Post zebrał 200 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:28, 21 Sie '24
Temat postu:
Trochę go posłuchałem ale na dłuższą metę nie da się. Jest zwyczajnym lamusem który miejscami nawet nie wie co czyta, albo czego to dotyczy. Lepi różne teorie z tego co ma pod ręką, a w dziedzinach technicznych jest komplentym dyletantem. Często ma z czymś problem.
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 02:25, 24 Sie '24
Temat postu:
Rozmowa Chodorowsky-Tarnawa
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 11:03, 26 Sie '24
Temat postu:
Darek Nejman w refleksyjnym artykule:
TRAGARZE
Wiele razy pisałem o rodzinie Sackler, o żydowskiej rodzinie, właścicielach korporacji Purdue Pharma. Ich lek, na jakim zarobili coś koło 14 mld USD, zabił w USA więcej ludzi niż wszystkie narkotyki razem wzięte. Przypomnę, oxycontin, bo o nim mowa, to powszechnie używany w USA lek przeciwbólowy oparty na opiatach, czyli na narkotyku, na opium. Stosowano go wszędzie, przepisywali go lekarze wszystkich specjalności. Fałszowano i korumpowano by nie ujawnić faktu, że oxycontin uzależniał, dalej prowadził do ciężkich narkotyków i śmierci. W USA jest mniej więcej 1,1 mln lekarzy. Trudno znaleźć neurologa, psychologa, onkologa w USA , jaki nie przepisałby oxycontinu. Naganiacze Sacklerów dotarli do każdego lekarza. Lekarze byli szczodrze nagradzani za stosowanie oxycontinu, specjalne premie finansowe, ekskluzywne wycieczki.
Efekt ? Wszyscy mówią o Sacklerach, nikt o lekarzach. Ten lek, oxycontin, był stosowany przez lata. Zwykły lekarz, po dwóch wizytach, musiał widzieć co "lek" robi z pacjentem, bo uzależnienia nie da się ukryć, to są bardzo czytelne sygnały z organizmu, istotne zmiany w funkcjonowaniu i w świadomości. To jest mechanizm stosowany na wielu grupach zawodowych, na żołnierzach i ludziach służb używających zakazanych broni wobec bezbronnych cywili, biologicznej, psychotronicznej, czy elektromagnetycznej, popełniających cykliczne, kryminalne przestępstwa, jacy otrzymują za to specjalne gratyfikacje pieniężne i awanse, wobec pracowników i pośredników banków jacy wciskają ludziom toksyczne aktywa. Tak wywołano największy kryzys ekonomiczny, na przełomie 2007/2008, wywołali go pośrednicy kredytowi do spółki z pracownikami banków, jacy odpalili bombę atomową w gospodarkach wielu państw świata dla sutych prowizji i premii.
Ta sama metoda funkcjonuje w wymiarze sprawiedliwości, gdzie nagradza się sędziów, prokuratorów awansem zawodowym prawem do brania łapówek, specjalnymi premiami na rachunki cyfrowe za granicą, za pozbawienie wolności niewinnych, deptanie ludzi uczciwych, za okradanie rodzin, społeczeństwa w majestacie prawa, za pogardę dla moralności i za notoryczne nadużywanie władzy.
Po pandemii powstał raport NIK obrazujący bezmiar trudnej do wyobrażenia przestępczości w służbie zdrowia. Ktoś chciał, wyżej opisana metodą, zarzucić sieć na lekarzy. Chciwość i pazerność, połączone z wrodzonym brakiem moralności, co było do przewidzenia, niezawodnie zadziałały. Jest coraz więcej lekarzy dla jakich jest nieistotne po jakiej stronie granicy pracują, po tej życia, czy śmierci, bo to bardzo wąska granica. To przerażające że można wykorzystywać wiedzę nabytą na studiach medycznych do tego by krzywdzić, pielęgnować chorobę, w końcu pozbawić życia.
Po co to wszystko opisuję ? To wszystko co napisałem wyżej zostało dawno temu zaplanowane, przemyślane i z sukcesem wdrożone w życie. Pracowano na ten cel latami, by wyłonić ZŁYCH i zebrać na nich haki. Nie chodzi tylko o oficerów, mundurowych, lekarzy, sędziów, prawników, ale o całą klasę wyższą i średnią, by byli we właściwej chwili bezwolni i ulegli, by wykonali brudną robotę. Po to upowszechniano brutalne kulty, gwałcenie i składanie ofiar z dzieci, perwersje seksualne. Po to wynosi się mniejszości seksualne do władzy, bo w wielu z nich jest nienawiść i żądza rewanżu.
Przygotowano w ten sposób TRAGARZY, jacy przeniosą wąska elitę na swoich barkach do Nowego Wspaniałego Świata. Widzimy to wyraźnie w Wielkiej Brytanii i we Francji , gdzie władza już bez ogródek oznajmia że nie reprezentuje społeczeństwa. W naszym kraju zabito 250 000 Polaków, wielu umiera nieświadomych tego faktu, że zostali zamordowani. I co, nic, prawda ?
Wysłany: 19:30, 26 Sie '24
Temat postu:
Zawsze mnie dziwiło dlaczego leki p-bólowe tak uzależniają (poza morfiną która silnie działa na środkowy układ nerwowy).
U nas i zresztą nie tylko u nas schemat jest taki sam -
1. Wymyślenie leku (specyfiku)
2. KOncesja na obrót
3. Wizyta przedstawicieli handlowych w przychodniach (zawsze bez kolejki), propozycja dla lekarza w postaci wycieczki, telewizora smartfona itp. Wiem bo mam ziomka który jest takim przedstawicielem.
4. Lekarz przepisuje wszystkim to samo niezależnie od objawów (zazwyczaj jest to lekarz rodzinny)
5. Finalnie ludzie z przeziębienia, grypy wychodzą sami leżąc w łóżku i pijąc wodę, ale specyfiki można przecież przepisać.
6. Ciapa się zgadza i jest git każdy zadowolony. Nawet pacjent nieświadomy, ale takich to już mi nie żal.
Tak btw u nas przecież wymyślili cepik, nie musisz nosić dowodu rejestracyjnego tylko prawo jazdy. Także beta testy cyfrowego zawłaszczenia przechodzą i nikt nawet mordy nie otworzy.
Wysłany: 05:02, 06 Wrz '24
Temat postu:
de93ial napisał:
J a s n y napisał:
de93ial napisał:
Jeb na ryj, masz radź sobie z tym.
..No właśnie tylko pytanie : Z CZYM ??
Z treścią. Którą musisz poznać.
....a nie poznam jej dopóki... ....nie obejrzę serialu. ... Bingo! ... Ponieważ jest niewyrażalna w słowach... Dzięki @de... tego mi było trzeba.. Prawdziwego zrozumienia... jesteś naprawdę pomocny
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 06:34, 06 Wrz '24
Temat postu:
cheche... pomyliły mi się seriale .. ale w sumie komentarz pozostaje bez zmian, bo gościu już i tak niewąski serial wypuścił . Ale nie da się streścić o czym (zgadzam się) .
A pamiętrascie jak krzyczeli o 5G ? .. No i jakoś dziwnie wszelkie te wrzaski krzyki alarmy ucichły .. HELOU
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 19:09, 22 Wrz '24
Temat postu:
No i wpadłem w lekkie zakłopotanie. Dariusz Nejman jedzie po pagonach Andiemu Choinskiemu. Szanuję jednego i drugiego za kawał dobrej roboty i takie wojenki to po prostu jak jakiś friendly fire. Fakt że Nejman jest zdecydowanie antykościelny dlatego pewnie swojego czasu bratał się z Morkiszem, natomiast Andy jara się Trumpem i miewa pobudki patriotyczne. Jeśli podziały typu republikanie - demokraci czy pies peło idą pośród takich zawodników to rynce opadają...
Dariusz Nejman z dzisiaj:
ANDY CHOIŃSKI
Znacie takiego "patriotę", znacie ? Ja tam od dawna uważam że Andy to zadanowiec, obrabia Jacckasów, przepraszam, niektórzy mówią katoli. Dowiecie się od niego jak zła jest Unia, jak niedobre są Niemcy, jak wredny jest Ruski, ale jest taki kraj który kocha Polin, to ojczyzna Chuńskiego, Stany Zjednoczone Ameryki. U Chuińskiego spotkacie tylko tych z Kościółka, kto nie chodzi do Kościółka nie jest polskim patriotą !!
Nie to żeby zaraz uważał że Andy to jakiś tajniak CIA, nigdy w życiu, Andy po prostu kocha Amerykę, a że tam mieszka i żyje tam , no to naturalne że źli są inni. Przepraszam, w Ameryce są dobrzy i źli, od zawsze, taki heglowski, samonapędzający się mechanizm, Andy gra w tę grę i staje po stronie "dobra", mnie tam nie za bardzo ruszają te wybory i te reżyserowane emocje, bo wiem, że w USA zawsze wygrywa ktoś ze Skull&Bones i CFR.
Muszę jednak przyznać że w USA czytają Song Hongbinga, więc przenieśli aktorstwo na wyższy poziom. Pisałem o uwiarygadnianiu przez "zaaresztuj mnie", czy przez "zamach", podstawili nawet kogoś kto mówi prawdę, czyli Kennedy-ego Juniora, warto jednak pamiętać że rodzinka Kennedy dorobiła się na dużych interesach podczas Wielkiego Kryzysu, a Senior Kennedy był jednym z pupilów Skull&Bones, przez lata kryzysu pomnożył majątek do okrągłej sumki tamtych 100 mln USD.
Wiecie dlaczego mnie tak prześladują, bo wiedza że nie dam zrobić się w HAJ, mają do mnie pretensje, dlaczego nie dam zrobić się w HAJ ?! Napisze WAM, zbudowałem mocne podstawy mojego światopoglądu, opiera się on na prawdzie i dlatego wiem co robi Chuiński.
Wysłany: 20:22, 22 Wrz '24
Temat postu:
co to się z ludźmi dzieje?
jak nie kurwy,to złodzieje....
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 08:05, 26 Wrz '24
Temat postu:
Po raz kolejny pojawił się śp Michał Marusik. Stary materiał ale obowiązkowy dla każdego kto chodzi na wybory i wierzy w to że prawo wyborcze coś zmienia. 10 minut esencji w sprawie.
Wysłany: 08:16, 26 Wrz '24
Temat postu:
King Crimson napisał:
Po raz kolejny pojawił się śp Michał Marusik. Stary materiał ale obowiązkowy dla każdego kto chodzi na wybory i wierzy w to że prawo wyborcze coś zmienia. 10 minut esencji w sprawie.
argumenty są źle dobrane.
By dotarło do rych którzy autoryzują tzw. władzę, czyli, ci chodzący na wybory muszą być w najprostszy z możliwych sposobów, ośmieszeni. Po tym można dołożyć to, że zostali w prosty sposób zrobieni w jajo i wydymani w oczekiwaniu na spełnienie na swoich życzeń i nadziei.
No i powiedzenie:"chodzić na wybory" też jest źle dobrane, bo to jeydnie jest chodzenie na głosowanie. Ale to szczegół bez znaczenia nawet ogólnego.
Sytuacja jest analogiczna do widoku wytresowanego psa, który nawet głodny, pełną miskę obejdzie bokiem, bo mu tak wpojono, że bez komendy ani rusz.
Wysłany: 10:08, 26 Wrz '24
Temat postu:
Kim jest Michhał Marusik -każdy może spojrzeć korzystająć z Viki jednak proszę o wysłuchanie
https://www.youtube.com/watch?v=zKLJS40pv8s
Jeżeli szukasz pełnomocnika, który będzie Ciebie reprezentował to.....udzielasz mu pełnomocnictwa podpisując się ....X dobre. Sam dawid Coperfield by tego nie wymyślił
Wysłany: 20:51, 28 Wrz '24
Temat postu:
gratuluję
gwóźdź zabija gwóździa ...
szczerzę sie ....
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Kubeł zimnej wody na rozgrzane łby typu Mateusz Jarosiewicz i jemu podobni.
Podobnie jak w przypadku wyboru Haris czy Trump takim samym pozornym wyborem jest BRICS lub ZACHÓD.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3... , 9, 10, 11 »
Strona 10 z 11