|
Autor
|
Wiadomość |
Zup
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 21:06, 16 Lut '11
Temat postu: |
|
|
Kurwa, babka pjerdoli przez 10 minut o czyms co można strescic w dwoch zdaniach.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
kaasha
|
Wysłany: 21:54, 16 Lut '11
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,18032,title,.....caid=1bcb6 zauważyliście wczoraj niezwykle wielkie zjawisko Halo? nigdy nie widzialem go tak wielkiego... nad Polska kreci sie pelno samolotow z pyłkami... cos sie zaczyna dziać?
_________________ "Życie jest tragedią, dla tych którzy czują i komedią dla tych, którzy myślą..."
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
realista
|
Wysłany: 22:41, 16 Lut '11
|
|
Yamakusa napisał: | Takie piękne że aż chce się kupić książkę, kupić film, pójść na płatne seminarium, płatny wykład. Aż chce się rozpierdalać pieniądze za to. Każdy łooorze jak może. |
No własnie Yamakusa -się tak jakoś dziwnie mi też wydaję.Tylko pytanie nadal siedzi we lbie - czy dlatego że baba brzmi za dobrze czy dlatego że wielu ludzi się poprostu da wydmuchać?!
_________________ Brak ideologii jest najlepszą ideologią.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ropppson
|
Wysłany: 08:21, 18 Lut '11
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aqua
|
Wysłany: 08:41, 18 Lut '11
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ropppson
|
Wysłany: 12:28, 18 Lut '11
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aqua
|
Wysłany: 13:24, 18 Lut '11
|
|
Mówisz tak, jakbyś conajmniej liczył na jakąś katastrofę w 2012.
Ciekawi mnie co byście woleli:
Mieć rację i w 2012 Kataklizm, czy
mylić się i żadnego Kataklizmu nie ma?
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
ropppson
|
Wysłany: 19:09, 18 Lut '11
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aqua
|
Wysłany: 00:02, 19 Lut '11
|
|
Tylko, że umiejętność przewidywania trzęsień ziemi na podstawie aktywności słonecznej nijak ma się do roku 2012.
Powiem więcej. Większość zwolenników katastrofy w roku 2012 nie ma zielonego pojęcia o co chodzi w Kalendarzu Majów. Niezależnie od tego, czy mylą się w kwestii daty końca Kalendarza Majów czy też tego co on odmierza.
Histeria roku 2012 jest tą samą histerią, z którą mieliśmy do czynienia w roku 2000.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
realista
|
Wysłany: 08:44, 23 Lut '11
|
|
No i tu się zgadzam Aqua z tobą.Ale zobacz ile okazji jest do zarobienia kasiory - to na przepowiedniach,to na kursach odnowy mentalnej albo choćby na tym że pogoda się zmienia.Kolejny powód do ssania kieszeni.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Dzenszanren
|
Wysłany: 17:01, 22 Mar '11
|
|
Dzenszanren napisał: | To, co będzie zależy od samych ludzi. Jeśli nauczą się żyć wspólnie i współpracować bez podziałów i nienawiści to być może uda im się przetrwać. Czas się kurczy, rozpędzony pociąg nabiera tępa. Były ostrzeżenia i były prośby. Były wskazania. Nie było epoki, żeby ktoś nie mówił o tym jak ważna jest miłość do siebie i bliźniego. Więc jeśli ktoś będzie miał pretensję, że to niesprawiedliwy podział, że jedni przetrwają a drudzy nie, to sam jest sobie niestety winien. Kluczem są jedność, odwaga, rozsądek i wiara. To co teraz mamy to tylko przedsmak wydarzeń które dopiero mają nastąpić. Zauważyliście na pewno że wśród ludzi rośnie ciśnienie. Stres rośnie a ludzie nie potrafią sobie z tym radzić. Są jak skwarki na rozgrzanej patelni i co jakiś czas jakiś odpryskuje. I tak z pozoru spokojny sąsiad zarąbał rodzinę siekierą etc...
Wiecie coś o Projekcie Cheops? Ciekawe rzeczy tam piszą, a ciekawe i trochę niepokojące jest to, że akurat w Egipcie teraz się dzieje to co się dzieje. Czyżby tam szczególnie ciśnienie wzrosło?
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx.....1&cmd= |
Przestrzegam wszystkich przed Projektem Cheops. Dla ewentualnych szyderców: tak, interesowałam się tym i czytałam sesje. Stało się jednak coś co mnie od tego odwiodło. Jednocześnie nie odwołuję swoich słów poprzedzających link.
_________________ Spisek??? Ależ skąd. Postęp.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aza
|
Wysłany: 21:03, 22 Mar '11
|
|
Dzenszanren napisał: |
Przestrzegam wszystkich przed Projektem Cheops. Dla ewentualnych szyderców: tak, interesowałam się tym i czytałam sesje. Stało się jednak coś co mnie od tego odwiodło. Jednocześnie nie odwołuję swoich słów poprzedzających link. |
Cieszę się, że powoli zdrowiejesz żebyś wiedziała ile przekazów ja się naczytałam i w co wierzyłam
Polecam Ci poczytać o manipulacji, chociażby na stronie:
http://www.manipulatio.com/pl/menu-manipulacja
Kiedyś trzeba dojrzeć, wydorośleć, a lepiej późno niż wcale...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aiedail
|
Wysłany: 21:54, 22 Mar '11
|
|
Ja przez pewien czas śledziłem poczynania Projektu Cheops, na szczęście się w porę opamiętałem. To tylko kolejna maszynka do wyciągania kasy, techniki manipulacji nie różnią się od tych stosowanych w kościele: postraszyć i powiedzieć, że jak będą wierni i chojni to unikną kary/zagłady. Nawet osobm wierzącym w ezoterykę, wyższe istoty, astralnych opiekunów itp. Projekt powinien śmierdzieć z daleka - istota która nawołuje do miłości za chwilę straszy zagładą i bez przerwy marudzi o pieniądze. Wystarczy przeczytać pare sesji by się przekonać, że wiele rzeczy się kupy nie trzyma. Może ta pani Lucyna przeżyła kiedyś coś mistycznego ale to co robi teraz to zwyczajne kuglarstwo i naciągnie.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aza
|
Wysłany: 22:21, 22 Mar '11
|
|
Dlaczego każdy mistyk potrzebuje grupy sponsorów?
ano dlatego, że osiągnął taki stopień odrealnienia, przy którym samodzielne funkcjonowanie nie jest możliwe...zawroty głowy i "wizje" a Ty człowieku idź do pracy i podejmuj decyzje...
Można zgłosić się na leczenie, ale chyba z tej opcji niewielu korzysta, lepiej przekonać do swojej historii innych, obwołać się guru i zarabiać na sprzedawaniu własnej choroby jako środka zaradczego na strach i wszelkie niepowodzenia w życiu, czy też okazji do realizowania misji specjalnej.
Wierzę, że te osoby są szczęśliwe, zrezygnowały z wszelkiej odpowiedzialności i patrzą na świat przez różowe okulary, ale na pewno nie są normalne i zdrowe.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
peyot
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aza
|
Wysłany: 23:22, 22 Mar '11
|
|
Wyciąganie kasy od naiwniaków też jak najbardziej,
pisałam o przypadkach "miszczów", którzy sami wierzą w to co mówią i robią, aczkolwiek może być też tak, że tylko bardzo dobrze udają wariatów z przekazem
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
realista
|
Wysłany: 23:36, 22 Mar '11
|
|
generalnie o bym chcial uwierzyć że coś się zdarzy co zmieni diametralnie obecny swiat - ale generalnie jest tak ze koniec swiata tak i tak bedzie -to jest przenosnia tego ze w polsce i na ukrainie beda rozne narody a euro 2012 to bedzie kompletne fiasko
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
DurgaRE
|
Wysłany: 07:09, 23 Mar '11
|
|
W 2012 nic sie nie zdarzy, raczej nie bedzie żadnej katastrofy, to co ma przyjśc nie jest objete pojeciem katastrofy. Sprawa bedzie na poziomie eterycznym i dzieje sie juz od jakiegos czasu, niezauważalnie dla większości a zauważalnie dla osób świadomych na innych poziomach.
cały proces i sprawa tzw. 2012 roku prowadzi do tego, że co bylo niezauważalne dla większości stanie sie dla nich realne. i niekoniecznie bedzie to w 2012 moze byc wczesniej, ale cały proces podobno ma sie zakonczyc w 2015 roku
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Dzenszanren
|
Wysłany: 22:49, 23 Mar '11
|
|
Aiedail napisał: | Nawet osobm wierzącym w ezoterykę, wyższe istoty, astralnych opiekunów itp. Projekt powinien śmierdzieć z daleka |
No Mi zaśmierdł dopiero jakiś czas później, czytałam sobie, czytałam angażowałam się aż tu nagle poczułam bardzo wyraźnie jakiś niepokój. Nie wiedziałam co o tym sądzić, przecież to dobre rzeczy więc skąd ten niepokój?? Zdecydowałam się to wyrzucić. Potem w nocy działy się ze mną dziwne rzeczy, bałam się, przychodziły mi do głowy różne dziwne słowa, bluźnierstwa, szyderstwa, zastanawiałam się, czy już oszalałam? Następnego dnia wykasowałam z komputera wszystko co było związane z P.Ch wszystkie linki pliki z sesjami itd.
_________________ Spisek??? Ależ skąd. Postęp.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
nihil novi
|
Wysłany: 06:53, 24 Mar '11
|
|
Dzenszanren napisał: | Aiedail napisał: | Nawet osobom wierzącym w ezoterykę, wyższe istoty, astralnych opiekunów itp. Projekt powinien śmierdzieć z daleka |
No Mi zaśmierdł dopiero jakiś czas później, |
mam podobne skojarzenia z tym "projektem" ... traktuje nas jak przygłupów, do wykorzystania...przypomina mi traktowanie innych przez naród wybrany
_________________ "Podobało Mu się narodzić w ubóstwie, przyjąć na siebie słabość dziecięcego wieku, a w obrzezaniu piętno grzesznika" - Historya Młodości Jezusa (1825r)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
DeeJay
|
Wysłany: 13:47, 24 Mar '11
|
|
O jaaaaaka szkoda
http://portalwiedzy.onet.pl/0,81258,1640381,1,czasopisma.html
Cytat: | Koniec świata przesunięty
Koniec świata nie nastąpi w 2012 roku – jak to miał przewidywać kalendarz Majów. Ale to nie Majowie się pomylili, lecz naukowcy interpretujący kalendarz.
Zagłada będzie miała miejsce ponad 100 lat później. Z taką tezą wystąpili bracia Bohumil i Vladimir Bohm, obaj profesorowie, pierwszy – matematyki, drugi – historii Hiszpanii i Ameryki Łacińskiej. Obaj naukowcy związani są z Uniwersytetem w Dreźnie. Ich tezę opublikowało niemieckie czasopismo „Astronomische Nachrichten". (...) |
_________________ ...bo czasem dobrze jest coś wiedzieć.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
peyot
|
Wysłany: 14:50, 24 Mar '11
|
|
No szlag by to. A ja już zaklepałem sobie fajną miejscówkę z dobrym widokiem, żeby sobie popatrzeć na te wszystkie asteroidy, powodzie, aniołów z trąbami i całą resztę atrakcji .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tournament
|
Wysłany: 15:04, 24 Mar '11
|
|
sami bedziemy sprawcami swojego konca a wiec 2012 jest realny fiuuu
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aza
|
Wysłany: 17:32, 24 Mar '11
|
|
Do Dżenszaren
Można oszaleć, ważne żeby wycofać się we właściwym momencie z projektu cheops i innych pierdół
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
nihil novi
|
Wysłany: 13:23, 01 Kwi '11
|
|
peyot napisał: | No szlag by to. A ja już zaklepałem sobie fajną miejscówkę z dobrym widokiem, żeby sobie popatrzeć na te wszystkie asteroidy, powodzie, aniołów z trąbami i całą resztę atrakcji . |
nic straconego! zawsze możesz dołączyć ignorując sumienie
_________________ "Podobało Mu się narodzić w ubóstwie, przyjąć na siebie słabość dziecięcego wieku, a w obrzezaniu piętno grzesznika" - Historya Młodości Jezusa (1825r)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|