Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:49, 22 Mar '09
Temat postu:
to rządzący powinni być oczipowani i pod ciągłym monitoringiem i gps'em , bo to oni są mniejszością która decyduje o losie reszty. dlaczego nikt nie wpadł na taki pomysł aby monitorować pracę i życie osób które tak ważne decyzje podejmują.
przerąbane że chcą wycofać posiadanie broni, a ostatnie incydenty w europejskich szkołach z udziałem gimnazjalistów-psycholi tylko potwierdzają fakt, iż komuś bardzo zależy aby nie wprowadzić prawa powszechnego posiadania broni
Wysłany: 17:58, 22 Mar '09
Temat postu:
p4lm napisał:
to rządzący powinni być oczipowani i pod ciągłym monitoringiem i gps'em , bo to oni są mniejszością która decyduje o losie reszty. dlaczego nikt nie wpadł na taki pomysł aby monitorować pracę i życie osób które tak ważne decyzje podejmują.
Dokładnie tak. Wszyscy w rządzie pod stałym nadzorem, co robią, z kim i o czym rozmawiają. Do tego dostęp dla społeczeństwa na temat prowadzonych przez nich działań. To byłoby jednak tylko możliwe gdyby nie było wojska, służb specjalnych i innych działań polegających na knuciu jednych państw przeciwko drugim. Wtedy można byłoby zdjąć wszelkie klauzule tajności z działań jakichkolwiek urzędników państwowych i ustalić pełną jawność ich czynności.
To jednak tylko marzenia. Nigdy tego nie zrobią, co gorsza nikt się nawet nie domaga, aby to zrobili.
_________________ The Truth Hurts http://bankowaokupacja.blogspot.com
Wysłany: 19:56, 22 Mar '09
Temat postu:
Zrobić wszelkim władzom i decydentom BigBrothera - czyli w każdej sali "służbowej" transmisja LIVE w świat.
Nawet nie wiecie jak szybko zaczęli by tworzyć front anty bigbrother i strony w necie "DOSYĆ big brothera w pracy" jesteśmy wolnymi ludźmi
"Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"
szkoda tylko, że pomysł nie do wdrożenia, nikt się na to nie zgodzi chociaż wszystkim innym chcą takie coś zafundować -
"nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe"
Wysłany: 16:25, 23 Mar '09
Temat postu:
Zapowiedź nowego filmu, tym razem o "zwolennikach" demokratów i republikanów. Film z profilu Changedachannel na YT
_________________ "Nie wierzę żadnym doniesieniom... dopóki rząd im nie zaprzeczy."
Wysłany: 22:32, 24 Mar '09
Temat postu:
Dopiero teraz miałem czas obejrzeć film - muszę powiedzieć, że dobry. Spodziewałem się gorszej produkcji od AJ. Trzyma fromę chłop. Jak dla mnie drugie miejsce, zaraz po Terrorstorm.
Natomiast uwaga o Kaczyńskich - o kant dupy z takim powierzchownym komentarzem. Nawet przeszło mi przez myśl, że to Olechowski jest tą wtyką Estulina. Już wolę tysiąc razy takich debili jakimi są Kaczyńscy niż ci faszyści z PO. Pojechali kaczorów, a sedno problemu w Polsce przemilczeli i akurat - jak zawsze, dziwnym zbiegiem okoliczności - przejechali się po opozycji...
Im not buying this shit.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
Wysłany: 23:46, 24 Mar '09
Temat postu:
pojechali po kaczorach, bo to bylo w "kontekscie rosyjskim", a kaczory wiadomo, sa rusofobami : ) przecierz saakaszwili wzial wlasnie kaczynskiego na tournee, ktore zakonczylo sie strzalami i delikatnym spieciem z ruskimi
w tym kontekscie byla poruszana ta sprawa z kaczynskimi, nikt sie bardziej w to co sie u nas w kraju dzieje nie zaglebia tam jak widac... i nie doszukiwalbym sie tutaj czegos podejrzanego
oni maja swoje niemale problemy na glowie, ale jak widac, ten incydent z udzialem kaczora odbil sie echem za oceanem : )
tak na marginesie: czy po czy pis - zadna roznica...
Wysłany: 21:30, 27 Mar '09
Temat postu:
też mi sensacja.
człowiek ma 2 rodziców, 4 dziadków, 8 pradziadków, 16 pra-pradziadków, 32 pra-pra-pradziadków...
jeśli załozyć że róznica pokoleń to 20 lat, od XVII wieku było ponad 18 pokoleń, czyli żyło wtedy po 262144 przodków każdego z nas.
jeśli dodać do tego że populacja ludzi była wtedy niższa, nie jest to już wcale takie dziwne.
jaka pewnosc, ze to nie jest jakis 'hoax' lub uzywajac innych slow... 'rzeczy nie sa tym czym sie wydaja'. Polecam posiac 2 ary ziemniakow, 2 grzadki pomidorow, 0,5 ara papryki, siasc sobie w cieniu i saczyc kompocik z malin... Aha zapomnialem Wam przekazac wazna informacje, system upadl ostatecznie... w mojej glowie. To o co anarchisci, rewolucjonisci i inni iluzjonisci walczyli xxx lat, ja zrobilem w pojedynke w ciagu krotkiego relatywnie czasu, bez mordowania, niszczenia, propagandy i manipulacji, tudziez pierdol... o tym ze stworzymy cos lepszego niz ci co sa akurat u wladzy. No kto by pomyslal... Prawda2 pod przewodem I Sekretarza Bimiego moze zwijac manele.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6