Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:18, 14 Lip '26
Temat postu:
Cytat:
Kobiety z większą łatwością przełączają się między zadaniami niż mężczyźni, bo wymaga to od nich mniej wysiłku
Z tą podzielnością uwagi u kobiet to w ogóle niezła legenda. Jeżeli "rozwiązujesz" (rzekomo) kilka zadań jednocześnie (aha) - i na przykład w 1 zadaniu 3+7 podajesz wynik "pająk", w drugim zadaniu, co jest stolicą Europy (podchwytliwe) podajesz odpowiedź "Madryt", w trzecim zadaniu -zaparkuj samochód tyłem w zatoczce : parkujesz na latarni.... ...Przełączanie się między zadaniami niby jest - TYLKO JAKIE WYNIKI ?? HELOU!
_________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Blokada za 20 sekund frajerze na zawsze, szukaj nowej ofiary szukaj szukaj piesku pierdolony i tak geje zadzwonią bo kurwa powinny dzwonić codziennie o każdej porze do ciebie chuju
Wysłany: 18:24, 14 Lip '26
Temat postu:
aha, powiedzmy sobie szczerze - poddawanie w wątpliwość (i to w dodatku nawykowe) tzw. "obiegowych stereotypów" -i rozbieranie ich na czynniki pierwsze to oznaka wyższej inteligencji. Kobiety w ogóle słabiej rozwiązują wszelkie zadania. Od tego zacznijmy. ........Ale jakimś cudem, jak będą miały ich więcej - i będą się musiały pomiędzy nimi przełączać - to nagle zaczną rozwiązywać/wypełniać je lepiej, Tak?? .. .... aha - tu mi czołg jedzie
Jaki kretyn to wymyślił?? ...no chyba że mierzył samo " przełączanie się " ...-ale już jeśli chodzi o jakość wyników, czyli efekty- to już miał to w kompletnej dupie _________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Wysłany: 18:29, 14 Lip '26
Temat postu:
No tak - kobiety łatwiej wykonują wiele zadań jednocześnie --- BO sie W OGÓLE nie skupiają na ich rzetelnym i poprawnym rozwiązaniu !!! ... Cwelou! .. No i zagadka rozwiązana. Proste, niełatwe.
_________________ OpenChat
Wysłany: 18:32, 14 Lip '26
Temat postu:
To tak jakby grać w szachy z gołębięm - a potem pierdolić "ach, ależ ten ptak ma podzielną uwagę - porusza wieloma figurami jednocześnie, żaden ludzki szachista tak nie potrafi! " ... LOOOL ...
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 18:36, 14 Lip '26
Temat postu:
Dokładnie ! .. i taki to jest właśnie ten mit podzielności uwagi u kobiet. Kiedy tylko im wytłumaczyć że nie liczy się jedynie skakanie z wątku na wątek ....nie o to chodzi! - ale ważny jest jeszcze solidny efekt - od razu dostają sraczki i oczopląsu ..."acha... to ja nie wiedziałam.."
Cytat:
szukaj nowej ofiary szukaj szukaj piesku pierdolony i tak geje zadzwonią
Wychodzi na to, że to ty szukasz ofiary...a nawet już sobie znalazłaś _________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Wysłany: 19:29, 14 Lip '26
Temat postu:
No dokładnie , statystyczna kobieta będzie miała problem, powiedzmy z położeniem kafelek w łazience, albo z policzeniem zadania matematycznego np. "jeżeli cena materiałów budowlanych średnio wzrosła o 20%, ale cena fugi spadła rok do roku o 5zł/kg, to ile będzie kosztował remont łazienki 8 metrów kwadratowych jeżeli bla bla bla cena kafelek się nie zmieniła a cena kleju wzrosła o 10% ?"
Ale chcecie mi kurwa powiedzieć że jeżeli kobieta będzie musiała wykonać te dwa zadania jednocześnie to w jakiś magiczny kurwa sposób poradzi sobie lepiej od faceta tak ????
WIĘC JAKIE KURWA ZADANIA I JAKI MULTITASKING SŁUCHAM
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 19:41, 14 Lip '26
Temat postu:
Ja ci nie odpowiem na tak postawione pytanie, ale zauważyłem, że emocje zawarte w tym temacie pasują do nazwy tego tematu, mimo iż jego treść jest nie na temat.
Wysłany: 20:09, 14 Lip '26
Temat postu:
Nie odpowiesz na tak postawione pytanie BO NIE DA SIĘ NA NIE ODPOWIEDZIEĆ. Nic kurwa nie wiemy: ani jakie to były zadania (czy chodziło o jednoczesne oglądanie opery mydlanej i wrzeszczenie na dzieciaka"? , -a facet dostał prowadzenie ciężarówki i obliczenie całki w pamięci?) WTF , ani jak zmierzono tę całą "podzielność uwagi" ..... mamy tylko niepełnosprytne pierdolenie że "kobiety lepiej i szybciej przełączają się między zadaniami oraz zużywają przy tym mniej energii niż mężczyźni." .. Jakiej kurwa "energii"(?) wtf .. Co to ma być, jakiś dzień ulgi dla kobiet??? We wszystkim odstają --to żeby im nie było smutno niech też poczują że są w czymś lepsze?? ... WTF!!!! ?
sorry , nie kupuję tego _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 20:25, 14 Lip '26
Temat postu:
MENTAT napisał:
Kobiety w ogóle słabiej rozwiązują wszelkie zadania. Od tego zacznijmy. ........Ale jakimś cudem, jak będą miały ich więcej - i będą się musiały pomiędzy nimi przełączać - to nagle zaczną rozwiązywać/wypełniać je lepiej, Tak?
Przecież to jest kompletnie nielogiczne. A to , co jest nielogiczne , nie może być prawdą. Taka jest definicja FAŁSZU
Wysłać je na front, i kazać jednocześnie ukrywać się przed nalotem dronów, i butów przy tym nie pogubić. Ciekawe czy też byłyby takie mądre ?! ... aha -no ale by się przy tym zesrały po pachy bez trudu - i multitasking zaliczony tak? _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 21:43, 15 Lip '26
Temat postu:
No i pięknie - tutaj szczegółowo wyjaśnione dyskutowane wyżej zagadnienie:
Katastrofa żeńska rozwiązana.
Cytat:
ja mam mózg męski
Pizdę masz na czole, a nie męski mózg - i wielokrotnie dałaś to do zrozumienia.
_________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Wysłany: 23:18, 27 Lip '26
Temat postu:
maryla napisał:
no kloaka teraz ty daj mema
nie potrafię, za słaby jestem w te klocki, nie mam za grosz talentu artystycznego - w przeciwieństwie do @NicPonadto . Jego memy to istne perełki.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów