@Volare albo ja nie rozumiem ciebie, albo ty nie rozumiesz problemu.Na razie ,zakładam że w grę wchodzi druga ewentualność.
To co niektórzy umownie nazywają NOW (osobiście nie lubię i nie posługuję się tym pojęciem) ,to ogromny obszar,żeby nie powiedzieć -kosmos,zagadnień.Większość ludzi mimowolnie pada ofiarą błędu który polega na tym że łapczywie rzucają się na wszystko .Mówiąc "obrazowo" odgryzają kęs którego nie są w stanie przełknąć.Efekty tego są żałosne.Licealiści stają się "ekspertami" w dziedzinie biochemii ,fizyki ciała stałego,religioznawstwa,astronomii,historii,itd.
Niech cię bóg strzeże przed popełnieniem takiego błędu.Żądasz dowodu na
wszystko ? Ja nie znam takiego dowodu a każdy kto twierdzi że zna - kłamie.
Cytat: |
Gdzie znajdzie film/artykuł z żelaznymi dowodami na to, że NWO to fakt? Ja póki co takiego nie znalazłem. |
Sprecyzuj swoje pytanie i powiedz która "gwiazda" z kosmosu NOW interesuje cię szczególnie.Ja wiem że wolałbyś obejrzeć jeden film
o wszystkim ale to niemożliwe z powodów o których była mowa.
Wybierz sobie (a jest z czego), jedno ,góra dwa, zagadnienia i drąż,przekopuj się przez sterty materiałów ,weryfikuj informacje w nich zawarte a wtedy ani się spostrzeżesz jak minie kilka lat a ty będziesz ,wprawdzie nie dyplomowanym ale jednak ekspertem .