W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Czy w Polsce nie żyję  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 76
Strona: 1, 2, 3, 4   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:49, 30 Wrz '26   Temat postu: Czy w Polsce nie żyję Odpowiedz z cytatem

Zabrali mi w Polsce emeryturę ! Co się stało ???

Pozdrawiam. Wreszcie zdobyłam komputer !!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:11, 30 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jupi!

Pyszczek odeszła, Gośka wróciła Smile
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:27, 30 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zawsze to jakaś zmiana na lepsze Rolling Eyes
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:11, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Spotkanie będzie ze mną i jeszcze jedną osobą z księgowości która koordynuje bezpośrednio ten zakres pracy."

Gdzie indziej to przynajmniej mówią jaka płeć a nie ze kurwa z osobą już ten typ jest facetem jak mam gadać z dwoma facetami to nie idę bo to będzie patriarchalny kurwidołek, że w księgowości wybierają facetów na wyższe stanowiska do koordynacji innych a baby na najniższe stanowiska do gównoroboty dla debili za śmieszną pensję. Coś jak w tym serialu Mad Men. Polska 2026 rok a jest jak w serialu Mad Men lata 60. Zresztą to prawie że pod Warszawą to na pewno firma kurwidołek-krzak i dojazd jednym autobusem tylko. Nie jadę jebać to, ma być gwarancja przynajmniej jednej kobiety tu nie wiem co mnie czeka a głos faceta przez telefon też nie wydawał się zachęcający typowy patriarchalny syf, którego i tak bym nie przeszła bo przesłuchania jak na policji będą.
Przynajmniej tą rozmowę w biurze rachunkowym z kobietą przeszłam śpiewająco nie moja wina że w pracy okazało się, ze są irytujące głośne męskie śmieci co słuchają radia i otwierają okno jak jest klimatyzacja jak są 32 stopnie i napieprza tramwaj co 5 minut i zwyczajnie nie ma mowy żeby się skupić na pracy.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:17, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdy nie przeszłam żadnej rozmowy z minimum jednym facetem zawsze są sztywni, nieprzyjemni i robią przesłuchania, więc na chuj mam dalej łazić i być traktowana jak niedorozwój przez męskie śmieci w pojebanych firemkach gdzie dają 2 gwiazdki na 5. Nie jestem służalczym męskim śmieciem co będzie tylko przytakiwał i siedział do 19 w pracy sorry to nie wojsko kurwy. I na początku się mówi z kim rozmowa będzie że ze mną i panem Marcinem przykładowo. A nie kurwa typ zaprasza na rozmowę i nie mówi nawet że będzie druga osoba to ja muszę się dowiadywać kto jeszcze będzie i nawet płci nie wyjawi.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:25, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W innych firmach to często nawet podają imię i nazwisko i mogę sprawdzić szacun za to mogę sprawdzić czy nie pieprzy ktoś o optymizmie i od razuy zrezygnować a tu kurwa nic, niczego się nie dowiem tylko że z osobą. To pewnie drugi facet będzie. Główny księgowy facet i nadzorujący księgowy facet jeeee a najniższa linia młodsze księgowe wszystkie kobiety Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:20, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozmowy prowadzone przez facetów to paskudztwo mają tą naturalną potrzebę hierarchii, sztywności jak w wojsku kurwa. Chyba że jakaś prywatna firma czy mała rodzinna to może inaczej, ale większa firma i rozmowy prowadzone przez facetów to dramat. Nie warto nawet chodzić nie przejdziesz tego o ile nie pokażesz cycków czy koleś nie będzie chciał się z tobą bzyknąć, dosłownie pójdziesz normalnie odpowiesz nie zrobisz żadnego cyrku i zapomną o tobie i wybiorą jakąś niunie którą chcą puknąć albo faceta. Chyba zauważyliście że te wszystkie sekretarki to młode i pełen make-up i muszą wyglądać podobnie z innymi pracami kwalifikacje nie mają żadnego znaczenia dla męzczyzn, bo kobiety są do patrzenia i usługiwania.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:16, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nigdy nie przeszłam żadnej rozmowy z minimum jednym facetem zawsze są sztywni, nieprzyjemni i robią przesłuchania,
Od razu cię wyczuwają kim jesteś plugawa świnio.

Cytat:
wybiorą jakąś niunie którą chcą puknąć
Tak to sobie tłumacz odrażająca tępa jędzo.
p.s. naturalnie ciebie nikt nie chce puknąć, wiadomix.

Cytat:
to ja muszę się dowiadywać kto jeszcze będzie
Nie, nie musisz. Chui cie to interesuje, nie twoja sprawa. Idziesz tam zaprezentować siebie. To oni cię sprawdzają, a potem zatrudniają - a nie ty ich, helou. Na tym polega rozmowa o pracę. Chyba ci się role pomyliły nałogowa stalkerko, już swoje skłonności przekładasz na życie ..."zawodowe"(?) , lol.
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:56, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:

Nie, nie musisz. Chui cie to interesuje, nie twoja sprawa. Idziesz tam zaprezentować siebie. To oni cię sprawdzają, a potem zatrudniają - a nie ty ich, helou. Na tym polega rozmowa o pracę. Chyba ci się role pomyliły nałogowa stalkerko, już swoje skłonności przekładasz na życie ..."zawodowe"(?) , lol.

Ja ich sprawdzam tak samo jak oni mnie kurwa przez pewien czas na początku byłam nawet posłuszna i grzeczna ale nawet to nic nie dawało !!! więc pierdolę ich teraz i dopytuję o wszystko jak oni mnie Laughing Ja z korepetycji potrafię 400 zł dziennie zarobić więc w zasadzie praca mi tylko potrzebna żeby emeryturę mieć a pieniędzy to dużo na razie nie muszę bachora nie mam będę mieszkać całe życie w obskurnym bloku z menelami obok co mi tam. Byle mnie nie zaczepiali. Nie będą mnie już gnoić na tych rozmowach zapraszać 3 ludzi na raz i obserwować jak chomika na kołowrotku kurwa ja ich tera obserwuję i stalkuję aż im gacie spadają i mam zabawę
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:05, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie to tez dla mnie niepojęte bo nie jestem brzydka a spotykam się z dziwacznym traktowaniem przez facetów nie uroiłam sobie tego, ale zbadałam temat i znam prawdę jestem za ładna i to wcale nie pomaga o ile nie aplikuję na sekretarkę. Do zawodów męskich typu analityk lepiej żebym była brzydka. A do księgowości i tak idę teraz tylko tam gdzie będą kobiety przeprowadzały rozmowę

Wyniki badań nad atrakcyjnością a rekrutacją

• Efekt dla mężczyzn: Przystojni mężczyźni niemal zawsze zyskują na swojej urodzie („premiza za wygląd” lub beauty premium). Są częściej zapraszani na rozmowy kwalifikacyjne, postrzegani jako pewni siebie i kompetentni, a także szybciej awansują.

• Efekt dla kobiet: Atrakcyjne kobiety bywają gorzej traktowane w procesach rekrutacyjnych do wielu zawodów (np. na stanowiskach stereotypowo męskich, takich jak logistyka, ochrona czy sprzedaż techniczna). Badania z Izraela (wysyłające tysiące CV) wykazały, że atrakcyjne kobiety otrzymywały mniej odpowiedzi niż te ze zwykłym zdjęciem lub bez zdjęcia w ogóle.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:09, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ja ich sprawdzam tak samo jak oni mnie
lol ,, ale przecież nikt ci nie każe chodzić na rozmowy .. no sprawdzaj sobie sprawdzaj idiotko .. I PO CO ??? ... strata czasu na takie sprawdzanie , Co ci to daje takie sprawdzanie .. hahahha jaka wariatka podglądaczka, sprawdza każdego... aha "badasz" ludzi Think Rolling Eyes .... oo tak trać swój czas na sprawdzanie jeeee

Cytat:
tak samo jak oni mnie
aha - TAK SAMO - bo ty też chcesz ich zatrudnić tak samo jak oni ciebie aha Think Rolling Eyes

No paczcie na tą kurwe co ona pierdoli. Ja od razu wychwytuje takiego nielogiczne rzeczy.
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:10, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyjątki (zawody „kobiece”): Atrakcyjność u kobiet pomaga głównie w wąskiej grupie stanowisk mocno związanych z wyglądem lub bezpośrednią obsługą klienta (np. recepcja, branża fashion czy hostessy).

No i kurwa wszystko jasne facet poduczy się z średnim wykształceniem do zawodu męskiego zaraz znajdzie mentora nikt go nie odrzuca wszyscy dają szansę a ja jak debil latami wierzyłam w jakaś równość hahaha kurwa Shocked Shocked i teraz mam trzeba iść do zawodu kobiecego zwyczajnie. Nie mam szans na nic typowo męskiego co z tego że baz danych sie pouczę czy czegokolwiek gdzie jest 80%+ mężczyzn jak i tak pracę dostanie facet,bo jest facetem.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:15, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To załóż własną kancelarię księgową jak jesteś taka mądra i ty zatrudniaj ,helou.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:16, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I wtedy będziesz mogła zatrudniać same kobiety Idea
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:16, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:

Cytat:
tak samo jak oni mnie
aha - TAK SAMO - bo ty też chcesz ich zatrudnić tak samo jak oni ciebie aha Think Rolling Eyes

.

no ja chcę sprawdzić czy chcę u nich pracować czy ich rekrutacja to jakiś jebany cyrk, co ukrywają i czy będę mieć do czynienia z samymi facetami albo pojebami od obu płci co będą mnie traktować jak sekretarkę i debila itd. kultura pracy i środowisko jest bardzo ważne dla kogoś kto nie musi mieć pracy natychmiast. Mogą sobie odstawiać cyrki i znaleźć desperatkę ja nie muszę u nich robić.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:19, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
no ja chcę sprawdzić czy chcę u nich pracować
no dowiesz się tego kiedy zaczniesz u nich pracować.
Aha, bo ty się tego dowiesz sprawdzając losowego typa w sieci jeszcze przed rozmową aha Rolling Eyes Think genialne . JAKA TY JESTEŚ KURWA SPRYTNA Applause
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:21, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

..niepłnosprytna Laughing
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:36, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako wewnątrz tak i na zewnątrz.
Kiedy idziesz kurwo na rozmowę z nienawiścią do wszystkich facetów wymalowaną na ryju, to myślisz że tego nie widać? Że tego nie da się wyczuć? ...jakieś dziwne grymasy, drobne gesty- niezauważalne dla analitycznego umysłu , ale za to skrupulatnie rejestrowane przez intuicyjny zbiorowy umysł , przez podświadomość .. INNYMI SŁOWY JEBIE OD CIEBIE CWELOZĄ , WYGLĄDASZ NIBY NORMALNIE , NIKT NIE POTRAFI TEGO NAZWAĆ - ALE I TAK KAŻDY CZUJE ŻE COŚ JEST Z TOBĄ NIE HALO . JAKAŚ "AURA" CZY KI CHUI(?).

I w sumie nawet mi ciebie nie żal.. No bo skoro już twoja podświadomość ci to podpowiadała - a ty jej posłusznie posłuchałaś -- zaufałaś podejrzanemu "przeczuciu" w twojej głowie bez żadnej refleksji... Rolling Eyes . Bez poddawania w wątpliwość dziwnych głosików podpowiadających , jakiemuś kurwa "olśnieniu" (-lol, Co to kurwa ma być??! Shocked) ... . BO TY WIEDZIAŁAŚ JUŻ OD SZKOŁY ŻE MASZ SIĘ BAĆ FACETÓW - ...No to o co ci teraz głupia pało chodzi?? Sama przyjęłaś takie warunki.
No to każdy mówi teraz "a idźcie w pizdu z tym pasywno-agresywnym wypłoszem bierzemy tą drugą fajna kobitka"
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:59, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Cytat:
no ja chcę sprawdzić czy chcę u nich pracować
no dowiesz się tego kiedy zaczniesz u nich pracować.
Aha, bo ty się tego dowiesz sprawdzając losowego typa w sieci jeszcze przed rozmową aha Rolling Eyes Think genialne . JAKA TY JESTEŚ KURWA SPRYTNA Applause

nie no jasne popracuje tydzień, dwa odwołam korepetycje żeby zobaczyć że mi się nie podoba i szukać nowych ludzi od korepetycji ? po chuj mam pracować w jakimś chlewie gdzie nie będzie mi się minimalnie podobać ?
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:04, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nice try ale jest dokładnie na odwrót to jak jak idę na rozmowę często nawet minimalnie optymistyczna i wcale źle nie nastawiona to te jebane męskie śmieci wyrażały często mikroagresję na swoich mordach, byli zimni i nieprzyjemni. To za którymś razem się kurwa zwyczajnie odechciewa i ty zaczynasz się z nimi bawić jak i tak nie wygrasz to zjebię im chociaż nastrój i będę dopytywać aż się wkurwią jak widać po mordzie że jestem tylko osobą do odhaczenia bo HR musi wykonać rozmowę wg ich standardów i na bank mnie nie wybiorą.
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:10, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo to nie chodzi o tymczasowy nastrój jaki sobie optymistycznie nastawisz. niee nie .. za łatwo by było. Chodzi o twoją czarną duszę. I kiedy jesteś pozornie optymistyczna (a tu wcale nie chodzi o żaden "optymizm") to jesteś jeszcze bardziej fałszywa niż kiedy normalnie. I to niestety czuć na odległość.
W skrócie: chodzi o twoją głęboko zakorzenioną cweloskość, zrozum to. Żaden "optymizm" tego NIE ZAMASKUJE. Trzeciego oka nie oszukasz tanimi neurolingwistycznymi sztuczkami.
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:16, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ponoć jak już zapraszają na rozmowę to już prawie, ze jesteś wybrany i robotę masz w kieszeni (?) wybierają przeciętnie z 6 ludzi z którymi gadają może dwa razy coś odwaliłam bardziej i się stresowałam i głupio powiedziałam, ale zazwyczaj gadam normalnie, zachowuję się normalnie miałam wszystko napisane w cv żadnych niespodzianek. A normalnie te wszystkie kurwy w pokoju 3 miały totalnie na mnie wyjebane i już widzę że nie mam szans. To co to kurwa jest pokaz mody co do cholery czym są te spotkania ? jak chcą zatrudnić i muszą to zatrudniają jakoś dostałam prace w biurze rachunkowym jak gadałam z właścicielką czyli zupełnie niedojebana nie jestem, ale w tych pracach bardziej męskich to kurwa coś jest głęboko nie tak. To nie jest normalne kurwa to jakieś ustawione szambo zapraszają na pokaz gadają z jedną kobietą bo muszą, ale zawsze coś na mnie znajdą i w końcu muszę spierdolić Laughing Laughing Laughing to pytam kurwa po co zapraszają żeby znaleźć haka ?
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:20, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ale ty oczywiście tego nie widzisz - inni to widzą. Ty nie wiesz o co chodzi... to zawsze przypadek, "pech", "niesprawiedliwość"... i t.d. Różnie to sobie tłumaczysz Rolling Eyes .. A to po prostu immanentna emanacja twojego "ID"

Cytat:
zazwyczaj gadam normalnie, zachowuję się normalnie miałam wszystko napisane w cv żadnych niespodzianek
Tak, możesz wszystko mieć normalnie. Ale we łbie masz nienormalnie - i to się wyczuwa niestety Rolling Eyes

Cytat:
co do cholery czym są te spotkania ?
Badaniem duszy i poziomu zecwelenia. Ogarnij to .

Cytat:
zawsze coś na mnie znajdą
To są preteksty. Twoja aura śmierdzi - i to jest prawdziwa przyczyna.
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:28, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jasne to nie ma nic wspólnego z tym, że faceci nie lubią kobiet i robią wszystko by z nimi nie pracować i boją się tez ze zajdzie w ciążę a jak już to dadzą na jakieś stanowiska typu sekretarka/recepcjonistka. Co ty w ogóle pierdolisz cwelu faceci nie dopuszczali kobiet wiekami do jakiejkolwiek pracy jak zaczęli bo musieli to jakieś gówno roboty i to się za dużo od tego czasu nie zmieniło. Faceci NIGDY nie chcieli pracować z kobietami i są agresywni wobec nich tzw. mikroagresja jak nie mogą jawnie bo zostaną zwolnieni za to że powiedzą wprost że nie chcą kobiet.
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:32, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiedziałem że tego nie zaakceptujesz i w odruchu obronnym uciekniesz do tego co "znasz" - czyli do zecwelenia.

Cytat:
mikroagresja
mikroparanoja
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2, 3, 4   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach