W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Przepowiednie Aloisa Irlmeiera w związku z Polską   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
1 głos
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Odsłon: 12455
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pterapogon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:46, 01 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Cytat:
więc jak prorok przykazał:"uciekajta", choć sam został
Dlaczego dezinformujesz? Nie słuchałeś go dokładnie - albo nie zrozumiałeś.

Dokładnie słuchałem jak i każdego kabaretu, bo inaczej tego się nie da. Powiedział "uciekajta"😂odnośnietego co się wydarzy w Polsce, czy to ci się podoba czy nie. Nie dość, że samozwańczy prorok, to jeszcze prostaczek, żeby nie powiedzieć burak😁
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:40, 01 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pterapogon napisał:
Dokładnie słuchałem
No nie wiem , nie wiem.... na razie jedynie bąkasz coś pod nosem i się głupio uśmiechasz jak małpa do sera.. PRZYTOCZ może odpowiedni fragment, żebyśmy widzieli i wiedzieli o co konkretnie chodzi, i do czego się odnieść. Jak brzmiały słowa oskarżonego. Ja, kiedy mam z czymś problem to zawsze staram się o dowody rzeczowe. A tak - dysponujemy tylko twoim głupawym rżeniem Rolling Eyes
Pterapogon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:53, 03 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Pterapogon napisał:
Dokładnie słuchałem
No nie wiem , nie wiem.... na razie jedynie bąkasz coś pod nosem i się głupio uśmiechasz jak małpa do sera.. PRZYTOCZ może odpowiedni fragment, żebyśmy widzieli i wiedzieli o co konkretnie chodzi, i do czego się odnieść. Jak brzmiały słowa oskarżonego. Ja, kiedy mam z czymś problem to zawsze staram się o dowody rzeczowe. A tak - dysponujemy tylko twoim głupawym rżeniem Rolling Eyes

Wybacz, ale nie będę jeszcze raz przysłuchiwał tego bełkotu dla czyjegoś widzimisię. Chłop się ośmiesza w każdym kawałku swojej wypowiedzi i jeśli cię to jara, a widzę że bardzo😂to odsłuchaj jeszcze raz, a na pewno znajdziesz cytowany fragment. Nawet prowadzący go poprawił z "uciekajta"😁 na "uciekajcie". Komedia🤣🤣🤣
Powrót do góry
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:40, 03 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przywódca o młodej aparycji - Zeueńsky?
Wersja PL
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:17, 03 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pterapogon napisał:

Wybacz, ale nie będę jeszcze raz przysłuchiwał tego bełkotu dla czyjegoś widzimisię. Chłop się ośmiesza w każdym kawałku swojej wypowiedzi i jeśli cię to jara, a widzę że bardzo😂to odsłuchaj jeszcze raz, a na pewno znajdziesz cytowany fragment. Nawet prowadzący go poprawił z "uciekajta"😁 na "uciekajcie". Komedia🤣🤣🤣
No i co z tego że poprawił...być może poprawił, może zalecał uciekać - ale nie teraz, nie już, ale mówił żeby się przygotować do ucieczki, żeby ją planować. I definitywnie nie twierdził, że on sam zostaje -ale że właśnie się do takiej ucieczki szykuje. Więc zakładam, że jednak NIE słuchałeś dokładnie. Śmiejesz się do własnych halucynacji.
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:18, 03 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miasto Gdańsk z g i n i e - będzie zrównane z ziemią, sytuacja jest bardzo groźna.

ŚWIAT ZBLIŻA SIĘ KU ZAGŁADZIE - Aktorzy Resetu

Do tego ZARAZA DŻUMA , początek w roku 1346 / 1349 + cykl 676 lat = i mamy pierwszy zwiastun w postaci covid19 (lata 2020 i późniejsze). Dżuma atakowała falami i przez wiele dziesięcioleci. Przypadek? Koincydencja? Eh? Nie sądzę Speak to the hand

EterTV u Atora i Tu
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:43, 03 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy można mieć pretensje, że spełnić się chcą zamówione życzenia milionów ludzi pragnących gwiazdki z nieba?
Każde dziecko wie, że życzenia się spełniają, bo po to są by się spełniały, zatem jak ma coś spaść to spadnie.

A z innej strony na to patrząc, jakie inne znaczenie może mieć życie, skoro obecne jest nic warte. Każdy myśli co by zeżreć, co wyruchać, przespać się i każdego dnia to samo. Czy po uratowaniu się przed spadającym meteorytem będzie inaczej?
Najlepiej by było, gdyby to co ma spaść, było tak skuteczne, by to w co jebnie, znikło na wieki. I wtedy ten co to wszystko stworzył, miałby powód, by, zanim cokolwiek na to miejsce znowu zrobi, mocno się zastanowił, czy w ogóle potrafi zrobić coś udanego.
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 170 sat

PostWysłany: 21:09, 03 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko napisał:
Każdy myśli co by zeżreć, co wyruchać, przespać się i każdego dnia to samo.
Mów za siebie.

Cytat:
I wtedy ten co to wszystko stworzył, miałby powód, by, zanim cokolwiek na to miejsce znowu zrobi, mocno się zastanowił, czy w ogóle potrafi zrobić coś udanego.
Rozgoryczenie przez ciebie przemawia.
Pterapogon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:00, 04 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko napisał:

A z innej strony na to patrząc, jakie inne znaczenie może mieć życie, skoro obecne jest nic warte. Każdy myśli co by zeżreć, co wyruchać, przespać się i każdego dnia to samo. Czy po uratowaniu się przed spadającym meteorytem będzie inaczej?

Mnie jakoś życie cieszy i próbuje czerpać z niego ile się da fajnego każdego dnia. A co do meteorytu, to wyżej wymieniony prorok ponoć twierdził, że rok temu miał uderzyć, ale jednak się rozmyślił🤣🤣
Powrót do góry
balans

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:24, 04 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

de93ial napisał:
Przywódca o młodej aparycji - Zeueńsky?

Obserwuję wydarzenia wokół Trumpa i wygląda mi chyba na to, że ustawiają ludność przeciwko Trumpowi i to na niego albo jego sobowtóra zrobią zamach na konferencji pokojowej w sprawie Ukrainy albo Palestyny. Czas pokaże
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:39, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przywódca o młodej aparycji... pomyślmy Think - Trump albo Żołądzki? Eh? ... SERIO ???
K**wa, może ja czegoś nie rozumiem, ale chyba komuś tu się lusterka wsteczne pomyliły albo zgubił grzebień Laughing

A nie na przykład Trudeau ?

King Crimson

Post zebrał 180 sat

PostWysłany: 08:38, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niech oni wszyscy z tymi swoimi przepowiedniami spierdalają do wszystkich diabłów. Są chuja warte, tyle wam powiem. Jeśli nawet coś, gdzieś, u nas jebnie tym bardziej trzeba mieć to w dupie. Napierdalać się trzeba jak jatka zagrozi naszym domostwom, wszystko inne to podpucha - niestety. Jedyny uczciwy atak to oresznik w jeden burdel przy ulicy Wiejskiej. Każdy inny to false flag. Jeśli tego poliniactwo nie zrozumie to nie ma nas.
Powrót do góry
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:25, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Reguła która jest zasadą...im więcej się o czymś mówi ( w tzw. mediach) tym bardziej jest to ukartowane. Tym nachalniej uruchamiane są płatne ściery namawiające do określonych zachowań. Tak było podczas zarazy, tak i teraz ludzie namawiani sa do powszechnych szkoleń i zmuszani do słuchania bełkotu o wojnie która być musi. Nawet mimo tego, że trump namawia putina do "pokoju" który i owszem jest chętny by zakończyć temat.
Przepowiednie piszą ludzie. Ludzie też podejmują działania które te przepowiednie urealniają. Ma to dodatkowo podtekst, w tym przypadku mistyczny, bo kto bedzie dyskutował i podważał prawdziwość przepowiedni, które na dodatek się sprawdzają?
Na brednie jest rada, by pytać tych, którzy zapowiadają "uderzenie" skąd o tym wiedzą i gdzie mieszkają? Bo czy zdrowy na umyśle przepowie taki atak na swój dom?
Czy zdrowy na umyśle popchnie swoje dziecko w kamasze, by szło walczyć w sprawie, którą ci widziani w telewizji wymyślili?
Przecież wystarczy popatrzeć by widzieć, że wojnę wywołują ci którzy gadają w telewizji, a na wojnie giną ci którzy ich oglądają.
Powrót do góry
Pterapogon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:44, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Amnestia w psychiatrykach była, że taki wysyp schizoli?😁
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:30, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Przepowiednie piszą ludzie. Ludzie też podejmują działania które te przepowiednie urealniają. Ma to dodatkowo podtekst, w tym przypadku mistyczny, bo kto bedzie dyskutował i podważał prawdziwość przepowiedni, które na dodatek się sprawdzają?
Na brednie jest rada, by pytać tych, którzy zapowiadają "uderzenie" skąd o tym wiedzą i gdzie mieszkają?
No właśnie, ostatnio się zastanawiałem skąd @Eter wie o mających nastąpić wydarzeniach tak konkretnie. Jasne, reset-676 został by tak rzec "udokumentowany" przez Artura Lalaka, ale to jest jedynie suchy zarys ogólnych wydarzeń: ziemia wchodzi co pewien czas w pas asteroidów, które spadają z nieba i ją niszczą, zakłócają przy tym pole magnetyczne, i wywołują ogólnie szereg globalnych następstw. Kataklizm jest tak olbrzymi że dotyka całą planetę. Wiedzą o tym ukryci w cieniu, okultni władcy, i przygotowują się do ponownego objęcia władzy nad niedobitkami -oni lub ich rody rządzące, po tym jak opadnie kurz po katastrofie.
Tyle tylko, że jest to zarys ogólny - nie wiadomo gdzie uderzą asteroidy, o której godzinie, w jaki dzień, albo ile ich będzie. Wiadomo tylko że zbliża się chaos.
Ukryta władza z cienia używa cyfr i liczb jak piesek który moczem zaznacza swój teren.
Eter twierdzi, że rozpoznał ten kod.
I już zaczyna mi tu śmierdzieć - gdyż na moje jest to absurd, że chłop z nagłówków i doniesień prasowych, w chaotycznych liczbach tam zawartych odnalazł ten tajemny wzór, poskładał ów szyfr do kupy i doszedł do tego jak należy go odczytywać Rolling Eyes ... Więcej ! potrafi z niego odczytywać nie tylko daty ale nawet konkretne wydarzenia , przykładowo: o tym że w okolicach Brześcia uderzy bomba nowa czego skutkiem będzie ...położenie całej gospodarki (?) — to też wyczytał z liczb Eh? ? ..Sorry, ale choć nie wierzę w zbytnią potęgę ekonomiczną Polski, to jednak nie jest ona jaką Litwą albo Cyprem żeby nawet jedna mała bomba atomowa zdetonowana w dodatku na granicy mogła skutecznie obezwładnić cały kraj! Przy czym Białorusi to w ogóle nie dotknie, czyli te kilkadziesiąt kilometrów w jedną lub druga stronę ma takie olbrzymie znaczenie, tak? Think .I on to wszystko wyliczył z ....no właśnie z czego?
Jestem natomiast w stanie przyjąć, że jeżeli pewne ukryte siły planują pewne konkretne akcje, to mogą na przykład, różnymi "kanałami" rozsiewać zawczasu pewne "plotki" (tzw. przepowiednie) - dla wzmocnienia wrażenia.
balans

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:42, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z doświadczenia wiem, że istnieją ludzie widzący zdarzenia z przyszłości. Wiedza z Indii tłumaczy to i nazywa kroniką Akaszy. Ludzie o takich zdolnościach w krajach rosyjskojęzycznych są nazywani ekstrasensami. Zjawisko istnieje. Nie każdy miał przywilej osobiście się o tym przekonać. Inna sprawa kto jest prawdziwy ze swoimi zdolnościami a kto manipulantem. A może Eter korzysta z usług kogoś o takich zdolnościach i robi za posłańca dla reszty, żeby chronić prywatność źródła?
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:41, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

balans napisał:
Z doświadczenia wiem, że istnieją ludzie widzący zdarzenia z przyszłości. Wiedza z Indii tłumaczy to i nazywa kroniką Akaszy. Ludzie o takich zdolnościach w krajach rosyjskojęzycznych są nazywani ekstrasensami. Zjawisko istnieje. Nie każdy miał przywilej osobiście się o tym przekonać. Inna sprawa kto jest prawdziwy ze swoimi zdolnościami a kto manipulantem. A może Eter korzysta z usług kogoś o takich zdolnościach i robi za posłańca dla reszty, żeby chronić prywatność źródła?

Pomyś zatem, z jakiego powodu do przedstawiania przyszłości wybierane są osoby o 'małej zdolności przekonywania'?
Albo są to dzieci, albo "eter" albo łysy z człuchowa...albo odkopywane są zapiski umarłych którym się udało coś 'zobaczyć'.
A z innej strony - było to już przez wielu podnoszone - skoro jest coś przewidziane że się spełni, to po co się przejmować tym co jest , jeśli i tak będzie to co ma być?
Z tego wyniosek, że wolną wolę można uznawać wedle woli i pomysłu...No i jest też w tym przepowiadaniu coś, co kojarzyć się może z kpiną z człowieka, szyderstwem z jego możliwości i osobistych starań. Tak jak w scenie filmu "Starcie tytanów" kiedy banda "bogów" decyduje o losach ludzi wedle upodobania i swego samopoczucia.
Kronika tzw. akaszy ma ścisły związek z karmą i póki człowiek znajduje się pod jej wpływem, kronika ta oddziałuje, jak sieć, na ludźi wokół, poprzez ich interakcje i jednostkowe motywy.
Ogólnie, przepowiednie służą do siania strachu który obezwładnia i odbiera ludziom ich osobiste możliwości. Zaniża ich intencje do poziomu instynktu przetrwania.
Weź pod uwagę, że w pewnych okolicznościach, ludzie zdolni są do czynów przerastających ich wyobrażenia o sobie. Kiedy wobec zagrożenia, pozbywają się strachu o siebie, świadomie i z determinacją stawiając na szali swoje życie, nagle przekonują się tym, że ich życie dopiero wtedy pokazało swoją prawdziwą wartość.
Człowiek jest nauczany i zmuszany do małostkowego traktowania swego życia, dogadzając sobie i chroniąc je pod byle pretekstem. Stąd oczywiste jest równie małostkowe oddziaływanie przepowiedzianych przepowiedni.
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:02, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko napisał:
Ogólnie, przepowiednie służą do siania strachu który obezwładnia i odbiera ludziom ich osobiste możliwości.
Mów za siebie. Ile razy trzeba ci to jeszcze powtarzać? . Dla mnie np. perspektywa takiego dajmy na to @Pteraogona, który nagle rwie włosy z głowy i biega w kółko wśród zgliszczy i tumultu, jak kogut z obciętym łbem -jak dla każdego uczciwego ziomeczka- -jest bardzo atrakcyjna i pobudzająca Surprised Very Happy

Cytat:
Zaniża ich intencje do poziomu instynktu przetrwania.
Speak to the hand
Pterapogon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:26, 23 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

balans napisał:

Z doświadczenia...kurna jestem w głębokim szoku buahahahaha
Czekam na opis tych doświadczeń👍😂
Powrót do góry
balans

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:38, 25 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pterapogon napisał:

Polecam pojechać na Podlasie i popytać starsze babcie po wioskach o dobrą wróżkę. Może ci się poszczęści i trafisz na prawdziwą. Podaję to dla zainteresowanych. Może ktoś skorzysta i na tym zyska
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:24, 25 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

balans napisał:

Polecam pojechać na Podlasie i popytać starsze babcie po wioskach o dobrą wróżkę. Może ci się poszczęści i trafisz na prawdziwą. Podaję to dla zainteresowanych. Może ktoś skorzysta i na tym zyska

Na Podlasiu ...szeptuchy, żadne to wróżki.
Powrót do góry
Pterapogon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:26, 25 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

balans napisał:
Pterapogon napisał:

Wszędzie pełno naciągaczy tzn wróżek, czy proroków i nie tylko na Podlasiu, a ty, to masz ich chyba cały zbiór.😁
Może jednak opiszesz te doświadczenia? Czekam z utęsknieniem😁
Powrót do góry
robert

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:34, 25 Mar '25   Temat postu: Czy to również chiromancja? Odpowiedz z cytatem

https://www.youtube.com/watch?v=EO0gn7Dmq_E
Powrót do góry
Pterapogon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:46, 27 Mar '25   Temat postu: Re: Czy to również chiromancja? Odpowiedz z cytatem

robert napisał:
https://www.youtube.com/watch?v=EO0gn7Dmq_E

Hehe jak długo można wklejać rozmowy z tym typem, który sam stwierdził, że niby dostawał pogróżki od "służb" i dlatego przestał pokazywać się w mediach choć coraz więcej go w mediach😂
Powrót do góry
balans

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:25, 29 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pterapogon napisał:

Wszędzie pełno naciągaczy tzn wróżek, czy proroków i nie tylko na Podlasiu, a ty, to masz ich chyba cały zbiór.😁
Może jednak opiszesz te doświadczenia? Czekam z utęsknieniem😁

Jak już się kogoś znajdzie to polecam eksperyment. Poprosić o osobistą przepowiednię zapisaną na kartce, schowanej do koperty i poprosić o podanie daty kiedy otworzyć. Wtedy bez sugestii udowodnisz sobie czy wróżka widziała przyszłość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9   » 
Strona 8 z 9

Skocz do: