Pamiętasz Pyszczooś jak pisał że jakieś sceny odstawiał pod jej domem ?
hehe no jasne nawet zarchiwizowałam to gdzieś jak znajdę to wkleję może albo niech kloaka sam przypomni np. Rsukiej Onucy bo on jest niewtajemniczony jeszcze
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:39, 10 Wrz '25
Temat postu:
Chyba nie sądzisz że będę dalej karmił ciebie trolu. Ty się nie nadajesz do jakiejkolwiek ludzkiej rozmowy. Reprezentujesz gówno w myśleniu i w działaniu.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 12:44, 10 Wrz '25
Temat postu:
wy chcecie mi pomóc.. a to dobre.. To w ogóle śmieszne głupi fiucie bo wystarczy przejrzeć twoje wpisy zasrany cwelu co ty sobą reprezentujesz dokładnie tak samo jak ta cweloza bez sumienia.
Ja was atakuję , nieźle.. .. No to się odsuń, SKURWY SYNU , po co ciągniecie sprawę??
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 12:48, 10 Wrz '25
Temat postu:
to nie patrz i spierdalaj skurwysynu
Pomóż najpierw sobie kurwo - i wypierdalaj na księżyc.
Wysłany: 12:50, 10 Wrz '25
Temat postu:
a ty masz niewiarygodne szczęście świnio że jeszcze chodzisz na wolności.
Wysłany: 12:55, 10 Wrz '25
Temat postu:
Cytat:
jakie to samiczki homo sapiens są paskudne
No ty akurat to jesteś wyjątkowo brudna szmata. Nie wiem po co stwierdzać taki fakt o którym każdy zasadniczo wie, chyba żeby tylko uzmysłowić to tobie bo jesteś ostatnią osobą która jeszcze tego nie przyjęła do wiadomości. Ale mówić do ciebie to jak rzucać grochem o ścianę zgadłem? A jak brudna szmata może pojąć że jest brudną szmatą? To niewykonalne.
no i zobacz NIKOGO nawet dotąd nie przekonałeś do siebie mogłeś łatwo przekonać do siebie Ruską Onucę odpowiadając normlanie co sąd na to ale oczywiście nawet to musiałeś spierdolić i też już nie wierzy w to co pierdolisz
Wysłany: 14:34, 10 Wrz '25
Temat postu:
Cytat:
no i zobacz NIKOGO nawet dotąd nie przekonałeś do siebie mogłeś łatwo przekonać do siebie Ruską Onucę
Mam w dupie PRZEKONYWANIE was do czegokolwiek, a zwłaszcza ciebie kurwo. Wasze przekonania mnie nie interesują. To co wy uważacie albo sądzicie - nie liczy się. Wasze opinie - nie liczą się. Po co miałbym was do czegokolwiek przekonywać?? . Reprezentujecie kupę gówna -w myśleniu i w działaniu , a o względy kupy gówna się nie zabiega.
Nie możecie mi w żaden sposób pomóc, możecie tylko szkodzić i truć. Dalsza dyskusja w tym temacie NIE MA SENSU. Musicie sobie teraz poszukać nowego tematu do trolownia, i kolejnej ofiary do osaczania, przykro mi.
_________________ OpenChat
Jeśli matka zabrała dziecko bez zgody ojca, należy skontaktować się z sądem rodzinnym, który może wydać postanowienie o powrocie dziecka lub uregulować inne kwestie związane z opieką
Co można zrobić, gdy matka zabrała dziecko bez zgody ojca?
1. Skontaktuj się z prawnikiem:
W pierwszej kolejności warto skontaktować się z prawnikiem specjalizującym się w prawie rodzinnym, który doradzi najlepsze działania w danej sytuacji.
2. Wniosek do sądu rodzinnego:
Należy złożyć wniosek do sądu rodzinnego o ustalenie miejsca zamieszkania dziecka oraz o uregulowanie kontaktów ojca z dzieckiem
Wysłany: 14:51, 10 Wrz '25
Temat postu:
A po co wszczynać sprawę sądową z góry przegarną, bo wiadomo że sędzinami są tylko i wyłącznie kurwy w spódnicach .. A JAKIEJ sprawiedliwości można oczekiwać po kobiecie?? ŻADNEJ!
mhm świetnie to nic nie rób tylko płacz na forum pamiętaj jutub zawsze mówi prawdę
Myślę że kloakę zwyczajnie nie stać nawet na super podrzędnego prawnika....
Wysłany: 15:21, 10 Wrz '25
Temat postu:
nie żaden "jutub" tylko FACET ,który wie co mówi (w przeciwieństwie do ciebie durna kurwo . Bo ty potrafisz pierdolić tylko co ci ślina na język przyniesie, i wymyślać bzdety na poczekaniu) .
Z mega wieloletnim doświadczeniem.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3... , 9, 10, 11 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów