NEW AGOWY ZAWRÓT GŁOWY cz.II
Demaskacja Fałszywych guru i proroków.
Na moim blogu będzie można oglądać kolejnych oszustów, dlatego proszę o rozsyłanie linka gdzie się da :
http://reiki-divine.com/blog/falszywi-guru-i-wyludzacze-pieniedzy-
W tym dziale bedę umiszczał zdemaskowanych oszystów i pseudo GURU
zarówno z terenów Polski jak i całego świata.
( trzeba pamiętać , że to nie jest jakaś wedyjska wiedza objawiona, tylko subiektywna moja ocena i opinia )
Chciałem w tym, krótkim tekście zacząc od Polaków "Magów, ezoteryków", którzy na terenie Polski zainstalowali swoje żerowiska finansowe.
Udzielają pseudo porad, w dziedzinie okultyzmu nazywając to praktykami rozwoju duchowego. To niebezpieczne dla zdrowia psychicznego a czasem fizycznego.
Ci ludzie piszą książki organizują zajęcia i oczywiście jeśli człowiek podda się ich praktykom i naukom bardzo często traci wolną wolę , traktuje ich jako swoich GURU, a Ci panowie lub panie zacierają ręce od liczenia kasy jaką dostają od biednych szukających pomocy ludzi. Sam znam wielu z nich osobiscie.
( W ŚRODOWISKU EZOTERYCZNYM PRZEBYWAŁEM 15 LAT )
Takich darmozjadów jest wielu i postaram się troche Wam ich postacie przybliżyć.
Byście mogli unikać oszustów i darmozjadów. Grasują w niemal całej Polsce i czasem nawet w UK
Tak jak mogę powiedzieć , że jedni kompletnie odjechał i się pogubili, to inni są sprytni, przebiegli i do perfekcji opanowali sztukę manipulacji człowiekiem.
JEDNA Z TAKICH POSTACI : Leszek Żądło obiecuje "oświecenie" którego 15 lat temu już sam był o pół kroku jednak nie osiągnął on ów celu.(wielka szkoda
)
Z TEGO CO MI WIADOMO DO TEJ PORY DZIAŁA I PRÓBUJE się "oświecić" niczym mityczny Budda.
Sam mówił o sobie, że wahadło wskazuje, że jest o pół stopnia wyżej 35,5 niż znany hinduski Guru Sai Baba 35 (obecnie nie żyje)
Chwalił się że Jezus w chwili śmierci miał poziom 34 a tylko Budda osiągnął ostatni level 36
Tym samym dawał swoim uczniom znać, że obecnie jest wyżej od Jezusa.
Natomiast sam pomysł badania ERD bo tak to się w skrucie nazywa chwalił się , że zapożyczył od nazistowskich okultystów.
Oczywiście po drobnych poprawkach
Obecnie wielu wciąż żeruje na nieszczęściu ludzkim i że tonący brzytwy się chwyta to mają swoją klientelę. Omijać szerokim łukiem polecam , jeśli się nie chce stracić pieniędzy i zdrowia, oraz jeszcze dać się opętać nieznanym duchom i innym istotom.
Dla chcących wyjasnień, dlaczego tak pisze o tych ludziach daje możliwość rozmowy ze mna na PRIV.
Gdzie wyjaśnie, objaśnię i przrdstawię dowody ich nieczystych intencji i podłych działań.
1
Leszek Żądło
Apropos Leszka to on nie zawsze taki był, choć miał ciągotki od początku do "ciemnej strony mocy" czyli MAGI. Po ostatnich z nim rozmowach, mailach i nawet osobistych spotkaniach musiałem te moje obserwacje uzewnętrznić, by być szczerym wobec siebie i by inni byli co najmniej mniej bezkrytyczni wchodząc z nim w układy, zajęcia , kursy.
Tu nie chodzi o lincz tylko weryfikację prawdy i fałszu. Jeśli przykładowo na REGRSING do Lecha przychodzi osoba , która ma jeden problem a wychodzi z dziesięcioma problemami, to tak właśnie działa REGRESING tworząc kolejnych klientów, którzy i zapłacą i jeszcze ręce guru ucałują. Leszek w rozmowach z przed miesiąca na pewien temat okazał się typowym ignorantem, hipokrytą i jego napompowane Ego , aż iskrzyło od kąśliwych uwag , wynikających z niewiedzy.
Ale jak to wielki GURU Leszek nie wie czegoś ? Rozmowa dotyczyła wiedzy z hinduskich Wed czyli wiedzy o człowieku, wszechświecie i setkach innych spraw, które by poznać to życia nie starcza. Zaś Leszek z sobie wyrobionym już przez lata sarkazmem próbował mnie przekonywać, że Wedy to nic ciekawego. A gdy zapytałem czy w ogóle je zgłębiał i czy posiadł wystarczającą wiedze by je tak ocenić to mi z pychą odpowiedział.
30 lat temu przeczytałem 2 czy 3 książki ta wiedza do niczego sie nie przyda........
Tylko śmiech mnie ogarną jak można tak nonszalancko sie wypowiadać o najstarszych zapiskach na ziemi z których wywiodło się wszystko .
Religie, medycyna , wiedza o kosmosie i setki innych dziedzin. Więc jeśli Leszek tak podchodzi do tematów to ile mogą być warte jego inne nauczania jakie robi i za jakie bierze kasę.
np HUNA, REGRESING, USUWANIE WĘZŁÓW KARMICZNYCH, WAHADEŁKOWANIE.
Leszek nic z tych technik nie wymyślił tylko przeczytał o tym i zawłaszczył jako swoje by podnieść swój prestiż w oczach potencjalnych uczniów :
I tak . HUNA (skończyłem u niego 2 stopień, stek bredni do niczego ta wiedza się mi nie przydała) do tego nazwał się samozwańczo mistrzem Kachuna - tak się nazywa ten co zna mistrzowsko HUNĘ. Sam sobie nadał taki tytuł.
REGRESING (skończyłem jego roczną szkołę regresingu , do " egzaminów " już nie podchodziłem bo zaczynałem dostrzegać prawdziwe intencje Leszka , to był konieć lat dziewięćdziesiątych.Zaporzyczł ową technike od Buddyjskich mnichów i przeobił na swój sposób, była to pierwotnie MEDYTACJA WYKORZENIANIA.
USUWANIE WĘZŁÓW - Nazwał to co robi a robi to wahadłem i od czapki, tylko dlatego ,że Mother Meera to robi od lat i chciał skorzystać z wypracowanej przez nią renomowanej techniki duchowego uzdrawiania.
WAHADEŁKOWANIE - stara okultystyczna praktyka , którą posługiwali się magowie od setek lat i to różni magowie z NAZISTAMI włącznie. Własnie wahadłem Leszek robi analizy za niemałe pieniądze. Analizy czego tylko dusza zapragnie. Analizy które kiedyś dla porównania zrobiłem w krótkim odstępie czasu i wyszło mi za pierwszym razem , że jestem z pochodzenia człowiekiem a już dwa tygodnie później wyszło Leszkowi z wahadła , że jestem z anielskiej ścieżki rozwoju. Tyle to wszystko jest warte.
Choć wiem że wielu ludziom może wydawać się , że Leszek ich uzdrowił, ale to było albo placebo albo Boska łaska i tyle.
Leszek natomiast zarobił przy tym kupę kasy.
Kupił sobie dom w Tolkmicku nad zalewem. Przeniósł się od mamy z domu nieco zaniedbanego z Katowicach.
Ludzie zapatrzeni w niego jak w GURU odnowili mu cały dom w Tolkmicku większość za darmo albo za tak zwane Bóg zapłać, a on na końcu jak zrobili swoje,
ponazywał ich opętanymi i zerwał kontakt. Jak np : Zbyszek Ulatowski.
Historie Leszka znam bardzo dobrze i jeszcze większe "wałki" z ludźmi potrafił robić. Ale myślę, że tyle wystarczy by na niego ludzie zaczęli uważać i nie nabierali się na jego manipulacje.
Kolejną osobą o której opiszę będzie jego pierwszy uczeń Dariusz Loga, który od swego mistrza niczym jak dziecko z mlekiem matki wyssał cały program na biznes i z tego co widze radzi sobie od lat nieźle. Nawet zdążył podprowadzić żonę jednemu z uczestników swoich "warsztatów" jak on to szumnie nazywa. Loga również wizytuje w Londynie dlatego jego następnego wezmę na tapetę
Tak wyglądają wykłady na płytach DVD jakie sprzedaje Leszek.
I pamiętam jak kiedyż ktoś zaptał Leszka czemu ma taki duży brzuch (ja bym zabytał czemu jest po prostu taki gruby)
To Leszek w swoim talencie dyletanta odpowiedział tymi słowami :
To jest wynik nie złego prowadzenia się żywieniowego tylko wynik odzielania się tym brzuchem od uczniów na poziomie energetycznym.
Dodał że wielu :mistrzów tak ma: bo to pomaga by zachłanni na "guru" energie uczniowie nie zasysali ów energi od niego.
Sam to słyszałem na własne uszy.
To ci dobiero Mędrzec
Teraz Leszek schudł albo z braku uczniów i pieniędzy (poprostu się nie opycha ) albo z powodów rozsądku i dobrej diety.
No chyba , że Leszek potracił uczniów i już nie ma potrzeby trzymania balona tłuszczu w około siebie
Ale myśle ,że ta ostatnia dywagacja jest najmniej realna :
Tak wyglądał kiedy ów pytanie było zadane :
Więcej nowych informacji o samej metodzie regrsing i jej autorowi Leszk Ządło
Regresing ? Czym jest regresing ?
(mam tu na myśli metodę ponoć terapeutyczną wynalezioną i opatentowaną przez pana bez Leszka Żądło )
Więcej info na ten temat i podobne o fałszywych guru znajdziecie państwo na moi blogu :
http://reiki-divine.com/…/falszywi-guru-i-wyludzacze-pienie…-
Chciałbym w tym krótkim (jak się da ) opisie przedstawić ów zagadnienie. Dodam , że sam skończyłem roczną szkołę regresingu , ale nie zdawałem egzaminów końcowych , gdyż właśnie w czasie w którym się odbywały dotarły do mnie od mojej przyjaciółki Eli Michoń mrożące krew w żyłach informacje.
Ela była moją mistrzynią Reiki ( obecnie ponoć jest dobrym psychologiem w Gdyni ) Otóż Ela powiedziała mi informacje, które były przyczyną mojego później kilku miesięcznego badania regresigu, samej osoby Leszka oraz odstąpienia od egzaminu na regresera.
Otóż w tajemniczym, najściślejszym gronie uczniów i przyjaciół Leszka pojawiła się informacja , którą Leszek zakazał się nią dzielić by nie wyszła ona na jaw. Ów informacja była sama potwierdzona przez Leszka i brzmi tak :
Z ostatnich kilku sesji gegrsingowych powychodziły dziwne powiązania między Leszkiem i jego dwoma przyjaciółmi : W regrsingu jak Ela wielokrotnie mi opisywała włącznie ze szczegółami które widziała w regrsingu to że ona jest : MATKĄ BOSKĄ , KTÓRA URODZIŁA JEZUSA.
Sam Leszek poddał regresingowi w pod tym kątem i ciagle to wydarzenie powracało i stawało się co raz bardziej realne i szczegółowe. ( DODAM ŻE W REGRSINGU CZĘSTO COFAMY SIĘ DO POPRZEDNICH WCIELEŃ ).
Badając dłużej ten wątek by nie przedłużać doszło do ustalenia wersji końcowej , z której wynikało , że Ela to była MATKA BOSKA, LESZEK był JANEM CHRZCICIELEM , a jeden z jego najstarszych uczni i jeden z pierwszych był samym JEZUSEM CHRYSTUSEM ( to był Norbert Duży ) .
Kiedy to usłyszałem wiedziałem że coś jest nie tak, że coś jest bardzo nie tak. Poproszony o zachowanie w tajemnicy badałemem dalej sprewę ludzi i ich wizji w regresingu.
Nie da się opisać tej degrengolady. Wszyscy ( a na sali bywało nawet na raz ze 30-40 osób albo zasypiał i nic się nie działo , myślę , że to efekt pogłębionego oddychania a reszta ludzi , to każdy był kimś wielkim , jakim Królem, jakimś ważnym politykiem jak np Churchill , albo księżniczką , zawsze kimś wyjątkowym, albo giną bohatersko itp. Wydawało się to być nie prawdopodobne, że w około mnie znajdują się takie osobistości same szychy.
Maryja , Jezusa akurat nie spotkałem Emotikon smile Jan Chrzciciel, jacyś filozofowie greccy , a nie ma szarych ludzi (choć prostytutki się zdarzały często).
Nie było ludzi z przypomnieniem wcieleń mało znaczących na kanwie historii , każdy chciał być kimś ? tak sobie pomyślałem ale przecież to terapia a nie szpital psychiatryczny , gdzie siedzą Napoleon, Hitler i Stalin razem
Rodziło to co raz większą moja niechęć (może dlatego że ja odreagowywałem wcielenia w których mnie zabujano jako niewolnika, na pewno zginąłem w jakim obozie i związane z tym emocje mi puszczały - więc to było czasem dobrą strona regresingu.
Ale zdażało sie to bardzo rzadko może ze 2 razy na dziesiątki sesji, które w większości były stratą czasu i co najważniejsze pieniędzy.
Gdzie sesje indywidualne chyba obecnie za godzinę kosztują 150zł ( w sumie pobajać czy fantazjować to mogę za darmo i nie muszę jeszcze jeździć 5 godzin pociągiem tak sobie pomyślałem ) i zarzuciłem zabawę w regresing ,
który nie powiem w kilku procentach skrajnych przypadków 5% ludzi może pomóc.
Bo mi w jednym przypadku trochę pomógł. Dlatego jak zwracają się do mnie teraz osoby bliskie "szaleństwa, albo z ciężką nerwicą czy natręctwami to czasem bywało , że robiłem komuś regrsing no i na kilka dni pomagało ale przeważnie później wracało z powrotem, ale dawał mi to czas na zastosowanie np. Reiki-divine i już dalej pracowaliśmy z Reiki a nie z regresingiem.
Więc regresing to taka metoda w rozwoju duchowym wedle mojej oceny to jak młoteczek w samochodzie "w razie czego zbić szybę". Pewnie LESZEK też to zauważył bo to bardzo inteligentny człowiek choć niestety chciwy na pieniądze niczym żyd.
Choć puki nie miał siwych włosów to miał kruczo-czarne śniadą cerę , może i ma korzenie semickie, to nie istotne.
Bo to co wiem o jego rodzinie oczywiście sam to mówił to jego babcia była "STRZYGA" czyli takim małym demonkiem, pozbawionym nad świadomości i kontaktu z Bogiem
(tak brzmi definicja strzygi według Leszka Żądło ) Leszek dzielił ludz na 5 róznych istot ,które zamieszkują ciała ludzkie na ziemi i jasno tego naucał na swoich warsztatach zarówno HUNY i regresingu (po prosty Leszek to gaduła i bardzo często zbacza z tematów zajęć)
A więc pierwsza istota to STRZTGA już ją charakteryzowałem
Druga to normalny człowiek
Trzecia to rusałka, elf (charakterystyka taka jaką znamy z bajek)
Czwarta to SMOK - jest ich kilka rodzi i różnią się rogami a wyglądają ponoć podobnie jak taki zwykły bajkowy diabeł, mają kopyta itp. Ponoć są one najgroźniejsze.
No i piąta to ANIELSKIE ISTOTY , które Leszek dzieli na Biała (najlepsze, żółte i niebieskie)
Leszek ponoć to widzi w aurze ludzkiej (ma taki dar) ale jakoś dziwnym trafem wszystkim robi analizy kto kim jest wahadłem na diagramie przerobionym , który jak się chwalił posługiwali się podobnymi naziści - okultyści (czyli Himler i jego załoga).
Kiedy ja robiem sobie taką analizę za 150 zł dawno temu u Leszka gdzie zarabiałem 600zł to wyszło mi raz że jestem człowiekiem, a kiedy zrobiłem drugi raz po dwóch tygodniach i chyba Leszek mnie nie rozpoznał to wyszło że jestem Aniołem niebieskim. Taka to wiarygodność tych wahadłowych analiz. Dlatego też i wahadełkowanie odradzam.
Dziwne też tak sobie pomyślałem , skoro Leszka babcia była strzygą a on jest takim "guru" i do tego upadłym białym najwyższym aniołem to mi zapalała się czerwona lampka.
Tak w woli jeszcze ciekawostki to Leszek mówił o sobie , że zawsze był gdzieś na samej "wierchuszcce" systemów ówcześnie panujących . Zapamiętałem tylko dwa , mówił że był FARAONEM nie pamiętam którym , no i mówił że był Matką Leonardo da vinci i uskarżał się (przytaczam Leszka słowa )
ze Leonardo prowadził hulaszczy tryb życia i ciągle chodził na dziwki.
Dlatego był dla swojej matki "Leszka obecnie" utrapieniem. Takie to historyjki z pierwszej ręki
Jak pisałem wcześniej, wracając do tematu upadku regresingu i mniemam Leszka było to że tych Maryi i matek Boskich oraz innych sławnych postaci zaczęło się pojawiać co raz więcej. Więc nie mogło być przecież 5 Marek Boskich ? Mysle , że od tego momentu Leszek zaczął szukać innych sposobów żerowania na ludziach.
Rozejrzał się co sie "sprzedaje na zachodzie w Ameryce i zaczął naśladować małpować inne warianty "uzdrawiania" Jednym z nich jest uwalnianie od węzłów karmicznych, które na swoim Darszanie robi Mother Meera Leszek po prostu jak żaba podłożył swoją żabią łapkę tak gdzie konie kują i teraz jest ekspertem od zdejmowania węzłów karmicznych.
Tylko wciąż nie może się oświecić już jak go znam 17 lat brakuje mu pół stopnia do oświecenia czyli ma ERD (wahadełkowo wskazane na skali od 0 do 36) (nazistowski diagram) ma 35,5 a 36 to oświecenie.
Nie będę marnował więcej czasu na udowadnianie kim jest Leszkek i jego bycia guru, oraz jego terapię. Zaślepieni i tak będą go bronić jak lwy na poziomie rynsztokowym, bo miałem taką "przyjemność" dyskutując bezpośrednio z Leszkiem na jego FB.
A Ci co są inteligentni niech przemyślą moje własne doświadczenia spisane i niech sami wyciągną wnioski . To samo liczy jego uczniów, i kochanek itp, itd. Bóg z Tobą Leszku.
Opisał
swoje przeżycia z regresingiem i Leszkiem Żądło:
http://reiki-divine.com/ Piotr Borkowski
[b] 2
ZBIGNIEW JAN POPKO
Chyba najbardziej odjechany "guru " o dużym zasięgu działania w Polsce. Uczy wah
adełkowania i podróży po astrlalu.
Miedzy innymi oczywiście.
Ma grono swoich stałych wyznawców nie stroni od alkocholu , gdyż uważa ze to pozwala mu wchodzić w radość
więc na pewno tego chce Bóg.
Utrzymuje ,że ma kontakt z Jezusem i miastem ORIN w astralu, który ma byc celem sekty po śmierci.
Ma masę swoich pokręconych wykładów na youtube.
Osobowość neurotyczna i raczej pożądnie OPĘTANA
Unikać szerokim łukiem
Z powodu ograniczeń forum 2000znaków reszta osób pod linkiem do czytania i rozpowszechniania jeśli ktoś nie lubi New Age
http://reiki-divine.com/blog/falszywi-guru-i-wyludzacze-pieniedzy-