W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Jak sprawić by jakiś patus mnie polubił  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 50
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:47, 28 Lip '26   Temat postu: Jak sprawić by jakiś patus mnie polubił Odpowiedz z cytatem

Jest problem, że jak chodzę na korki to jest dużo debili w tym rodziców oczywiście, często rodzice są bardziej zjebani niż dzieciaki. No i dziś była taka matka wytatuowana z fioletowymi włosami ja zawsze miła pod koniec powiedziałam po prostu ze trzeba z synami więcej ćwiczyć a ona jakaś jakby oburzona mówi że nie ma czasu i nie zna matmy to mówię ze ja mogę ćwiczyć z nimi. No nie wiem taka idiotyczna gadka no mówię zwyczajne trzeba ćwiczyć i powtarzać a ta się jakby wkurwia (?) i chyba nie będzie chciała kolejnych zajęć LOL. Pojebana jakaś tylko że, w roku szkolnym mogę wybrzydzać i brać normalnych ludzi, ale fajnie w takie okresy wakacyjne tez łazić do dziwnych patusów tylko jak się z nimi dogadać ? jakie masz taktyki np. kloaka ze zjebanymi rodzicami jak sie dogadać ?
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:09, 28 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niestety AI nie pomaga Sad

w ogóle nice try, bo patusy to spokojnie 1/4 społeczeństwa jak nie więcej więc TRZEBA choć minimalnie umieć się z dziwolągami dogadać trafisz na zjeba w szkole, w pracy, w zagrodzie i co wtedy ? ja się dowiem i wydam książkę "Jak się dogadać z patusami?" żeby inni ludzie nie musieli tak się męczyć no i to będzie największy bestseller od 20 lat
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:06, 29 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pokaż im jakąś sztuczkę. Prymitywne patusy wierzą w cuda. Jak zaskoczysz takiego pozytywnie, to będzie cię wielbił.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:00, 06 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:41, 07 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od wczesnej młodości cierpiałem na chroniczny zanik ambicji. Już nauczyciele zwracali uwagę na ten problem.
Jak to się objawia? To proste- nie interesuje mnie lepsza jakość życia. Tak to się właśnie nazywa: jakość życia. Panuje powszechny konsensus że o to chodzi- lepszy dom, lepszy samochód , lepszy telefon, lepsze wakacje, lepsze wyjazdy, lepsze atrakcje.
A mnie to nie interesuje. Nie gonię za polepszaniem jakości swojego życia. Sam z siebie nie mam potrzeby posiadania lepszego, nowocześniejszego samochodu. Nie marzę o wycieczce na hawaje.
Zawsze zwracałem większą uwagę aby po pierwsze nie sprawiać innym ludziom przykrości, a nie to, aby polepszać sobie samemu jakość życia. Najważniejsze aby nie zawodzić innych ludzi.
Tylko że dla innych ludzi jakość życia jest ważnym wyznacznikiem - trzeba mieć się czym pochwalić!
A zatem, aby zadowolić innych, i nie burzyć ich hierarchii wartości (bo to dla nich ważne) czuję że powinienem mieć się czym chwalić. W przeciwnym wypadku poczują się nieswojo - będą zdezorientowani w mojej obecności Rolling Eyes . A nawet mogą poczuć przykrość, że oto mają coś, o czym ja nawet nie mogę marzyć Confused
Tak więc widzicie sami , to skomplikowane. Jakość życia jest bez znaczenia dla mnie , nie obchodzą mnie podróże, ani nowy samochód - ale czuję że powinienem się dostosować . Dla innych. Na razie ćwiczę się w odczuwaniu zazdrości, nie wszystko na raz Rolling Eyes
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:59, 07 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niewola człowieka na tym polega, że musi mieć więcej niż mu potrzeba
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:22, 07 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:46, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W pogoni za bogactwem i wygodą nie chodzi przecież o to , aby upokorzyć biedaków . "Ooo, ja mam - A TY nie masz ,hahah" . Nikt normalny tak nie myśli. Bogaci tak naprawdę nie chcą rozwarstwienia społecznego , tylko żeby po prostu życie było wygodne. Oni sobie dążą do wygody... a biedacy nie.... I w tym tkwi problem. Nie wszystkim zależy . Jest wielka klasa leserów którzy kładą lachę na ogólną jakość życia Rolling Eyes .. Przecież bogatym wcale nie zależy aby "szpanować", szpanowanie jest obopólnie przykre i nie przynosi żadnych efektów. Przypadki snobów są sporadyczne, prawdziwi psychopaci nie zdarzają się aż tak często w statystyce międzyludzkiej. Są za to nagłaśnianie przez żądne sensacji media i zawiść biedaków i może dlatego wydaje się potem że to powszechna plaga. Ale dlaczego nie mówi się o tysiącach bogaczy którzy żyją sobie spokojnie i nikogo nie irytują ani nie zaczepiają ?? Jest ich znacznie więcej niż bogatych snobów, przeciętny człowiek nie ma potrzeby nikogo upokarzać na siłę -a wręcz przeciwnie , może czuć się zażenowany widząc żebractwo albo biedę . Tylko że biedy nie da się wyeliminować przymusem, ani ustawą, nikogo nie da się zmusić aby zaczął w końcu zabiegać o lepszą jakość albo chociaż zazdrościć. Biednym jest na ogół wszystko jedno co myślą o nich inni, w tym bogatsi. To Ich marazm, zobojętnienie, brak ambicji jest problemem -a nie sama bieda. Nie chodzi o to żeby ktoś był biedniejszy aby ktoś inny mógł czuć się bogatszy, to bez sensu! ... Dlatego trzeba po prostu wyeliminować wszystkich biedaków, w pewien sposób sprawić aby przestali się rozmnażać . Wtedy wszyscy będą bogaci - czyli .....przeciętni . Bo nie będzie wtedy żadnej biedoty do porównywania . Bo liczy się życia jakość, sama w sobie- a nie pozerstwo. Ja sądzę że już mądrzejsi ludzie na to również wpadli.
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:19, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aniołek napisał:
Tylko że biedy nie da się wyeliminować przymusem, ani ustawą, nikogo nie da się zmusić aby zaczął w końcu zabiegać o lepszą jakość albo chociaż zazdrościć. Biednym jest na ogół wszystko jedno co myślą o nich inni, w tym bogatsi. To Ich marazm, zobojętnienie, brak ambicji jest problemem -a nie sama bieda. Nie chodzi o to żeby ktoś był biedniejszy aby ktoś inny mógł czuć się bogatszy, to bez sensu! ... Dlatego trzeba po prostu wyeliminować wszystkich biedaków, w pewien sposób sprawić aby przestali się rozmnażać . Wtedy wszyscy będą bogaci - czyli .....przeciętni . Bo nie będzie wtedy żadnej biedoty do porównywania . Bo liczy się życia jakość, sama w sobie- a nie pozerstwo. Ja sądzę że już mądrzejsi ludzie na to również wpadli.

Bieda i tak powróci, tak jak różne patologie.
Rozwiązaniem jest ewolucja, czyli rozwój gatunku we właściwym kierunku. Ludzkość nie rozwija się obecnie we właściwym kierunku, bo oprócz tworzenia "cyfrowego człowieka" wszelki inny rozwój nie występuje, jest tylko degradacja. To z kolei prowadzi do wytworzenia cywilizacji oderwanej od rzeczywistości, która staje w sprzeczności z naturalnym porządkiem i jest zagrożeniem dla siebie i całej planety.
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:39, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
nie chodzi przecież o to , aby upokorzyć biedaków
pisze ktoś, kto właśnie zaproponował, żeby biedni przestali się rozmnażać. 😂
To już nie jest troska o lepszą jakość życia, tylko eugenika.

Genialny plan, po prostu sprawić, żeby było ich mniej i cyk problem rozwiązany Laughing
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:21, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:04, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe

.. No ale jest tak czy nie? .. Nie ma biednych - nie ma problemu biedy Idea .. helou.

Jeżeli nie pozbędziemy się biednych , to oni w nieskończoność będą narzekać że są biedni.
Think
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:12, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:22, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli dany lewak, LGBT, albo liberał jest biedny - to nie widzę przeszkód Cool
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:35, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to jakie właściwie ma być to bogactwo, żeby nie zostać wyeliminowanym?
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:01, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...cholera , nad tym się jeszcze nie zastanawiałem. Ale samochód hybrydowy to chyba podstawa Think
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:04, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NicPonadto napisał:

Wystarczy nie pierdolić głupot.
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:26, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
NicPonadto napisał:

Wystarczy nie pierdolić głupot.
W takim razie uważaj, bo ty się nie kwalifikujesz Rolling Eyes Smile
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:40, 08 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszę się, że tak myślisz, @Aniołek.
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:16, 09 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszysz się, że myślę że pierdolisz głupoty? Eh? Think
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:42, 09 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:51, 09 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:23, 09 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aniołek napisał:
Cieszysz się, że myślę że pierdolisz głupoty? Eh? Think

Nie, bo to zdanie pajaca, bez wartości, nie mające siły powiązanej z Prawdą.
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:23, 09 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To z czego się cieszysz?

Dziurawy dekiel raz mówi że się cieszy, a już w następnym poście że nie Shocked .. . Od tych mamrotów już ci totalnie mózg przeżarło . Pamięć złotej rybki Laughing
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:46, 09 Sie '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszę się że masz głupoty w głowie i trafisz do utylizacji Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach