdem tam i nie pojadę Razz Rzyga

Jeżeli tak samo jak fakty naciągasz sobie prezerwatywę to powinieneś ją mieć już na uszach Mr. Green
xmatix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:48, 24 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

privilege napisał:

Jeżeli tak samo jak fakty naciągasz sobie prezerwatywę to powinieneś ją mieć już na uszach :mrgreen:

Ale przynajmniej nie "wpadnę" :mrgreen:

@Edit: A tak po za tym to możesz powiedzieć gdzie naciągnąłem tak te fakty?
Powrót do góry
iaro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:38, 24 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No kurwa, samosia.pl, źródło najprawdziwszej prawdy! Laughing
softsoul1802

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:10, 24 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wierzę w w takie bzdety typu jasnowidzenie, ale fakt, że swego czasu nie dało się nie trafić na samosie i zawarte tam "wizje prorocze". W każdym razie 10 kwietnia czytałam też wypowiedź o "przepowiedni śmierci muzyka" i zważywszy na to, że na samosi główny przedział wiekowy użytkowników to teenage, tak też głosem ich skomercjalizowanych mózgów, wszyscy stawiali na Matta Pokore, bo nikt z tamtych nie miał pojęcia iż ktoś taki jak Peter Steele istnieje, ba, światowych muzyków z polskimi korzeniami można znaleźć o wiele więcej, ale dzisiejsze teenagersy karmione są taką papką, że poza tym co widzą na vivie, nie mają pojęcia ani o muzyce, ani o muzykach. No i tak moim zdaniem Matt Pokora to żaden muzyk, dla mnie muzyk, to ktoś taki, kto potrafi grać na jakimś instrumencie, potrafi coś skomponować i przy okazji potrafi śpiewać. Gwiazdy typu Pokora, to gwiazdy takiego formatu jak i Enrique Iglesias, czyli z uszami zdeptanymi przez słonia, drewnianym gardłem i plecami u wydawców muzycznych, gdzie każde rzężenie zostanie zamienione w dźwięk, który niejako możliwy staje się do słuchania.

Co do żałoby narodowej w lipcu, wiele wskazuje, że może być, a to dlatego, że zrozpaczeni po katastrofie polacy w ramach solidarności z Kaczyńskim, wybiorą na prezydenta Jarka i będzie wtedy żałoba, bo ogłupiony propagandą pogrzebową naród, będzie płakał nad własnymi decyzjami. I tyle na temat wizji proroczych.
xmatix

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:15, 24 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie piszę nigdzie, że portal samosia jest dla mnie źródłem jakiejś prawdy. Zauważyłem tylko, że jakby nie patrzeć słowa "gościa" się sprawdzają. Na tym forum chyba bardzo ważną rzeczą jest otwartość umysłu, a niektórzy zamykają się na FAKTY. Tymi faktami jest to, że w kwietniu była żałoba narodowa, a w ciągu 2 tyg. od tego wydarzenia zmarł zagraniczny muzyk z polskimi korzeniami. Tego chyba nie podważycie? Nie musimy wierzyć w to co na pisała tamta użytkowniczka, ale trzeba przyznać, że jak na razie "proroctwo" się sprawdziło.
Powrót do góry
Naznaczony

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:25, 24 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

12608916 gadu gadu tej od przepowiedni dziewczynki .
albercik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:26, 24 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

xmatix, radze Ci olewac ignorantow. Lepiej przywyknac do pewnych typow ludzi. Tez jestem zdania, ze wielu ma klapki na oczach, choc usilnie wydaja sie poszukiwac informacji na interesujace ich tematy, to czesto niemalze z miejsca wykpiewaja dosc 'przyziemne' tezy.
nomorenazi

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:09, 24 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2094

A poniżej:

Czyżby oszustwo portalu samosia.pl ws. tragedii w Smoleńsku?
Kwiecień 13th, 2010

http://www.wykop.pl/ramka/346570/falszyw.....-tragedii/
Powrót do góry
Janiekowalsk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:13, 26 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

xmatix napisał:
privilege napisał:

Jeżeli tak samo jak fakty naciągasz sobie prezerwatywę to powinieneś ją mieć już na uszach Mr. Green

Ale przynajmniej nie "wpadnę" Mr. Green

@Edit: A tak po za tym to możesz powiedzieć gdzie naciągnąłem tak te fakty?

xmatix...
zwracam honor naprawdę nie wziąłem tego osobistego argumentu pod uwagę
... faktycznie w tej sytuacji nie wpadniesz więc naciągaj z całych sił Mr. Green

Rewelacji z nautilusa rzecz jasna nie komentuję gdyż limit 18 postów na dzień oraz zasady dobrego smaku zabraniają mi wypowiadania się o tym kretyńskim portalu ...
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:49, 26 Kwi '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na 4 lipca zaplanowana jest druga tura wyborów prezydenckich. Podczas końcowego aktu spektaklu wyborów wydarzy się ................... Tragedia, na niebie objawi się Chmura w kształcie JPII i powie na kogo głosowac.
I wtedy bedziemy miec prawdziwą polską tragedie Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: