W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Znajdujesz się w jednej z sekcji autorskich forum.
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za ewentualną cenzurę w tym wątku.
Moderatorem tego tematu jest jego założyciel czyli autor pierwszego posta.

World Economic Forum - zmienimy twój świat  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
11 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Autorskie Odsłon: 20763
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
trybun

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:38, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Agenda Klausa Schwaba "nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy" popychana jest do przodu przez głupiomądrych cwaniaczków:
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:06, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cay jest jasno powiedziane kto finansuje taich aktywistów, ile otrzymują i z jakiego źródła/zasobu/konta?
To po pierwsze. Po drugie uszi, pomija ten fakt i spłyca temat do problemów jakie ktoś stwarza. Znaczy, że obiektywnie to oceniając, nastawia jednych przeciw drugim.
Po trzecie, jak zwykle przy tego typu rozkminach, brakuje przykładu rozwiązania omawianego tematu. W jakim celu wyjaśnia kto jest udziałowcem w tworzeniu pkb? W jakim celu omawia pomysły odbierania ludziom ich praw i efektów ich pracy?
Wciąż brak pomysłu na rozwiązanie.
Samo tłumaczenie, że jednym coś się odbiera i coś ogranicza, i że drudzy z tego mają więcej, jest jątrzeniem. Mówienie o tym co się dzieje, to pole do nadużyć. Półprawdy są gorsze od kłamstwa.
Ludzie trzeźwo myślący sami widzą, że dzieje się źle i że odbierane są im prawa a w zamian dostarczane ograniczenia. Czy jest potrzeba mówienia o tym tak, jakby było to jakimś odkryciem?
Powrót do góry
trybun

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:09, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ludzie trzeźwo myślący
Co ty niby tam wiesz o ludziach trzeźwo myślących? Człowiek trzeźwo myślący nie może spokojnie czytać wypierdów, które wypadają ci z gęby.

Cytat:
W jakim celu wyjaśnia kto jest udziałowcem w tworzeniu pkb?
To wynika z logiki krytyki tego całego "dewzrostu". Szkoda cię bardzo, że tego nie rozumiesz.

Cytat:
Wciąż brak pomysłu na rozwiązanie.
Czasem nie trzeba przedstawiać pomysłu na rozwiązanie. Wystarczy samo przedstawienie problemu /bądź zagrożenia. Czasem nie ma żadnego rozwiązania. A czasem samo nagłaśnianie widma groźby jest istotną częścią rozwiązania -bo wzmacnia świadomość oraz uwagę. Czasem wystarczy do kogoś powiedzieć :"zaraz wdepniesz w gówno!" -aby ów w gówno nie wdepł.

Cytat:
Samo tłumaczenie, że jednym coś się odbiera i coś ogranicza, i że drudzy z tego mają więcej, jest jątrzeniem.
( nastawia jednych przeciw drugim )
Odnosisz mylne wrażenie.
A jeżeli nawet kogoś tu prezentuje w negatywnym świetle - to może mu się należało, hmm?? Coś ty taki koncyliacyjny mięczak, hmmm?
Poza tym, nie wiadomo kogo masz namyśli mówiąc "jedni -drudzy" ...bez kitu Rolling Eyes - nie wiem O KOGO ci chodzi Rolling Eyes . Postaraj się być bardziej precyzyjnym w formułowaniu swoich myślokształtów.

Cytat:
Ludzie trzeźwo myślący sami widzą, że dzieje się źle i że odbierane są im prawa a w zamian dostarczane ograniczenia. Czy jest potrzeba mówienia o tym tak, jakby było to jakimś odkryciem?
To cenny i wartościowy materiał filmowy.
Jeżeli coś ci się nie podoba - to nie oglądaj.

Cytat:
kto finansuje takich aktywistów
Czasem ktoś ich finansuje , ale wątpię że bezpośrednio. Są oczywiście komórki agendy, centra dowodzenia --ale z drugiej strony, bardzo często są to po prostu pożyteczni idioci, którzy uwierzyli w daną ideologię. Za dużo naczytali się Harariego - i sami z siebie propagują antykulturę. Nikt im nie musi specjalnie w tym celu "płacić". Są całym swoim sercem zaangażowani w budowę nowego wspaniałego świata, bo jest to zgodne z ich osobistym zwierciadłem wyobrażeń (tak jak ten gostek z pierwszych minut filmu -on akurat ma państwową posadkę /posadki / -i płaci mu budżet państwa. A przy okazji ma gówno we łbie -i szkodzi na każdym kroku)
Powrót do góry
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:49, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pisałem wcześniej, że jesteś ułomem. Mógłbyś sie nad tym zastanowić, pomyśleć (sic)
zakładaj konta i rozpoczynaj dyskusję.
Powrót do góry
trybun

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:00, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciągle popełniasz ten sam błąd.

oko napisał:
Pisałem wcześniej, że jesteś ułomem.
Nie wystarczy napisać, że ktoś jest ułomem. Trzeba jeszcze wysilić się na minimum krytyki. Czyli cytaty i odniesienia. Ja to uczyniłem. Ty nie przedstawiasz sobą NIC WIĘCEJ jak tylko swoje rozczulające rozżalenie tym, że ktoś ośmiela się mieć inny od twojego punkt widzenia. Więc musi "być ułomem".
Ty za to jesteś PROSTAKIEM, który wypomina się o inwektywy -ale sam chętnie po nie sięga.
Jesteś prostakiem również dlatego, że widzisz problemy tam gdzie ich w ogóle nie ma , i masz pretensje o to ,o co nie trzeba.
Ty jesteś upierdliwa brzęczymucha. Rozbierz się i pilnuj ubrań -najproduktywniej spędzisz czas.

Ja nie mam nic przeciwko inwektywom. Tylko niechże one będą połączone z minimum wysiłku Exclamation .. Ty jesteś leń smierdzący. Rolling Eyes
Powrót do góry
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:31, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

trybun napisał:

oko napisał:
Pisałem wcześniej, że jesteś ułomem.
Nie wystarczy napisać, że ktoś jest ułomem.

wystarczy,
Powrót do góry
trybun

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:35, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie nie wystarczy. A tobie ulżyło? Rolling Eyes
Powrót do góry
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:11, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

trybun napisał:
Dla mnie nie wystarczy.

ułom to ułom
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:19, 27 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prostak to prostak
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Autorskie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Skocz do: