zresztą umówmy się kloaka nie jest na tyle inteligentny żeby się bawić w takie rzeczy on nie potrafiłby dobrze kłócić się sam ze sobą dłużej niż tydzień, także cholercia to chyba nie jest kloaka jednak
kloaka nawet jak se wysrał normalnie to ten z anonima musi liczyć cyferki kloaka by nie dał rady tego zrobić w tej samej minucie
pora się poddać kurwa... a nie iść w zaparte tak jak myślałam ze ty to kloaka, to po prostu jakiś bywalec forum dziwaczny co nas śledzi ale to nie kloaka....
no kto inny tak nas dobrze zna i był tu w pierdolni ? nie wierzę w to że to jakiś totalny anonim cichacz który przez lata nas obserwował i nic nie pisał
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:35, 08 Wrz '26
Temat postu:
nice try, ALE to nie jest TylerDurden . W ogóle inaczej gada. Tyler lubił czasami coś powiedzieć, a ten tylko memy wkleja, tyler żadnych memów nie wklejał i non stop nawijał w stylu anarchistycznym, jak już to obrazki wklejał z sieci ale nigdy sam niczego nie robił. Także to nie jest Tyler, próbuj dalej PROSTA BABO .
Najpierw to był kloaka na 100% zagadka rozwiązana , a teraz Tyler zagadka rozwiązana. To jak ..DWIE ZAGADKI ROZWIĄZNE Z JEDNYM GOŚCIEM ??? WTF
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Durden zawsze miał dobre serce częściowo dla kloaki ciebie nazywał beta kundelkiem, m,nie cwelozą, a z kloaka czasem się zgadzał, czasem kłócił i nazywał go chemicloo
nice try, ALE to nie jest TylerDurden . W ogóle inaczej gada. Tyler lubił czasami coś powiedzieć, a ten tylko memy wkleja, tyler żadnych memów nie wklejał i non stop nawijał w stylu anarchistycznym, jak już to obrazki wklejał z sieci ale nigdy sam niczego nie robił. Także to nie jest Tyler, próbuj dalej PROSTA BABO .
Najpierw to był kloaka na 100% zagadka rozwiązana , a teraz Tyler zagadka rozwiązana. To jak ..DWIE ZAGADKI ROZWIĄZNE Z JEDNYM GOŚCIEM ??? WTF
Mówiłam przestał ćpać i wydoroślał przez rok może się wiele zmienić poza tym też się kamufluje żebyśmy go nie poznali od razu i ma cichą bekę że dopiero teraz go rozkminiłam, ale rozkminiłam. Witaj Tyler
Wysłany: 11:04, 08 Wrz '26
Temat postu:
też kiedyś pomyślałem że może to być Tyler (kto tak nigdy nie pomyślał niech pierwszy rzuci kamieniem) - tylko bałem się to powiedzieć na głos, bo to jest tak głupie że szok.
Cytat:
kloaka nawet jak se wysrał normalnie to ten z anonima musi liczyć cyferki kloaka by nie dał rady tego zrobić w tej samej minucie
Da się, ale nie będę ci udowadniał bo mi się nie chce. Wystarczy odpalić jedno konto w innej przeglądarce po prostu i mieć gotowca przygotowanego, a na drugiej normalnie policzyć cyferki. Zagadka rozwiązana
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 11:22, 08 Wrz '26
Temat postu:
cweloza jedzie cały czas na "damskiej intuicji" ...i zawsze bardzo w to wierzy że się nie myli .. .. No ale myli się tak przynajmniej w 50% przypadków .. TO JAKI TO MA SENS ??? _________________ Cweloza poluje kiedy zew krwi czuje https://suno.com/invite/@solidarni
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów