Strona graficzna wygląda bardzo dobrze, ale zastanawia mnie fakt umieszczania wszędzie tych małych znaczków, przekreślonych.
Skreślony
kosmita - po co? A sprzeciw krasnoludkom, wróżkom, czarownicom na miotłach? Kojarzy się to z rozczarowaniem po młodzieńczych czasach zachwytu tajemniczymi istotami...
Policja - to pewnie od popularnego CHWDP, ale to też dość banalne. Co by nie powiedzieć o policji i całym tym burdelu, to jednak (póki co) muszą być obecni w społeczeństwie, aby jako tako funkcjonowało. ISTOTĄ jest jacy to będą policjanci, kto ich będzie motywował do zwalczania rzeczywistych zagrożeń (jak mafie, handel ludźmi) i jak będą traktować zwykłego obywatela. A ten znaczek kojarzy się z prostackim mazaniem na murach 'hwdp' :/
Przekreślona
ryba - czytałem poprzednie wypowiedzi i ogarnęło mnie totalne zdumienie:
Bimi napisał: |
(...) może być mała ryba zamiast małego krzyża. co do gwiazdy dawida czy tego księżyca to nie wiem. ale wydaje mi sie że te symbole są dla innych religii tożsame z krzyżem. i nie wypada ich bezcześcić. ryba to inna kmina - jest co najwyżej symbolem chrześcijanina który che być trendy. |
Lestar napisał: |
Przekreślona ryba jest dużo lepsza, od krzyża. Krzyż jest bezpośrednio symbolem religii katolickiej i Chrystusa. Ryba to symbol chuj wie czego, zdaje się, że epoki astronomicznej. |
W Polsce ryba od razu kojarzy się z chrześcijaństwem -.- To jest błąd w myśleniu i nieznajomość historii, bo ryby związane są z judaizmem! Te symbole były znane
przed narodzeniem Jezusa - stosowali je Żydzi z okolic Morza Martwego. Ale bardziej chodzi mi teraz o samo przekreślanie znaków wiary (a nie o wiązanie symbolu ryby z takim czy innym wyznaniem). Bo to w co się wierzy jest prywatną sprawą każdego człowieka. A to jaki jest system i ta cała otoczka wyznaniowa nijak nie jest związane z symbolem ryby.
Piramida - masoni? Illuminaci? Bilderberg? Ok, to akurat trzeba zwalczać, ale tu się nasuwa pewna myśl. Czy właśnie nie o to IM chodzi? O skłócenie populacji - obojętnie czy pokłócimy się o wiarę, preferencje seksualne, nienawiść do innych. Ważne, aby nie żyć w zgodzie. I w wielu wątkach tutaj daje się to zauważyć. Odpowiedzi nic nie wnoszące, zero konkretów, emocje, osobiste wycieczki i docinki. Gdzie w tym wszystkim szukanie PRAWDY?
W pełni rozumiem, że te obrazki być może obrazują poglądy Adminów, ale w poszczególnych wątkach da się zauważyć różne wypowiedzi. Stali użytkownicy mają odmienne opinie w poszczególnych kwestiach (wyznania, spraw administracyjnych, polityki) aczkolwiek ogólnie rzecz biorąc nie akceptują tzw. NWO.
I do tego zmierzam, jaki sens mają te banalne znaczki??? Związane są z tematyką strony, ale po co je od razu przekreślać? Tak jak ktoś wcześniej zauważył: to wygląda odpychająco dla wielu myślących ludzi...