Ja tam sram na kosmos ludzie jeszcze ziemią się porządnie nie zajęli, robią z tej planety cyrk a świrują kosmonautów nice try
Zresztą mnie zawsze interesowało bardziej co jest w oceanach jakie stworzonka dziwaczne tam są, co tam jeszcze może być no ale gówno to kogo obchodzi bo wszyscy tylko kosmos i kosmos jest wiele rzeczy które faktycznie można zbadać jeszcze na ziemi czy pod ziemią
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:53, 16 Sty '26
Temat postu:
BarniZnarni napisał:
No, a ty swojego, to już nawet nie czujesz...
Ale to ja mam konto na głównym. I powiem ci co teraz zrobisz. Zaciśniesz mocno zwieracze i będziesz się grzecznie przyglądał. Ewentualnie możesz sobie trochę popłakać między cycki maryli może cię ukołysze.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 23:04, 16 Sty '26
Temat postu:
BarniZnarni napisał:
Jutro składam podanie na główne, jako BarniZnarni, wtedy zobaczymy...
No zobaczymy ..jak się zesrasz na miętko. Bardzo chętnie cię rozłożę merytorycznie na łopatki. Bo wiem że na nic poza spuszczaniem sobie z balona cię nie stać.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Jutro składam podanie na główne, jako BarniZnarni, wtedy zobaczymy...
No zobaczymy ..jak się zesrasz na miętko. Bardzo chętnie cię rozłożę merytorycznie na łopatki. Bo wiem że na nic poza spuszczaniem sobie z balona cię nie stać.
Wysłany: 00:07, 17 Sty '26
Temat postu:
Ale dlaczego od razu klasyfikujesz to jako bzdury??
...a może to jest mniejsza bzdura niż twoje życie.
masz IQ znacznie poniżej normy jeśli chociaż przez chwilę dałeś się nabrać na takie kretynizmy
a no tak ty jesteś kolejnym wyznawcą płaskiej ziemi i wszystko co napisane w Piśmie Śniętym jest Prawdą
Wysłany: 00:17, 17 Sty '26
Temat postu:
dlaczego kretynizmy? Potrafisz powiedzieć coś więcej z sensem, i jakoś uzasadnić swoje zdanie, czy tylko pluć potrafisz, i rzucać się jak w padaczce?
Cytat:
a no tak ty jesteś kolejnym wyznawcą płaskiej ziemi i wszystko co napisane w Piśmie Śniętym jest Prawdą
Pudło.
Wiesz, też tak potrafię, mogę dokładnie to samo napisac o tobie:
masz IQ znacznie poniżej normy jeśli chociaż przez chwilę nie wzięłaś pod uwagę takiej możliwości .
Chciałbyś mieć smoka w gaciach ale tylko malutka parówka to marzysz o jakimś wielkim smoku który zje ludzkość, heh szkoda mi ciebie. No niestety ty MASZ niskie IQ od początku tego forum wierzysz w najbardziej zjebane dziwactwa które człowiek o normalnym IQ i powyżej od razu wyczuwa że to jebane bzdury, A TOBIE trzeba to wyjaśnić, bo nie rozumiesz instynktownie kiedy ktoś jawnie bredzi. Źle z tobą chłopie... upośledzenie umysłowe i patologiczna naiwność od najmłodszych lat... wszystko wskazuje niestety na imbecylizm. Niby nadrabiasz pracą i tzw. "samoniedorozwojem", ciągle coś oglądasz, piszesz, próbujesz za wszelką cenę nie pozapominać literek ale nie mądrzejesz nic a nic bo zwyczajnie NIE MOŻESZ. Nie jesteś zdolny nawet do minimalnej normalności z racji twojego imbecylizmu i naiwności jak u 2 letniego dziecka.
Wysłany: 00:27, 17 Sty '26
Temat postu:
na razie bełkoczesz bez sensu, nic na temat tylko wycieczki osobiste. Kończę taką dyskusję
p.s. Skoro nie potrafisz rozmawiać normalnie (liczyłem naiwnie że się czegoś dowiem) , to może w ogóle się nie odzywaj . Taki life tip.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów