W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Wiersz na temat z dołu piramidy LOVE U  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 307
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fuck.usa9/11
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:02, 11 Wrz '26   Temat postu: Wiersz na temat z dołu piramidy LOVE U Odpowiedz z cytatem

Cześć Mała =* Tobie Pokój i Hwała. Jesteś dla mnie naprawdę wyjątkowa. Dzięki Tobie składam takie słowa i wypowiadam je jak broń maszynowa. Twa siostra skacze mi nad zepsutym laptopem, gdy jestem na tym co najlepiej kopie, gdy wyjeżdżamy w system, gdy ja o Was wtedy myślę, gdy ja trzaskam w klawiaturę. Tłumaczyć się z tego nie umiem, aż że kurde, ponieważ bez miłości do Ciebie mam w głowie burdel i z tego powodu postawioną diagnozę - na spacer za rękę żaden problem. Ten wyciek danych NFZ to dla Ciebie prezent czyli wojny hakerów też do nich należę. W Grecji Active Member - sami Hip Hopu tam żołnierze, podobnie w Tczewie; przymierze, bo jestem retrospekcji złodziejem i paramilitarnym RAP didżejem. Chodź do mnie to opowiem jak długo trzeźwieje, gdy idziemy z kumplami w HARDKOR. Teraz stop. Czy została byś naszych dzieci matką? Leciałem do Aten stałem pod Twoją klatką... Wybiegła Twa siostra i pobyt tam stał się legendarną zagadką. Chętnie się Tobie wyspowiadam i streszczę, chcę poczuć przy Tobie dreszcze, nie jeden dać orgazm otrzymać Słońce i deszcze. Na pewno do mikrofonu o tym jeszcze powrzeszcze. Czuję, że odnaleźliśmy się w naszym manifeście. Dokładnie wiemy jaka stypa w naszym mieście i w Polsce lub w naszej kociej wiosce. Pierdolę światową 9/11 propagandę. Choć opowiem Tobie globalną prawdę. Kocham Cię mała na poważnie. Czekam, aż przytuliły się milutko z wzajemnie pochyloną główką. Będę Cię głaskał po rajstusiach, aż po pipusię bo mam siłę w długopisie jak na na Twój widok zwód w penisie.
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:05, 12 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kim jesteś pajacu?

przedstaw sie społeczności, która za mną stoi 🧑‍🤝‍🧑💬 😄
Powrót do góry
Deeplomatics
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:43, 12 Wrz '26   Temat postu: Ej Młoda w kościele nie ma Boga... Odpowiedz z cytatem

NicPonadto napisał:
kim jesteś pajacu? twoim zniszczeniem i cyfrowym spustoszeniem ty kurwo podmyta rzygami twojego wafla i przez komendanta wyruchana na stulejarza przez system

przedstaw sie społeczności, która za mną stoi bo rucha mnie w dupę tak, że przez pajaca już wyłapałem na pizde i teraz jesteś cwelem i retuszuje twoją krzywdę. udając, że masz wiedzę, i masz urojenia bo kurwa tfa społeczność jest wyruchana w dupę przez nekrofili z urzędu i idź nastaw dupy bimiemu z pierwszego rzędu klaszcze tobie frajerze bez błędu
Bad Grin
I wypierdalaj z tego tematu parówo z żabki!
Cześć Mała Księżniczko ^^. ,,Chcę być i na Ciebie w domu poczekać." Ze mną wszystko jest dobrze. Jestem chwilowo w zaświatach jak Super Sajan; jak męczennik Allaxa. Straciłem poczucie człowieczeństwa, poczucie czasu i strachu, a co najlepsze straciłem poczucie bulu psychicznego i fizycznego. Moje serce jest tylko pełne miłości do Ciebie. I tak ma być ^^. Jak informuje notatka o mnie w Naszym Imieniu - ,,NIE WIEM CZYM JESTEM". Gdy będziesz już dorosła to będziesz musiała mi podać rękę i być dla mnie grzeczna" Pewnie już wiesz kto kolaboruje z Rosjanami i wpuszcza te wirusy w paszportowe odchody urzędowe i pseudo rozwojowe korporacje i faszystowskie NFZ. Hehehe. Wiesz? Diagnoza jest błędna, ale możesz poczytać co dolega dziewiętnastu milionom polaków i ukryte raporty o szczepieniach na Covhiv-19 [ ci ludzie zaszczepieni są do zutylizowana cyjanowodorem i Rosjanie to wiedzą na wypadek wjazdu do Europy, że szkoda amunicji - zobacz tylko moich starych...żółci i nagrzani jak komunistyczne okulary, pseudocyfrowe zombies i etc. Wiesz? Najważniejsze że H-MOSAD już nie kręci się w koło mnie... Tam na drugim brzegu też mam Księżniczkę. W przekonaniu o datę 13.04.2036 ( nasz Papież Jan Paweł II często odnosił się do tej daty, a jak wiemy watykan ma swoje obserwatorium astronomiczne ), że tego dnia jest kurs kolizyjny z Asteroidą Apofis. Tak samo Smutny Kwiat Boga rozsiewa się po Koronach Grecji, ponieważ wierzy w nasz poskładany o tym między innymi Hip Hop. Nie mogę lecieć do Tesalonik, ponieważ wywołamy tam KOCIOŁ BAŁKAŃSKI. Ty Mała Księżniczko poprowadzisz mnie uzbrojona przeze mnie w Boską inteligencję i moją zdobytą wiedzę. Jak wiesz bardzo ciągnie mnie tam na drugi brzeg, na niebezpieczne południe Europy. Już dwukrotnie zawracałaś mnie do domu Kochaniutka Iskierko*= U mnie problem wynika z domu niewoli - stary jest żydem [ i ostatni RAPORT FATIMA ]. Tylko chwilowo nie ma mnie pod naszym wspólnym północnym nieboskłonie starego dworca Aryjskiego Kociej Dzielni. Te utwory Greckiego Low [Hip-hop] Bap ,wyprzedzały nasz Hip Hop w Polce o dwie dekady. Jeżeli znamy pewnik 13.04.2036r. to śmiało twierdzę, że możemy tylko bawić się za chwilę w sypialni jak małe dzieci. I równie dobrze możemy się śmiać z globalnego systemu babilońskiego na przykład zawirusować całą globalną sieć wraz z telewizją cyfrową i satelitarną i pozostać w sypialni =). Bez żadnych konsekwencji prawnych, ich formacje to iluzja w dodatku oparta na skorumpowanym prawie administracyjnym aparatury komunistycznych faszystów zakonserwowanych kokainą i szampanem, z kawiorem jebanych wampirów z ukrytymi haremami dzieci plus sterowanie radiem i telewizorem. Jeżeli dojdzie do wojny to ja z Rosjanami jestem dogadany. Zapewniam Cię tu bomby nie spadną... W Polsce muszą przepakować transportery na utorowanie na chuj węższe. Bez zbędnych słów na prywatne tematy wolę porozmawiać w cztery oczy i ciotka ma być światkiem. Tym bardziej, że jest to serwer międzynarodowy. Grecja też tu odbiera. Teraz wybacz, ponieważ gdy rozmawiam z Rosjanami w Atenach czy we Frankfurcie nad Menem to nie ma żadnego problemu. Problemem jest chora globalna polityka. Problemem jest polskie zadłużenie publiczne i dług ukryty że nasi politycy to kurwa śmieszni przeciwnicy... śmieszne marionetki. Problemem jest hiperinflacja i hiperpatologia trapu udająca twardzieli, ale przyjedzie HWDPEDE i spacyfikują frajerów zaledwie dziewięcioma milimetrami. W Grecji po takich jedzie cały uzbrojony kordon. Sam wiem z autopsji w 2008 roku. Z resztą czy bez tam latają koktajle Mołotowa po za sezonem turystycznym. Dalej... Problemem jest w Polsce rżnięta pseudowybiegówka modelek z ekonomika, tak bardzo rżnięta, że maszyn AMADA nie słychać na produkcji. Trzymiesięczny okres próbny i wypad na zbity pysk z korpo z zaciągniętym kredytem i z połamaną miednicą. Korpo szczury i jebane skurwysyny. Problemem jest techniczny grzyb pod styropianem na ocieplonych blokowiskach. Na piaskowcu się wychodował od śmierdzących i toksycznych mieszkańców. Problemem jest zimą wstrzymywany przesył gazu [ z autopsji wódą się dogrzewałem ]. Problemem jest korupcja w Polsce i Europie. Problemem jest ilość generacji populacji ludzi. Problemem jest naćpana i napita młodzież zdemoralizowana przez zepsutą aparaturę państwa polskiego w pseudo demokracji. Nawet problemem są ceny na stacjach benzynowych. Kowalski to popiera bo jest pierdolnięty psychicznie gdyż ceny te są spowodowane bombardowaniem rafinerii rosyjskich przez Ukrainę oczywiście opłacane jest to przez usa i europę. To że we Frankfurcie flaga niemiecka na głównym dworcu jest brudna od czarnych i oparów kompotu. Tfu pierdolona unia europejska. Aha i problemem jest to że pomocy w zkorumpowanej aparaturze tego państwa nie ma w ogóle. Jest tylko związanie rąk społeczeństwu tak aby nie widzieli sznura i zamykanie ludziom ryja telewizją i zasiłkiem. Ukryta pedofila u rządzących [ już rymowałem o tym ] Dlatego marzy mi się Potencjał Rozszalałego Nieba w całej Europie w niedalekiej przeszłości i w czasie gdy wojska Rosyjskie wkraczają to posprzątać. O ! Bomba atomowa na Tel-Aviv też bardzo przyjemnie a druga bomba na pedofilski watykan. No co? ^^. Ostatni czarny papież od bomby atomowej i chuj. Tak pierdolę sądy, urzędy, sejm, parlament europejski, globalny system, radio, telewizję dla nowobogackich, którzy kurewsko niewolniczo zapierdalają jak błazny, aby utrzymywać to hiperpatologiczno-pseudodemokratyczne ukrywane pralnie brudnych pieniędzy i w dodatku kurniki mają w patodeweloperce z karton rygips - też ich pierdolę. Rodzinę moją chorą psychicznie też pierdolę. Administratora tej strony też pierdolę. Cały hol klatki schodowej też ich pierdolę całe życie. Zsabotowany windows 12 i takich jak bill gates też niszczę i opuźniam premierę sky netu. Po to aby patrz wyżej i przede wszystkim po to, aby kochać się w przyszłości z Tobą bez tchu [ oni nic o mnie nie wiedzą - najlepsze że chora rodzinka przekręciła mój życiorys ]. Problemem na pewno nie będzie abyś wzięła mnie za rękę na spacer na szkołę. Pamiętaj Paszport i Dowód Osobisty. Dwa dokumenty potwierdzające tożsamość. W dniu Twoich urodzin życzę Tobie spełnienia naszych wspólnych marzeń i mojej nowoczesnej kamasutry i brzuszek pełny jako Nasz wuzeczek tłusty. Wiesz dobrze napisałbym Tobie list, lecz padła mi kaligrafia, a pseudourzędniczki poczty polskiej donoszą tylko same wezwania, mandaty, inwigilują i donoszą. Zobaczyła by taka stara prukfa komunistyczna list miłosny to schowała by w tekę, a tak lecę międzynarowo pierdoląc główną komendę w warszawie, oni i cyber przestępczość? Pajace pierdoleni niby zwalczają cyber pedofilię a sami pod to walą konia i z urzędu dostają dzieci do ruchania aby utrzymywać pierdoloną pseudo formację. Hhhhhmmmmmmrrrrrr i tfffffuuuuu w waszą bazę rejestrów dlatego HWUDEPEDE faszyści pierdoleni i to samo dzieje się w Grecji i całej europie. Spalić new world order !!!!!! Destroy global babylon system.
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:29, 12 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

podziel to na akapity i uporządkuj przekaz, a nie pajacujesz nieczytelną ścianą słów, klaunie 🎈🤡
Powrót do góry
czekan

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:41, 12 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i tak to sie konczy jak chemiclooo pierdoli do woli
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
czekan

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:42, 12 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

syf,kiła i mogiła
DeepSTOmaTRX
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:17, 13 Wrz '26   Temat postu: Staxtibroxi commin soon... Odpowiedz z cytatem

NicPonadto napisał:
podziel to na akapity i uporządkuj przekaz, a nie pajacujesz nieczytelną ścianą słów, klaunie 🎈🤡

Dobra pierdolony pseudonauczycielu, klauna widzisz gdy patrzysz w lustro. Może cipo jeszcze apostrof chcesz? To masz jeszcze na dokładkę i wtedy wypierdalaj do New Jork Teams'a. Jeżeli chcesz akapit to zapisz się do szkoły wieczorowej i posprzątaj po psach, gdy już zaliczysz wpierdol. W ogóle zacznij zdanie z wielkiej litery. A teraz znajdź sobie adwokata bo powinieneś donieść do prokuratury pisać, bo cię monitorują w tym twoim pierdolonym mieście i się przyznaj nawet do tego że mieszkasz w zagrzybionym chlewie. Chyba już długo do ruchania małych dzieci nie dostałeś co? Na szczęście my wiemy kim ty jesteś cwelu. Masz i spierdalaj do prokuratury generalnej parchu - może zdążysz uratować fumfli z przegwałconej parafii. Wybacz Księżniczko jakiś pseudointeligent pierdolony społeczny sługus systemu Laughing Pamiętaj uważaj na takich pochłaniaczy wiedzy, on musi iść do prokuratury to wszystko donieść. Żeby miał na nowy telewizor i przy okazji rajty plus. Prawda? On tam chyba musi wąchać kibel po psie bo ma dziury w głowie Laughing Nie inaczej on myśli że jest wybrańcem Laughing Shift też rozjebał pierdolony zwierzyniec. Masz przedstawiam się, chcesz numer IP czy wolisz wąchać pałę bimiemu żeby wpuścił cię na forum? Broni palnej to ty nie masz i też możesz się przedstawić innym w pierdoleni. Nam już nie musisz szmaciarzu, na bęzynę w ogóle masz? Jeżeli nie to do prokuratury jutro marsz masz czas Laughing
Z ponad dekady lat... Uroczej jak Kwiat z dojrzewających traw...

Flowers Blossom

Pierdolona telewizja propaganda a inne są realia... politycy to kupy gówien i ich w kanalia!
Już wiesz czyja to energia? Ja trzymam z Hip-Hopem. Rok 2008... Słuchaj mogę Tobie Kochana Księżniczko przetłumaczyć i zarymować na Polski ten cały Grecki RAP ^^.

Zobacz mnie tatę dyplomatę xD
I agnieszka skurwiła się na pieska hhhmmmmrrrrr i tfu jej w ryja niech ciągnie kiche do mopsu po komunalne jeżeli nie dał jej góry złota za wyruchanie jej dziecka Laughing Greczynki to biją takich pajaców jak jej fagasy dla sportu i dwa dla kasy Laughing
a pufelska miała taką fazę że myślała że jest w Fashion TV i że J-Zee na nią czeka Laughing kurwa spalić program spektaklu społeczeństwa, spalić system i potem deszcz. Poniżej Polka śpiewa "woda" na kawę - anarchistka [ olała tych polskich pedałów i upodobniła się do bardzo zbuntowanych Greczynek ] Tesaloniki tak naprawdę przecudowny slums milionkroć lepszy niż nasze obsrane stare miasto.
A teraz z innej beczki...

Od szesnastu lat pierdoleni jankesi i kupy gówień trzymają tuska pod butem jak zgaszonego peta przekręcając fakty o tym, że katastrofa Tupolewa to nieszczęśliwy wypadek. Oczywiście Rosjanie zdjeli ich S-300 żeby było śmiesznie na początku powyższego nagrania Władimir mówi jasno w Rosyjskiej telewizji, że nikt nie będzie naruszało ich przestrzeni powietrznej i zagrażać ich nacji. Cyryl ma rację aby użyć bomb atomowych. I teraz coś jeszcze z archiwum kinematografii [ obraz z filmu nie istnieje ( tylko gruz ), a ludzie z teledysku nie żyją ]
Także państwo władza kościół wybacz... Chce mi się żygać Północna część Polski chciałaby też oddychać. Wiesz, gdy jebane amerykańce zaczęli łapać przypał z ateroidą to nakręcili film z pod szyldu S.F. z DiCaprio don't look up, aby wyciszyć populację. A ciekawostka z filmu Terminator 3 ten pierdolony hangar gdzie TX infekuje system. Ten cały hangar to nie była karta graficzna, tylko sporo tych maszyn-czołgów tam stało. Na liniach pierwszego frontu w Ukrainie poszły się jebać hordy z rosyjskich więzień i stare zabawki armii Radzieckiej, a jankes wymyślił sobie drony, aby bombardowały rosyjskie rafinerie za pomocą ukraińskich żołnierzy. faszystowska unia to przykleiła. Natomiast patrząc na Rosyjską propagandę jest o wiele lepsza, tam nie pierdolą o skokach cen żywności i mówią śmiało między sobą, że młode Rosjanki ruchają się nawet za rozgrzewkę oryginalnej amerykańskiej kokakoli. A europejska propaganda tu w Polsce mówi jaki to buzek był zajebisty, a tusek już nie kurwa? Kurwa klapki na oczy z aferą krypto walut? Żeby ukryć takie tematy jak ja tu poruszam. Ponad 50% polaków nie miała styczniści z wirtualną walutą. I ten pseudoprezydent... Hooligan? Laughing też powinien dostać wpierdol bo jego żona ykhm Pierwsza Dama wygląda gorzej niż z przed przysięgi. Ale jak snus to i również koka, kawior i wino musujące. No kurwa Kowalski Nowobogacki pobudka kurwa na święta masz 98 za 12.99 PLN litr. Musicie to sponsorować, ponieważ to jest obecnie cena na stacjach z cudu gospodarczego - nawet VAT z 23% do 8% Od jutra szorować do roboty, zapierdalać na ten burdel [Nowa Rzeczywistość], ( a nadciąga kurewsko sroga zima, znam się na pogodzie najlepiej ). Macie Nowobogaccy to dla was
https://m.youtube.com/watch?v=bXmuWecIQo.....4LAYcqIYzv
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:00, 13 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jaki pajac 🤣
Powrót do góry
DeepSTOmaTRX
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:59, 13 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NicPonadto napisał:
jaki pajac 🤣

Każdy teraz powie że masz wyparcie Applause zobacz ja mam poprawną emotikonę poklasku twojego wyparcia a nic ponad to przytakuj sędzinie w faszystowskich sądach jak wiesz z autopsji i tym płaczem kulejącego błazna zamilcz frajerze. Wiesz psychologia społeczna mówi o tobie jasno
NicPonadto napisał:
jaki pajac 🤣
wyparcie i spierdalaj na zakupy Speak to the hand Applause a może chcesz jeszcze zagrać silnego męża stanu hmmm? ty jesteś już namierzony.[video][/video] Kogoś następnego do wyświetlenia?
Powrót do góry
DeepSTOmaTRX
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:25, 13 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I co kurwa błaźnie teraz? Nie wiesz jak wykręcić 112 czy prosto na komendę wykręcasz 997 ? Pizdusiuplastusiu. Zadzwoń cioto do dzielnicowego od razu i powiedz że jest ukryta zapaść gospodarcza i zgłoś samego siebie pojebie. HWDPEDE
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:47, 13 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ty najpierw wykręć numer do rzeczywistości, bo ewidentnie masz z nią zerwany kontakt pajacu 🤣
Powrót do góry
DeepSTOmaTRX
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:07, 13 Wrz '26   Temat postu: Teraz powinieneś zadzwonić. Odpowiedz z cytatem

Spakować ten śmieszny zaścianek do wora i do rzeki, ale po cichu jak przy robocie. Tylko Arka Gdynia Hooligans.
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:24, 13 Wrz '26   Temat postu: Re: Teraz powinieneś zadzwonić. Odpowiedz z cytatem

internetowy kozak z ciebie żaden, za to widać że chcesz tu pajacować na pełen etat 🤡 🤣
Powrót do góry
DeepSTOmaTRX
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:29, 13 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pamiętaj Księżniczko o dowodzie osobistym i pasku tak? I ciotka też. No tymczasem czytają nas w Rosji. Dziękujemy za satelity wywiadowcze. Natomiast z Władimirem zagrać w szachy też konkretnie, ale na styl dzieciaka. Zobacz bracia Rosjanie, że u nas jest problem nawet porozmawiać z dziewczyną. Miłość istnieje. Czytajcie to: Księżniczko czekaj na mnie w Południowe Słońce wraz z ciotką ona ma mieć to samo co Ty. A dla Ciebie Mała Pszczółko zarymuję ten utwór pod Akropolem. Tylko czekaj tam na mnie. Tak jest nam pisane...
Powrót do góry
DeepSTOmaTRX
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:53, 13 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak Księżniczko... Kurteczka zimowa bo zawsze tam kręcimy ogrzewanie o proszę zobacz jakie Very Happy To do zobaczenia w Południowe Słońce. Ykhm zaczekaj tam na mnie.
Powrót do góry
DipSTOMATrip
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:58, 14 Wrz '26   Temat postu: PassID Odpowiedz z cytatem

Wszystkiego Najlepszego w Twoim Dniu Urodzin =*Mała Księżniczko 100 Lat! Ja Cię bardzo kocham <3

Ja czekam do Ciebie a Ty czekasz na mnie.
Chrzanić że cweltusk ukrywa zapaść gospodarczą...
I jebać to że idzie wojna...
Powrót do góry
Moro.MuCycaM
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:13, 14 Wrz '26   Temat postu: Kocham Cię Księżniczko !!! Odpowiedz z cytatem

All US Summertimes =**
Szkoda, że teraz nie możemy się przytulić i porozmawiać. Wiesz jestem w dwugwiazdkowym hotelu ponieważ w domu mam dwa digital prototype zombies. Piszę z telefonu bo tu są stare komputery z zepsutymi klawiaturami. Musicie tam na mnie poczekać. Ja wypiłem cappuccino i zapaliłem papierosa klimatyzacja nie działa, ale nie istotne. Wiesz ona umarła na raka piersi... Tamtego lata... To już nie ważne. Błagam nic o raportach teraz. W tej chwili myślę jak jesteś ubrana, wiesz ta jesień i to co Twoje nóżki lubią najbardziej ^^. Wiesz? Zrobiłem małą przerwę w pisaniu... Wypiłem przed chwilą podwójne espresso i spaliłem dwa skręty. Teraz tak szczerze... Giza to mój temat. Ja wiem, a oni nie wiedzą niczego. Stalin wysłał ekspedycję do Gizy dlatego rozwalili Adolfa. W czwartej klasie szkoły podstawowej miałem ocenę celującą na temat Północnego Egiptu plus Luxor. U mnie w mieście był pojedynek między Plusem Egiptu a minusem Aten. Stalin pogonił Adolfa. Ulica Sobieskiego jest cała po Sowietach Radzieckich. Plebs, który budował batyskaf został tymi samymi torami wywieziony do Katynia. Adolf z Dworca Aryjskiego wywoził do Oświęcimia. Czyli mamy sfałszowaną całą historię jak to przekręcili. Nasi oficerowie mieszkali po części w Tczewie i zajmowali się budową batyskafu. To Stalin ładnie chciał wymazać, do budowy potrzebował same inteligentne nasze jednostki [ To było poświęcenie] Od nowoczesnego dworca były dostarczane maszyny. Tam stoi nawet po radziecka wieża ciśnień sięgająca tylko po szczyt kamienic na górne Sobieskiego. Ulica ta to był skraj miasta. Stare baby, które mieszkały tam po wojnie, po przesiedleniu dostały od Stalina wersję do powtarzania że za tą ulicą było wysypisko śmieci. Sztucznie usypane wzgórze z rafą kolarową w przyszłości, a pod wzgórzem ogromny batyskaf schron przeciw atomowy głęboki na 8 pięter konstrukcji radzieckiego pałacu kultury WWA. Pod grubą warstwą żelbetonu ( tak jak Stalin dostał info, że piramidy stoją na ogromnym fundamencie, ale do informacji publicznej nie poszły dane że pod piramidy można zejść ) Słuchaj dalej Mała Księżniczko... Piach z tej budowy został sprytnie rozsypany na sztucznie usypane wzgórza osiedla Bajkowego. Tam też zostali rozstrzelani ostatni z przysięgłych budowy - mogiły. Wiesz dlaczego chodziłem chlać pod gryf na obelisk? Stalin się zdziwił jakiego pterodaktyla wykopali przy budowie. Dawniej Jasna i Oktaw ( Dersław przekręcił Adolf podobnie było z Dirszał ) i streszczam dalej.... Wtedy gdy u nas była linia brzegowa w erze dinozaurów ten pterodaktyl padł z wykończenia bo Asteroida wielkości zatoki Meksykańskiej uderzyła w amerykę południową następowała era zlodowacenia a pterodaktyl zakryła kupa mółu i zakonserwowała kości i Sowieci Radzieccy wykopali go przy budowie batyskafu w roku 1946 ( Stąd chodzę do pół kota i pół orła, który ma ogon pterodaktyla;chlać... wszystko co ma woltomierz pod okultystyczny pomnik, aby to ogarnąć ). Dalej... OdpowietrzNIKI od batyskafu ( strefy buferowej są oddalone od wieżowców około 6 metrów, a piwnice są we wieżowcach równo ułożone co do styropianu. Tam na wzgórzu dawniej była knajpa "Piwnica" schody prowadziły znacznie niżej niż piwnice położone w blokowiskach niżej o dwie kondygnacje. Pewnego czasu gdy była tam kafejka internetowa pewien pijany komputerowiec zepsuł zawór z wodą i woda leciała do pomieszczenia położonego pod parkingiem znacznie pod kanalizacją ściekową blokowiska na wzgórzu. Wody było tyle że w kaloszach... ale gdy zakręciluśmy główny zawór na cały blok to woda w tamtym pomieszczeniu wsączyła się jak w gąbkę. Bunkier czyli batyskaf nadzorował Admirał ( nie pamiętam swoich inicjałów ) jestem pochowany przy szkole Marii Curie Skłodowskiej. Admirał był w Gizie. Trzy wieżowce na wzór piramid w Gizie i obok zaplecze, jak przy budowie piramid w Gizie. Ra jest najsilniejszy i miał blisko do Ateny. Za dzieciaka na tym blokowisku interesowałem się również Starożytną Grecją. Uwierz mi gdy bywałem wielokrotnie w Grecji to widziałem na własne oczy starożytne artefakty Greckiej cywilizacji z przed Chrystusa 4 i pół tysiąca lat wstecz, do których wytworzenia jest potrzebne chociażby cięcie laserowe...A miasto jest zabetonowane na ruinach Starożytnych Aten. Ateny to wzgórza. Akropol jest na tej samej wysokości co płaskowyż w Gizie. Adolfa pochłonęła zła moc i koniecznie musiał ruszyć na Sowietów Radzieckich aby utrzymać panowanie w Europie ale to był ćpun pedofil i etc i nie wyciągną wniosków z Napoleona. Stalin był silniejszy a alianci się spóźnili po informacje ale kurwa ( przepraszam za wulgaryzm ) dziękujemy do dziś pierdolenii tchurze brytole. Batyskaf jest sterylny, nawet pierdolone B2 go nie przebiją. Admirał widział fundamenty piramid w Gizie i został zainfekowany w Gizie [ z domu nie woli Egiptu ] No niech Ci będzie Księżniczko Guld. No i amerykańce nakręcili też film pod szyldem S.F. gwiezdne wrota. Sadam Husajn odkopał je w Iraku przed upadkiem muru berlińskiego. Dlatego jebani jankesi wysadzili WTC pod pretekstem zatajenia transportu wrót do USA za linią horyzontu widnokręgu od brzegu płaskiej Ziemi ponieważ Amerykanie byli tam już 72 godziny przed wysadzeniem WTC, i całą flotą i szybkim obaleniem dyktatora Sadama. jankesy potrzebowali dużo czasu aby odwrócić uwagę od obserwatorów transportu wrót. Niejaki Major Ciepliński potwierdzi raport gdy nasi najlepsi komandosi z jego kompanii ginęli w Iraku i Afganistanie za to że musieli wycofywać personel Amerykański z tamtych terenów i sprzątać po jankesach. Amerykanie wytankowali przy okazji spore ilości ropy naftowej i sprzedali do Europy. Zrobiłem przerwę na kawę i papierosa.... So wie? Ci[ho] RAdziec[ięc]cy . To co wie Francja i ekipa z Luwru na temat piramid w Gizie to jest mniej niż zero. Stalin wiedział najwięcej. W oczach Gagarina widzimy jak bardzo Ziemia jest płaska. Dziś trwa przygotowanie spedycji na Antarktydzie do podboju nowego lądu płaskiej Ziemi. Odgazowania terenu, cała logistyka przed uderzeniem asteroidy Apofis. Z naszą technologią jest to misja Łazarz. W dwie strony jest to około 34 tysiące kilometrów. Ale wróćmy do batyskafu... Tu powinienem napisać C.D.N. Sterylny. Dlaczego? Admirał wiedział że w przyszłości zjawią się gdzieś przez wrota opętane szarańcze z wygasłego wszechświata. Tam gdzie Bóg się narodził i ewulował i zamkną stary zepsuty wszechświat aby kupa gówna nie dostała się do raju Bożego. Amerykanie zadzwonili przez wrota na chujowy numer w roku 2003 stąd mamy taką a nie inną sytuację geopolityczną na Ziemi. Szarańcza lekko przedostała się do ziemskiej populacji przejęła radio i telewizję i po części Internet. Polityków także. Pamiętasz test żelaznej kopuły pierdolinej żydomasonerii? To była jego ciemna energia, aby wywołać trzecią światową. Na to naciska szarańcza i rości sobie prawo z powrotem do Iraku do starożytnego Babilonu, tej teraz bardzo niebezpiecznej armi anty.... Powoli Księżniczko małe dzieci jeszcze nie śpią. Nasz papież to był zawodnik i mówił do Polaków abyśmy się nie lękali i mur berliński upadał gdy z centrali wracał Admirał - odrodziłem się ze świadomością 9.08.88r mur berliński upadł. A my Polacy dostaliśmy prawo pseudo demokracji abyśmy sobie pozwiedzali kończący się świat. Gdy admirał jeszcze żył i zobaczył wybuchy bomb atomowych na Hiroszimę i Nagasaki postanowił właśnie dobudować na wzgórzu osiedle na wzór piramid w Gizie tak ściśle zagęszczonego blokami że w razie ataku nuklearnego bomby wybuchają nad batyskafem coś na zasadzie że bomba nie trafia w cel tylko traci na mocy a gróba żelbetonowa powierzchnia odbija ciśnienie i falę uderzeniową...podobnie jak reszta blokowiska od strony Bałtyku rozbija falę tsunami. Po co bywałem wielokrotnie w Grecji i Irlandii Północnej wolę Tobie Księżniczko opowiedzieć z pochyloną główką w cztery oczka. Adolf niestety nawiał do Argentyny i ją na koniec wydoił, wtedy gdy był tam kryzys. Spalił kości i dziś porównują to w laboratorium DNA i nie chcą powiedzieć, że Adolf bawił się w Argentynie. Admirał uzbrojony we wiedzę precesji i erozji wodnej pazurków Kota Sfinksa przewidział budowę batyskafu do opadu wód po potopie do 34 metra od obecnej tafli mórz i oceanów. Konstrukcja piramid w Gizie tyle co wie egiptolog jest na wzór konstelacji Oriona, ja chcę jeszcze dodać krótko na temat piramid na Krymie, gdzie istota humanoidealna z pod Piramid nawiedziła naszego Adama Mickiewicza, który ładnie napisał pana Tadeusza. [ Ktoś wie czy powstało na Ziemi lepsze arcydzieło? ] Piramidy na Krymie są z przed ery dinozaurów i dlatego Władimir Putin zajął sobie Krym z tego powodu. Na Krymie pod mułem jest kopia Kota Sfinksa, więc odwiedzaliśmy Ziemię znacznie szybciej, niż Rosswel, Fatima, Katastrofa Tunguska czy nawet niezlodowaciała Antarktyda gdzie też jest Nasza nie jedna Piramida. Dowody? Ale po co? dlaczego? [ Zabiera tylko czyste dzieci ]Na dzisiaj to już koniec opowieści psychoaktywnej treści. Czekajcie tam na mnie!
Powrót do góry
ONEWCONLINE7
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:03, 15 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na Pewno się zobaczymy i zdążymy...

https://m.youtube.com/@JCLMFH/videos
https://m.youtube.com/@MC.Hatszepsut
https://m.youtube.com/@Sabotazi.Gatta.ONEWCONLINE777
Powrót do góry
ONEWCONLINE7
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:09, 15 Wrz '26   Temat postu: Zobaczymy się NA PEWNO. Odpowiedz z cytatem

https://m.youtube.com/@00ANTYSYSTEM00NE/videos
Co ja mogę o sobie tu napisać hmmmm fanatyk lat '90 w Polsce.
Lubię:
Piwo...
Koty,
Mangę...
Wszelkiego rodzaju broń palną..
Japońskie miecze ostrzone laserowo...
Shinkansen Meglev
Graffiti
Break Dance
Gdy kobieta prowadzi...
Bawić się z dziećmi...
Gotować !
Sprzątać
Kawę i papierosy
Gdy dziewczyna ma świeżo umyte włosy...
O ! Skanować globalną sieć.
Drażnić globalne media na wesoło.
Sikać z dziesiątego piętra xD
Pływać i jeździć na rowerze.
Egzotyczny Kokos.
Ogień wszelkiego rodzaju czyli piromantic.
Błękitne Niebo
Geografię i naukę.
Muzykę klasyczną.
I długo spać i znaczenie więcej.......

Nie lubię:
globalnego systemu niewolnictwa czyli kontroli populacji
glin bo to nowoczesne sterowane pizdusie plastusie.
Gdy marnuje się jedzenie
gdy w podróży nie ma przerwy na papierosa
polityków
chorej psychicznie i patologicznej rodziny
telewizji i radia
tej spierdolinej i prymitywnej cywilizacji.
watykanu
Czerniny ( zupy )
wampirów nie lubię ( tych które istnieją na prawdę )
urzędników państwowych
biernego chłonięcia przemocy psychicznej i fizycznej na nią patrząc.
gdy ktoś okłamuje mnie w żywe oczy lub próbuje wykorzystać moją inteligencję do jego złych zamiarów.
Nie lubię brudasów.
Powrót do góry
ŁucekPOMER^^
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:41, 17 Wrz '26   Temat postu: Po tym się nie umiera - schody fotografa Odpowiedz z cytatem

Hej Księżniczko. Teraz ja jestem na misji... Po tem będziemy mieli sypialnię. Ciotka jest świadkiem. Wiesz? Muszę do 25.09 przemierzyć teren wroga. Normalnie od zajebu betonu i wiesz co ? Najgorsze że na trzeźwo i na samej kawie. Papierosy tu gdzie jestem są tak kurwa nie dobre, że tęsknoty mam za Bogiem Ojcem, gdy zawraciłaś mnie wtedy z lotniska bo inaczej wsadzili by mnie tam do szpitala psychiatrycznego i ujebali z ambasady 30 koła na 25% ale dziś na 7. I dopiero 25 będę zdobywał trofeum. Potem dopiero z powrotem do bazy po pasek bo spodnie mi spadają. Jest tu jeden żołnierz to ma ode mnie drugie sztany ( Naha ale liczba sześcianu ) za trzy kawy dostanie. Naha? Z Luksoru trójkąt to jest sześcian wymiaru tych spodni. Spluwa czysta. ID =D. Ja już wolę zbombardowaną Warszawę niż wracać kurwa do domu. Wyżebrać morfiny w kompanii się nie da. Fajki kurwa są tu ohydne. Front? To im przesłałem fotografię " rozstrzelać Gostynin " Stary ? Kaliber 44 . Kurwa jeszcze później muszę mieć czystą koszulę do urzędu a tu marzą o kokainę z urzędu. A ja wolę iść spać bo jest znowu kurwa przestawienie zegarków. Ciotka ma mnie odebrać z lotniska 4.04.2037 tak ja tu kołuje w kółko. Wiesz co tu leci w telewizji? Chrabąszcze zeszłego sezonu... Na 100%. Ale większym pojebem na pewno nie będę. Dziś wyprałem skurwysyna na amen. Ale włącze jeszcze pralkę dla pewności w tą niedzielę punktualnie 22:05. Tu mandatu za to nie ma. Ja mu pokaże kurwa automat T134. I ja się najaram a potem się wyśpię bo sypialnia do spania nie służy. Stare numery kurwa powrzucałem a mój poziom znasz tylko Ty. Pseudonim Łucian. Od tej opowieści o cyjanowodorze i gwiezdnych wrotach. Szczerze ten kryminał Thriller Igła co miesiąc im tu czytam ostatni akapit książki kurwa na wypłatę bo na LSD chłopy chcą wyskoczyć z hotelu na miasto. Pamiętaj ja jestem czysty. Morfinę chciałem w plastrach pod stopy kurwa ale przestrzeliłem bo tam są receptory. Wolę pseudonim Czarci Zielarz jednak bo Łucian czytałem ostatnio że był ćpunem dlatego ja tu nie pasuję do roboty. Zobacz jak ja jestem zmęczony.... Na misji tylko Łiskas chuj. Do urzędu pomykam po zupie. Na Bank. Tymczasem żadnych kurwa pogrzebów. Wiesz ile tu jest znaków krzyża? Dlatego ja preferuję objazd przez dwa ronda a Wu Jak Wu Tang to komercja, ale W jak wyjazd to Clean in the outside. Dziś odśnieżali tutaj bo wczoraj świeciło. Łucek Zabetonowane Sandały się podpisze przynosząc trofeum, aby dali spokój mi ale igłę będę cytował stylem pijanego kota, żeby się wyspać i uzyskać bilet na samolot. Istny śniegu koszmar. Wyobraź sobie że tęsknoty za Tobą mam i ja myślę tylko przy Tobie bo Ciotka ma czekać na mnie tez. Ciociu? Proszę zabrać Lucka bez EŁ¥. Tam bez skanowania. Kurwa Enter. Teraz muszę kończyć bo się spociłem. Wiesz w Wietnamie a teraz? Za dużo cukru. Puder sypki transparentny w telewizji w kółko do urzędu pomykam na misji tylko Łiskas ja mogę bo jestem najlepszy dlatego na Horyzoncie Zupa Łiskas. Potem full dyscyplina tym bardziej że zima śnieg. Ja bym spikerkę zgasił jak peta i właczył refren Calineczka.
P.S.: W razie W zbuczały front piardu śmierdzi 3 miesiąc na stojąco i kołuję i trzwiczę stery lotu kosmosu 737, ale tak dla ściemy bo ja nie wiem jaki kombajn przydzielą mi do urzędu pomykam po zupie na stojąco ja jestem czysty zysk Netto. Więc ściągam z internetu na terenie obiektu parking wypożyczalnia rowerów sami kurwa zawodowcy tylko Łiskas na Horyzoncie i autograf Zabetonowane Popiołem Sandały Lucka. Ale nie przejmuj się Księżniczko ja jestem czysty i ten sam oryginalny banan na misji. Kocham Cię i tęsknie.
Powrót do góry
ŁucekPOMER^^
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:52, 17 Wrz '26   Temat postu: Na podstawie bunkru bazy hotelowej... Odpowiedz z cytatem

No i Lecha Włączyli nam na Satelicie teraz program numer 6 i każdy wspomina Wawel. Dalej z tym raportowaniem to istny sajgon no bo legęda o tym Batyskafie to z samego Południa w tekstach na gramofonie skreczowałem... Ja później robię TURN OFF Mazakaxens. Dziś aby sprzedać mój poziom to jak wszystkie wydrukowane Jeny na Kuweickie Dinary do mojej portmonetki przytulić. Mają mieć tylko nielegalne stare teksty jak stary testament. Poczta PCV no stromo.....schody jednak, ale ja mam super kocórka, który zna wszystkie rocznicę śmierci. Tak na prawdę wiemy że to prawda bez ściemy. Nie Luxor. Nie Okinawa. Nie Bardziej Karaiby. Siodełko też nie. Do nosa też nic. Pod język też nie. Tylko Łiskas i Zupa. Albo sama zupa i orzechy okej? Dobra Zupa i Orzechy Laskowe Bo Włoskie to so teraz kobiety w partii faszystowskiej.... W sumie to może Wawel Wspominać na pewno tam chciałaby zostać pochowana razem z nim . Paliwko Pijewko? Bez apostrofu teraz program numer katalogowy produktu streszczam, że ja nie gubię się w tekstach. I teraz refren dwa skrecze ziu ziu interesujesz mnie Tylko Ty, żadne mecze.
Powrót do góry
ExTrapDamage
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:38, 18 Wrz '26   Temat postu: 21 Next Doors US Heaven =) Odpowiedz z cytatem

Kalkulator klikam zamiast zegarka i kalendarza jak apesymista. Ta misja przejścia przez tory będzie ostatnia, aby się nie powtarzać to zachowam milczenie... Wykluczone. A nic ponad to gamizo malakija... Trofeum jest ważne i frajerzy chlipią fante z miękkiego kija. Oh ma Ukochana ma Miła, nie ważne już bzdury na antenie... Telewizory i radia są dla plebsu w przecenie... Już Dawno. Pszczółka Maja jest piękna i jako w Atenie ma już mleko dla kota....Pomażyć se o niej może każdy idiota. Już dawno. A gdzie ja mam później szlajać się po Skłotach Slumsach Gettach jeżeli sypialnia czysta, a zimą zapad w letarg ale żadne prezerwatywy. Prezydent jest dawno kurwa nie żywy... Jeszcze raz ma buzia dla Ciebie uśmiechnięta. Nawet Interpol skapitulował na święta przy odprawie... Którego ja bym nie znał kocurka w świecie na podstawie... w tekstach literackich zachowuje się jak na zabawie. I śnię na Javie i w nocy krzyczę Twoją Onomę i wołam jako Świętą Personę. Położenie obustronne. Oczytali się ułamka i teraz poszli na przypał walić konia.. to horoskop na luty prosto z Balkonia Południowego Egiptu, gdzie opaliłem się giftów. Kalkulator mi dali za miast zegarka i kalendarza. Ta misja przejścia przez tory będzie ostatnia, aby się nie powtarzać to mam zachować milczenie... Dlatego dwadzieścia jeden...to dla wszystkich zgredów i plastikowych dam im kopa w dupę tam tam parampampam. lucek.kibel@info.awaria.com.pl napisz mi czy na Lucka więcej popiołu sypać. Przy Tobie Ciotka mogę oddychać ja lubię rejestr zapychać a co dalej? E? E jak Apokalipsa bawić się chcę i dasz mi klipsa jak pora na dobranoc, albo tutkę gwoździ pod napletek, ale chuj z tym najważniejsze że podaje rękę. O wie? Jasne tak i to jest piękne. Zdzisław słuchaj refren. Kalkulator mi dali za miast zegarka i kalendarza. Ta misja przejścia przez tory będzie ostatnia, aby się nie powtarzać to mam zachować milczenie... Dlatego dwadzieścia jeden.
Teraz tylko Łiskas kurwa cicho zupa a nie paliwowy litraż, witraż psychodelium makymality gasić odbiór osobisty gratis na terenie obiektu wypożyczalnia rowerów sami kurwa zawodowcy tylko Łiskas cicho zupa wiadomo jaka..... Ciotka przestań być kompletnie do niczego to Księżniczka zadaje pytanie i co z tego wynika? Dobra mi nic nie jest. Ale wiecie co? pierdolić światowy rejestr tych kanibali z urzędu i co z tego wynika? Życie to Młoda i jej cipcica, gdy przygrywa ma muzyka... dobra trzeba z forum już znikać stylem w lirykach chodnika. I refren Zdzisław Kalkulator mi dali za miast zegarka i kalendarza. Ta misja przejścia przez tory była ostatnia, aby się nie powtarzać to mam zachować milczenie... Dlatego dwadzieścia jeden ID xD Pokój kurwa w Niebie! Ścigąm pass'ata i mnie to jebie na wszelki wypadek bimi pierdole ciebie tu masz prawdę o 9/11 i dalej ucieknij walić konia sprawdź czy stary po doła dwa skrecze przez szczekaczkę pierdole też z UB sprzątaczkę po wyżej numerycznie tylko narobić sraczkę na wycieraczkę i bimi idź powąchaj moją matkę. Za rogiem masz pseudo urzędy i zagadkę. Laughing HWDEPEDE pokój kurwa w Niebie!
Powrót do góry
czekan

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:26, 19 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bosze wybacz zbłądziłem,
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:45, 19 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wiesz kto to wszystko pisze? ....może chemicloo? Eh?s .. Idea ..

No, zgaduj zgadula czekuś Very Happy
Disconnected
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 01:01, 21 Wrz '26   Temat postu: ZAKAZ TO BZDURA Odpowiedz z cytatem

Tak bardzo spierdolonej cywilizacji już dawno nie widziałam.... Ale fajnie ma kowalski i reszta nowobogackich błaznów, gdy tankują teraz paliwo. Ta hiperinflacja mocno ich wpierdala. Idzie sroga zima to przy okazji dokręci śruby na awarie ciepłownicze. Dużo śniegu - paraliż gospodarki przy ukrywaniu zapaści gospodarczej. Mróz wytępi zarazę. Tak samo świeżo wyremontowany PRL w środku - a pod styropianem techniczny grzyb na piaskowcu, a wraz z nim chora populacja od tego grzyba. Lekarze faszyści zacierają już ręcę..., dalej już tylko eksperymenty na zżółkłych staruchach po szczepieniach. Gdzie chcecie zrobić sterylny świat brudasy z new world order? Ten syf jest już dawno w waszych bunkrach.... Widać wyraźnie, że każdemu pajacowi chodzi o wypłatę... Ten globalny system niewolnictwa to pierdolona ruina. Cała ta cywilizacja jest pierdolenie prymitywna. Papież nie chciałby tam przypadkiem czegoś poszczekać? Jak tam Leonardo wasze kurwa haremy małych dziewczynek? Co kurwa? Reszta w telewizji to samo kurwa, aż za bardzo uśmiechnięci pierdoleni pederaści, a widzowie i słuchacze krypto pedofile. Nawet gdy rakiety startują na orbitę zostaje znak penisa wszędzie te pierdolone kutasy. Który jest teraz najpotężniejszy kutas na Ziemi? Ten w czapce i garniturze? Zwykła wieprzowa świnia trumpowata. Dla najświeższych penisów na Ziemi kurtka piłka.. Ile ma minąć niby Asteroida Ziemię? 13.04.2036 mamy pełnię Księżyca która da pełny Download Crash global system skurwysyny. Tu na Ziemi już nikt pracować nie będzie, a to pierdolone znamię bestii to już dawno spalone jest i zasrane popiołem Rosyjskie rafinerie zbombardowane to na święta równa się bardzo drogie paliwo i drogi chleb. Dzieci też pragną się kochać na tej Planecie, ale nie chcą być wykorzystywane na potrzeby ohydnych penisowatych tyranów takich jak tusk trump papież, nawrocki, ursula wonder layer, komendant, zaściankowiec, i reszta tej pierdolonej pop papki gówna politycznego i kultury show-biznesu. Tak Czekan zbłądziłeś ty i to całe forum. Co kurwa globalna schizofrenia ? Ja nie śpię bo jestem w hotelu w Południowym Egipcie, a dopiero później Wzgórza Kociej Dzielni czyli niespodzianka Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach