Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:24, 14 Lut '26
Temat postu:
marylka napisał:
Romanse rzadko występują w prawdziwym życiu i pora się z tym pogodzić to hollywoodzki mit.
Zawsze będziesz mieć to do czego dążysz. Jeśli w głowie masz świat pedofilów, męskich zjebów i pedałów, to nawet jak trafi ci się coś innego to i tak tego nie zauważysz.
W ogóle myślę że najwyższa pora żebyś przestał mnie nazywać swoją Pyszczusią czy jak tam mnie nazywasz, koniec. Idź sobie szukaj Pyszczusia a mnie tak nie nazywaj.
Wysłany: 19:29, 14 Lut '26
Temat postu:
marylka napisał:
W ogóle myślę że najwyższa pora żebyś przestał mnie nazywać swoją Pyszczusią czy jak tam mnie nazywasz, koniec. Idź sobie szukaj Pyszczusia a mnie tak nie nazywaj.
i tak nie będziesz ze mną gadał bo spadam cofam się w rozwoju będąc na tym forum, miałeś okazję się spotkać na normalne spotkanko na "romans" którego szukasz a nie czyste ruchanie na 13 pięterku, nie chciało ci sie to wypierdalaj. Koleś erotoman tylko bzykać się chce a pierdoli o romansie, romans to nie ruchanie zidiociały pijaku.
tutaj potwierdzenie tego co mówię, już w latach 90 o 10 letniej Britney Spears mówili ze jest sexy i przyciąga i że faceci interesują się ciałami 10 letnich dziewczynek, większość facetów to pedo
Wysłany: 22:05, 14 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
normalne spotkanko na "romans"
Jaki niby romans? .. bratnie dusze ??? Z tobą ??? NIE ROZŚMIESZAJ MNIE ...Pytałem cię chyba kiedyś, do czego ty się nadasz facetowi.... Nie pamiętasz ?
_________________ OpenChat
no więc cały świat islamski, Afryka i podobne udowadniają ze większość facetów to naturalnie pedofile robią dokumenty że faceci się interesują ciałami 10 letnich dziewczynek, nawet jakaś 10 latka w Playboyu kiedyś była a wy pierdolicie, że nie jesteście pedofilami. Jesteście a ty to nawet kiedyś przyznałeś że jakakolwiek cipka cie podnieca może być nawet niemowlaka.
Na wyspę Epsteina to w 100% byś pojechał zresztą z tych znanych facetów to tylko w 100% odmówił wprost Norman Finkelstein od książki Przedsiębiorstwo Holokaust i dodał że Epsteina należałoby powiesić. Jeden jedyny, reszta albo milczała albo jawnie się z nim przyjaźniła. Chore ile jest męskich ścierw. Te wszystkie Noamy Chomskie, Donaldy Trumpy no Bill Gates wiadomo że to creep więc żaden szok
Wysłany: 22:26, 14 Lut '26
Temat postu:
Przecież w aferze Epsteina, tak na prawdę nie ma dowodów. To jest tylko atak na wizerunek osób publicznych, które mogły zostać w to nieświadomie wplątane.
Wysłany: 22:31, 14 Lut '26
Temat postu:
śmiech na sali z tą aferą Epsteina.. Nagle jakieś stare raszple przypominają sobie po 20 latach że je Trump gwałcił
Albo Bill Gates antybiotyków sobie nie mógł załatwić, tylko musiał o to specjalnie Epstaina prosić ... LOOL
_________________ OpenChat
no ale przecież nie pokazali całej prawdy tylko takie nic nieznaczące gówno-dokumenty nigdy od kurew zasranych nie dowiesz się prawdy, dupa dupke myje pedofile będą bronić swoich nic się nie wydarzyło jedliśmy tylko wspólnie obiadek tralalala
Możesz se kurwa zadawać jakieś idiotyczne pytanka ja mam pytanie ile facetów to pedo jaki procent mniej więcej i co też nikt nie odpowiada nigdy nie dowiemy się prawdy możemy zadawać pytania i gówno.
Wysłany: 22:56, 14 Lut '26
Temat postu:
emisariusz napisał:
dobra nie chcesz gadać to spieprzaj w pizdu.
No przecież jej milczenie jest bardzo wymowne.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Mnie nie interesują faceci jako tacy mnie interesuje prawda ile facetów naturalnie to pedofile i ożenili by się chodzili z jakimiś 12 latkami jakby to nie groziło więzieniem i ostracyzmem społecznym.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów