Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:01, 14 Lut '26
Temat postu:
Przecież to oczywiste, uderza w ścianę i przez to czuje zazdrość i wściekłość _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 23:04, 14 Lut '26
Temat postu:
marylka napisał:
Mnie nie interesują faceci jako tacy mnie interesuje prawda ile facetów naturalnie to pedofile i ożenili by się chodzili z jakimiś 12 latkami jakby to nie groziło więzieniem i ostracyzmem społecznym.
Ja nie chodziłbym z taką, bo nie wiadomo co z niej wyrośnie. Do tego ciało ma nieukształtowane jak kobieta, więc nie pociąga mnie seksualnie. Pasi ci taka odp..
Wysłany: 23:08, 14 Lut '26
Temat postu:
we łbie jej się nie mieści _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 23:11, 14 Lut '26
Temat postu:
LOL .. przecież ona sama utknęłła na emocjonalnym poziomie 12-latki _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
molestują w 90% znane dziecku osoby nie jacyś obcy także to jeszcze gorsze nie można żadnej kurwie ufać
nie ma przyjaźni, nie mam znajomych no to przynajmniej nikt mnie nie macał bez mojej zgody tylko tak można od tego uciec
Rodzina to najbardziej patologiczna jednostka ile pojebów może być w takiej rodzinie wystarczy jeden i już przesrane.
Ja miałam dość złośliwą i socjopatyczną siostrę, ale nie na tyle że mi coś robiła ale jakaś pojebana jest biedna kurwa pozbawiona empatii z męskim mózgiem w sumie nie jej wina że jest anomalią psychiatryczną
Wysłany: 16:42, 15 Lut '26
Temat postu:
te, a jak kobieta ma ciało dorosłej osoby, ale psychicznie pozostała na etapie dziecka to też jest pedofilia? ..
Odpowiadaj, bo coś tu najpierw trzeba ustalić !!!
_________________ OpenChat
Wysłany: 17:20, 15 Lut '26
Temat postu:
Albo jak trafi się lolitka 12letnia, która pragnie być zerżnięta, to co?
Na tych nagraniach jak Epstein gania po pokoju za jakimiś dziewczynami, nie widać, aby one tego nie chciały. Wręcz przeciwnie, dobrze się bawią.
no no Panocek szybko wyszło szydło z worka wystarczyło że powiedziałam że już nie jestem Pyszczusią i raz dwa maska opadła wiedziałam że jesteś zakamuflowanym chorym śmieciem
Pięknie mamy dowód jak faceci się kamuflują dla kobiety z którą chcą się nawet minimalnie przespać będą kłamać do upadłego obrazisz śmiecia i wychodzi jego prawdziwa natura. Wiedziałam że wszyscy w głębi duszy jesteście podobni do Epsteina skala psychopatii może troszkę mniejsza, ale to marzenie każdego z was chore ścierwa. 12 latka chce być zerżnięta przez starego dziada WTF ?? o czym ty śmieciu chory w ogóle mówisz, jesteś chory ścierwo pierdolone
twoją córkę bzyka 45 latek bo ona bardzo tego chce cieszysz się ? świetnie zajdzie w ciąże może i będziesz dziadkiem !!! chce się też bzyknąć z twoim kolegom z turnieju szachowego 52 letnim Pawełkiem
Wystarczył jeden dzień żeby maska opadła z tego śmiecia Panocka JEDEN DZIEŃ, no myślałam że z 2 tygodnie zajmie wyciągnięcie z niego prawdy co myśli a tu już. Mogę spadać każdy facet to śmieć który chce ruchać 12 latki i myśli że one chcą się z nim ruchać. Zawsze to wiedziałam.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów