Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:32, 31 Sty '10
Temat postu:
XTC88 napisał:
jezuuu czego te baby słuchają ( astrit ), nie dziwie sie ze mają zlansowane mózgi....eeeee
To się nazywa ambient muzyka operująca na wysokich wibracjach umysłu, której najwidoczniej nie jesteś wstanie zrozumieć skoro nazywasz ją zamulaczami.
astrit nie przejmuj się tym ignorantem co tylko wszystkich potrafi wyzywać, że mają za wysokie ego i wrzucaj tu dalej to co uważasz za piękne i pozytywne, napewno znajdzie się wiele osób tutaj które potrafią to docenić
XTC88 napisał:
a wy ze swoimi przebojami ala astrit idźcie spac ..
i vice versa z tymi twoimi przybojami o jakże klarownym tytule "Chuj Dupa Kurwa Cipa"
a btw. tematu zaprezentuje wam obrazy wspaniałego polskiego artysty Jacka Yerka za którego obrazy ludzie potrafią oferować gigantyczne sumki, jego psychodeliczny surrealizm jest po prostu niesamowity i magiczny, sami oceńcie i zobaczcie te niezwykłe światy jakie prezentuje on w swoich dziełach. Warto poświęcić im trochę więcej uwagi aby dostrzec ich szczegółowość
Wysłany: 17:36, 31 Sty '10
Temat postu:
sonic3 obrazy Yerka są rewelacja znałam je juz wczesniej wiec tym bardziej z przyjemnoscią obejrzałam tą prezentację którą wysłałes, co do pozytywnych przekazów to najważniejsze jest chyba pozytywne myślenie w tych trudnych chwilach i nie poddawanie się przeciwnosciom, które są zawsze tylko następną lekcją dla nas do przerobienia. pozytywne jest też wierzyć że są jeszcze dobrzy ludzie na świecie , którzy zawsze podadzą pomocną dłoń, a to co robisz dla kogoś nie jest bez znaczenia.
_________________ nie konwersuje z babochłopami.
*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
Wysłany: 21:51, 31 Sty '10
Temat postu:
sonic3 napisał:
To się nazywa ambient muzyka operująca na wysokich wibracjach umysłu, której najwidoczniej nie jesteś wstanie zrozumieć skoro nazywasz ją zamulaczami.
astrit nie przejmuj się tym ignorantem co tylko wszystkich potrafi wyzywać, że mają za wysokie ego i wrzucaj tu dalej to co uważasz za piękne i pozytywne, napewno znajdzie się wiele osób tutaj które potrafią to docenić
Słuchajcie dalej tego "ambientu " , i tak i tak żyjecie w swoim świecie w którym trwa wyścig szczurów a wy pragmatyczni narcyzi miejcie dalej głowe uniesioną ku górze i podążajcie drogą serca, pamiętajcie tylko, że jesteście pozbawieni mądrości życiowej i te serce w gruncie rzeczy zaprowadzi was na te forum tylko tu możecie się wykazać swoją wiedzą zaczerpnietą z wikipedii , ojaaa znaleźli się psychologowie, będą mi robili portret psychologiczny , detektywi próbują mnie szykanować na prv abym opuścił forum , jakim trzeba być IGNORANTEM i ZACOFANYM UMYSŁOWO CZŁOWIEKIEM jak np. Mandarck, aby przy pomocy postów na forum tworzyć czyjś portret psychologiczny, ale to u was normalne , bo ja żyje w innym świecie i się do tego przyzwyczaiłe,, że was śmiech ogarnia wtedy kiedy mi się zbiera na płacz, ojaaa nawet teraz nie wiecie czy to pisze z usmiechem na twarzy , czy poważnie , naprawde jesteście godni mojej uwagi , bye hah. agenci wpływu na forum beka beka beka
Wysłany: 22:30, 31 Sty '10
Temat postu:
No bratku XTC 88 .to kim jesteś ? wiesz ,tak bez wyobrażeń i fantazji . KIM JESTEŚ ? ile jeszcze zciemniania zapodasz? mój kot ma mniej dylematów ,bo ma więcej przyjaciół/
Wysłany: 12:32, 01 Lut '10
Temat postu:
Prawdopodobnie jestem przybyszem z innej galaktyki, bo to niemozliwe abym był taki mądry , mnie samego przeraża moja mądrość i inteligencja interpersonalna , prawdopodobnie kilka razy w roku jestem nieświadomie zabierany przez moich braci z komosu na ich promy kosmiczny , gdzie poddawany jestem testom i innym czynnościom, dziękim którym gdy wracam do swojego ciała czuje się jeszcze poteżniejszy .... Czasami jak robie coś nie po swojej myśli to odzywa się moje alter ego , wtedy zdaje sobie sprawe, że jestem manipulowany od środka przez jakieś obce siły .... no i nie miejcie mi za złe, że was obrzucam inwektywami , bo ja poporstu nie jestem człowiekiem a galaktyka z której ja pochodze jest tysiące lat świetlnych bardziej rozwinięta pod względem technologicznym czy duchowym , o tak miewam sny astralne , najczęściej idę na ulicą i widzę ludzi pogrążonych we własnym smutku , pogrąża ich melancholia dnia jak u was , tylko że wy ludzie boicie się prawdy o sobie , tak samo jak faceci boją się pięknych, elokwentnych kobiet tak samo wy poszukiwacze prawdy boicie się swojego prawdziwego odbicia , ludzi słabych mentalnie , niegodziwych , oh jak dobrze że nie skończe jak wy , wasz los pomimo ziarna wiedzy którą tutaj przeinaczacie jest już przesądzony , nie szanujecie iluminatów więc czekajcie na wyrok
Wysłany: 21:26, 01 Lut '10
Temat postu:
XTC88 napisał:
Słuchajcie dalej tego "ambientu " , i tak i tak żyjecie w swoim świecie w którym trwa wyścig szczurów a wy pragmatyczni narcyzi miejcie dalej głowe uniesioną ku górze i podążajcie drogą serca, pamiętajcie tylko, że jesteście pozbawieni mądrości życiowej i te serce w gruncie rzeczy zaprowadzi was na te forum tylko tu możecie się wykazać swoją wiedzą zaczerpnietą z wikipedii , ojaaa znaleźli się psychologowie, będą mi robili portret psychologiczny , detektywi próbują mnie szykanować na prv abym opuścił forum , jakim trzeba być IGNORANTEM i ZACOFANYM UMYSŁOWO CZŁOWIEKIEM jak np. Mandarck, aby przy pomocy postów na forum tworzyć czyjś portret psychologiczny, ale to u was normalne , bo ja żyje w innym świecie i się do tego przyzwyczaiłe,, że was śmiech ogarnia wtedy kiedy mi się zbiera na płacz, ojaaa nawet teraz nie wiecie czy to pisze z usmiechem na twarzy , czy poważnie , naprawde jesteście godni mojej uwagi , bye hah. agenci wpływu na forum beka beka beka
Z tego co tu napisałeś jasno wynika, że to właśnie ty żyjesz w swoim świecie, bezpodstawnie oceniasz innych nie widząc przy tym siebie, twoje posty są odbiciem ciebie samego, ocenianie innych jest zwierciadłem twojego wizerunku.
Za każdym razem próbujesz wprowadzić ferment w tematach, jeżeli próbujesz kogoś wyprowadzać z równowagi to słabo ci idzie, ponieważ nie doceniasz ludzi którzy tutaj goszczą, w ogóle nie potrafisz doceniać tego co wartościowe. Szkoda mi na ciebie czasu, ponieważ jasno widać co próbujesz tutaj osiągnąć swoją mentalną tandetą. Twoje posty mówią same za siebie bye
_________________ http://zakazaneowoce.pl/imgs/banery/baner-zakazaneowoce-350x20.jpg Zdolność do dziwienia się jest początkiem do mądrości
Prawa jednego człowieka kończą się tam, gdzie zaczynają się prawa drugiej osoby.
W jedności siła nie w budowanych murach!!!
Wysłany: 08:15, 02 Lut '10
Temat postu:
@XTC88
Tak więc uważasz siebie za bardziej rozwiniętego. Wporządku ja też dość często mam odczucie wyższości nad szarą masą tylko.... Jaki widzisz cel tej dziecinnej manifestacji jaką przedstawiasz? Unosisz się i szukasz zwrócenia na siebie uwagi? Zmiast tego podaj nam klucz do bramy lepszego świata wyższa humanoidalna formo :).
Wysłany: 21:18, 03 Lut '10
Temat postu:
@Yamakusa
Z czego się śmiejesz ? Sam po sobie widzisz, śmiejesz się z własnych słabości , z lęku przd nieznanym , mądrośćią życiową której nigdy nie posiądziesz, jednakże pewnie myślisz i nie tylko ty, że jesteś inteligetny ( musisz tak mysleć , ponieważ w twoim świecie trwa wyścig szczurów i każdy fałszywy ruch groźi usunięciem ze " stada " ) . Niech twoją pokutą będzie moje ponad 1600 postów, dokładnie je przeanalizuj , zrób szkic mojego portretu psychologicznego i wyślij na prv , bo wiesz odbieramy na innych falach , ja jestem sprite a ty pragnienie , musisz zrozumieć moje zasady i czynniki warunkujące mój stan obecności na forum, bo przecież dobrze wiesz że po postach na forum można się odnieśc do sytuacji psychicznej człowieka , oraz poznać jego słabości . ah . pozdrawiam agentów wpływu na forum
Wysłany: 21:25, 04 Lut '10
Temat postu:
@XTC88
Zaczynasz się gubić. Nie śmieje się tylko ironizuję. Posiadłem wystarczającą mądrość życiową mój drogi a lęki przypisz może sobie które wyrodziły się z kompleksów. Czyż nie? Oj jak łatwo pisać o kimś nie znając go . Chcieliśmy klucza XTC88 a ty nam dajesz znów ten sam pusty bełkot. 1600 postów to twoje miejsce w hierarchi wyższości? To naprawdę powód do dumy mieć tyle postów. Może postawimy ci za to pomnik. A jeśli chcesz tak bardzo być mądry to powiem ci że nie wyszło ,ponieważ używasz paru oklepanych zwrotów i popierasz argumentami typu "lęki" "ja jestem sprite" no cóż widać ,że ładnie ciebie wyprała telewizja. Próbujesz być inny niż ona ale posługujesz się tymi samymi wyrażeniami. Usunięcie ze stada mi nie grozi bo nie jestem od niego uzależniony . Twoje odpowiedzi porównał bym do politycznego smętu (czyli wymijająco , na około). Tego ciebie nauczyły wyższe istoty?
Peace.
Wysłany: 22:00, 04 Lut '10
Temat postu:
@Yamakusa
Pozwól na początku, że odpowiem na twój post szybko i jak zwykle wymijająco , bo nie potrzebuje 24h jak ty , aby wymyślić jakiś " elokwentny " bełkot . Nie, ja się wcale nie gubie, tylko poprostu nie porafisz " czytać między wierszami " , jesteś permanentnym , kolejnym przykładem człowieka, który myśli że skoro jest egoistą i traktuje szare masy ludzie z góry to posiadł jakąkolwiek mądrośc życiową , kolego ty nawet nie wiesz czym się różni inteligencja od mądrości "Kluczem do bram wyższego świata " ( bo tak to potocznie określiłeś ) jest według mnie zrozumienie własnych słabości i dostosowanie je do rzeczywistości w której żyjemy , ty swoich słabości napewno nie widzisz , bo nie oglądasz tv jak ja i nie masz przez to wypranego mózgu Na koniec napisałeś, że nie jesteś uzależniony od stada w którym żyjesz co tylko potwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś samotnikiem , który czerpie swoją wiedze z wikipedii , bo przeciętny , inteligentny człowiek ma świadomość, że samotnośc zabija od środka i musi w tym stadzie jakoś funkcjonować
Wysłany: 13:41, 05 Lut '10
Temat postu:
@XTC88
Zauważ że zaglądam na te forum sporadycznie i nie potrzebuję 24 h na "elokwentny bełkot". Strzał w samotność zupełnie chybiony ,ponieważ nie żyję sam a odłaczenie się od stada nie wiąże się z samotnością. Możesz to nazwać zamkniętą kastą znajomych , sektą jak wolisz. Być może jestem trochę egoistą hmmm ale kto nim nie jest? Nie popadaj w hipokryzje. To ma być ta słabość? Swoje słabości znam dogłębnie ,nie wszystkie zdołałem zrozumieć ale nie mam zamiaru się przed tobą wywnętrzniać. Gdybym ich nie miał spewnością nie było by tej rozmowy z mojej i twojej strony bo wszystkiego też nie jesteś w stanie zrozumieć. Mam trochę inne podejście ,bo właściwie po co dostosowywać się do rzeczywistości skoro można ją kreować? Świata nie zmienie ale siebie owszem Z wikipedią też chybiłeś mój drogi.
Inteligętny człowiek to ten który został nauczony nim być ,bo utwierdzają go w tym przekonaniu inni i schemacik kręci ludźmi na okrągło. Czy twoje myśli są w całości twoje?
Może przejdźmy na priv if you want ,bo może nie lubisz jak ktoś ci zaśmieca skrzynkę.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 »
Strona 7 z 8