Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:19, 13 Maj '25
Temat postu:
Agre napisał:
Oglądając wczorajszą wieczorną debatę i widząc pytanie Maciaka do pana Brauna, jestem prawie pewien że owo pytanie wynikało z tego komentarza
"No to teraz dodajmy kontekst. W najgorszym scenariuszu jaki możliwe, że europejczykom (również Polakom) szykują globaliści, wrobi się Polskę w konflikt z Rosją, po czym Braun wprowadzi obiecywaną karę śmierci za dezercję (kolejność wydarzeń dowolna). Program "Szczęść Boże" z przewrotnym znaczeniem. Obywatele różnych innych nacji żyjący w Polsce albo robiący w niej biznesy (także ci z państwa położonego w Palestynie) dostaną od Brauna maksymalizację zysków dzięki optymalizacjom podatkowym, wolności od ograniczeń Unii, podczas gdy większość Polaków będzie wybierać między karą śmierci a śmiercią pod bombą Putina. Problem niewydolnego ZUSu w trybie przyspieszonym się rozwiąże bo z powodu załamania populacji i spowodowanego tym upadku ZUSu wprowadzi się uniwersalny dochód podstawowy. Wszystko zależy od sytuacji ale według mnie "mafie, służby i loże" mogłyby pozazdrościć planu. W dodatku na swoje usprawiedliwienie Braun może ostatecznie powiedzieć, że chce dobrze i okoliczności nie zależą od niego. Mistrzostwo świata. Hipokryta, globalista mógłby dodać "Nie chcesz za nas umierać na wojnie? Przecież sam głosowałeś na Brauna. Twoja wina"."
Wychodzi że nawet kandydaci na prezydenta oglądają nasze forum
No nie wiem. Maciak nawiązał tylko do jednego fragmentu i dopatrywanie się powiązania jest przesadą. Nie musi to dowodzić tego, że czytał mój post. Mógł sam dojść do pomysłu na zadanie tego pytania Braunowi.
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info
Wysłany: 09:51, 14 Maj '25
Temat postu:
O czym zdecydują te wybory? - Marek Chodorowski
balans napisał:
Nie musi to dowodzić tego, że czytał mój post. Mógł sam dojść do pomysłu na zadanie tego pytania Braunowi.
W rzeczy samej, Braun sam się prosił o takie pytanie zamieszczając swojego twitta. Uczulam na "wrażych szpiegów", wymienianych jednym tchem obok zdrajców i dezerterów: w warunkach wojennych może to być ktokolwiek, kto na przykład przekaże nagraną telefonem relację z frontu zagranicznej prasie _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Post zebrał 160 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:43, 14 Maj '25
Temat postu:
Agre napisał:
Wychodzi że nawet kandydaci na prezydenta oglądają nasze forum
Człowieku, to forum skończyło się już dawno temu. Teraz traktować je trzeba jako kabaret i tak to robię jak i cała reszta logicznie myślących. Forum opanowali gówniarze, paranoicy, schizole szukający na siłę afery i gwarantuję ci, że jedynie psychiatra może się zainteresować tutejszymi wypocinami. Materiał poglądowy ciężkich przypadków mają podany jak na tacy czego , najwyraźniej, jesteś świetnym przykładem. Z drugiej strony, to wasz Maciak też wygląda na normalnego inaczej:))
Wysłany: 07:30, 15 Maj '25
Temat postu:
oho, normalny normalnie się odezwał . Pokaż jak ty wyglądasz, również chętnie się pośmiejemy, "zgrywusie".
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Jak szukałbym "beki " w internecie to wchodzę na wykop Kwejk czy mistrzów...
A nie oglądał bym w twoim mniemaniu
"gówniarze, paranoicy, schizole szukający na siłę afery "
Też masz ciekawe zainteresowania ...
Bo raczej nikt normalny psycholi nie lubi oglądać...
Btw w sumie może trochę moja nadinterpretacja z tym pytaniem Maciaka ...
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5