Tak nas właśnie wymordują
.
Znaczy się nauka z tego płynie taka, że trzeba ze sobą nosić karteczkę, może nawet poświadczoną notarialnie, gdzie byśmy mieli zapis, że w razie wypadku i potrzeby transfuzji krwi, odmawiamy przyjęcia krwi od osoby zaszczepionej.
Ja myślę, że rodzice powinni sądzić się z państwem, z tymi instytucjami, bo przecież oni prosili o krew niezaszczepionej osoby, a system zareagował jakby byli trędowaci. Jak w knajpie zamawiasz kawę bez mleka, a przyniosą ci z mlekiem to co robisz , reklamujesz i dostajesz to o co prosiłeś bo za to zapłaciłeś. A przecież zakładam, że rodzice płacili podatki i ta transfuzja jak i operacja były w państwowym szpitalu .
Ludzie niezaszczepieni tym syfem, będą prześladowani, ale największy ubaw mam z naszego ministra Błaszczaka, co powiedział, że nie będą powoływać niezaszczepionych
, a antyszczepionkowców nazwał terrorystami, normalnie jak to czytałem, to się śmiałem( tweet był z sierpnia 2021r. ale pasuje do obecnej chwili ) W końcu, jak pasterz bydło ogolił ( z kasy ), zaszczepił ( dla kasy ) to pozostał jeno rzeźnia ( wojna dla jeszcze większej kasy )
.
A ja wciąż jestem na etapie golenie
.
PS. to 4 czy 6 miesięcy miało dziecko, tak dla ścisłości ?