Njordhr napisał: |
Anioły dobre .. Jak już wcześniej podano jakoś słabo wychodzi im praca "stróży" Autobus na Jasną Górę rozbija się i giną ludzie oj fail
Użytkowniku Norwid czy Ty uważasz , że każdy kto nie wierzy w te durne bilblijne bajki jest Lewakiem ? Czerwonym? Jesteś cholernym hipokrytą . Swoim zachowaniem nie odstępujesz ani na krok od tzw. moherowych beretów . Ja np, nie wierzę w takie rzeczy , a tyle mam wspólnego z socjlalizem co gumisie mają do bilbii . Nawiasem mówiąc w nie też wierzysz? Te to przynajmniej (najprawdopodobniej) widziałeś . Nie rozumiem także tego dlaczego ludzie biorą za "poważną" taką książkę jak bilbia w dzisiejszych czasach ! Rozumiem kiedyś gdy nie było takiej wiedzy jak dziś , ale teraz? Ci tak zapatrzeni w bilbię naprawdę wierzycie , że świat ma 6000 lat ? ;o( znam takich i to niektórzy sie tym chwalą i ogłaszają publicznie , śmią nawet polezmizować w tym temacie ehh..) Mój 5 letni kuzyn nawet jest bliżej od Was , bo mówi ze 100 milionów (machając mi dziesiątki razy rękoma przed nosem... ) |
no właśnie mam czasem wrażenie ze ich anioł stróż ustrzegł przed fałszywymi bogami, że nie poszli modlić się do stworzenia, a nie stwórcy. Tożsamy powód był braku efektów egzorcyzmów "Emily Rose" w 1974 .
Tak się składa że dla jednych to durne bajki co pisze biblia a dla innych otucha i droga życia. Nikt Ci nie broni być sterem żeglarzem i okrętem, inni wybierają ster sprawdzony od 2000lat. Jak najbardziej utożsamiam się z moherami bo w nich jest życie a w Twojej ideologii śmierć.
odnośnie lewicowości wystarczy poczytać,skąd i co to jest - tak jesteś LEWAKIEM, jeśli wiarę ojców masz w dupie. Mało tego sam jesteś hipokrytą sądząc że będąc lewakiem nie jesteś socjalistą.
co do kuzyna polecam
http://dakowski.pl//index.php?option=com.....;Itemid=48
jak sam to załapiesz wytłumacz dziecku.