|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 17:39, 15 Lut '26
Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję że twoja córeczka ułoży sobie jakoś życie z twoim 52 letnim kolegą z turnieju szachowego o którym marzy  może nie będzie jej bił codziennie nawet ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 17:41, 15 Lut '26
|
|
Już ? Skończyłaś? ? .. to teraz oddychaj przeponką i odpowiedz powolutku na moje pytanie.
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 17:42, 15 Lut '26
|
|
|
Mogę odejść z tego forum spokojnie znając prawdę i nigdy więcej nie dyskutować z mężczyznami online KAŻDY to jebany śmieć i skryty pedofil. Wygrałam, można się rozejść.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 17:43, 15 Lut '26
|
|
Ale wcale nie znamy jeszcze całej prawdy ,coś jeszcze trzeba ustalić helou
| Cytat: | | KAŻDY to jebany śmieć i skryty pedofil. |
TAK JAK I TY
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 17:44, 15 Lut '26
|
|
|
Pyszczucha ma "syndrom starej panny". Chciałaby, ale boi się. Wraca w pamięci do niewinnych lat i chciałaby je na nowo przeżyć. A tu czas leci dalej.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 17:45, 15 Lut '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 17:49, 15 Lut '26
|
|
Mało brakuje a cała się obsra z tej goryczy  .. To żenujące co z kobiety wyłazi przed menopauzą 
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 17:53, 15 Lut '26
|
|
nooo.. na tym etapie to może nie powinna zostawać sama, jeszcze się zapowietrzy i odwali kitę bo nie będzie kto miał wezwać karetki
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 18:30, 15 Lut '26
|
|
o kurde , nie wiedziałem że maryla jest pedo  , to już potwierdzone info??
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 18:31, 15 Lut '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 21:53, 15 Lut '26
|
|
|
Ale ja nie potrzebuję DO NICZEGO faceta to tylko pasożyty męczące a do seksu też się nie nadają, bo ja mam orgazmy w 100% sama w spokoju a nie musze odwalać jakiś cyrk i nie wiadomo co mnie spotka z jakimś randomem. Macie totalnie nasrane we łbach większość kobiet nie potrzebuje faceta no część chce faceta żeby zrobić dziecko no ale to tyle. Jesteście tylko pasożytami i pożeraczami czasu. Jesteście nudni i głupi, rozmowa z wami jest potwornie nudna zawsze to samo i strata czasu. Bardzo się ciszę że nie muszę się użerać z facetami teraz nawet ONLINE nie będę gadać, to ostatni post na tym forum i jakimkolwiek męskim. Poznałam prawdę każdy facet chciałby bzyknąć nastolatki Panocek powiedział wprost i tyle zawsze wiedziałam jaka jest prawda a wy potwierdziliście. Temat zakończony, spierdalam. Nudzicie mnie kurewsko i nie chcę z wami nigdy więcej rozmawiać. To i tak o parę lat za późno to jebane forum powinnam opuścić 10 lat temu, ale już wszystko wiem. Jesteście dla mnie innym podgatunkiem rzygać mi się chce jak z wami gadam.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 05:37, 16 Lut '26
|
|
Ale to i tak nie zmienia faktu że jesteś niepraktykującą, bierną pedofilką . Brak kasy i możliwości
acha, no i w dalszym ciągu nie odpowiedziałaś na najważniejszą kwestię  . Unikanie odpowiedzi oznacza, że nie jesteś szczera, i mataczysz .
| Cytat: | | Poznałam prawdę każdy facet chciałby bzyknąć nastolatki | nie obsraj sie z tego wrażenia . (( w dodatku innym wypominasz, ale tobie to wolno tak?  ))
| Cytat: | | Panocek powiedział wprost |
Panocek powiedział wprost że każdy facet?
| Cytat: | | zawsze wiedziałam jaka jest prawda a wy potwierdziliście. |
Kto i co "potwierdził"? Jacy znowu "wy" chora dziwko?
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 05:53, 16 Lut '26
|
|
No ale kurwa sama by chciała, a innym odmawia .. co za kurwa ogrodnicza  ...jakiegoś fajnego nastolatka to byś sobie wyrwała, co ni?  .. NO I PO CO BYŁO TO UKRAWAĆ POD PŁASZCZYKIEM ŚWIĘTEGO OBURZENIA .....przecież nikt nie będzie cię tutaj za twoje skryte fantazje oceniał helou
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 06:25, 16 Lut '26
|
|
| Cytat: | | Nudzicie mnie kurewsko |  Nie sądzę. Przecież ewidentnie tutaj cieczki i rozwolnienia w jednym dostajesz (może jakieś przebicie z odbytu do macicy?  ) , z powodu śmiesznego odkrycia (?) sprzed 20 lat , i przeżywasz to jak moherowy beret ostatnie namaszczenie  . LOL jak stara dewotka...powiedz jeszcze że do kościoła chodzisz
| Cytat: | | rzygać mi się chce jak z wami gadam. |
To oznacza emocjonalne roztrzęsienie - i jest to sprzeczne z uczuciem NUDY. Handluj.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
Wysłany: 08:12, 16 Lut '26
|
|
| Cytat: | | Nudzicie mnie kurewsko |
To idź na forum dla kobiet, tam będziesz miała rozrywkę. ...a nie, wróć! tam też się zesrasz na rzadko. Nawet do babskiego kółeczka wzajemnej adoracji nie pasujesz...to może z tobą jest problem, hmm?
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 08:15, 16 Lut '26
|
|
Prawda jest taka że w męskim towarzystwie czuje się najlepiej, bo sama ma męski mózg i chętnie bzyknęłaby sobie jakiegoś nastolatka
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 08:19, 16 Lut '26
|
|
.....a ponieważ jest biseksem, jak już stwierdziła wcześniej, to zarówno nastolatka i nastolatkę. Może nawet w trójkąciku , hę
| Cytat: | | powiedziałam że już nie jestem Twoją Pyszczusią i raz dwa maska opadła |
Pyszczusia jest pyskata
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 18:53, 16 Lut '26
|
|
Młodość ma swoje prawa.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
oko
|
Wysłany: 21:51, 16 Lut '26
|
|
| BarniZnarni napisał: |
A niejeden nastolatek na pewno by się zgodził na inicjację seksualną z "panią od korków". Ja w wieku 11 lat fantazjowałem już erotycznie o nauczycielkach. Dziewczynki w moim wieku mnie nie pociągały, tylko 25-40letnie nauczycielki. Dopiero po dwudziestce zacząłem dostrzegać rówieśnice jako obiekt seksualny. Z resztą nie tylko ja tak miałem, wielu młodych chłopaczków fantazjuje sobie o nauczycielkach, a młode dziewczyny o nauczycielach. Zazwyczaj do niczego nie dochodzi, ale czasami zdarzają się bliższe kontakty. I co? Zboczenie? |
a w jakim wieku zamoczyłeś, bo twoja opowieść wygląda deczko szaro i mało ruchliwie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 03:30, 17 Lut '26
|
|
|
co to znaczy zamoczyłeś...zamoczyć to se możesz dupę w stawie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 16:40, 17 Lut '26
|
|
| oko napisał: |
a w jakim wieku zamoczyłeś, bo twoja opowieść wygląda deczko szaro i mało ruchliwie. |
Heh, zamiast zamoczyć to się zakochałem, fatalnie..., nie ma o czym gadać...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 17:26, 17 Lut '26