marylka napisał: |
No właśnie przecież pierdolnia miała umrzeć a ja ją sztucznie podtrzymuję, żegnam wszystkich tym razem ostatecznie. Nikt nie chce się spotkać tylko każdy się wyzywa, sorry to nie moje klimaty od dziś bo jestem pozytywna a to miejsce to wylęgarnia negatywizmu, depresji i popierdolenia. Czas na zmiany żegnam jeszcze raz i nie do zobaczenia bo już się nie zobaczymy każdy miał czas się ze mną zobaczyć. Jeszcze mnie nie popierdoliło by następne chuj wie ile lat zajmować się waszymi przypadkami klinicznymi zwłaszcza depresją kloaki co chce się zabić i mówił to na forum, co mnie to kurwa obchodzi. Niech się zabije jak chce, nie mam ochoty byś zarażona waszą depresyjnością i spierdoleniem. Serio mam gadać nie wiadomo o czym z 12 lat starszym facetem co chce się zabić kurwa co ze mną jest nie tak ze tu siedzę ?? no ale jak mówiłam czas na zmiany. PAPAPAPAPA |
O WOW, ALE MANIFEST… AŻ SIĘ WZRUSZYŁEM, TYLE JADU W JEDNYM POŚCIE PEWNIE PISAŁAŚ TO Z PIANĄ NA PYSKU. MÓWISZ, ŻE „CZAS NA ZMIANY”? TO ZAJEBIŚCIE, ZACZNIJ MOŻE OD TERAPII. I NIE, NIE TEJ GRUPOWEJ, KTÓRĄ PRÓBOWAŁAŚ TU URZĄDZAĆ, TYLKO TAKIEJ PRAWDZIWEJ – NA RECEPTĘ.....ZASTANAWIASZ SIĘ, „CO Z TOBĄ NIE TAK”? OTÓŻ ODPOWIADAM: WSZYSTKO....PRZECIEŻ NIKT NORMALNY NIE CHCE SIĘ Z TOBĄ SPOTKAĆ – CHYBA TYLKO PO TO, ŻEBY CI SPRZEDAĆ WYCHOWAWCZEGO LIŚCIA ZA TO, JAK SIĘ ZACHOWUJESZ..........WIĘC NAPRAWDĘ – "PAPAPAPA", ZAMKNIJ ZA SOBĄ DRZWI, ZANIM KTOŚ JE ZAMKNIE ZA CIEBIE.