|
Autor
|
Wiadomość |
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 11:43, 10 Wrz '25
Temat postu: |
|
|
Te a wiesz w ogóle że to matka nosi 9 miesięcy dziecko w ciąży i potem karmi piersią i jakby nie patrzeć jednak dziecko jest bardziej jej niż ojca bo jedyne co ojciec zrobił to trafił spermą gdzie trzeba i chwali się że ma "poprawną " czyli czytaj wg kloaki NIESAMOWITĄ relację z dzieckiem...no i tyle zasadniczo no i twoja ex żonka bez ślubu zadecydowała że nie chce żebyś się z nią spotykał, ani żeby się spotykał z córką i tyle. Pora to chyba zrozumieć i iść dalej a nie pierdolić się 10 lat w jakiejś walce z wiatrakami. No na chuj, respektuj prawa przyrody. Jak mówiłam faceci naturalnie nie są nawet zainteresowani dziećmi, kobiety rozmawiają z innymi kobietami o dzieciach, uśmiechają się do niemowlaków zagadują kobiety z dziećmi itd. Myślisz że co kuźwa sędzia dałaby opiekę ojcu, który WOW ma poprawną relację z córką co za wyczyn koorfa
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 11:44, 10 Wrz '25
|
|
marylka napisał: | ty też miałeś poprawną relację z ojcem, była tak poprawna i nijaka że teraz nawet nie będzie za tobą płakał jak umrzesz |
Chui cie to kurwo obchodzi dziwko, i co to ma do rzeczy .. Po co mi to piszesz zasrany antyludzki amoralny żeński trolu???
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 11:47, 10 Wrz '25
|
|
Cytat: | ex żonka bez ślubu zadecydowała że nie chce żebyś się spotykał z córką |
I ty nie widzisz w tym niczego antyludzkiego tak?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 11:52, 10 Wrz '25
|
|
ty z innymi facetami nie umiesz się dogadać nawet na forum z podobnymi spiskowcami a co dopiero z kobietą to musi być jakiś dramat na żywo....
ILE OSÓB jest na twoim czacie który stworzyłeś kiedy tajne spotkanie prawda2 co ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 11:53, 10 Wrz '25
|
|
Cytat: | faceci naturalnie nie są nawet zainteresowani dziećmi, kobiety rozmawiają z innymi kobietami o dzieciach, uśmiechają się do niemowlaków zagadują kobiety z dziećmi itd |
Ale co mnie to kurwa obchodzi, co ty wypisujesz tutaj to się w ogóle w pale nie mieści, co za kosmos, dlaczego tracisz mój czas na takie oderwane pierdolenie od rzeczy, czy mogłabyś z łaski swojej powstrzymać się od dygresji które nie mają kompletnie żadnego związku z moją sprawą? Nie potrafisz się skupić na temacie i na sprawie ? To wypierdalaj serdecznie, bo nie zamierzam dyskutować z kimś kto odpływa w stronę niebieskich migdałów.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 11:53, 10 Wrz '25
|
|
emisariusz napisał: | Cytat: | ex żonka bez ślubu zadecydowała że nie chce żebyś się spotykał z córką | I ty nie widzisz w tym niczego antyludzkiego tak? |
Szczerze znając ciebie to nie widzę w tym nic antyludzkiego może byłoby antyludzkie w stosunku do jakiegoś normalnego nie psycho faceta.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 11:55, 10 Wrz '25
|
|
A co jest takiego nienormalnego we mnie że nie mam prawa widzieć się z dzieckiem słucham./ Konkrety poproszę. CO STANOWI PRZESZKODĘ.
Skoro to nie jest antyludzkie według ciebie to znaczy że ja nie jest człowiekiem. I nie mam uczuć. Można mnie zdeptać. Zapomnieć. Zignorować.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 11:57, 10 Wrz '25
|
|
wszystkiego co tkniesz obraca sie w goowno ale to nie twoja wina aha
viewtopic.php?t=32516
nikt nawet w twoim temacie nie dał 4 gwiazdek
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 11:58, 10 Wrz '25
|
|
No, fajny żart,... ale słucham dalej.. Poważnie i serio, Bez gierek.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
RuskaOnuca
|
Wysłany: 12:01, 10 Wrz '25
|
|
a skąd my mamy wiedzieć jak Ty dziecko traktujesz lub co twoja była na ten temat wymyśla?
Jak kłamie to idź do sądu, byłeś?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 12:01, 10 Wrz '25
|
|
Cytat: | ty z innymi facetami nie umiesz się dogadać nawet na forum z podobnymi spiskowcami a co dopiero z kobietą |
A po co ty kurwo ciągle mieszasz w to jakąś kobietę. ?? Do reszty cię już dziwko popierdoliło. Wystarczy że dogadam się ze swoim dzieckiem chyba nie?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 12:02, 10 Wrz '25
|
|
RuskaOnuca napisał: | a skąd my mamy wiedzieć jak Ty dziecko traktujesz lub co twoja była na ten temat wymyśla?
Jak kłamie to idź do sądu, byłeś? |
A ty nic nie musisz wiedzieć bo ja cie o nic nie pytam.. Ta kurwa coś podobno wie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 12:14, 10 Wrz '25
|
|
Jak się czyta takie smutne pierdolenie takiego żeńskiego cwelo-gówna to się naprawdę żyć odechciewa  .. że też takie gówna w ogóle się rodzą  .. Totalne BYDŁO bez sumienia. Kobieta ma 100% prawa bo kurwa w ciąży była przez 9 miesięcy i łaskawie urodziła.. a facet to się w ogóle od tego momentu nie liczy i ma prawo zdychać . Nie mogę czegoś takiego pojąć, jak tak można..... I jakieś dykteryjki o tym że "faceci to a kobiety tamto" ... CO ZA PIERDOLONY DAMSKI ŚMIEĆ MORALNY !!  ABSOLUTNE ZERO.
I jeszcze człowiekowi który pisze o tym na forum, opowiada taką swoją historię , to antyludzkie damskie gówno odpowiada bez żadnej empatii i traktuje z buta jeszcze bardziej wgniatając w ziemię
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:15, 10 Wrz '25
|
|
RuskaOnuca napisał: | a skąd my mamy wiedzieć jak Ty dziecko traktujesz lub co twoja była na ten temat wymyśla?
Jak kłamie to idź do sądu, byłeś? |
Najlepsze jest to, ze koleś nic nie może bo nie wziął ślubu z tą kobietą co ma dziecko  może tylko pierdolić co se chce na forum co jest pewnie przynajmniej w połowie zmyśloną historyjką.
No i zobacz kloaka Ruska Onuca normlanie spytał a ty odpowiadasz jak jakiś pojeb
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 12:19, 10 Wrz '25
|
|
zamknij już ryja pierdolony antyludzki śmieciu bo tylko się sama pogrążasz. ŻE TEŻ CI NIE WSTYD!! .. Ty naprawdę nie masz żadnego wstydu ani honoru, ani poczucia normalności. Kto cię wychowywał?? Bo to co sobą tutaj reprezentujesz i w jaki sposób traktujesz tę sprawę to naprawdę chyba poniżej jakiegokolwiek poziomu.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
RuskaOnuca
|
Wysłany: 12:20, 10 Wrz '25
|
|
Nie no, może. W akcie urodzenia wpisuje się ojca i to jest podstawa do praw i obowiązków co do dziecka które są dla obojga rodziców równe.
Można ojca nie wpisać, a jak jest tutaj- chuj wie.
ale ślub nie jest potrzebny.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:23, 10 Wrz '25
|
|
J a s n y napisał: | . Kobieta ma 100% prawa bo kurwa w ciąży była przez 9 miesięcy i łaskawie urodziła.. a facet to się w ogóle od tego momentu nie liczy i ma prawo zdychać . Nie mogę czegoś takiego pojąć, jak tak można.... |
No, ale takie są prawa przyrody niektóre gatunki samic to ZJADAJĄ swoich wybranków. Często tak jest że samiec służy tylko do zapłodnienia no i tyle a potem kobiety albo se zjadają wybranka albo wychowują dziecko z pomocą innych samic. I tak cud, że wmówiono kobietom że facet jest potrzebny i niektóre tak uważają  no jednak patrząc na przyrodę niekoniecznie tak musi być kto wie że gdyby wrócić do zasady, że do wychowania dziecka potrzebna cała wioska (kobiet) a nie jeden facet i jedna kobieta może i byłoby lepiej. Nikt tego nie wie. Faceci uwielbiają powoływać się na prawa przyrody dlaczego zdradzają i muszą non stop bzykać to teraz ja się powołuję na prawa przyrody. Może należy zjadać samców jak kloaka i zostawiać tylko tych w miarę spoko lub spoko lub super jak Ruska Onuca, Panocek itd.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 12:24, 10 Wrz '25
|
|
Boże a ta dalej uskutecznia swoje pierdolenie z mocą maniaka.. mówiłem ci już kurwo antyludzka jak nie masz nic do powiedzenia w sprawie, to swoje dykteryjki od czapy schowaj w buty, BO GÓWNO ONE KOGOKOLWIEK OBCHODZĄ.
JEŻELI NIE WIDZISZ TUTAJ LUDZKIEJ SPRAWY, i TRAGEDII CZŁOWIEKA, TYLKO MODLISZKI Z PRZYRODY, TO WYPIERDALAJ NA BAMBUS. NAPRAWDĘ.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 12:28, 10 Wrz '25
|
|
RuskaOnuca napisał: |
Nie no, może. W akcie urodzenia wpisuje się ojca i to jest podstawa do praw i obowiązków co do dziecka które są dla obojga rodziców równe.
Można ojca nie wpisać, a jak jest tutaj- chuj wie.
ale ślub nie jest potrzebny. |
W tym wypadku, wyglada na to, że on swoje prawa stracił sądownie.
W sumie jak się czyta te jego teksty pełne jadu i nienawiści, to nie ma się co dziwić, każdy sąd tak by postąpił…
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 12:29, 10 Wrz '25
|
|
A jak się czyta twoje jololo barnabasz to nic dziwnego że jest przymułem z galaretą zamiast mózgu.
Cytat: | jego teksty pełne jadu i nienawiści, |
A JAK MOŻNA INACZEJ REAGOWAC NA WAS WY TĘPE ŚCIERWA , NO SŁUCHAM. Potrafi mi ktoś wytłumaczyć?
Przecież to jest naturalna i normalna reakcja w odpowiedzi na wasze potężne gówno.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
RuskaOnuca
|
Wysłany: 12:30, 10 Wrz '25
|
|
Pierdolisz Maryloza jak potuczona.
Kilka pierwszych miesięcy byłem z dzieckiem sam, przez chorobę żony.
Znam niejednego samotnego ojca.
W życiu robi się to co trzeba.
A że zwykle to wygląda tak, że kobieta siedzi z dzieciakiem a stary na to robi to jest to kwestia umowy między rodzicami lub rozsądku bo np. facet zarabia lepiej. Ale wam jest wygodnie pierdolić że ciemiężone siedzicie w domu, a później jak stary mówi dzieciak do żłobka a wy do roboty to wypierdalacie oczy jak chrabąszcz na mrozie.
I tutaj specjalnie generalizuję, bo większość kobiet chętnie wraca do pracy po roku z dzieckiem.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:30, 10 Wrz '25
|
|
Kanibalizm seksualny, czyli zjadanie partnera po stosunku to zjawisko wyraźnie kojarzone – na szczęście z pająkami. Ma ono miejsce u bardzo wielu gatunków, przy czym zawsze działa w jedną stronę – to samica zjada samca.
https://przystaneknauka.us.edu.pl/artyku.....c-pajakiem
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 12:33, 10 Wrz '25
|
|
skończyłaś? żeński toksyczny ścierwo-jadzie..... .. Że też takie gówno jak ty się urodziło - i przeżyło
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:35, 10 Wrz '25
|
|
Ruska Onuca też powinien być zjedzony po stosunku w sumie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 12:37, 10 Wrz '25
|
|
Ty powinnaś być zjedzona jeszcze przed stosunkiem .
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|