od fejsbuka można dostać raka mózgu i wbrew pozorom jest nawet bardziej negatywny niż p2 i pierdolnia
ja zaglądam tylko po to by śledzić ludzi w tym tych co zapraszają na rozmowy kwalf
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 08:58, 20 Wrz '26
Temat postu:
„„Zapamiętaj to, bo to się będzie powtarzać '' ...-- żaden film AI nie może się obyć bez tej jebanej frazy. Co jest do kurwy nędzy, czy ta pierdolona pseudo sztuczna inteligencja ma jakieś skrypty którymi się posługuje? Jest jeszcze kilka innych nic nieznaczących , z dupy dodanych zwrotów które służą jako narracyjna zapchajdziura. No ja rozumiem że to tak działało 30 lat temu w prymitywnych programach rozmawiających na ośmiobitowcach ALE WYCHODZI NA TO ŻE NADAL JEST W UŻYTKU, żenua. Na razie jedyne co się powtarza to owe prymitywne, płytkie jak kałuża, ecie-pecie. Przecież wystarczy przez 2 minuty posłuchać jakiegoś filma i od razu widać jakie prefabrykowane gotowe klocki zostały użyte., a filmy mogą być kurwa z dwóch różnych dziedzin!! Jaka bieda.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Dobra to wydobądź kim on jest i powiem mi na chomiku mi nie chce powiedzieć a to jedyna zagadeczka która mnie jako tako trzyma na forum, ale w sumie już zaczynam mieć wyjebane.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:47, 20 Wrz '26
Temat postu:
wypierdalaj stąd kurwo, dobrze ci radzę ,bo w depresje wpadniesz
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
wypierdalaj stąd kurwo, dobrze ci radzę ,bo w depresje wpadniesz
najpierw trzeba tego gnojka NicPonadto wyjaśnić wyjaśnisz go spierdolę z ręką na sercu a ty nic nie robisz w tej kwestii nie ma nic ważniejszego na tą chwilę
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów