W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Patologia jest dziedziczona  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 292
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:22, 13 Wrz '26   Temat postu: Patologia jest dziedziczona Odpowiedz z cytatem

Genetyki nie oszukasz. Zachowanie, inteligencje, predyspozycje i inne rzeczy, które uważasz za nabyte niestety przekazuje się w genach. Oczywiście środowisko pełni kluczową rolę w rozwoju i wychowaniu, ale jednak genetyka determinuje "w czym możemy rzeźbić". Takich jak ty, którzy oszukali geny jest trochę, ale nie jesteście normą, a raczej odstępstwem od niej.

" Nie mówimy tutaj jedynie o ilorazie inteligencji, chorobach psychicznych czy podstawowych cechach osobowości, takich jak nieśmiałość. Mówimy o stopniu, w jakim lubisz jazz, pikantne potrawy czy sztukę abstrakcyjną; o prawdopodobieństwie tego, że się rozwiedziesz albo że zginiesz w wypadku samochodowym; o Twojej religijności i orientacji politycznej w dorosłym życiu. To, czy ostatecznie znajdziesz się po lewej, czy po prawej stronie spektrum poglądów politycznych, okazuje się dziedziczne w takim samym stopniu, jak większość innych cech – geny wyjaśniają od jednej trzeciej do jednej drugiej zmienności pod względem postaw politycznych. Dorastanie w liberalnym lub konserwatywnym domu wyjaśnia dużo mniejszą jej część. Jak to możliwe? Czy naprawdę może istnieć genetyczne podłoże postaw wobec energetyki jądrowej, progresywnego systemu opodatkowania i pomocy zagranicznej, skoro kwestie te pojawiły się dopiero niedawno – w ciągu ostatnich stu czy dwustu lat? Jak to możliwe, że istnieją genetyczne podstawy ideologii, skoro czasami ludzie zmieniają sympatie polityczne już w dorosłym życiu? Aby odpowiedzieć na te pytania, warto powrócić do definicji pojęcia „wrodzony”, którą przedstawiłem w rozdziale 7. „Wrodzony” nie znaczy „nieplastyczny”, lecz „zorganizowany przed doświadczeniem”. Geny kierują procesem konstruowania mózgu w łonie matki, ale to tylko pierwszy szkic (jeśli można tak powiedzieć). Ów pierwszy szkic zmienia się pod wpływem doświadczeń dziecięcych. Aby zrozumieć źródła ideologii, trzeba przyjąć perspektywę rozwojową, zaczynając od genów, a kończąc na dorosłym człowieku, który głosuje na określonego kandydata albo przyłącza się do konkretnego protestu politycznego. "
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:34, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nie mówimy tutaj jedynie o ilorazie inteligencji, chorobach psychicznych czy podstawowych cechach osobowości,

Wiem, mówimy tu o tobie .
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 07:33, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Elity jakie są takie są ale wciąż lepiej że rządzą niż zwykli ludzie ja chodzę do zwykłych ludzi to bieda, zakamuflowana patologia, jawna patologia, choroby psychiczne, brak chęci życia, głupota, niskie IQ. Jakby oddać władzę zwykłym ludziom to dopiero byłby burdel. Oddajcie władzę tym tępym pijakom z bloków !!! Laughing
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 07:38, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zresztą spróbujcie, stwórzcie ruch społeczny i oddajcie władzę zwykłym ludziom na pewno byłoby lepiej Laughing Laughing
To właśnie niski poziom wszystkiego zwłaszcza szkolnictwa, programów telewizyjnych, wywiadów, generalna masówka jest spowodowana tym, że próbowano dotrzeć do tych zwykłych ludzi. Obecny niski poziom jest wywołany tym, że elity chcą dotrzeć do każdego. Nauka jest dla każdego dlatego zniżamy poziom wyrównamy do najgłupszego..
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 07:50, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciano by każdy miał telewizor to teraz w telewizji leci najgorszy możliwy imbecylizm, chciano edukację dla każdego to mamy ogólny poziom dla debili.
Skoro patologia i niskie iq są dziedziczone to nie lepiej żeby ci ludzie od razu do jakichś swoich zawodów szli albo do chlania bez ogólnokształcącej, powszechnej edukacji ? bo kurwy tylko zniechęcają tych inteligentniejszych i ciekawych świata, ja całe życie byłam znudzona nauką bo od razu wszystko kumałam i rysowałam sobie w zeszycie bo już wszystko dawno zrobiłam a nauczyciele zajmowali się tymi "problematycznymi". Inteligentni musieli udawać, ze są debilami i udawać że interesują się jakimś zespołem muzycznym z dupy który wszyscy lubią żeby nie byli wyszydzani w szkole. Cofałam się tylko w rozwoju. Byłam oszukiwana że na studiach będą inteligentni ludzie, ciekawe przedmioty, że poznam fajnych ludzi. Gówno. To jebany plebs i debile teraz wszędzie są i tylko zniechęcają inteligentnych ludzi do nauki. Teraz to inteligentni ludzi się wycofują z życia, bo wszędzie debilizm.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:02, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cały czas musiałam żyć z plebsem i tylko się zniechęciłam do czegokolwiek skoro inteligencja i szybkie myślenie było karane. Nawet nie miałam wpływowych czy jakoś bardzo bogatych starych żeby mnie wysłali chociaż do szkoły prywatnej całe życie zniżam się do poziomu debila wyszkoliłam się w tym automatycznie.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:30, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Szwedzcy naukowcy po przeprowadzeniu stosownych badań stwierdzili, że niska inteligencja może odpowiadać za alkoholizm. Odkryto, że choć inne czynniki również mają wpływ na częste sięganie po alkohol, to iloraz inteligencji danej osoby ma największe znaczenie.

W ramach badań, naukowcy z Stockholm's Karolinska Institutet przeanalizowali dane dotyczące 50 tysięcy młodych dorosłych osób ze Szwecji, które zawierały wyniki testów IQ oraz informacje o spożywanym przez nich alkoholu. Zauważono wyraźny związek między ilorazem inteligencji danej osoby a sięganiem po alkohol, choć stwierdzono iż sytuacja ekonomiczna, status społeczny oraz edukacja również ma pewien wpływ."

https://tylkomedycyna.pl/wiadomosc/osoby.....za-badacze

No ale ci inteligentniejsi też mogą chlać np. by przypodobać się ogółowi mieć życie towarzyskie jak każda impreza kończy się chlaniem, to człowiek co nie pije będzie wyizolowany.
Panocek powiedz mi co jest takiego fajnego w chlaniu ? bo dla mnie nie za bardzo zasadniczo po alko zwłaszcza piwie chce mi się jeszcze bardziej spać a jak zasnę słabo śpię a rano budzę się z jakimś kacem. CO w tym fajnego jest ?
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:44, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To oczywiste, ze za alkoholizm odpowiada genetyka, jak mi się spać chce po alkoholu a nie świrować pawiana i nie mam jakiegoś zajebistego nastroju jak większość ludzi tylko chce rzygać do kwiatka to alkoholiczką nie zostanę raczej. Nie mam żadnych predyspozycji do chlania a kac następnego dnia całkowicie mnie zniechęca. Zresztą moja matka tez tak ma mówiła, że piła piwko żeby zasnąć także sorry wszystko jest w chuj niesamowicie dziedziczne... i często nie ma ucieczki.
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:55, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawostki napisał:

Panocek powiedz mi co jest takiego fajnego w chlaniu ? bo dla mnie nie za bardzo zasadniczo po alko zwłaszcza piwie chce mi się jeszcze bardziej spać a jak zasnę słabo śpię a rano budzę się z jakimś kacem. CO w tym fajnego jest ?

Chodzi o zmianę świadomości, uzyskanie dostępu do innego punktu widzenia. Do tego trzeba dorosnąć, tak jak do narkotyków, gdyż one też zmieniają świadomość i nadają inny punkt widzenia rzeczywistości. Tak, że trzeba dorosnąć i nauczyć się z tego korzystać, a nie każdy to potrafi. Takie rzeczy nie są dla wszystkich. Samo chlanie dla chlania, czy ćpanie dla ćpania, to właśnie patologia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:59, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak se tłumacz alkusie 🤣
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:37, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawostki napisał:
Zresztą spróbujcie, stwórzcie ruch społeczny i oddajcie władzę zwykłym ludziom na pewno byłoby lepiej Laughing Laughing
To właśnie niski poziom wszystkiego zwłaszcza szkolnictwa, programów telewizyjnych, wywiadów, generalna masówka jest spowodowana tym, że próbowano dotrzeć do tych zwykłych ludzi. Obecny niski poziom jest wywołany tym, że elity chcą dotrzeć do każdego. Nauka jest dla każdego dlatego zniżamy poziom wyrównamy do najgłupszego..

No i co nikt nie chce dyskutowąc ? zanegować ? badałam sprawę nie da się zanegować nawet nie można pieprzyć że elita celowo produkuje idiotyczne programy żeby obniżać IQ i ogłupiać, ktoś normalny nie będzie oglądał 7 edycji Big Brothera... czy jakiegoś innego dziadostwa, obejrzy odcinek może dwa i wyłączy. No i program padnie bo nie będzie oglądalności, więc nie ma problemu typu co było pierwsze jajo czy kura bo ludzie już muszą mieć super niskie IQ żeby oglądać to badziewie po całych dniach a nie jakiś reportaż, film dokumentalny.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:11, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No a wystarczy wyjechać poza Warszawę czy inne większe miasto jakieś małe miasteczko i wtedy wszystko jasne kto to ogląda, Warszawa mimo wszystko wciąż trzyma pewien poziom, jest dużo pół patusów, ale nie super jawnych i oczywistych widać że coś trochę nie tak, ale nie można zakwalifikować do patologii, ale takie małe miejscowości oo kurwa tu to strach żyć.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:15, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JEZU ALE ONA TRAJKOCZE
INTELIGENCJA 86 punktów IDĘ O ZAKŁAD !!!!
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:19, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mówiłem, że dopadła ją nadpobudliwość umysłowa. Marianna działa na umysły pyszczatych Laughing
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:22, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawostki napisał:
ale takie małe miejscowości oo kurwa tu to strach żyć.

Ja nie boję się żyć w mojej małej miejscowości. Żadnych czarnych nie ma, oprócz tych co kebaba prowadzą, żadnych zaczepek, burd, ukraińców, poza tymi co którzy mieszkają w okolicy od wielu lat. Czyste powietrze, cisza, spokój.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:50, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesteś ze wsi pod Pułtuskiem
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:02, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz 😺Laughing
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:36, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale co to w ogóle za zrycie bereta, obczajcie, nadęta dziwka wbiła na męskie forum, wymądrza się jak pojebana ,prezentuje sobą kulturę smrodu i gołej dupy - i jeszcze sądzi że będzie poważana, WTF Laughing Shocked
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:43, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...a innego forum dla siebie nie znajdzie, nie ma szans, bo innych kobiet nie rozumie -a one zresztą też jej nie lubią . To jest dopiero ślepy zaułek psychozy-cwelozy Think Confused . BEZNADZIEJNY PRZYPADEK
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:47, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamknij mordę śmieciu faceci są na wszystkich kobiecych forach to norma, se wbijają i nikt afery nie robi, a tu nigdzie nawet nie jest napisane że to forum dla mężczyzn czubku. Gdzie masz cwelu napisane że forum dla mężczyzn wypad na braci samców jak chcesz facetów i tak na pewno masz tam konto, zresztą już od jutra będę zbyt zajęta by tu srać więc możecie rozmawiać miedzy sobą mężczyznami tylko że nikt nie chce z tobą gadać wrzucasz se film na główny i tyle nikt nie komentuje, nikt nie dyskutuje biedaku. Od jutra blokada akurat pół miesiąca z forum pół bez i podsumujemy zmiany jakie zaszły Rolling Eyes
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:49, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O właśnie może na braci samców wbije tam więcej się dzieje na pewno, kobiece fora zajęte przez facetów a baby nie maja jaj i są tępe tam. próbowałam z tydzień, dwa siedzieć i nędza typowe zdychające.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:59, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam zapełniony grafik a i jeszcze muszę się pouczyć Power Query i przypomnieć księgowość, także mnie tu długo nie będzie. Ostatnia szansa by pogadać mnie nie będzie pierdolnia upadnie cieszcie się póki jestem. No wolę dwie stówki zarobic niż srac na forum ale dzisiaj jeszcze sraam
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:00, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A idź, idź ... polecam ZDERZENIE KULTUROWE BĘDZIE SZOKIEM thumleft . To będzie piękny widok.

Cytat:
mnie nie będzie pierdolnia upadnie
Czyli przyznajesz że pierdolnia jeszcze nie upadła bo srasz tu 7 dni w tygodniu / 365 dni w roku ? Rolling Eyes
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:12, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

już się zarejestrowałam możecie śledzić

https://braciasamcy.pl/index.php?/profile/16412-kdugroali/
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:27, 14 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co to za nick??
To już lepiej brzmi "cwelozaZpierdolni" Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach