Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:54, 27 Mar '25
Temat postu: Re: dla przypomnienia
Było już kiedyś na forum - i w dalszym ciągu [size=11]NIE ROBI TO NA MNIE WRAŻENIA[/size)
Było i Ty nadal nie zrozumiałeś. Czy Ja mogę nałożyć na Ciebie obowiązek samodzielnego myślenia?
Wysłany: 21:43, 27 Mar '25
Temat postu: Re: dla przypomnienia
robert napisał:
Było i Ty nadal nie zrozumiałeś. Czy Ja mogę nałożyć na Ciebie obowiązek samodzielnego myślenia?
Lepiej nie rozumieć tego co ja, niż rozumieć to co ty. Możesz serdecznie SPIERDALAĆ. _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 08:35, 28 Mar '25
Temat postu:
Jedno i drugie - bo jedno drugiemu nie wadzi.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 11:41, 28 Mar '25
Temat postu:
Ależ oczywiście że ma. Po pierwsze do wynagrodzenia. Po drugie do własnych przekonań.
Chciałeś zabłysnąć - a tylko przygasłeś.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 10:57, 01 Kwi '25
Temat postu:
Barnaba napisał:
A można te podpisy zbierać jakoś elektronicznie?
Nie, to jeszcze nie te czasy. Zresztą ta poprzeczka kosmicznych 100 tysięcy jest specjalnie tak wysoko postawiona żeby utrudnić startowanie zwykłym, niekoncesjonowanym obywatelom .
To jest kabaret żeby człowiek z bądź co bądź szerokim poparciem miał problemy z "podpisami" i musiał się za jakimś ,za przeproszeniem GÓWNEM uganiać przez kilka miesiecy .. To tylko pokazuje jaki to jest absurd grubymi nićmi szyty!
A teraz wyobraźcie sobie zbieranie tych podpisów w dobie kiedy jeszcze nie było internetu i mediów społecznościowych Jakie szanse miał ktoś z dołu??
To jest ta kurwa Polska.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5