Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:03, 28 Cze '25
Temat postu:
Cytat:
Pacz Pyszczooś, jaki się cwaniak zrobił, uważa, że wszystko mu wolno.
..ale że niby co uważam że mi wolno zjebany żydocwelu?
Cytat:
musze po prostu dojśc do formy obstawiam koniec sierpnia
No i o to chodzi _________________ "obrzydza cie raz w roku parada gejów to masz teraz wojny" ~@Panocek
Fahrenheit451 - piękna idea! Pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Pierdolisz podszywie nawet jeśli jakimś cudem szachy rozwijają kreatywność czy innowacyjność to na cholerę po co komu takie cechy w Polsce ? ja szukam kreatywnej pracy od 10 lat chyba LOL uwaga wnioski są takie: NIE ISTNIEJE. Idziesz gdzieś do pracy robisz nudne gówno praktycznie to samo każdego dnia, załóż własny biznes to samo nawet gorzej bo większy stres. Tu jak ktoś jest kreatywny to ma przejebane. Który zawód dobrze płatny jest kreatywny tak w ogóle ? Lekarz ? LOL Prawnik ? jeszcze większe LOL no nie wiem sędzia trybunału super zajebieszczy kreatywny zawód nie powiem, główny księgowy też powyżej 13 tysi może zarobić więc powiedzmy dobrze płatny SUPER KREATYWNA ROBOTA KURWA Programista ? moze na początku kreatywne i jako hobby idź do roboty zobaczysz jakie super stres nudna i wypalenie zawodowe do tego w pracy zaburzone męskie płody
Kreatywne zawody są zastępowane przez AI kiedyś jak ktoś lubił pisać jakieś rozprawki to teraz AI napisze lepiej i szybciej. Programistów, grafików, tłumaczy wyrzucają z roboty bo AI to robi lepiej. Tłumacze- oni to dopiero mają przejebane... bo nauki to w chuuj prawie jak w szachach, ale AI za nich lepiej zrobi.
Wysłany: 23:17, 28 Cze '25
Temat postu:
no i dobrze AI powinno wszystkich zastąpić i będzie wreszcie spokój
_________________ "obrzydza cie raz w roku parada gejów to masz teraz wojny" ~@Panocek
Fahrenheit451 - piękna idea! Pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Dobra który z zawodów który widzicie na co dzień jest kreatwny: policjant, sprzątaczka, woźny, kanar, stróż nocny, pracownik macdonalda, jakiś losowy pracownik w gastrononomii, sprzedawca w sklepie, księgowy, notariusz, kierowca autobusu, lekarz, piekarz, kierowca tira, magazynier, klepacz gówna w excelu w biurze, listonosz, ci co wywożą śmiecie, pielęgniarka.
Wysłany: 23:29, 28 Cze '25
Temat postu:
a co to w ogóle znaczy kreatywny idiotko ???
_________________ "obrzydza cie raz w roku parada gejów to masz teraz wojny" ~@Panocek
Myślę że pracownik sklepowy sieci Grzybki - piekarnia to zajebieszczo kreatywny zawód co nie. Potrzeba kreatywnych ludzi w chooj tak tak uhhmm potrzeba niebywale inteligentnych ludzi uhmmm. Potrzeba ludzi ciężko pracujących z IQ 90 max taka prawda.
Kloaka se ciuchy wystawiał na allegro no też niesamowicie to kreatywne jest wystawić ofertę opisać uhuhuhuh
Wysłany: 23:40, 28 Cze '25
Temat postu:
ale o czym ty pierdolisz ... kreatywny - to jest cecha ludzi , a nie jakichś "zawodów" . Od tego zacznijmy. Wiesz w ogóle jakimi cechami charakteru i umysłu musi się wykazywać ktoś kreatywny?? Słucham.
Po drugie sama nie jesteś kreatywna , niczym wybitnym nie potrafisz się wykazać , więc po co ci "kreatywny zawód" ?? Gdybyś była kreatywna - to byś znalazła sobie kreatywne zajęcie. no ale nie jesteś przykro mi. Z muła konia wyścigowego nie zrobisz. Więc przestań się pultać - bo pretensje możesz mieć -surprise surprise- tylko do siebie .
Na uczelniach polskich też niezwykła inteligencja i kreatywność nauka przestarzałych nikomu niepotrzebnych przedmiotów mają całe kadry pełne zbędnych profesorów z geo z kosmosu. Nauczyciele tez zajebiści dlatego dzieciaki potrzebują korepetytorów, bo nauczyciele to przecież kreatywni ludzie pełni pasji, a nie jakieś odpady genetyczne.
Wysłany: 23:46, 28 Cze '25
Temat postu:
no cóż tak to bywa - trzeba było iść na nauczycielkę , mogłabyś się wykazać , pokazałabyś im jak to się robi, wszystkie dzieciaki by cię uwielbiały... A tak pretensje możesz mieć tylko do siebie _________________ "obrzydza cie raz w roku parada gejów to masz teraz wojny" ~@Panocek
Na pewno zapamiętywanie setki tysięcy matów, taktyk i innych gówien szachowych rozwija "kreatywność" LOL NICE TRY
Kreatywność mija naturalnie z wiekiem, taka prawda jakieś 40% ludzi jest kreatywnych jako dzieci jak stają się dorosłymi odsetek spada do 10% a większość ludzi nigdy nie była kreatywna, bo nie mają takiej wrodzonej cechy charakteru.
Wysłany: 23:51, 28 Cze '25
Temat postu:
no więc sama widzisz... a co ty byś chciała robić kreatywnego, od tego zacznijmy ...księżniczko na ziarnku groszku.
Wysłany: 00:04, 29 Cze '25
Temat postu:
pytanie: czym potrafisz się wykazać?
maryla: no nie wiem, ale czuję że bym chciała robić coś ciekawego i jednocześnie lekkiego, nie męcząc się i żeby dużo za to płacili. Gdzie będę mogła rozwinąć swoje skrzydełka. Żebym mogła oglądać nowe fajne rzeczy, rozwiązywać zagadki, i żeby nie było żadnych ludzi. I żeby to było wyjątkowe, jedyne na świecie. Potem byłabym sławna i doceniona. Strasznie mnie już wszystko nuży, ale niech mnie najpierw jakoś przeszkolą jak być kreatywną bo sama nie mam bladego pojęcia co i jak, nawet sobie tego wyobrazić nie mogę! Och jak mnie życie nudzi potfornie....
kreatywne
loty w kosmos, budowanie procesorów, kwantowych, komunikacja światłowodowa, programowanie np. Adam Kujawski z Warszawy.
Budowa silników, reaktorów jądrowych, okrętów, łodzi podwodnych, budowa kopalni, wiercenie w ziemi The Phil Schneider DUMB/NWO
proces produkcji gum na flety, produkowanie trucizn, narkotyków, leków, wymiana organów
https://www.youtube.com/watch?v=FazljvH0Vv0
budowa dysków
https://www.tomshardware.com/news/amazon.....-edge-ssds
broń 5g Barrie Trower
albo trzymanie berła przy ustach - Shakira, Madonna, Dua Lipa
fryzjerstwo, garncarstwo, masaże dla pajaców-sportowców
aaaahhhhhaaaa listonosz aahhhhhhhaaa
Wysłany: 00:33, 29 Cze '25
Temat postu:
Gdyby nie było kreatywnych zawodów to Świat stałby w miejscu, helou
Mężczyźni są kretatywni, a ty chyba rozminęłłaś się z powołaniem pizdo! ... Paczcie jom, marzy jej się chui wie co, że kosmonautką zostanie ??? ... No to startuj kto ci broni !!!
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 18:04, 29 Cze '25
Temat postu:
J a s n y napisał:
Mogłaś szukać niedostępnych skarbów, niedostępnych przedmiotów dużych i małych, wyjątkowych.... drogich - unikatowych. Pożądanych przez branże specjalistyczne oraz hobbystów-amatorów... Ale nie! - ty kurwa wybrałaś szukanie jakichś ...zjebanych książeczek?? uuhmmm nice try
Jeszcze mi idiotka próbowała na bezczela wmawiać,
że pracuje w księgarni (i wynosi książki w plecaku po robocie )
....a nie sorry - nie musi wynosić , jest takie przebicie na cenie że nie musi kraść.. No po prostu jakimś trafem ta sama nowa i niedostępna książka w księgarni chodzi poniżej kosztów produkcji uhmmm - a na allegro jest kilkukrotnie droższa (chociaż sądziłem że to właśnie na allegro można wszystko dostać taniej niż w księgarni , no ale może ja się na czymś nie znam )
_________________ OpenChat
Wysłany: 21:09, 29 Cze '25
Temat postu:
dobrze że ty się znasz schizofreniku jebany , co nawet konta w banku nie masz , czyli co?, czyli nawet nie pracujesz , czyli żyjesz z renty swojej starej matki ... żałosne. Może pora już odciąć pępowinę hmm? myślałeś o tym?
_________________ OpenChat
Dlaczego „jebany”? Skoro to ja posuwam Kontrwywiad, a mnie nikt. Błąd logiczny Kloaka, za dużo chciałeś nawrzucać w jednym zdaniu i przeholowaleś.
A zarobki mam w gotówce.
Całe szczęście już się zgłaszają na korki w lipcu i sierpniu a jeszcze może dojdzie ktoś z maturki poprawkowej i nie będę potrzebować CAŁEGO 50 zł szachowego kloaki także mam wyjebane odpuszczam to nie chcę mi się męczyć z tym szachowym gównem a i nie chce mi się też z robą gadać masz Polinkę do gadania ja nie gadam w dziwaczny sposób z żonatymi mężczyznami. KONIEC hahahahaha z Polinką sobie pogadaj kurwiszczu zboczeńcu
Dobra zrobiłam waloryzację szachową i wychodzi na to, że 1500 w chess960 to jak 1700 w szybkich a wygrałam właśnie z 1500 w chess960
także jak dwa razy wygram pod rząd w chess960 to też dostanę 50 zeta co nie. No to supcio. Sorry bez uczenia się na pamięć otwarć jak postąpić jak ktoś coś wysra pionkiem to nie mam szans mam beznadziejną pamięć do rzeczy które średnio mnie interesują albo nie ma z tego pieniędzy.
Cwaniaczek w klasycznych/szybkich by nie popełnił takiego błędu bo wykuł się na pamięć co i jak po 13 tysiącach gier a w chess960 to każdy popełnia błędy
Wysłany: 14:14, 30 Cze '25
Temat postu:
Barnaba napisał:
zarobki mam w gotówce.
Matka ci płaci za robienie zakupów i wynoszenie śmieci?? Wykonujesz pracę i "sam" zarabiasz??? uhmmm tak to sobie tłumacz . ....LOOL w gotówce zarabia pajac jeden ... .. To by było śmieszne gdyby nie było smutne i żenujące.
(w sumie dobry powód żeby wycofać gotówkę , żeby tacy debile nie mogli głupio trolować )
Cytat:
mam wyjebane odpuszczam to nie chcę mi się męczyć
hahahah , wiedziałem że tak to się skończy
dam sto.
Cytat:
jak dwa razy wygram pod rząd w chess960 to też dostanę 50 zeta co nie
w 960 to z zawodnikiem 1600 .
(LOL jaka niepełnosprytna cwaniara z 1500 by chciała , jak 1500 byle szmaciarz dostaje na start gdy zakłada nowe konto uhmmm, nice try .. A poza tym kiedy wygrasz z 1500 to on drugi raz już NIE będzie miał 1500, czy ty masz rozum?? )
Jeszcze raz kurwo piśniesz coś choćby słówkiem o "1500" to cie kurwo zbanuje na stałe. Czy to jasne? W ten sposób to sie możesz gówniarzom w piaskownicy chwalić że udało ci się wygrać. Albo swoim niedorobionym uczniom na korepetycjach, może im zaimponujesz _________________ OpenChat
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów