Wysłany: 18:16, 10 Wrz '25
Temat postu: Czy jakbyście byli sędzią dalibyście
dziecko kloace ? to niemal niemożliwe żeby jego była żonka była bardziej pierdolnięta od niego.... nawet nie znając jej zakładam że ona jest lepszym rodzicem mimo swoich wad
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:25, 10 Wrz '25
Temat postu:
Gdyby był sędzia to może i by uznał moje prawa , ale przecież w sądach są same pierdolnięte suki w spódnicach więc o czym tu w ogóle dyskutować Sprawa zamknięta.
Prawidłowo postawione pytanie brzmi, " czy jakbyście byli sędzią to uznalibyście prawo dziecka do kontaktów z ojcem? " /// Przecież ty kurwo nawet nie potrafisz poprawnie (poprawnie - wiesz co to znaczy poprawnie?) postawić pytania. Rozumiesz? TY NAWET NIE POTRAFISZ POSTAWIĆ PORZĄDNEGO PYTANIA _________________ OpenChat
Wysłany: 18:31, 10 Wrz '25
Temat postu:
aLE JAKIE ZNOwu "PRZYZNAŁBY MI DZIECKO" KRETYNKO .. o CZYM TY W OGÓLE BREDZISZ NIEDORUCHANA SUKO ... pRZECIEŻ TY JESTEŚ NORMALNIE GŁUPIA JAK BUT.. no KURWA NIE WIERZĘ ZE MOŻNA BYĆ TAK TĘPyM DEBILEM ?? :SHOCK: .,,,,,,
a CZY JA CHĘ ŻEBY sąd ......... PRZYZNAWAŁ MI DZIECKO ?? ... sŁUCHAM?? WEŹ SIĘ KURWIO W OGÓLE ZASTANÓW CO TY KURWA SOBĄ REPREZENTUJESZ. gÓWNO W MYŚLENIU I W DZIAŁANIU!!!
_________________ OpenChat
Wysłany: 18:40, 10 Wrz '25
Temat postu:
Boże co za głupia idiotka ja pierdole to się pale nie mieści .. Zakłada jakiś temat z tytułem godnym jej żeńskiego spierdolenia , w dupie była i gówno rozumie ... przecież ty tumanie nie wiesz gdzie lewa a gdzie prawa.. najpierw bredziła że sąd uwaga - kościelny ! - tylko mógłby coś rozwiązać ... ... no na takim poziomie są jej rozkimny, bez kitu! ... a teraz bredzi coś o uwaga - o "przyznaniu dziecka "... "przyznać dziecko" .... Ja ci kurwo przyznaję: medal z krowiego placka!!! bo właśnie znowu zabłysnęłaś : swoją kobiecą inteligencją śmiech na sali z tej debilki /
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 18:47, 10 Wrz '25
Temat postu:
Jaka to jest głupia suka to ja pierdole, ej nie chce mi się wierzyć normalnie.. Że takie głupie gówno w ogóle potrafi samodzielnie oddychać _________________ OpenChat
Wysłany: 18:51, 10 Wrz '25
Temat postu:
No typowy żeński zjeb, dla niej wszystko albo nic , po prostu nawet nie widzi innej opcji. Wyszło szydło z wora . Można przyznać dziecku ojcu - albo dać mu zakaz zbliżania się. NO PO PROSTU NIE MA TU ŻADNYCHY INNYCH OPCJI. Logika lewel cweloza spierdoza ... Czaicie to ??
TYTUŁ IDIOTKI ROKU.
No a po co ja mam w sądzie ryzykować że mnie jeszcze suka będzie oskarżać o wymyślone z dupy wymysły ... Przecież wy kurwy tylko wymyślać potraficie , co widać doskonale na twoim przykładzie - i nie macie w tym żadnych hamulców, helou.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Przeciez żaden facet na forum idioto żenujący depresyjny przygłupie nie jest po twojej stronie tyler durden mówi ze jesteś żałosny z tym zabijaniem się, ruska onuca mówi że bredzisz, panocek wiadomo co o tobie mówi Ty myślisz że jakiś w miarę normalny nie totalnie zeschizowany typ stanie po twoje stronie bo jest mężczyzną LOL ? ty jesteś alienacyjny alienujesz nawet facetów
Wysłany: 19:01, 10 Wrz '25
Temat postu:
Tylko nie wiem czy lepiej iść do sądu mając kasę - czy nie mając w ogóle.. no bo na przykład nie mając nic w ogóle to teoretycznie nie mogą ci niczego zabrać
Cytat:
Przeciez żaden facet na forum
W dupie mam "facetów na forum" , to są idioci.
Cytat:
ruska onuca mówi że bredzisz
zacytuj z łaski swojej. O ile sobie dobrze przypominam ruska onuca powiedział - ale że TO TY bredzisz. Znowu się odzywa twój deficyt uwagi i halucynowanie.
To tak w ramach niekończących się sprostowań twojego notorycznego chamskiego manipulowania. Ruska onuca powiedziała że TO TY BREDZISZ!!! No i po co ci to było, ta wyliczanka.? Trafiła kosa na kamień.
Jesteś kurwo zwykłą spierdoliną która nawet nie ogarnia że coś się do niej mówi . Udowodnione.
Wysłany: 19:17, 10 Wrz '25
Temat postu:
Cytat:
tyler durden mówi ze jesteś żałosny
A ty mówisz że tyler durden jest żałosny. Teraz się powołujesz na jego opinię _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 19:18, 10 Wrz '25
Temat postu:
Cytat:
panocek wiadomo co o tobie mówi
A ten to już w ogóle tępy debil -i nic więcej. Nie zaimponowałaś mi.
„Żadnych kontaktów z ojcem. Zakaz zbliżania się do tej kobiety i jej córki na minimum 3 metry i 60 cm.”
I nie ma, że za łapówkę coś załatwię, to są poważne sprawy,które muszą być traktowane z najwyższą solidnością.
Taki jest werdykt Panocka
Wysłany: 19:22, 10 Wrz '25
Temat postu:
I ostatecznie co ma to kurwa wszystko do rzeczy. No słucham ? Co ma do rzeczy opinia jakichś debili stąd ? Albo twoja damska kurwo ? Podobno w sądzie liczą się fakty a nie emocje? i wstawiennictwo jakiś typków z forum ?? CO TO MA W OGÓLE DO RZECZY .. No chyba że przyznajesz mi rację że w sądzie to jest taka sama szopka jak tu na forum i taki sam poziom!!! Acha... ARGUMENT AD PERSONAM W WYKONANIU CWELOZY . Ty jesteś taki a taki ... więc NIE MASZ ŻADNYCH PRAW. Dobrze zrozumiałem?
Cytat:
Taki jest werdykt Panocka
No ale nie ty będziesz orzekał kretynie. A twoim werdyktem- podcieram sobie dupę.
Cytat:
Zakaz zbliżania się do tej kobiety i jej córki
Dlaczego odmawiasz mi kontaktów z córką? Nie wiesz jakie to trudne dla mnie? Jakie bolesne,,,, Czy masz pojęcie ?? Jakim prawem tak się wypowiadasz? Jakim prawem się mieszasz? KIM TY JESTEŚ ŻE DAJESZ SOBIE TAKIE PRAWO??
Nie, liczy się to jak siebie zaprezentowałeś. To co pokazałeś jest dowodem w sprawie. Widać tutaj, że zupełnie nie nadajesz się do kobiet, dlatego nie powinieneś mieć żadnego wpływu na wychowywanie córki. Poczekaj 8 lat jak ona wtedy zechce to nawiąże z tobą jakieś relacje. Teraz jesteś dla niej i jej matki zbyt niebezpieczny.
Wysłany: 19:30, 10 Wrz '25
Temat postu:
Cytat:
Nie, liczy się to jak siebie zaprezentowałeś. To co pokazałeś jest dowodem w sprawie.
Twoja głupia opinia człowieka który nie ma pojęcia... Co niby takiego zaprezentowałem? Ból . A ty co sobą kurwo zaprezentowałeś? Świństwo. Na szczęście nie ty będziesz decydował tępy śmieciu. Zaprezentowałeś swoimi wypowiedziami kompletne świństwo - więc nie masz moralnego prawa uzurpować sobie prawa do decydowania i opiniowania w mojej sprawie. Jesteś zwykłym debilem , kretynem bez sumienia, takie jest moje zdanie. A jak kretyn , debil i świnia miałby orzekać w czymśkolwiek i ile byłyby warte takie wyroki ? Uchowaj boże niewinnych od "sprawiedliwości panockowej". Byłbyś jak małpa z brzytwą. Leję na ciebie ciepłym moczem amoralny pojebie.
Wysłany: 19:44, 10 Wrz '25
Temat postu:
i jeszcze jedna rzecz
Cytat:
Widać tutaj, że zupełnie nie nadajesz się do kobiet,
No co za pierdolony kukold ja jebie ... A ja wcale nie muszę nadawać się do żadnych kobiet, kretynie , ogarnij sie. Ty chyba też czegoś tu nie rozumiesz tępy skurwysynku.
Bo ta sprawa to w ogóle nie jest sprawa czy ja nadaję sie do kobiet , pierdolony kukoldzie. Ty się w takim razie nie nadajesz na sędziego. Udowodnione. Bo Sędzia to musi mieć logikę w małym palcu. A ty masz jedynie braki w inteligencji. Jak ćwierćinteligent może być dobrym sędzią.. No sami powiedzcie !
W twoich wypowiedziach przejawia się agresja i nienawiść do wszystkich kobiet, (czy też kobiecości, inności kobiecej, jakkolwiek to nazwać,) a nie tylko do tej jednej. Taka osoba nie powinna mieć wpływu na wychowywanie córki.
Możesz poddać się terapii, jak ją zakończysz pozytywnie, wtedy sprawa zostanie ponownie rozpatrzona.
Wysłany: 19:52, 10 Wrz '25
Temat postu:
Podaj przykłady kurwo mojej agresji do wszystkich kobiet w moich wypowiedziach , paranoiczny czubie.
Cytat:
Możesz poddać się terapii, jak ją zakończysz pozytywnie, wtedy sprawa zostanie ponownie rozpatrzona.
Ciebie bym odesłał na terapię męski pajacu pierdolony zaburzony płodzie.
Swoją drogą nieźle już was pojebało ,, jakieś wypowiedzi na jakimś forum skierowane do bandy świń mają być przyczynkiem do rozstrzygania w sprawie kontaktów z dzieckiem (???) hha dobre! . Widać dzikie lewactwo i myślenie komusze już wam weszło do głów na twardo . Jesteś ŚMIESZNY kukoldzie. Jeszcze ze raz pokazujesz takimi wypowiedziami że się kompletnie nie nadajesz na sędziego. Gdybyś jakimś cudem otrzymał takie stanowisko, to byłby dramat.
UTRUDNIANIE KONTAKTU TO NIE TYLKO KURESTWO I EGOIZM, ALE I KRZYWDA WYRZĄDZANA DZIECKU. PRAWO POWINNO WSPIERAĆ RÓWNOWAGĘ W OBOWIĄZKACH RODZICIELSKICH, A PIERDOLNIĘTA MATKA, KTÓRA BLOKUJE KONTAKT, POWINNA PONOSIĆ KONSEKWENCJE.
DAWAJ CHEMIKLOO ADRES TEGO ANTY LUDZKIEGO ŚMIECIA TO JĄ ODWIEDZĘ W KOMINIARCE I WYTŁUMACZĘ, ŻE ŹLE ROBI UTRUDNIAJĄC CI KONTAKT Z CÓRKĄ..................EWENTUALNIE MOGĘ PORWAĆ DZIECKO I PRZEKAZAĆ TOBIE
Wysłany: 19:58, 10 Wrz '25
Temat postu:
Cytat:
UTRUDNIANIE KONTAKTU TO NIE TYLKO KURESTWO I EGOIZM
Egoizm jak jasny chui, krótkowzroczność, i zdziczenie. Taka osoba samym takim zachowaniem daje powód, że nie nadaje się do roli opiekuna.
W twoich wypowiedziach przejawia się agresja i nienawiść do wszystkich kobiet, (czy też kobiecości, inności kobiecej, jakkolwiek to nazwać,) a nie tylko do tej jednej. Taka osoba nie powinna mieć wpływu na wychowywanie córki.
SKLEJ PIZDE JEDNOSTRZAŁOWCU......A JA PRZEJAWIAM AGRESJE DO TAKICH TROLLUJĄCYCH ZJEBÓW JAK TY
Wysłany: 20:05, 10 Wrz '25
Temat postu:
Barnabasz to działający na nerwy , sfeminizowany piździelec. Prać po tej pedalskiej mordzie i patrzeć czy równo puchnie.
Trzeba by go właśnie odesłać na terapię: strzelania z liścia w ryj. Trzy strzały co pół godziny. Może by sie czegoś nauczył? _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
UTRUDNIANIE KONTAKTU TO NIE TYLKO KURESTWO I EGOIZM
Egoizm jak jasny chui, krótkowzroczność, i zdziczenie. Taka osoba samym takim zachowaniem daje powód, że nie nadaje się do roli opiekuna.
Z TEGO, CO TU PISZESZ, TO TA KOBIETA RZECZYWIŚCIE POKAZUJE BRAK DOJRZAŁOŚCI I ODPOWIEDZIALNOŚCI........ EGOIZM I KRÓTKOWZROCZNOŚĆ W TAKIEJ SYTUACJI TO COŚ, CZEGO NIE DA SIĘ USPRAWIEDLIWIĆ, ZWŁASZCZA JEŚLI CHODZI O OPIEKĘ.
WIEM JAK DZIAŁAJĄ SĄDY I ŻE W OGROMNEJ WIĘKSZOŚCI PRZYZNAJĄ OPIEKĘ NAD DZIECKIEM MATCE, NAWET JAK JEST ZABURZONA I NIE OGARNIĘTA.........SMUTNE ALE PRAWDZIE
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów