|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 05:06, 27 Gru '25
Temat postu: |
|
|
ที่นี่ไม่ถูกต้อง ไม่สามารถสร้างเสาคืนหลังจากทำลายไปแล้ว ข้อยกเว้นคือสถานการณ์ที่ผู้บังคับบัญชาคนใหม่เป็นญาติของผู้ที่อยู่บนเสา แต่เอาจริง ๆ ก็ไม่ใช่สตาลินหรือชูคอฟ นิสช์ นิสช์
นอกจากนี้ เอาจริง ๆ ก็นะ ทำตามที่อธิบายในทวีตนี้เลย
https://x.com/FGawron25453/status/2004386770587132057?s=20
ฉันจะเพิ่มอะไรอีกไหม? เรื่องบ้าๆ แบบนี้ ฉันไม่อยากเอาเงินเพราะฉันกำลังรอเงินคืนจาก Łańcut และการเข้าถึงกองทุนของ NBP เพราะฉันเพิ่งแสดงให้เห็นว่า NBP มีสิทธิ์ในการเก็บภาษีไฟฟ้าแบบทั่วโลก แล้วแม้กระทั่งในรถหรือแม้แต่ในโทรศัพท์ เรื่องนี้มันแสดงถึงความเป็นไปได้จริงๆ แต่ก็เป็นเรื่องจริง โปแลนด์ไม่ใช่ประเทศยากจน เราก็พออยู่ได้ แต่ก็อย่างที่ฉันบอกไปก่อนหน้านี้ว่าไฟฟ้าจริงๆ เป็นเทคโนโลยีที่ทำลายสิ่งแวดล้อมมากที่สุด
ฉันจะไม่ต่อยิบย่อย แค่เอาเสาอันนี้ออกเถอะ เพราะมันไม่ถูกต้องในหลายด้านจนพูดไม่ออก เหมือนที่ฉันเขียนไว้ คุณสามารถเคารพไม้กางเขนได้ ฉันไม่สนใจเลยว่าใครเป็นใคร เพราะฉันรู้สึกเหมือนเรื่องนี้เหม็นไปด้วย Saladyn Dubai ผู้หากินที่เรียกกันว่า Sagan ฉันไม่อยากพูดถึงเรื่องนี้เลย มันทำให้ยุ่งเหยิงในโปแลนด์มาก จน Lech Poznań หรือ Cracovia Ultrasi ควรไปเอาเครื่องปั่นไฟกับค้อนลมมาแตกมันตอนกลางคืน แต่แม่ฉันบอกให้เอาเสาอันนี้ออก เพราะมันไม่ถูกต้อง และเก็บข้อความที่เขียนไว้นั้นไว้เพื่อให้คนจำความโง่เขลา
ฉันไม่อยากเข้าไปยุ่งมากกว่านี้ ใน Rzeszów ไม่มีแบบนี้ ถ้าคุณอยาก เราสามารถส่ง Sagan ไปยัง Warsaw เอาไปเถอะ และเราจะเข้าร่วมกับยูเครน ผู้หญิงสวยกว่า แม้แต่ Wrocław ก็น่าจะอยากเข้าร่วม แต่ Bonus BGC อาจต้องย้ายบ้านไปด้วย
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:07, 27 Gru '25
|
|
ས་ཆ་འདི་ཡང་དག་པ་ཞིག་མིན་པས་ཙུང་ཏུའེ་རུ་ཁག་རྩ་མེད་དུ་བཏང་རྗེས་བསྐྱར་འཛུགས་བྱེད་མི་ཉན། སྒྲིག་སྲོལ་གྱི་དམིགས་བསལ་ཉག་གཅིག་ནི་དམག་སྤྱི་དེ་ཙུང་ཏུའེ་རུ་ཁག་གི་མི་དང་གཉེན་ཉེའི་འབྲེལ་བ་ཡོད་ན། འོན་ཀྱང་སི་ཏ་ལིན་དང་ཀྲུའུ་ཁོ་ཧྥུ་གཉིས་ཀ་མིན་པར། དེ་ནི་ཉི་སི་ཐེ་ཉི་སི་ཐེ་རེད། གཞན་ཡང་། ནན་ཏན་གྱིས་དམོད་པ་གཏོང་རོགས། དཔོད་ཆུང་འདིའི་ནང་དུ་བརྗོད་པའི་བྱེད་སྟངས་ལྟར་བསྒྲུབས་ན་འགྲིག་གི་རེད།
Co tam jeszcze mogę dodać, pojebana akcja, nie chce za to kasy bo ja czekam na zwrot Łańcuta i dostęp do funduszy NBP z tej racji że ja po prostu wykazałem ostatnio że po prostu NBP ma prawo do globalnego pobierania podatków za prąd elektryczny i to nawet w samochodach czy kurwa nawet w telefonach, wiadomo to są po prostu absolutycznie wykazywane możliwości ale po prostu tak jest, Polska nie jest biednym krajem jakoś dajemy radę ale po prostu jest tak jak wspominałem już wcześniej że to naprawdę prąd elektryczny jest technologią najbardziej wyniszczającą środowisko planety.
Nie będę dywagował po prostu skończcie z tą kolumną bo jest to nie poprawne na tak wielu frontach że aż szkoda gadać, tak jak pisałem krzyż możecie poszanować, ja mam nawet wyjabne na to kto to niby jest bo wiecie mi to śmierdzi serio Saladynem Dubajo Naganiaczem tzw. Sagan. Nie chce mi się o tym gadać nawet, to tak mąci w Polsce żę to nawet Lech Poznań albo Cracovia Ultrasi powinni kurwa wziąść agregat, młot pneumatyczny i to rozpierdolić w nocy, tylko wiecie moja mama mówi że kolumnę usunąć bo jest niepoprawna a zostawić to co tam jest napisane żeby ludzie pamiętali
o głupocie.Nie chce się już bardziej w to pchać w Rzeszowie tego nie ma, jak chcecie to wyjebiemy wam Sagana do Warszawy,
weźcie se go a my się przyłączymy do Ukrainy, dziewczyny ładniejsze. Nawet Wrocław chyba się zechce przyłączyć,
tylko Bonus BGC się będzie musiał przeprowadzić chyba.
_________________ c=n*(...(n+1)...) // Take off that stupid Factorial Tie, +48510605180,Błękitne Wzgórze 30,35-213Rzeszów,to ma cal średnicy(e)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:09, 27 Gru '25
|
|
እዚ ቦታ እዚ ጌጋ እዩ ሓደ ዓምዲ ምስ ተደምሰሰ እንደገና ክትሃንጾ ኣይትኽእልን ኢኻ እቲ ኣዛዚ ምስቲ ኣብ ዓምዲ ዝነበረ ሰብ ዝምድና ዝነበሮ ዅነታት ግን ስታሊን ኰነ ዡኮቭ ኣይኰነትን እዚ ኒዝት ኒስት እዩ።
ብተወሳኺ ኣርዚንካ ርጉም ከምቲ ኣብዚ ትዊት ተገሊጹ ዘሎ ግበር
Co tam jeszcze mogę dodać, pojebana akcja, nie chce za to kasy bo ja czekam na zwrot Łańcuta i dostęp do funduszy NBP z tej racji że ja po prostu wykazałem ostatnio że po prostu NBP ma prawo do globalnego pobierania podatków za prąd elektryczny i to nawet w samochodach czy kurwa nawet w telefonach, wiadomo to są po prostu absolutycznie wykazywane możliwości ale po prostu tak jest, Polska nie jest biednym krajem jakoś dajemy radę ale po prostu jest tak jak wspominałem już wcześniej że to naprawdę prąd elektryczny jest technologią najbardziej wyniszczającą środowisko planety.
Nie będę dywagował po prostu skończcie z tą kolumną bo jest to nie poprawne na tak wielu frontach że aż szkoda gadać, tak jak pisałem krzyż możecie poszanować, ja mam nawet wyjabne na to kto to niby jest bo wiecie mi to śmierdzi serio Saladynem Dubajo Naganiaczem tzw. Sagan. Nie chce mi się o tym gadać nawet, to tak mąci w Polsce żę to nawet Lech Poznań albo Cracovia Ultrasi powinni kurwa wziąść agregat, młot pneumatyczny i to rozpierdolić w nocy, tylko wiecie moja mama mówi że kolumnę usunąć bo jest niepoprawna a zostawić to co tam jest napisane żeby ludzie pamiętali
o głupocie.Nie chce się już bardziej w to pchać w Rzeszowie tego nie ma, jak chcecie to wyjebiemy wam Sagana do Warszawy,
weźcie se go a my się przyłączymy do Ukrainy, dziewczyny ładniejsze. Nawet Wrocław chyba się zechce przyłączyć,
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:10, 27 Gru '25
|
|
Disp ples i no stret, yu no inap mekim kolumn i kamap gen bihain long bagarap, tasol sapos komandman i wan famiri bilong man i stap long kolumn, em inap, tasol nogat Stalin o Zhukov, em ino wok. Na tu, tru, plis mekim olsem olsem i laikim long dispela tweet
Na wanem narapela samting mi inap putim, dispela pasin i nogut tru, mi no laik mani long dispela bikos mi wetim bekim Łańcuta na access long NBP mani bikos mi jusol recent laikim olsem NBP i gat lotu long globalim tax long paia eletrik na inap long ol kar o i stap long ol fon, yu save dispela ol samting i tru, tasol olsem i stap, Poland i no poor, yumi save wokim, tasol olsem mi tok bipo, paia eletrik em namba wan samting long ruinim environment bilong graun. Mi no laik toktok long narapela samting, jus finisim dispela column bikos i no stret long planti rot, olsem mi bin tok, yu inap respectim kot, mi no laik talikim long wanem man i stap, mi ting dispela i liklik olsem Saladyn Dubajo Naganiaczem nem Sagan. Mi no laik toktok long dispela, i mekim hevi long Poland, tasol Lech Poznań o Cracovia Ultrasi neɛd kisim generator, hammer na brukim specail taim long nait, tasol mi mama tok bai column i mas rausim bikos i no stret na kisim samting stap long tok olsem ol pipol bai save long nogut samting. Mi no laik bung moa, Rzeszow i no gat, sapos yu laik bai mipla rausim Sagan go long Warsaw, kisim em na yumi joinim Ukraine, ol gel i naisp moa. Wroclaw inap join tu, tasol Bonus BGC bai mas muv, mi ting.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:11, 27 Gru '25
|
|
ʻOku hala ʻa e feituʻu ko ʻeni, he ʻikai ke ke lava ʻo toe langa ha ʻotu hili hono fakaʻauha, ko e fakaʻata makehe pe ki he lao kapau ko e pule ko ha taha ʻoku kainga mo e tokotaha naʻe ʻi he kolomu, ka ʻoku ʻikai ko Stalin pe Zhukov, ko e Niszt Niszt ia. ʻIkai ngata ai, fai pe ia ʻi he founga ʻoku fakamatalaʻi ʻi he tweet ko ʻeni.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:12, 27 Gru '25
|
|
Burası yanlış bir yer, yok edildikten sonra sütun yeniden inşa edilemez, kuralın istisnası, sütunda olan kişiyle akraba birinin komutan olduğu durumdur, ama lan ya ne Stalin ne de Jukov, bu tamamen saçmalıktır. Ayrıca ciddi anlamda lan, bunu belirtildiği gibi yapın, tweet'te anlatıldığı gibi.
Oraya başka ne ekleyebilirim ki, saçma bir olay, bundan para istemiyorum çünkü ben Łańcut'un geri ödemesini ve bu nedenle NBP fonlarına erişimi bekliyorum, çünkü son zamanlarda sadece NBP'nin elektrik için küresel vergi toplama hakkına sahip olduğunu gösterdim ve bu hatta arabalar ya da lanet telefonlarda bile geçerli, biliyorsunuz bunlar sadece tamamen gösterilen imkanlar ama işte durum bu, Polonya fakir bir ülke değil, bir şekilde idare ediyoruz ama daha önce de bahsettiğim gibi elektrik gerçekten dünyanın çevresini en çok tahrip eden teknoloji.
Dallanıp budaklanmayacağım, sadece bu sütunu bitirin çünkü birçok açıdan yanlış ve bunu anlatmaya gerek yok, yazdığım gibi haçı saygıyla karşılayabilirsiniz, bana kim olduğu umurumda bile değil çünkü bana ciddi şekilde Saladın Dubajo Peşine Düşen kişi diye kokuyor, yani Sagan denen tip. Bunun hakkında konuşmak istemiyorum bile, Polonya'da işleri batırıyor, hatta Lech Poznań veya Cracovia Ultras'ın lanet bir jeneratör ve pnömatik çekici alıp gece bunu parçalamaları gerekiyor aslında, sadece annem diyor ki sütunu kaldırın çünkü yanlış ama orada yazanları bırakın ki insanlar aptallığı hatırlasın.
Bir daha buna girmek istemiyorum, Rzeszów'da böyle bir şey yok, isterseniz Sagan'ı size Varşova'ya yollarız, alın onu biz de Ukrayna'ya katılırız, kızlar daha güzel. Hatta Wrocław da katılmak isteyebilir sanırım, sadece Bonus BGC sanırım taşınmak zorunda.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:14, 27 Gru '25
|
|
Bu ýer nädogry, kolonny täzeden dikeltmek mümkin däl, ýörelgädäki bir laýykdan başga ýagdaý, kolonnada bolýan adama baglanyşykly biriniň komandir bolmagy ýagdaýydyr, ýöne Stalinning hem Żukowyň hem bolmagy mümkin däl. Mundan başga, hakykatdan hem, buni şol twitde beýanylan ýaly ediň, haýyş edýärin.
Ýene näme goşup bilerin, hapa hereket, men munuň üçin pul islemeýärin, sebäbi men Łancutyň dolanmagyna we NBP fondlaryna girmegine garaşýaryn, sebäbi men ýaňy-ýakynda NBP-niň bütin dünýäde elektrik energiýasy üçin salgyt ýygnamaga hakynyň bardygyny görkezdim, hatda maşynlarda-da, hatda telefonlarda-da, bilýäňmi, bu hökman subut edilen mümkinçilikler, ýöne şeýle-de şeýle. Polşa garyp ýurt däl, biz ony dolandyrýarys, ýöne ýokarda aýdyşym ýaly, elektrik energiýasy ýer ýüzünde iň weýran ediji tehnologiýa.
Men bu sütün bilen tamamlamak islemeýärin, sebäbi ol köp frontlarda dogry däl we gürrüň etmek utanç, meniň ýazyşym ýaly, siz haça hormat goýup bilersiňiz, hatda onuň kimdigini hem bilýärin, sebäbi ol Salahaddiniň, Dubaýyň, Bully, Sagan diýip atlandyrylýan adamlaryň ysy gaty agyr. Men bu barada gürrüň edesim gelmeýär, Polşada şeýle bir garym-gatym welin, hatda Leç Poznan ýa-da Krakoviýa ultraslary hem gijelerine bir güýç ünitesini, jackhammeri alyp, ony sikmeli, ýöne bilýäňmi, ejem sütüni aýyr diýýär, sebäbi ol ýalňyş we ýazylanlary adamlaryň ýadynda saklasyn ýaly goý
akmaklyk barada. Indi özüňi oňa itermek islemeýärsiň, Rzeszówda beýle zat ýok, isleseň, biz Sagan Warşawa gideris,
alyň, biz Ukraina goşularys, owadan gyzlar. Hatda Wroclaw hem goşulmak islär,
diňe BGC Bonusy göçmeli bolar.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:15, 27 Gru '25
|
|
Це місце неправильне, неможна відновлювати колону після знищення, винятком із правила є ситуація, коли командиром був би хтось, хто родич того, хто був на колоні, але ні чорт забирай ні Сталін, ні Жуков — це ні Нішт Нішт.
До того ж серйозно, чорт забирай, зробіть це так, як описано в цьому твіті
Що ще можу додати, божевільна акція, не хочу за це грошей, бо я чекаю на повернення Ланцута та доступ до фондів НБУ з тієї причини, що я просто нещодавно показав, що НБУ має право на глобальний збір податків за електроенергію, і навіть у машинах чи, чорт забирай, навіть у телефонах, зрозуміло, це просто абсолютно продемонстровані можливості, але так воно і є. Польща не є бідною країною, ми якось справляємось, але просто, як я вже згадував раніше, електроенергія насправді є технологією, що найбільше виснажує середовище планети.
Не буду міркувати, просто закінчіть з тією колоною, бо вона неправильна на так багатьох фронтах, що навіть шкода говорити. Як я писав, хрест можна поважати, мені взагалі все одно, хто це нібито є, бо знаєте, мені це реально смердить Соладіном, Дубайським Наганяючим, так званим Саганом. Я навіть не хочу про це говорити, це так забруднює Польщу, що навіть ультрас Леха Познань чи Краковії, чорт забирай, повинні взяти генератор, пневматичний молоток і рознести це вночі, лише ви знаєте, моя мама каже, що колонну треба прибрати, бо вона неправильна, а залишити те, що там написано, щоб люди пам'ятали про дурість.
Не хочу більше втручатись, в Жешові цього немає, якщо хочете, ми викинемо вам Сагана до Варшави, беріть його, а ми приєднаємося до України, дівчата гарніші. Навіть Вроцлав, мабуть, захоче приєднатись, тільки Бонус БГЦ, мабуть, доведеться переїхати.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:16, 27 Gru '25
|
|
Tute městno je wopak, njemóžeš kolonu po zničenju zaso natwarić, jeničke wuwzaće wot prawidła je, hdyž bě wójwoda něchtó přiwuzny z wosobu, kotraž bě w kolonje, ale zaklate, ani Stalin ani Žukow, to je Niszt Niszt. Nimo toho, chutnje zaklate, čiń to cyle jednorje tak, kaž je to w tutym twitterje wopisane.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:17, 27 Gru '25
|
|
یہ جگہ صحیح نہیں ہے، کالم کو تباہ ہونے کے بعد دوبارہ تعمیر نہیں کیا جا سکتا، قاعدے سے استثنا وہ صورت ہے جب کالم پر جو قدامت تھی اس سے کوئی رشتہ دار حکمراں ہو، لیکن، بھاری اللہ، نہ اسٹالن اور نہ ژوکوف یہ بالکل بھی نہیں ہے۔ اس کے علاوہ، واقعی بھاری اللہ، اسے ویسے ہی کرو جیسے اس ٹویٹ میں بیان کیا گیا ہے۔
میں اور کیا شامل کر سکتا ہوں، پاگل ایکشن، میں اس کے لیے پیسے نہیں چاہتا کیونکہ میں لارنس کے واپس آنے اور این بی پی کے فنڈز تک رسائی کا انتظار کر رہا ہوں کیونکہ حال ہی میں میں نے یہ ظاہر کیا کہ این بی پی کو عالمی سطح پر بجلی پر ٹیکس لگانے کا حق ہے، چاہے وہ گاڑیوں میں ہو یا فونز میں، سب کو معلوم ہے کہ یہ محض ممکنات کی نشاندہی ہے لیکن یہ حقیقت ہے، پولینڈ کوئی غریب ملک نہیں، ہم چلتے ہیں، لیکن جیسا کہ میں نے پہلے کہا، واقعی بجلی سب سے زیادہ ماحول کو نقصان پہنچانے والی ٹیکنالوجی ہے۔
میں زیادہ بات نہیں کروں گا، بس اس کالم کو ختم کرو کیونکہ یہ اتنی سائیڈز پر غیرصحیح ہے کہ بیان کرنا بھی فضول ہے، جیسا کہ میں نے لکھا ہے کہ صلیب کا احترام کیا جا سکتا ہے، مجھے تو کوئی پرواہ نہیں ہے کہ یہ کون ہے کیونکہ یہ مجھے واقعی صلاہ الدین دبائی کا کسی اجنبی شخص جیسا محسوس ہوتا ہے، نام کے مطابق ساگان۔ میں اس پر بات بھی کرنا نہیں چاہتا، یہ پولینڈ میں اتنی گڑبڑ کر رہا ہے کہ یہاں تک کہ لیچ پوسنان یا کراکویا الٹراس کو رات میں جنریٹر اور ایئر ہامر لے کر آپ کو تباہ کرنا چاہیے، صرف میری ماں کہتی ہے کہ کالم کو ہٹاؤ کیونکہ یہ غیرصحیح ہے اور جو کچھ لکھا ہوا ہے اسے چھوڑ دو تاکہ لوگ احمقانہ کام کو یاد رکھیں۔
میں اس میں مزید نہیں پڑوں گا، ریشزوو میں یہ نہیں ہے، اگر چاہتے ہو تو ہم ساگان کو وارسا بھیج دیں، لے لو اسے اور ہم یوکرائن میں شامل ہو جائیں گے، لڑکیاں زیادہ خوبصورت ہیں۔ شاید وراٹساو بھی شامل ہونے دے گا، بس بونس بی جی سی کو شاید یہاں منتقل ہونا پڑے۔
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:19, 27 Gru '25
|
|
بۇ ئورۇن خاتا، ئۇنۇتۇلغان پىلان بويىچە سوتۇننى قايتا قۇرغىلى بولمايدۇ، قاعدىدىن ئاراچىلىق قىلىش پەقەت سوتۇندە بولغان ئادەم بىلەن ئائىلە ئاقىسى بولغان ئادەمنىڭ قورال باشلىقى بولغان ھالەتتەلا ئىشلىيدۇ، ئەمما لېكىن ستالينمۇ يۇق، ژۇكوفمۇ يۇق، بۇ بولمايدۇ. شۇنىڭدىن باشقا راستىنلا، بۇنى تويىچىلارغىمۇ بەرگەندەك قىلماقچى بولۇڭلار.
مەن تېخىمۇ نېمىلەرنى قوشالايمەن، بۇ نەپەسسىزلەندۈرگەن ھەرىكەت، بۇنىڭ ئۈچۈن پۇل ئالماقچى ئەمەس، چۈنكى مەن ىلگىرى لېڭچۇتنى قايتۇرۇپ بېرىشىنى ۋە NBP مۈلۈك پۇلىغا كىرىشنى كۈتۈۋاتىمەن، چۈنكى مەن يېقىندا NBP نىڭ توكقا سەل بېرىشتىن ئالىدىن پۇل تاپشۇرۇش ھوقۇقىغا ئىگە ئىكەنلىكىنى كۆرستۈپ بەردىم، بۇمۇ ماشىنىلاردا ياكى تېلېفونلاردا بولسىمۇ. بۇ پەقەت ئىقتىدارلارنى كۆرسىتىش ئەمەلىيىتى، ئەمما شۇنداق، پولشا كەم باي دۆلەت ئەمەس، بىر قەدەر ئىدارە قىلىۋالالايمىز، ئەمما مەن ئالدىن قىستۇرغاندەك، ئەمما توك ھەقىقەتەن تەبىئەتنى ئەڭ جىددىي زىيانلىغۇچى تېخنىكا. مەن ئۇستىدە پاراڭلاشمايمەن، بۇ سوتۇننى تاپشۇرۇپ قويۇڭلار، سەۋەبىنى كۆپ جەھەتتىن توغرا ئەمەس، سۆزلەشتە ئازايتىش قىممەت. مەن يېزىپ ئۆتكەندەك تاجىنى ھۆرمەت قىلىشقا بولىدۇ، مەن ئۇنىڭ كىم ئىكەنلىكىدە ئەلگە ئاتمىس، سىز بىلىسىز، بۇ مەن ئۈچۈن راستىنلا دەخلى كەلگەن، سالادىن، دۇبای ناگاناچىسى Sagan دېگەن ئادەمگە ئوخشايدۇ. مەن بۇ ھەقتە سۆزلەشكەن بولۇپمۇ قىلمايمەن، بۇ پولشادا چىڭقۇر مەسىلە قىلىدۇ، لېخ پوزنان ياكى كرۇكوۋىيە ئۇلتراس هنچە بولسا كەچتە تېخنىكا ۋە ھەمرىنى ئېتىش ئارقىلىق بۇنى يىقىپ تاشلاشقا توغرا كېلىدۇ، بەلكىم، ئەمىلىيەتتە ئانام دېدى، سوتۇننى يوق قىلىڭ بە ئەمەس، ئەمما تىخىمۇ يېزىقنى قويمىسىڭىز، كىشىلەر ئەخمىقلىقتىكى ئەسلىگە يەتمەيدۇ. مەن رېشېفىودا ئۇنىڭغا تېخىمۇ كىرگىلى كەتمەيمەن، خالىسىڭلار سىڭاغاننى وارشاۋا قا ئالالايمىز، ئالسىڭلار ۋە بىز ئۇكرائىنغا قاتنىشىمىز، قىزلىرىمۇ ئامراق. بەلكىم ۋرۆتسلاۋمۇ قاتنىشىشى مۇمكىن، پەقەت Bonus BGC كۆچۈرۈلۈپ بولۇشى كېرەك.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:20, 27 Gru '25
|
|
Bu joy noto‘g‘ri, ustunni vayron qilgandan keyin uni qayta tiklash mumkin emas, bundan istisno bo‘ladigan holat – ustunga bo‘lgan kishi bilan qarindosh bo‘lgan kishi qo‘mondonlik qilsa, lekin la’nat, na Stalinn, na Jukov – bu hech narsa emas. Bundan tashqari, jiddiy, la’nat, buni shu tvitda aytilganidek
qiling.
Yana nima qo‘shishim mumkin, bu judayam ajablanarli harakat, pul ham olmayman, chunki men Łańcutni qaytarib olishni kutyapman va shu sababli NBP fondlariga kirishni kutyapman, chunki yaqinda men shuni ko‘rsatdimki, NBP butun dunyo bo‘ylab elektr energiyasidan soliq olish huquqiga ega, hatto avtomobillarda yoki hatto telefonlarda ham. Bu albatta imkoniyatlarning faqat namunalari, lekin shunday ekan. Polsha kambag‘al mamlakat emas, qandaydir yechim topamiz, lekin men ilgari aytganimdek, elektr energiyasi gazetasining texnologik jihatdan sayyoraga eng zararli bo‘lgan texnologiya ekanligi haqiqat.
Men cho‘zilmayman, shuni ustingizdan chiqing, bu ustun ko‘plab tomonlarda noto‘g‘ri, gapirish ham keraksiz. Qilichni hurmat qilishingiz mumkin, men undan kim ekaniga qarshi hech narsam yo‘q, lekin bu men uchun Saladyn Dubayo Naganiacz deb hidlanadi, shunday deyiladi Sagan. Men bunga gapirish ham ishtiyoqim yo‘q, bu Polshada shunchalik aralashadi-ki Lech Poznań yoki Cracovia Ultrasi tunda agregat va pnevmatik bolg‘a bilan talashishlari kerak edi, lekin siz bilasiz, onam aytadi, ustunni olib tashlash kerak ekan, lekin yozilganlarni qoldiring, odamlar ahmoqlikni eslaysin.
Buni Rzeszówga ko‘p aralashmayman, u yerda bunday yo‘q. Agar xohlaysizlar, biz Sagan-ni Vargavaga chiqaramiz, olib boring, biz esa Ukrainaga qo‘shilamiz, qizlar go‘zalroq. Hatto Vrotslav ham qo‘shilishni xohlasa kerak, faqat Bonus BGC ko‘chishi kerak bo‘lar shekilli.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:21, 27 Gru '25
|
|
Sto posto no xe coreto, no se pol rifar la colonna dopo che la xe stada rovinada, l'unica ecsezion xe se el comandante el fosse parente de chi che gera sora la colonna, ma nissun Stalin e nissun Žukov, xe propri un Niszt Niszt.Par vero, dai, faseghe cusì come xe descrito in sto tweet
Cossa altro poso zontar, azion pazzesca, no voo schei par questo parché sto spetando el ritorno de Łańcut e l'accesso ai fondi del NBP par questo motivo che go solo mostrà de recente che el NBP ga dirito a ciapar tasse globali par l'elettricità e anca nei careghi o anca nei telefoni, xe evidente che le possibilità xe assolutamente mostrate ma cossa cussì xe, la Polonia no xe un paese povero, ne ussì ce la femo ma come go dito prima xe vero che l'elettricità xe la tecnologia che rovina de piassa l'ambiente del pianeta. No voglio far filosofie, basta finire con sta colonna parché xe incorrecta su tante robe che xe un despetto a parlarne, come go scritto, pol farse respectar crose, mi no me importa chi che sia perché me sa proprio de Saladino Dubajo Naganiacz, el cussì dito Sagan. No go voja de ne parlar, el confonde tanto in Polonia che anca Lech Poznań o Cracovia Ultrasi dovarìa ciapar un generador, un martelo pneumatico e romperlo de note, ma me mama la dise de tolar via la colonna parchè no xe corretta e lasciar quel che xe scritto par far memorare a xente la scemenza. No voo star piassa a Rzeszów, no ghe xe, se volèmo, i sautemo fora Sagan par Varsavia, ciapèvelo e ne altremo con l'Ucraina, le fioe xe pi basi. Anca Wrocław, forsi, volaria gnent a restar a ligar, ma Bonuss BGC credo che el gà da traslugar.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:22, 27 Gru '25
|
|
Nơi này không đúng, không thể xây lại cột sau khi nó bị phá hủy, ngoại lệ là khi người chỉ huy là người có quan hệ họ hàng với người đã ở trên cột đó, nhưng mà trời ơi, cả Stalin và Zhukov đều không phải là Niszt Niszt. Ngoài ra nghiêm túc mà nói, trời ơi, hãy làm theo như đã được mô tả trong tweet này.
Mình còn có thể thêm gì nữa, hành động điên rồ, mình không muốn tiền vì mình đang chờ hoàn trả Łańcut và quyền truy cập vào quỹ NBP vì gần đây mình chỉ ra rằng NBP có quyền thu thuế điện toàn cầu, thậm chí trong ô tô hay điện thoại, rõ ràng đây là những khả năng hiện hữu nhưng thật sự là như vậy, Ba Lan không phải là nước nghèo, chúng ta vẫn ổn, nhưng như mình đã nói trước đó, điện thực sự là công nghệ hủy hoại môi trường hành tinh nhiều nhất.
Mình sẽ không bàn thêm, chỉ cần dừng cái cột này vì nó sai trên nhiều mặt đến mức không đáng nói nữa, như mình đã viết, bạn có thể tôn trọng thánh giá, mình thậm chí không quan tâm ai là người đó vì thấy nó giống như Saladyn Dubajo Kẻ Lôi Kéo, gọi là Sagan. Mình không muốn bàn về chuyện này nữa, nó làm rối ở Ba Lan đến mức Lech Poznań hay Cracovia Ultras nên lấy máy phát, búa hơi và phá nó vào ban đêm, nhưng mẹ mình nói bỏ cột vì nó sai nhưng giữ lại những gì viết để mọi người nhớ về sự ngu dốt.
Mình không muốn dính thêm, ở Rzeszów không có cái đó, nếu muốn thì chúng mình sẽ đưa Sagan tới Warsaw, lấy đi và chúng mình sẽ gia nhập Ukraine, các cô gái đẹp hơn. Thậm chí Wrocław cũng có thể muốn tham gia, chỉ có Bonus BGC có lẽ sẽ phải chuyển chỗ.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:23, 27 Gru '25
|
|
Ini nga lugar diri husto, diri puydi pabag-uhon an kolumna katapos ini mabungkag, an ekssepsyon ha lagda amo an sitwasyon kun diin an komandante kapote han tawo nga aada ha kolumna, pero waray Stalin o Zhukov, that's a Niszt Niszt. Labot pa, seryoso gud, buhata ini sugad han ginsusumat ha tweet
Ano, ano pa an akó mahihimo idugang, sayop gud nga aksyon, diri ako karuyag bayad hini kay naghuhulat ako hin balik han Łańcut ngan access ha pondo han NBP tungod nga akó la nagpapakita han kamatuoran nga an NBP may katungod ha global nga pagkuha hin buhis ha kuryente maski ha mga sakyanan o bisan ha mga telepono, klaro ini nga mga posibilidad pero amo gud ini, an Poland normal nga nasud, nagkakaya la kita pero amo gud sugad han ginsiling ko antes nga an kuryente in teknolohiya nga pinakakadaot ha kalibutan. Diri ako magdidiscuss la sa gihapon kwentaha na an kolumna kay diri ini tama ha daghan nga aspeto, sugad han ginsurat ko, mahimo nimo igtahud an krus, diri ko na ini tagan hin pagtagad kun hin-o man ini kay naangayan ako nga saladyn sa Dubajo nga Naganiac tinuod na Sagan. Diri ko karuyag pag-istorya mahitungod hini, nakakusog la ini ha Poland nga bisan an Lech Poznań o Cracovia Ultras kinahanglan gud pagkuha han generator, pneumatic hammer ngan bungkagon ini ha gab-i, pero an akó nanay nagsisiring nga kuhaa an kolumna kay diri ini tama ngan ibilin an nakasurat para hin paghinumdum han kabuangan. Diri na ako magpapasulod pa hini, wala ini ha Rzeszów, kon karuyag nimo kuhaa namon an Sagan ngadto ha Warsaw, kunuha hiya ngan kami mag-uupod ha Ukraine, mas guwapa an mga babaye. Bisan an Wrocław siguro mag-uupod, pero an Bonus BGC kinahanglan magbalhin siguro.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:24, 27 Gru '25
|
|
Mae'r lle hwn yn anghywir, ni ellir ailadeiladu colofn ar ôl ei difrodi, eithriad i'r rheol yw'r sefyllfa lle byddai rhywun sy'n perthyn i'r person oedd ar y golofn yn gŵr y gorchymyn, ond dim ond Stalin na Zhukov, that's a Niszt Niszt. Ar ben hynny, yn ddifrifol, gymrwch, gwnewch hyn fel y disgrifiwyd yn y tweet
hwn.
Beth alla i ychwanegu eto, gweithred ffwl, nid wyf eisiau arian am hyn oherwydd rwy'n aros am ddychweliad Łańcut a mynediad at gyllid NBP oherwydd fy mod i'n syml wedi dangos yn ddiweddar bod gan NBP yr hawl i gasglu trethi byd-eang ar drydan hyd yn oed mewn ceir neu ffôn, mae'n amlwg mai mae hyn yn cael ei ddangos fel cyfleustodau llwyr ond felly mae'n union, nid yw Gwlad Pwyl yn wlad dlawd, rydym yn gwneud yn dda ond dim ond fel y soniais eisoes, mae trydan yn dechnoleg sy'n niweidio'r amgylchedd fwyaf ar blaned y Ddaear.
Ni fyddaf yn dwyn drafodaeth, dim ond stopiwch gyda'r golofn oherwydd mae'n anghywir ar lawer o ffyrdd fel bod hi'n drueni siarad amdani, fel yr ysgrifennais gallwch barchu'r croes, nid yw'n wir gennyf o gwbl pwy ydyw oherwydd mae'n ddrwg gen i, mae'n mynd â mi i Saladyn Dubajo Naganiaczem, yr hyn a elwir Sagan. Nid wyf am siarad am hyn hyd yn oed, mae mor drysu yng Ngwlad Pwyl fel y dylai Lech Poznań neu Cracovia Ultrasi saethu'r generadur, y tîm chwythwr aer a'i ddinistrio dros nos, ond mae fy mam yn dweud i ddileu'r golofn oherwydd mae'n anghyflawn a gadael yr hyn sydd wedi'i ysgrifennu er mwyn i bobl gofio am chwilfrydedd.
Nid wyf am fynd ymhellach yn Rzeszów, nid yw hyn yna, os ydych chi eisiau, byddwn yn anfon Sagan atoch i Warszawa, dewch â fo a byddwn yn ymuno â Wcrain, mae'r merched yn well. Hyd yn oed Wrocław efallai y byddai'n dymuno ymuno, dim ond y bydd rhaid i Bonus BGC symud, mae'n debyg.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:26, 27 Gru '25
|
|
Le ndawo ayilunganga, ayinakwakhiwa kwakhona ikholamu emva kokonakala kwayo, umzekelo obekhethekileyo kwimiqathango kukuba xa umphathi wayeyinxalenye yosapho lomntu obekhoyo kwikholamu, kodwa ke, andika Stalin okanye Zhukov, ayisiyonto leyo. Ngaphandle koko, ngokwenyani, ncedani yenza ngokuchazwe apha kulo myalezo we-tweet.
Yintoni enye endinokuyongeza, isenzo esixakileyo, andifuni mali kuyo kuba ndilindele ukubuyiselwa kweŁańcut kunye nokufikelela kwiimali ze-NBP ngenxa yokuba nje ndibonisile kamva nje ukuba i-NBP inelungelo lokuthatha irhafu jikelele kumandla ombane kwaye oko kufaka imoto okanye iifowuni, uyazi ezi ziimathuba ezibonisiweyo ngokupheleleyo kodwa kunjalo kunjalo, iPoland ayisiyimfama ilizwe ngoku siyakwazi ukuqhuba, kodwa kunjalo njengoko benditshilo ngaphambili, amandla ombane ayona teknoloji yehlabathi echaphazela kakhulu indalo.
Andizukuphinda ndiphonononge, nje ncedani uphelise kolona kholomu kuba ayilunganga kwiindawo ezininzi kangangokuba iyaxhaphaza ukuthetha ngayo, njengoko bendibhala ningaluhlonipha uphawu lwesiqulatho, mna andinanxaxheba nokuba ubani lo, kuba uyazi, kwandibuya ngakumbi njengeSaladin waseDubai, umgqugquzeli obizwa njalo Sagan. Andinamdla wokuthetha ngalo, iyaphazamisa ePoland ngokwenene, ukuba bekuya kufuneka Lech Poznań okanye Cracovia Ultrasi bathathe i-generator, umpu wombane baze bawophule ebusuku, kodwa uyazi, umama wam uthi khupha kulokho kholumu ngoba ayilunganga kwaye shiya oko kubhalwe ukuze abantu bacinge ngobunkokheli. Andifuni ukuphazanyiswa ngakumbi eRzeszów, xa nifuna siza kuthumela uSagan eWarsaw, thatha yena kwaye thina siya kuxhobana neUkraine, iinkosikazi zilunge ngakumbi. Naye Wrocław mhlawumbi uyafuna ukujoyina, kodwa uBonus BGC kuya kufuneka ukuba asuke mhlawumbi.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:30, 27 Gru '25
|
|
דער אָרט איז נישט ריכטיק, מען קען נישט צוריק בויען אַ זייַט נאָך זי קראַשט איז געווען, דער אויסנאם צו דעם כלל איז דער פאַל ווען דער קאָמאַנדיר וואָלט געווען איינער פאַרבונדען מיט דעם וואָס איז געווען אויף דער זייַט, אָבער אָבער שטאַלין ואף דזשוקאָוו איז נישט קיין שום נישט. אוי, באמת, טו עס אַזוי ווי עס איז באַשרייַבן אין דעם טוויט
וואָס נאָך קען איך דערצו צוקומען, פאר א מסכת עקששן, איך וויל נישט קיין געלט דערפאר ווייל איך וואַרט אויף צוריקצאָל פון לאַנצוט און צוטריט צו נבפּ פאַנדס ווייל איך האָב לעצטנס פשוט געוויזן אז נבפּ האָט רעכט צו גלאבאלע שטעלטשטייערן אויף עלעקטריסקייט אפילו אין אויטאָס אָדער אפילו אין טעלעפאָנעס, זיכער דאָס איז פשוט גאָר זיכערע מעגלעכקייטן אָבער אזוי איז עס פשוט, פּוילן איז ניט אַ נידריקער לאַנד, מיר שאַפֿן אונדזער וועג אבער ווי איך האָבן שוין געשריבן, עס איז באמת עלעקטרישע קראַפט וואָס איז די מערסט פֿאַרניכטנדיקע טעכנאָלאָגיע פֿאַר דער פּלאַנעט. איך וועל נישט דיסקוטירן, פשוט ענדיקן מיט דער קאלאמא, ווייל עס איז נישט קריכטיק אויף אַזוי פיל פראָנטן, מענטשן זאלן געדענקען די נאַרישקייט. ווי איך האָב געשריבן, מיר קענען אויסנעמען דעם קרייַז, איך עניאָ כּללין עס וועם עס איז, ווייל מיר נעמען עס ווי סעאַלאַדין, דובאַי נאַגאַניאַץ, אזוי גערופן סאַגאַן, איך וויל נישט רעדן וועגן דעם, עס מישט אין פּוילן אַזוי אַז אפילו לעך פּאָזנאַן אָדער קראַקאָוויע אלטראַסי זאלן נעמען אַן אַגרעגאַט, פּנומאַטיק כאַמער און פאַרטיילן עס בייַ נאַכט, נאָר מיין מאַמע זאגט צו באַזייַטיקן די קאָלאָנע ווייל עס איז נישט קריכטיק און לאָזן וואָס איז געשריבן צו מענטשן געדענקען די נאַרישקייט. איך וויל נישט מער זיך איינגעמישן, אין רעזשאַוו נישט, אויב איר ווילט, מיר וועלן שיקן סאַגאַן קיין וואַרשע, נעמען אים און מיר וועלן זיך צונויפשטעלן מיט אוקראַיִנע, די מיידלען זענען שיינער. אפילו ווראץ קומט אויך, נאָר Bonus BGC וועט דאַרפֿן צו עקסטרעירן.
Chuj bez gwożdzi to raz a dwa w porównaniu do gnata to to jest kurwa jakiś złom podjebany w reće jak tak widzę tą statue.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:31, 27 Gru '25
|
|
Ibi yii ko tọ, o ko le tun kọ ọwọn kan lẹhin ti o ti parun, iyatọ nikan si ofin naa ni ti olori ba jẹ ẹnikan ti o ni ibatan si eniyan ti o wa ninu ọwọn naa, ṣugbọn damn, bẹni Stalin tabi Zhukov, iyẹn jẹ Niszt Niszt. Yato si, o ṣe pataki pupọ, o kan ṣe bi o ti ṣe apejuwe ninu tweet yii.
Kini ohun miiran ti MO le ṣafikun, ipo ti o buruju, Emi ko fẹ owo fun rẹ nitori Mo n duro de ipadabọ ti Łańcut ati iraye si awọn owo NBP niwon Mo ti fihan laipẹ pe NBP ni ẹtọ lati gba owo-ori agbaye lori ina, paapaa ni awọn ọkọ ayọkẹlẹ tabi, damn, paapaa ni awọn foonu. O han gbangba pe iwọnyi jẹ awọn iṣeeṣe ti a le fihan, ṣugbọn iyẹn ni bi o ṣe jẹ. Polandii kii ṣe orilẹ-ede talaka, a n ṣakoso, ṣugbọn bi mo ti sọ tẹlẹ, ina jẹ imọ-ẹrọ ti o pa ayika run julọ.
Emi kii yoo ronu, o kan pari pẹlu iwe yẹn nitori pe o jẹ aṣiṣe lori ọpọlọpọ awọn ipele ti ko tọ lati sọrọ nipa. Bi mo ti kọ, o le bọwọ fun agbelebu, Emi ko fun ni otitọ ẹniti o jẹ nitori pe o jẹ olfato fun mi bi Saladin Dubai olugbaise, aka Sagan. Emi ko paapaa fẹ lati sọrọ nipa rẹ; o messes ohun soke ni Polandii ki buburu ti ani Lech Poznań tabi Cracovia ultras yẹ, damn o, ya a monomono, a jackhammer, ki o si fọ o ni alẹ. Ṣugbọn, o mọ, iya mi sọ pe ki o yọ iwe naa kuro nitori pe ko tọ ki o fi ohun ti a kọ sibẹ silẹ ki awọn eniyan ranti aṣiwère naa.
Emi ko fẹ lati ni ipa diẹ sii ninu eyi. Ko si ni Rzeszów. Ti o ba fẹ, a yoo fi Sagan ranṣẹ si Warsaw, mu u, ati pe a yoo darapọ mọ Ukraine — awọn ọmọbirin dara julọ. Paapaa Wrocław le fẹ lati darapọ, o kan pe Bonus BGC yoo jasi ni lati gbe.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:50, 27 Gru '25
|
|
vLe kúuchil jach incorrecto, ma' u páajtal reconstruir jump'éel columna ka' ts'o'ok u k'askúuntik, chen excepción ti' le regla jach wa le je'elo' ka'ach máax relacionado yéetel le máak táan ti' le columna, ba'ale' k'a'ajtal, mix Stalin mix Zhukov, lelo' jump'éel Niszt Niszt. Ku ts'o'okole', seriamente maldita ti', chéen beetik u páajtalil u describe ti' le tweet.
Ba'ax asab je'el u páajtal in agregar, molay moak', Ma' in k'áat taak'in tumen táan in pa'atik le suut Łańcut yéetel muuk' fondos NBP, dado u ts'oonak in we'esik NBP yéetel yaan tu tojile' recaudar impuestos globales yóok'ol electricidad, páajtal ti' coches wa incluso ti' teléfonos, A wojel, Lela' chéen posibilidades absolutamente demostradas, Ba'ale' bey beyo'. Polonia ma' leti' jump'éel lu'uma' óotsil, manejamos alguna bix ken ba'ale' jach bey mencioné ka'achij u electricidad jach le ma'alo'obtal asab destruye le ka'a jeets' le planeta.
Ma' táan in divagar, chéen ts'o'oksik yéetel le columna, tumen k'aas ti' ya'ab k'oja'ano'ob ti' jach k'aas ba'ax mix vale le pena t'aan. Je'el bix tin ts'íibtaj, je'el u páajtal a chíimpoltik le k'aako'; Mix tin importa máax ku supone u beel le ba'ala' tuméen, A wojel, u book seriamente ti' teen bey Saladin, Dubai, le hustler, le llamado Sagan.Mix taak in t'aan, chéen ku t'áantik ba'alo'ob ti' Polonia ku páajtal Lech Poznań wa Cracovia Ultras k'a'abéet u jo'oltik jump'éel generador, jump'éel martillo neuma. ka tu ja'ach' áak'ab A wojel in na' ku ya'alik tselik le columna tuméen incorrecto yéetel p'atik u yala'ab. ba'ax ts'íibta'an te'elo' utia'al u k'a'ajsik le máako'obo' Yóok'ol le eusk'o'. Ma' taak in asab involucrar ti' leti', ma' táan disponible ti' Rzeszów.Wáa a k'áate', k túuxtik Sagan Varsovia ti' tech,Ch'a'ab ti' teech wéetel yéetel k unir Ucrania, le ch'úupalo'obo' asab jats'uts Tak Wrocław úuchak taak u múuch'in,Chéen BGC Bonus úuchak yaan u pitik péeksik. En cuanto a teen, je'el u páajtal a añadir ya'ala': Tokio jach jump'éel kaajil táan.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 09:52, 27 Gru '25
|
|
|
Wiecie ja mam straszny problem z tą kolumną bo tak się zastanawiam co to za drewno jest ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 09:55, 27 Gru '25
|
|
|
Odrazu mówię że jak ktoś zobaczy Zygmunta Sagana bez eskorty kobiety w miejscu publicznym to ma prawo go pobić. Ja tylko tak piszę ze względów bezpieczeństwa, to jest sprawa głupia żeby się wyżywać na ludziach z którymi się jadło wspólny posiłek fizycznie. Ale po prostu to jest ze względów zdrowia, Anka nie pracuje z tego co się orientuje, co do samochodów to również odradzam.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 09:56, 27 Gru '25
|
|
|
Tak biblijnie to można powiedzieć że abstrakcyjnie to jest po prostu kolumna cynerejska, bo wtedy nie używano szabli jeszcze.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 04:47, 28 Gru '25
|
|
|
So issue is that he is the John the Baptist switched into Muhamed prophet then to Fujiwara, I mean Nile River Holder.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 04:47, 28 Gru '25
|
|
|
Jasiek Paragon lepszy
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów
|
|