Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:20, 29 Paź '25
Temat postu:
Dziwka lubi czuć się raźniej w tłumie, to dodaje jej odwagi -potwierdzenie poprzez masę (w kupie prawda).
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 12:37, 29 Paź '25
Temat postu:
Cytat:
cały dzień spędzony na rozmowie z ludobójczą kupą gówna. Mogłam 230 książeczek wystawić czy z matmy porobić ale niee gadałam z kupą gówna
Zamiast grzecznie podziękować za dotrzymanie towarzystwa to jeszcze szczeka... To chyba taki jej sposób na wyrażenie wdzięczności. Mogła znowu powielić swój bezsensowny dzień świstaka w monotonnym i pozbawionym sensu życiu ,ale w zamian dostała szansę od losu aby nauczyć się czegoś naprawdę pożytecznego , poszerzyć swoje horyzonty, zdobyć wiedzę o otaczającym ją świecie....
Cytat:
chce bombardować ludzi i zabijać Żydów
to się zdecyduj, ludzi -czy żydów? ...aha... ludzi i żydów
Cytat:
ej zauważyłeś że teraz już WSZYSCY cie ignorują nawet na głównym ?
spokooojnie, muszą wszystko przetrawić po kolei, daj im czas.... Wrzuciłem tyle materiału że to trochę potrwa.. Wiesz, tu na forum ludzie operują w oparciu o inne zasady niż ty przywykłaś. Żeby odnieść się do danego tematu -uwaga- najpierw zapoznają się gruntownie z materiałem .. <-Taki mały tip na przyszłość -czasami może ci pomóc
(p.s. Poza tym ja nigdzie nie pisałem aby bombardować ludzi , helou )
_________________ OpenChat
przecież mi odpowiedziałeś to nie odpowiadaj moje ma być na wierzchu wtedy wygrasz
wpisać w cv że pracowałam w biurze rachunkowym ? chyba nie ma innego wyjścia ktoś to będzie sprawdzał ? no chuj nikt i tak tego nie sprawdzi tyle że sie wyda że nie znam programu księgowego jakiegoś. Muszę znać to gówno ja pierdole chyba 400 zł minimum kosztuje kursik podstawowy najtańszy
I tak już na tych zasranych korepetycjach zarabiam ponad minimalną krajową kurwa to mam wydawać pieniądze na księgowe rakotwórcze gówno na które sram równo by dalej zarabiać minimalną krajową
Kolejny kurwa zarejestrował się i nic nie napisał, pojeby tu są same zasrane, nawet nowi co przyłażą to pojebani ja zawsze się rejestrowałam na jakieś forum by coś napisać, jak można się rejestrować i nic kurwa nie napisać ??
Brakuje jakiegoś porządnego pro-izraelczyka na głównym. Jakaś nowa, świeża krew powinna się pojawić choć raz na rok. To forum to już totalne dno nawet zarejestrowani nie chcą pisać. DLACZEGO
Wysłany: 19:48, 31 Paź '25
Temat postu:
Już wiem !! .. Maryla to typ ZŁOŚLIWEJ NORMALNOŚCI
start
Wszystko się zgadza, maryla chce ustanowić nowy zestaw norm, poprzez propagandę, i chce nawracać wszystkich na swoją psychozę , na swoje destrukcyjne przekonania - i próbuje przy tym stworzyć wrażenie że jest całkowicie normalna. Chce osiągnąć ten efekt poprzez potok słów, poprzez używanie fraz tradycyjnie kojarzonych z przeciętnością / nijakością / brakiem emocjonalnego zaangażowania / oziębłością ..ETC. . Zawsze tak było... pamiętacie..? już wiele lat temu zdiagnozowałem ją jako "chorobliwie normalną" .. Jej największą bolączką i największym lękiem jest aby wszyscy postrzegali ją jako normalną. To jej obsesja. Myśl, że koś mógłby nie postrzegać jej jako normalną, nie daje jej spokoju.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
ale to jakaś płatna antyżydowska propaganda fundowana przez islamistów
"Przy stanie naszej waluty i wielkiej drożyźnie zagranicą dłuższa podróż po Wschodzie należy dziś do przedsięwzięć wielomiljonowych (...) Innych moich mecenasów na ich wyraźne życzenie pomijam tu milczeniem"
Ktoś kolesiowi zafundował wycieczkę i teraz kontrolują no może opisać w swojej czytance tak to działa
Wysłany: 18:23, 04 Lis '25
Temat postu:
tak to sobie tłumacz.. poczytaj- może się czegoś nauczysz. _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
"Żydzi pożyczali ale nie za darmo stąd potrzeba koncesyj i układów w Londynie (...) Wysoka finansjera, świadoma swojej potęgi wskutek położenia światowego uznała sama z siebie i za podszeptem syjonistów, że teraz właśnie nadchodzi moment wielkiego porachunku o prawa Izraela. Uczyniła to nietyle z pobudek religijnych - te dla niej nie istnieją i ile raczej z ambicji rasowej. (...) Za kredyty dajcie Palestynę. Przez to za jednym zamachem rozpalimy dawne ognisko narodowe i rzucimy w twarz gojom straszne zaprzeczenie ich wierzeń chrześcijańskich, upokorzymy ich głęboko, a wspaniale i konkretnie zaznaczymy wobec świata potęgę wskrzeszonego Izraela"
Ksiądz Dr. Władysław Szczepański profesor Uniwersytetu Warszawskiego autor tej książeczki, o kurfa islamiści już wtedy fundowali i prali mózgi ludziom z uniwerków, do dziś bachory i profesury z Uniwersytetów robią protesty typu Wolna Palestyna. A to wszystko za sprawą darmowych wycieczek fundowanych przez Islamisów najwyraźniej od tego się zaczęło.
Wysłany: 20:01, 04 Lis '25
Temat postu:
zaczęło się od najazdu żydów na wolną palestynę. Historii nie oszukasz.
Wysłany: 22:39, 04 Lis '25
Temat postu:
widzę że zapuszczasz paznokcie żeby je wizualnie wydłużyć ... nice try.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów