Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:50, 03 Lut '26
Temat postu:
tego nie publikuje ale jak lubisz to masz https://suno.com/s/ZVguul3X1wlSUJmg _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Buraczka se zjadłam zmusiłam się bo w smaku to takie średnie są, no ale to wciąż mało gotowany burak 80 kwasu foliowego bo ja wiem do 300 już pewnie doszłam z buraczkiem a łącznie 400 trzeba porażka czekam na witaminki może pożyję jeszcze. Nie będę liczyć jak jakiś pojeb jak tabletki można brać i zawsze coś tam się wchłonie z tego. Jeszcze sałatę muszę zacząć jeść nigdy jej specjalnie nie jadłam bo takie bez smaku i w sumie po co ale też ma dużo kwasu. Dobra koniec tematu.
Stany chorobowe związane z niedoborem żelaza, witaminy A i jodu należą do najczęstszych w świecie. Znany jest związek między niedoborem jodu w diecie i występowaniem wola lub kretynizmu. Na świecie główną przyczyną głębokiego upośledzenia umysłowego jest ciężki niedobór jodu (u ok. 10 milionów osób). Umiarkowane deficyty jodu są odpowiedzialne za 5-20% wola u dzieci szkolnych. Niedobory jodu prowadzą do obniżenia IQ (ilorazu inteligencji) o około 13,5 pkt.
Najlepsze źródło jodu to wodorosty też musze kupić, Japończycy i generalnie rasa żółta je dużo ryb, wodorosty itd i ma najwyższe IQ ze wszystkich ras, także to może być za sprawą jodu. Może ja zgłupiałam bo jem za mało? kto to wie człowiek to niezbadana istota, tyle niewiadomych codziennie coś wychodzi na jaw.
Wysłany: 20:37, 03 Lut '26
Temat postu:
Hehe, jestem z pokolenia, które obowiązkowo musiało wypić płyn Lugola, więc kretynizm mi nie grozi
A jak robiłem eksperymenty chemiczne, to mi cała jodyna z buteleczki wyparowała a pary rozeszły się po pokoju...
Wysłany: 20:45, 03 Lut '26
Temat postu:
Polski Internet tego nie potwierdza.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 21:07, 03 Lut '26
Temat postu:
nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
W ogóle na tym forum nie są poruszane jakoś specjalnie kontrowersyjne tematy nikogo nie interesuje nawet na głównym przez całe istnienie dlaczego żółci ZAWSZE i WSZĘDZIE przeciętnie mają wyższe IQ niż biali za sprawą czego? to genetycznie czy za sprawą jedzenia albo wyższego nacisku na edukację ? No a czarni wiadomo koło 90 i niżej mają
Wysłany: 21:43, 03 Lut '26
Temat postu:
słonina w swoim autorskim żółtym teście IQ zdobywa 333 punkty. Outperforming! _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
jakiś Chińczyk czy Japończyk w Ameryce czy gdziekolwiek indziej to w zasadzie nigdy nie popełnia żadnych przestępstw przynajmniej się o tym w ogole nie słyszy i sobie normalnie żyją a czarni i muslimy to ciągle świrują pawiana i tworzą wszędzie problemy
nie wnosisz nic do tematu jak zwykle szkoda z tobą gadać
a ty wiesz że ludzie wchodzący ciągle w związki które się nie udają są głupsi od tych co mają w miarę stałe, normalne związki albo mają wyjebane i nie mają wcale ale nie świrują pawiana za wszelką cenę ? no można zrozumieć jedna żonka sie zabiła, druga zabrała dziecko ale nawet z Ukrainką ci nie wyszło. Jesteś głupi, co nie ?
kto inteligentny bierze ślub i po pół roku chce się rozwieść ? no ale kłąmiesz jak zwykle bo jesteś jebanym mitomanem, wiecznie kłąmcy też mają niskie IQ i mą pojebani także tak czy siak jesteś debilem
Wysłany: 09:18, 04 Lut '26
Temat postu:
Prawda jest taka że nie poznałaś mnie bliżej. Diluj.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów