Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:37, 10 Paź '25
Temat postu:
dobrze tak mialo byc że to nie kosmici profesorku, zobacz ikony które przekreśla który twój guru ufogłazie zatkany w swoim czepkuz plastiku iwiejskim spojrzeniem buraku i z histeryki szkolnej podwieku
Wysłany: 17:05, 10 Paź '25
Temat postu:
Python666m napisał:
dobrze tak mialo byc że to nie kosmici profesorku, zobacz ikony które przekreśla który twój guru ufogłazie zatkany w swoim czepkuz plastiku iwiejskim spojrzeniem buraku i z histeryki szkolnej podwieku
dobrze powiedziane .
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Ty, mośku zafajdany. Zabieraj swoje 4 litery i wypierdalaj stąd. To nie miejsce dla takich fajfusów jak ty. Tu odbywa się pierdolenie na pewnym poziomie, do którego brakuje ci jak stąd do 3I/Atlasa, tępa pało.
Wysłany: 14:02, 11 Paź '25
Temat postu:
Reset 676 , mówi wam to coś ? ...pierwszy już nadleciał. A za nim cała chmara.
_________________ a niech umierają rozwalone serca mają, zachęcam do czwartej dawki ludzi nie związanych ze mną - Maryla
Umowa o pracę do 26. roku życia – zarobki „na rękę”
Pracując na etacie, musisz opłacić składki na ubezpieczenia społeczne (emerytalne, rentowe i chorobowe), a także składki zdrowotne. Jesteś jednak zwolniony z podatku dochodowego. Oznacza to, że jeśli uzyskujesz pensję w wysokości płacy minimalnej, a od 1 stycznia 2025 roku będzie to 4666 zł brutto, wymiar Twojego miesięcznego uposażenia wyniesie 3663 zł netto. Zarobisz więc o 153 zł więcej niż starsi koledzy – taka bowiem w przypadku najniższej krajowej będzie zaliczka na PIT.
Status studenta lub ucznia, który nie ukończył 26. roku życia, upoważnia do zwolnienia z obowiązku opłacania składek na ubezpieczenie społeczne.
Umowa-zlecenie studenta do 26. roku życia – wynagrodzenie
Umowa-zlecenie studenta do 26. roku życia uprawnia do niepłacenia składek ZUS (emerytalnej, rentowej i chorobowej) oraz składki zdrowotnej. Twoja pensja nie jest pomniejszana również o zaliczkę na podatek dochodowy. W efekcie kwota wynagrodzenia brutto jest równa tej, którą otrzymasz „na rękę”.
Wysłany: 21:52, 12 Paź '25
Temat postu:
ale co ty kurwa o jakichś zarobkach pierdolisz jak jeszcze wypłaty nie dostałaś. Opowiadaj lepiej jak ci minął pierwszy dzień w pracy, jaka atmosfera? Fajne koleżanki?? helou!
Wysłany: 21:56, 12 Paź '25
Temat postu:
słyszysz co się ciebie pytam czy nie kurwo .. JAKIE WRAŻENIA ????
Dobra czyli nie ma różnicy w umowie o pracę do 26 roku życia i po 26 roku życia dla pracodawcy, tylko dla tego młodszego nie płaci dochodowego to ma jakieś 100 zł więcej na rękę ale wynagrodzenie to samo dla pracodawcy.
Wysłany: 22:16, 12 Paź '25
Temat postu:
miałaś tu pierdolić o pracy dopiero jak do niej pójdziesz !!!!
skoro jeszcze nie masz umowy to wypierdalaj z tym zamulaniem damski jebańcu.
i to jest temat o ciekawych sprawach a nie twój syf ... wypierdalaj ścierwojadzie
Cytat:
mam jutro rozmowę nie jade
jebana szmata , jaka kurwa ściema
A po co mam jechać w chuj wie jak daleko ponad pewnie godzinę do jakiegoś kołchozu gdzie kurwa i tak mnie nie zatrudnią bo ukończyłam już dawno 26 lat. Jeszcze raz pytam kurwa czy ktoś wie jakie są korzyści dla pracodawcy z zatrudnienia osoby poniżej 26 lat konkretne mam w cv ze mam średnie nie uczę się nie jestem studentem (więc nie będą mieć korzyści z zatrudnienia studenta na umowę zlecenie to jest jasne z cv) a kurwy nagle zaczęły dzwonić JAK POKAZAŁAM FOTĘ W CV a wyglądam 10 lat młodziej. Chodzi o to że śmieci myślą że mam poniżej 26 lat i będą mieć jebane ulgi tak ?
Wysłany: 22:26, 12 Paź '25
Temat postu:
zamknij ryj ścierwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... o pracy i zarobkach - dopiero jak już będziesz pracować, czego nie rozumiesz .. A do tego momentu morda w kubeł.
Ja wyglądam w chuj młodo zwłaszcza na zdjęciach mam taką naiwność w sobie myślę abstrakcyjnie i bujam w chmurach i większość kurew ludzkich bez wyobraźni zawistnych szmat męskich i żeńskich tego nie lubi i odbiera mnie jako 24 latkę bo nie mam takiej twardej dupy od zapierdalania jako niemowlę na roli u starych a oni musieli zapierdalać w bagnie i mają stare mordy od tego i teraz zazdroszczą
"A jaka to różnica dla pracodawcy? Pit jest w 100% po stronie pracownika w przeciwieństwie do różnych składek które dalej obowiązują. Jedyną korzyść to brak zusu na umowie zlecenie ale tak jest już teraz."
No właśnie PIT nie jest księgowany po stronie pracodawcy tylko pracownika więc kosztów nie ponosi pracodawca tylko ujmuje się od wynagrodzenia pracownika. Korzyści dla pracodawcy to jedynie student na umowie zlecenie do 26 roku życia, więc kurwa czemu dzwonią jak pokazałam cv i swój młody wiek większość mnie uzna do 26 lat.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów