Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:12, 04 Lis '25
Temat postu:
ale żeś palnął .... a swoją drogą skąd wiesz że odzyskuję złoto z układów scalonych?? ...kontrwywiad ci doniósł ?? _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Boże jacy faceci są nudni jakby jakiejś części mózgu nie mieli taki Panocek tez nasrane we łbie myśli ze jego jakieś zjebane historyjki te same po raz setny mnie zainteresują helloł JUŻ BYŁO teraz czas na spotkanko ale do typa to nie trafia w ogóle. Zresztą i tak jest ubezwłasnowolniony i bez zgody mamusi i pielęgniarki nie może się nigdzie ruszyć. Co za los. Kloaka sra non stop bezsensownie nic interesującego, reszta ssie jeszcze bardziej bo w ogóle się nie odzywa. Troll podszyw mega nudny stale o grzybkach coś pierdoli. Umie tylko podrobić jak o kupie gadam to najwyśzy poziom na jaki może się wzbić
Wysłany: 23:19, 04 Lis '25
Temat postu:
jeśli sądzisz że będzie z tego jakaś piosenka to..... być może masz rację _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
44 lata to miał 20 lat temu, kolejny starzec się odezwał. To forum to dom starców tylko zgryźliwe stare pierniki, niby każdego to czeka ale dlaczego akurat to forum opanowały staruchy jest tu ktoś kto ma poniżej 40 ?
Na wykopie albo w korpo sama gimbaza a na forach stare dziady po przejściach, 30-40 też gdzieś żyją tylko gdzie kurwa zniknęli z Polski najwyraźniej bo sami nastolatkowie albo starcy na ulicach.
Powinnam była bardziej się przyjaźnić się ze swoją grupą rówieśniczą, bo teraz to staruchy mi zostają. I przebywając stale ze staruchami sama się starzeję. Po to ma się rówieśników by wymieniać doświadczenia, ale z kolei ci rówieśnicy wydawali mi się strasznie głupi no więc teraz jestem zmuszona ze staruchami gadać.
Wysłany: 08:51, 06 Lis '25
Temat postu:
a co Ci z fotki, jak ty tu masz fotkę gościa który wygląda na zdrowego chłopa w średnim wieku a opowiadasz, że jest po 60
Tobie nawet mój dowód z peselem i zdjeciem nie wystarczy
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów