Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 01:16, 26 Lut '12
Temat postu:
a zapomnialam wlasnie pisze na maila list do janusza Z. z linkiem do tej dyskusji , hehe ale wtopa ciekawe czy jeszcze poprowadzisz wywiad w jego audycji ? hehe wiesz co dam ci szanse bo mysle ze pan Z. nie zaglada na takie strony jak ta a jak zobaczy twoje popisy to zwatpi w ciebie , jak pisalem na gorze odejdz stad bo jestes obiektem drwin mimo wiedzy jaka posiadasz
Wysłany: 14:36, 26 Lut '12
Temat postu:
XTC88 napisał:
a zapomnialam wlasnie pisze na maila list do janusza Z. z linkiem do tej dyskusji , hehe ale wtopa ciekawe czy jeszcze poprowadzisz wywiad w jego audycji ? hehe wiesz co dam ci szanse bo mysle ze pan Z. nie zaglada na takie strony jak ta a jak zobaczy twoje popisy to zwatpi w ciebie , jak pisalem na gorze odejdz stad bo jestes obiektem drwin mimo wiedzy jaka posiadasz
Odezwał się ćpun który porwanie nie potrafi po polsku zdania napisać. Mówić pewnie też nie bo najpierw by musiał wytrzeźwieć , odejść od telewizora i odstawić psychotropy. Jeśli chodzi o mój wykład, to wcale nie jest prosto o tym mówić mając tak mało czasu ponadto nie sądzę abyś cokolwiek z tego zrozumiał/ Skup na rozwalaniu matrixa pilotem od telewizora przygłupie.
Cytat:
i dalej mysle kto/co mi to robi ? czarny kot symbolizuje smierc nieszczescie cos zlego jedna bateria moze symbolizowac( na podstawie filmu matrix ) uczynienie z czlowieka mechanicznej istoty ( czyli mnie ) i ten pilot ( ktory sie nagle znalazl na stole ) tak mysle symbolizuje ze
Cytat:
ktos sobie ze mna pogrywa
a wiec moj post z popoludnia musial dobic agentow matrixa a ja sie nie poddam i takie sytuacje tylko mnie wzmocnia
Tak jak ci kiedyś radziłem, zmień leki bo ci się już zdrowo wszystko pierdoli. Powiem Ci kto sobie z tobą pogrywa...ten który odradzał ci wizytę u psychiatry.
Post zebrał 240000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:41, 27 Lut '12
Temat postu:
Z elitą intelektualną Pierdolni jeszcze nikt nie wygrał to fakt. Chciałem zachować swojski wiejski klimat z charakterystycznym smrodem...ale ten poziom zidiocenia mnie przerasta pod każdym względem, choćbym nie wiem jak się starał, mam docznienia z mistrzami w krzewieniu patologii.
Bimi wykonujesz szlachetną misję utrzymania tego zoo, to nie opłacona ciężka praca społeczna. Dzięki temu eliminujesz pasożytnicze jednostki dając im własne pastwisko aby bydło się nie rozlazło po innych forach. Ten dział to jedyna ostoja dla takich społecznych jednostek, no i są pod kontrolą. Ciężka robota.
No i ma to swój cel edukacyjny nauczysz ich dodawania przez obsługę kalkulatora. Proponuję rozszerzyć zakres nauczania o odejmowanie i dzielenie... to odpadnie połowa...
Wysłany: 11:21, 27 Lut '12
Temat postu:
redmuluc napisał:
Chciałem zachować swojski wiejski klimat z charakterystycznym smrodem...ale ten poziom zidiocenia mnie przerasta pod każdym względem, choćbym nie wiem jak się starał, mam docznienia z mistrzami w krzewieniu patologii.
O co tu chodzi? Na co to jest odpowiedź?
Czy jest możliwe, że nie widzę na ekranie swojego kompa wszystkich wypowiedzi w temacie?
U mnie autorem większości obelg, chamskich, prymitywnych tekstów z błędami ortograficznymi jest Redmuluc.
Wklejcie zrzuty z ekranu.
Wysłany: 13:48, 27 Lut '12
Temat postu:
@redmuluc..gwiazdo TVN-u(:...ty jesteś najczęstszym bywalcem pierdolni,osobiście lub w loginach agentów ...i z takimi pojebanymi tematami jak ta elita intelektualna pierdolni, to jednak ty idziesz do TV
i pierdolisz o ufoludkach...pierdolnij się popierdoleńcu w pierdolnięty łeb.i sPierdalaj na to swoje popierdolone elitarnie bloczysko bo tam UFO chyba startować zaczęło...spierdalaj kociubie najeżdżać kosmos
Wysłany: 13:55, 27 Lut '12
Temat postu:
ten gosc jest takim samym pionkiem jak bimi. debil dorwał się moderacji na forum i pogardza ludźmi jednocześnie udając, że jest niby kimś lepszym, a tak naprawdę jest nikim. przecież widać, że to zakompleksiony egocentryczny idiota. to tak jakbyś wyrwał kolesiowi nogę i nakazał mu chodzić pieszo - tym jest pierdolenia, a zatem za większość kłótni i problemow jest odpowiedzialna ta gwardia kretynów zwących się moderatorami. pisał do mnie ostatnio na pw żebym przyszedł na jego "sympozjum", gość jest kurwa nikim, nawet nie wiem co on tam mi napisał, bo szkoda na nich czasu. sami są odrealnieni, a wmawiają to innym. mnie tylko smuci, że tylu szmaciarzy i idiotów jest gotów lizać im dupy za dodatkowe przywileje na forum. kto by przypuszczał, że ludzie staną się aż takimi sprzedajnymi frajerami. od drugiej mańki wystarczy wejść na DI i poczytać co mają do zaserwowania, zresztą tutaj podobnie, jest tylko propaganda jakiegoś kretyna, jak się nie zgodzisz - wypadasz. udawajmy, że wszystko jest ok. ten debil redmuluc nie pojmie tego, że tutaj limity ma ten kto nawiązuje tematy nie spełniające tej prymitywnej symboliki pod wyszukiwarką.
Wysłany: 14:42, 27 Lut '12
Temat postu:
@manhattanman...redmuluc to schizofrenik który się przyodział w szatę mesjasza chcącego uratować świat przed samym sobą ...w tym ko(s)micznym forum DI w którym uważa się za guru,prowadzi swoją trzustkę podrostków jak Noe ...teraz stając sie pierwszym błaznem TVN-u,ma jeszcze większy szacunek wśród tej zgrai debili...pewnie jego wystąpienie w naukowo-edukacyjnym programie,,Rozmowy w toku''podniosło jego ego do rangi pierwszego kretyna na forum...pozostała mu pierdolnia u Bimiego
Wysłany: 15:36, 27 Lut '12
Temat postu:
..
dam wam dobrą radę. skoro już poznaliście prawdę o świecie i ludziach to nie ma potrzeby, by przedłużać tę falę agonii. odrzućcie internet, telewizję, a przynajmniej tego typu fora internetowe. więcej będzie korzyści, aniżeli strat. szkoda sobie niszczyć zdrowie tym całym plugastwem, również tym z mojej strony. jakby ktoś nie wiedział przyczyna jest prozaiczna - ludzie żądni przewagi nad innymi są takimi samymi baranami co ludzie upośledzeni umysłowo. nie ma w tej materii żadnych wyjątków. można udawać normalnego, lecz wystarczy przejrzeć ich życiorysy, by zrozumieć okrutną prawdę o nich samych. i jeszcze te avatary. jeszcze nigdy nie spotkałem się z czymś takim, by ktoś za mnie wstawiał emblemat. sam nie mam potrzeby, by skupiać się na takich kretynizmach, a tutaj proszę: jeszcze mnie sam wyręcza! bimi/redmulec niech sobie dalej marnują życie na debilnym przeczesywaniu internetu i narzucaniu swoich chorych praw. oni nie propagują prawdy tylko zapełniają swoje smutne życie jakimkolwiek zajęciem, które pozwoli im zapomnieć, że w rzeczywistości są sami. co do sympozjów, nauczania innych czy byciu pionkiem - nie mam takiej potrzeby, by to robić, choć dziękuję za zaufanie. sami pomyślcie jacy ludzie mają potrzebę sterowania innymi.
przyszedłem tutaj, by się czegoś dowiedzieć. zastałem stek bzdur i chorych wizji. nie warto, ludzie.
Wysłany: 16:04, 27 Lut '12
Temat postu:
no właśnie zauważyłem, że ten pionek jest nawet fajny. co do opisu to jest błędne rozumowanie bimiego. nie zauważył, że w rzeczywistości on jest na szachownicy wszystkich użytkowników, którzy się tutaj pojawiają. nie ja muszę się użerać z krzykaczami, nie ja muszę wyszukiwać info, nie ja muszę korygować treści na stronie. sam avatar przypomina mi raczej zamek taki od drzwi, pytanie tylko gdzie się podział klucz.
chciałem też zignorować sam siebie, ale się nie da.
chcecie poznać prawdę to chętnie się nią podzielę. na forach i ogólnie w społecznościach panuje fałszywe przekonanie, że wszyscy musimy się siebie wstydzić. stąd pewnie wynika ludzkie zakłamanie. myślę, że warto abyście wiedzieli. jestem poważnie chory, ale nie chodzi o moją psychikę tylko coś innego. mało kto w dzisiejszych czasach jest w stanie to pojąć, ale mam jeden plus. jak wparują mi do mieszkania i zobaczą tony konopii indyjskiej z dużą zawartością CBD to przynajmniej będę mógł się jakoś wytłumaczyć przed sądem. zresztą i tak chuj z nimi. nigdy tego nie zrozumieją, póki sami nie zachorują. ja całe życie pomagałem właśnie takim ludziom, by na końcu drogi uświadomić sobie, że sam jestem chory. kiedyś miałem śmieszną sytuację kolesia na wózku, któremu nikt nie chciał pomóc, no jak zwykle ktoś musiał. po jakimś czasie w mcdonaldzie zaczął mnie wypytywać o trawę czy bym mu nie przydilował, bo wiadomo że leczy, a co on bidny nieruchomy gdzieś z małej miejscowości co miał zrobić z takim życiem. czasem się zastanawiałem jak to możliwe, że w ogóle dojechał do miasta. znieczulica jest ogromna, nie tylko w polsce. winni są ci, którzy tylko oceniają, jednak nigdy tego sami nie doświadczyli. to jest właśnie dramat. i jeszcze jedno. piszę to z serca. nigdy nie staniesz się bogaty, nie będąc jednocześnie bezwartościowym śmieciem. każdy kto naprawdę pomaga innym zawsze przeznaczy swoje środki i czas na pomoc innym, tym którzy tego potrzebują, a nie będzie się skupiać wyłącznie na własnym interesie. dlatego zawsze ludzie "bogaci" ogłaszają w mediach, że mają fundacje charytatywne i inne pierdoły. w rzeczywistości żerują na reszcie społeczeństwa i to oni są winni kryzysom i problemom społecznym. w rzeczywistości oscylują najczęściej w okolicy zera, życie na kredytach z debilnym uporem maniaka spekulują inwestycjami, bo musi się im zwrócić. ot cała prawda. myślę, że to jest klucz i odpowiedź dlaczego na świecie jest źle. to się zowie chciwość a ty bimi pionku na pionkami, ty nawet nie jesteś farbą od szachownicy, co najwyżej pędzlem.
Wysłany: 23:18, 27 Lut '12
Temat postu:
redmuluc napisał:
Z elitą intelektualną Pierdolni jeszcze nikt nie wygrał to fakt. Chciałem zachować swojski wiejski klimat z charakterystycznym smrodem...ale ten poziom zidiocenia mnie przerasta pod każdym względem, choćbym nie wiem jak się starał, mam docznienia z mistrzami w krzewieniu patologii.
Bimi wykonujesz szlachetną misję utrzymania tego zoo, to nie opłacona ciężka praca społeczna. Dzięki temu eliminujesz pasożytnicze jednostki dając im własne pastwisko aby bydło się nie rozlazło po innych forach. Ten dział to jedyna ostoja dla takich społecznych jednostek, no i są pod kontrolą. Ciężka robota.
No i ma to swój cel edukacyjny nauczysz ich dodawania przez obsługę kalkulatora. Proponuję rozszerzyć zakres nauczania o odejmowanie i dzielenie... to odpadnie połowa...
dziękujemy Ci za te ŁOŚwiecone słowa, nasz pasterzu i zbawco
coś dla bimiego-BUCa i redMUŁa no normalnie chłopaki dla Was innej przyszłości po przebiegunowaniu w 2012 i powpadaniu w czarne dziury stosowne do poziomu rozwoju nie ma
Wysłany: 00:28, 28 Lut '12
Temat postu:
Aza napisał:
...
coś dla bimiego-BUCa i redMUŁa no normalnie chłopaki dla Was innej przyszłości po przebiegunowaniu w 2012 i powpadaniu w czarne dziury stosowne do poziomu rozwoju nie ma
...
Wysłany: 00:55, 28 Lut '12
Temat postu:
Cytat:
Wyższa wiedza jest antywiedzą, którą jest odstąpienie od sekretności, i oduczenie się nauczonego. Jest ona ekspresją prostych cnót serca, zamiast skłonności umysłu do poszukiwania drobiazgu ezoterycznego.
przyp. z WingMakers
no i co z tego, skoro i tak mało kto uznaje tą prostą prawdę?
w każdym razie ja was ludzie rozumiem i zostawiam was w spokoju, niech każdy rozwija sie jak chce, a ja idę błogosławić się z moim nowym odkryciem w sekretnym miejscu.
_________________ nie konwersuje z babochłopami.
*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
Wysłany: 01:08, 28 Lut '12
Temat postu:
Cytat:
Żałuję, że wziąłem się za czytanie ZAGINIONEGO SYMBOLU. Ta książka to bełkot żądnego kasy grafomana. Nie ukrywam KOD mi się podobał, ale to był chyba już szczyt możliwości Browna. Od teraz będę szerokim łukiem omijał książki tego autora. Jakoś zmęczyłem te bzdury, ale wszystkim, jeszcze nieświadomym czytelnikom, szczerze odradzam to "coś", bo książką można nazwać to tylko z wyglądu.
Wysłany: 12:07, 28 Lut '12
Temat postu:
Stanley napisał:
Aza napisał:
...
...
no to juz mam z nich polewke bo czulem ze cos smierdzi "ufo oni juz tu są..." nosz kurde skąd to ja znam aaa najlepsze że oni nie powalają mnie swoją wiedzą i już coś kombinują a to jakieś wiary wkręty nwo a to jakieś inne duperele nie na temat zaśmierdniete jehowymi z di no nie moge jaka masakra.
zrobmy casting na najładniejszego lachona z prawda2 i nakręcimy my prawdziwą audycje o ufo
Wysłany: 16:12, 10 Cze '12
Temat postu:
uczciwie muszę zgodzic sie z pewną czescią tego wywiadu, ale wasze wiadomosci są nie do konca prawdziwe. Jedyne co mogę przekazać to, że nalezy unikać wszelkich kosciołów, świątyń, imprez masowych które skupiają swoich wiernych wmawiając im jakiekolwiek dobroczynne skutki płynące dla nich z tychże rytuałów. Ludzie nie dajcie sobie wmówić , że waszą świadomoscią ktokolwiek ma na tym świecie kierować. Każdy żywy organizm ma prawo rozwijać się sam, bez kierowania i wpajania mu narzuconych struktur. Wszystko w czym uczestniczycie czy to świadomie czy też nieświadomie sprowadza się do eksploatowania was.
Jest jeszcze inna prawda dotycząca wyborów, ale nie jest ona konieczna do poznania na obecnym etapie rozwoju ludzkości.
Aby nie skupiać sie na religii, weźmy za przykład Euro i cały zgiełk panujący wokół tej imprezy.
Czy oprócz zawieruchy energetycznej jaką robią wokół niej media i wyeksploatowania emocjonalnego przynosi wam to jakiekolwiek korzyści dla powiekszania własnego potencjału? Nawet tzw. zwyczajne łączenie się w wydarzenie poprzez telewizje sprawia , że jestście wyssani emocjonalnie, co najmniej jakby to była najważniejsza rzecz w waszym życiu (aktualnie). Zresztą również i inne tego typu działania jak programy, seriale, itp. wyciągają potencjał, który i tak na obecną chwilę jest już znacznie zubożony.
odnosnie medytacji ...szkodliwe i skrajnie wywrotne, manipulacja na niższym poziomie, w zalezności kto manipuluje i kto jest narzędziem do manipulacji. Wszelkie kółka wzajemnej adoracji są na zasadzie błędnych kółek, które w ogóle nie mają możiwości kreowania czegokolwiek.
Nie ma czegoś takiego jak zarządzanie energią miłości- błedny tok rozumowania (p. Januszu...;] )
panie Rogala nie naezy robić niczego w czyjej intencji, poza tym i tak nic nie możecie zrobić
"stwórca" i tak was połknie w odpowiednim czasie więc nie ma co rozkminiać czegoś, czego i tak nie poznacie
Energie możesz dać tylko takiej osobie na zasadzie wymiennej , która jest identyczna z twoim pod względem potencjału, w innym przypadku nie ma szans na wymianę Dlatego bardzo istotne jest z kim i z czym stykasz się i masz do czynienia.
po 20min programu odnoszę wrażenie, że zaczyna sie bełkot, ponieważ panowie sami nie wiedzą o czym mówią, są to juz mało istotne treści. Aby mówić o miejscach mocy trzeba wiedziec najpierw do czego one służą ;p
ok dotrwałam do 25 min , reszta programu mało istotna na obecną chwilę , bla bla bla, dzx.
iii rozwijajcie się dalej dobrze kręcicie ale niekoniecznie w tą stronę co trzeba.
nooo p. Januszu aaa co to robi pan za indianina z tym body painting białooo czerwonooo, a jakie plemię?
_________________ nie konwersuje z babochłopami.
*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
Wysłany: 17:01, 10 Cze '12
Temat postu:
Cytat:
po 20min programu odnoszę wrażenie, że zaczyna sie bełkot,
Nie bluźnij Kszysiu ma racje! Ostatnio naładowałem energetycznie swój toster koncentratem pomidorowym i nie zgadniesz co się stało. Wyszła z niego mumia Lenina po czym uświadomiła mi, że mój widelec, którym jadłem po jutrze zupę ma na imię Mariusz. Wtedy dzięki Mariuszkowi zrozumiałem, że jeśli nikt nie ma teologicznej racji to ma ją Kszysiu i czasem Lady Gaga.
Wysłany: 11:08, 13 Cze '12
Temat postu:
To ja na poważnie trochę chce się dowiedzieć, co nieco w "tej intrygującej" tematyce się zorientowałem i mam kilka pytań do fachowca - Redmulca.
- Czy wg Ciebie coś się zdarzy w tym roku, jakiś "game end" etc.
- Czy możemy się jakoś do tego przygotować "namacalnie" (zakładająć, że jestem uwolniony od pożeraczy energii - kościoła i innych pierdół)
- Czy jak spotkam reptilianina to mam spierdalać? (Collier dawał takie wskazówki)
- Które istosty lubią małe dzieci (nie śmiać się prosze ) bodajże w którymś wywiadów ww Alex o tym wspominał
- Czy szaraki są z nimi jakoś powiązani (mam na myśli Jaszczurowców)
- Napisz co sądzisz o Credo Mutwie
- Dawno nie było żadnego wielkiego kataklizmu, co sądzisz na temat teorii ochrony planety przez obcych (nasuwa mi się, być może błednie hipoteza zniszczenia komety Elenin prawie rok temu w obszarze Jowisza)
- O'finian, i bodajże kilku innych wspominało coś o Marsie i o tym, by pod żadnym pozorem tam nie latać, co o tym sądzisz i czy mazs informacje na ten temat
- Którzy obcy żywią się emocjami, przypomne, że Credo Mutwa zalecał w razie spotkania z obcym uprawianie seksu, wtedy dadzą nam spokój to jak będę sam to co, mam sobie sklepać nita?
- Czy 22 grudnia coś się wydarzy?
Tak z przymrużeniem oka to wszystko napisałem, liczę na konstruktywne odpowiedzi
_________________ "...odejdziemy, ale tak trzaśniemy drzwiami, że cały świat zadrży..."
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5