Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:52, 03 Paź '09
Temat postu:
Ja tego Jezusa znałem już jakiś czas z internetu,
funkcjonuje długo, nawet rzuciłem mu kilka razy tekstem, że jest debilem, lub coś w tym stylu.
A tych jego wypocin to nie chce się słuchać.
Ale są tacy co się na to łapią.
Wysłany: 21:58, 03 Paź '09
Temat postu:
Coś na wzór Kononowicza. Jednak daleko ma do Bruce'a wszechmogącego.
_________________ Prawda nieraz jest bardzo trudna do ustalenia, ale nigdy nie jest tak niedostępna jak wówczas kiedy jest niewygodna.
Wysłany: 22:06, 03 Paź '09
Temat postu:
I dobrze że ludzie się na to łapią. Ten gościu robi naturalny odsiew bezmózgich imbecyli. Sam ma poziom intelektualny jednokomórkowca. Im więcej idiotów na nim polegnie tym lepiej dla ewolucji. On nie potrafi składnie wypowiedzieć się, bez rażących błędów językowych, o reszcie jego "wywodów" szkoda się wypowiadać. Ale biznes is biznes i szoł mast goł on.
Wysłany: 22:14, 03 Paź '09
Temat postu:
Gościu i tak bierze mało, za samo oczyszczenie tylko 50 zł.
Kościół Katolicki jest znacznie lepszy!
Istnieje coś takiego jak msza Gregoriańska tj. wyciągnięcie z "Czyśćca",
osoby tam rzekomo przebywającej.
Test to 30 po sobie następujących mszy, i stopniowe uwalnianie grzesznika.
W Kościele Katolickim usługa taka kosztuje ok. 1500 zł i wielu się na to łapie.
Ciemny jest ten kto daje panu Romualdowi 50 zł,
Ale wybitnie ciemny jest ten, który daje 1500 na mszę Gregoriańską np.
A znam takich osobiście.
'You don't know who you're messing with': Vatican priest caught in red light district after police chase
By Nick Pisa
Last updated at 10:03 AM on 03rd October 2009
A Vatican priest led police on a high speed car chase leaving three officers injured after being caught in a red light zone, a court has heard.
Father Cesare Burgazzi, 51, said he 'floored' his Ford Focus car after he mistook the plain clothes officers who tried to flag him down during a spot check as robbers.
During the twenty minute early hours chase - which was described in court as "like something from a Hollywood movie" two police cars crashed and three police left injured.
The court in Rome heard that Father Burgazzi was a priest who worked at the Vatican's State Department and was also a master of ceremonies at St Peter's Basilica.
Officers gave chase after Father Burgazzi was spotted driving slowly in the Valle Giulia, an area of Rome well known for prostitution and transsexuals, and flagged down but instead drove off at high speed.
When he eventually stopped he told stunned officers:"You have no idea who I am. You don't know who you are messing with," not before he had tried to drive his car at them.
Father Burgazzi is accused of wounding, resisting arrest and failing to produce documents for the car or his identity when stopped.
His lawyer, Gianni Lostia, told the court in Rome: 'My client is not a user of prostitutes or transsexuals - he did not have condoms in his car and he contests the police's claim that the front seats were reclined.
'He was simply on his way home after a night out at a restaurant with priest friends. He thought the officers who had tried to stop him were trying to rob him and he panicked and drove off.'
Wysłany: 09:15, 05 Paź '09
Temat postu:
jak dla mnie spoko ludzik
odkryl badz wymyslil sobie taka misje i robi to co robi
probowalem go wysluchac na tubie ale jakos nie idzie mi
jesli komus podpsuje i jeszcze ma ochote mu dac kase
to jego brocha i kasa
do wszystkich komentatorow pytanie:
byles kiedys w kosciele i dales na tace?
_________________ Otwarte Piramidy Finansowe
Wysłany: 09:32, 05 Paź '09
Temat postu:
Cytat:
byles kiedys w kosciele i dales na tace?
No slidexman. Ukazałeś jakimi hipokrytami jesteśmy . Brawo
Cytat:
Dobrze
Frajerów trzeba naciągać
Źle
Cała ezoteryka i medycyna alternatywna cierpi
Kurwa oficer jezus, malarz pieprzony
To odpowiedź nie konkretnie do CIebie, a do wszystkich. Jesteście naiwni... Jak można wierzyć w propagandę serwowaną przez TV co? Facet nie uważa się za Jezusa Chrystusa z Nazarethu... Tak samo Mojżesz i Neo, czy tez Abraham i Tyara. Tyarę poznałem osobiście pół roku temu. Oni przyjmują takie imiona po prostu. I to im pomaga jak widać. Stają się sławni dzięki temu - dobra reklama . Cała reszta tego co narrator gadał w tym programie to bzdury - zbieranie wyznawców, itd.
A Ci co nie przekonali się nigdy na własnej skórze jak to działa i tępią takie działania. Trudno... Sami się skąpią w swojej ignoracji.
Fakt faktem, że wśród bioenergoterapeutów są jednymi z najdroższych. Jednak w Chinach za takie usługi płacą sowicie i nikt nie ma tego im za złe.
Wysłany: 10:29, 05 Paź '09
Temat postu:
Jak można być jednym z najdroższych bioenergoterapeutów i mówić że jest się Bogiem i mówić o miłości do bliźniego itd itp? to chyba jakaś kpina! Za kase to są bardzo miłościwi ale jak nic nie masz to paszoł won! ot cała ich miłość!
Wysłany: 12:24, 05 Paź '09
Temat postu:
"Ja" nie wciskaj nam tu bzdur wybacz ale teksty Jezusa typu"jeżeli pani otrzymuje energię to z drugiej strony co chciała by pani dać?"reporterka"co mam" Jezus"No właśnie czyli to co pani potrafi zrobić"reporterka"tylko ja bardziej miłość bym dała a nie pieniądze" Jezus"dobrze a w jakiej formie? Jak dała by pani miłość,jak pani jest chora?To jaką ma pani miłość?Chorą" dobry jest w wyciąganiu szmalu miłość chora
Wysłany: 13:42, 05 Paź '09
Temat postu:
Hehe. Ni eo taką miłość tutaj chodzi. Ja ich nie bronię. Tylko ukazuję jakie debilne są takie programy z TV. Wyspa? Gdzie mówią, że są Bogiem? Nie słyszałem tego.
Bynajmniej również popieram bioenergoterapeutów co biorą co łaska. Takiemu przynajmniej zależy na pomocy biednym . Jednakże nie potępiam ich działalności. Może zwracają uwagę na to czy ktoś jest biedny czy nie. Reporterka na biedną nie wyglądała, więc nie możemy tego stwierdzić pod żadnym względem .
Wysłany: 13:46, 05 Paź '09
Temat postu:
slidexman napisał:
laske mogla jebnac Jezusowi , swoja droga po czym mozna stwierdzic
ze ktos jest lub nie jest Jezusem?
No łazi po wodzie czy nie?
Co ma wisieć, nie utonie (ups).
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2