W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Jestem żołnierzem  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 74
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Elohim

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:22, 08 Wrz '25   Temat postu: Jestem żołnierzem Odpowiedz z cytatem

Komandosem nie udało się zostać Sad

Ani do policji Sad

W straży miejskiej też mnie nie chcieli Sad

Kurwy Very Happy

Ale zostałem wojownikiem Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Elohim

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:25, 08 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moje zadanie

ROBIENIE SELEKCJI PRZED WEJŚCIEM DO KOŚCIOŁA [/img]
Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:03, 08 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:06, 10 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:55, 14 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:56, 14 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

od 50 sekundy https://www.youtube.com/shorts/EXmnLY64QQM
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:58, 14 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z tego się kiedyś śmiali https://www.youtube.com/shorts/c5JW8XWXxe8
BarniZnarni
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:04, 14 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
z tego się kiedyś śmiali https://www.youtube.com/shorts/c5JW8XWXxe8

Człowiek inteligentny vs niemota.

Jak dla mnie śmieszne Smile
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:12, 14 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co tam kloaka chciałbyś romansik z Jasiem Fasolą Surprised
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:35, 15 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:40, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś kuźwa tylko 2 osoby z poprzedniego roku szkolnego się odezwały ludzie są jacyś niedorobieni przykładowo pytają pod koniec roku szkolnego czy będę udzielać korepetycji od września odpisujesz im, że tak i cisza lol. No cóż będą nowi i pewnie lepsi. Coś wojskowy się nie odzywa a w tym roku maturę piszę w sumie to ich pierdolić jego matka chyba myślała że zostanę jej przyjaciółką czy coś. Ci ludzie są posrani wciągają obcych w swoje brudne gierki a jak grzecznie im odpowiadasz zachowujesz profesjonalizm to cie ignorują w następnym roku. Chore kurewstwo. Ale czego można oczekiwać od żonki wojskowego....
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:46, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem kurwa ich jebane bachory były antyspołeczne, mało przyjemne wiecznie zmulone zaburzone męskie płody ale oczywiście są siódmymi cudami natury a ja mam z ich mamusią w jakieś pogawędki się wdawać czy opowiadać o życiu czy co kurwa.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:53, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LOL nie potrafi z ludźmi normalnie porozmawiać o przyszłości ucznia ...Shocked ... Sama chciałaś być guwernantką ! Jakby ludzie potrzebowali wyłącznie nauczyciela to by sobie poszukali studenta albo kogoś z dyplomem. A ty co potrafisz udokumentować hmmm? Rolling Eyes .. lol, myśli taka że jak nawciska kitu to już wszyscy uwierzą,, aha, przecież już na pierwszy rzut oka wyglądasz na wywróconą patusiarę helou . Myślisz że ludzie są ślepi??! albo tacy naiwni jak ty ? Przecież rozumieją że to wszystko ściema, ty nic nie pokazujesz oni udają że ci wierzą.. Bo potrzebują żeby ktoś pokierował ich dzieciakiem, oni nie mają czasu albo im się nie chce ślęczeć albo są za głupi albo wszystko naraz. Jakby potrzebowali robota który przyjdzie i coś odklepie to by sobie na chińskim targu kupili. Jak nie rozumiesz na czym polegają twoje obowiązki to się kurwa potem nie dziw!

Myślisz że dziecko to jest jakiś "kapeć" który udostępnia się zlewaczałej randomicy jak ty, i nawet przy tym nie zapyta o pogodę?? Ogarnij się.
Powtarzam: żyjesz w szafie, a potem się ludziom dziwisz że mają swoje życia Rolling Eyes
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:59, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ale te pierdolone bachory męskie były nieprzyjemne w normalnej interakcji taki pusty wzrok zdechłej rybki to czemu ja mam się wysilać z jakimś specjalnym przypadkiem ? zasadniczo to się cieszę że będą nowi tylko niech matki normalnych dziewczynek się odzywają no ale nie mogę od tak w ogłoszeniu napisać że preferowane normalne dziewczynki bo to może być dziwnie odbierane Rolling Eyes
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:49, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A wiesz jaki jest obecnie popyt na dobre guwernantki? Nawet sobie nie zdajesz frajerko sprawy... A ile taka guwernantka może wyciągać? Ha! Nawet nie przypuszczasz .. Zwłaszcza jak trafi do bogatej rodziny. A jak jeszcze ma głowę na karku to może wyjść za mąż za jakiegoś przystojnego młodego dziedzica.
No ale ty niestety jesteś detalistką złociutka, to nie na twój rozumek Confused Rolling Eyes
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:57, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież z 98% dzieci chodzi do szkół nauczanie domowe jakiś mikro odsetek nawet się z tym nie spotkałam. Szczerze to nie mam ochoty jakoś specjalnie uczyć dzieci tak sobie dorabiam to nie mój wymarzony zawód wiesz... bardziej bym studentów wolała uczyć ale to się nawet nie opłaca tylko na egzaminy w sesji zimowej będą chcieli kiedy będzie mega zimno i odrażająco Confused
także bredzisz jak zwykle nie ma żadnego popytu na guwernantki u kogo niby polskich Rothschildów ??
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:08, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niepotrzebnie skreśliłam tą babeczkę co pytała pod koniec roku dzisiaj pod koniec dnia się odezwała także zostaje wojskowy i jego adhd kuzyn zasrany zobaczymy czy się odezwą. A i taka co ją uczę od aż 3 lat też powinna się odezwać, zobaczymy.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:10, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

także matki dziewczynek się w zasadzie wszystkie odezwały no super
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:14, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
A wiesz jaki jest obecnie popyt na dobre guwernantki? Nawet sobie nie zdajesz frajerko sprawy... A ile taka guwernantka może wyciągać? Ha! Nawet nie przypuszczasz .. Zwłaszcza jak trafi do bogatej rodziny. A jak jeszcze ma głowę na karku to może wyjść za mąż za jakiegoś przystojnego młodego dziedzica.

Mówiłam już że za dużo filmów oglądasz ?? a no i matka piłkarzyka też się nie odezwała no proszę mamy schemat matki chłopczyków się nie odzywają albo z mega opóźnieniem
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:27, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poza tym taka guwernantka to tylko przez jakąś agencję ja działam na własną rękę i w zasadzie to co to jest po prostu wykwalifikowana niania ? sorry niańczenie dzieciaków i zmienianie im pieluch nie moje klimaty.Gdybym miała przez agencję za pośrednictwem działać to bym w ogóle nie robiła zawsze cie udupią,
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:29, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dla ciebie to bajka, dla innych rzeczywistość
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:35, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na własnej robocie się nie znasz a wyników oczekujesz?? ... Toż przecież wszyscy wiedzą że ssiesz, zarówno rodzice jak i dzieci. Każdy się na tobie prędzej czy później pozna, jak ty nawet żadnego zadania od arnolda nie rozwiązałaś, ani jednego Rolling Eyes Eh?
To co ty tam możesz wiedzieć, nigdy nie dajesz żadnych przykładów co robiłaś , co liczyłaś , z czym były problemy.....Za to opowiadasz jedynie jakieś duby smalone o charakterze psychologicznym tego czy tamtego czy tamtej (i to również bez konkretnych przykładów sytuacyjnych) . Tak jakby korepetycje z matematyki polegały na rozmowach o motylach Shocked

Już sobie wyobrażam jak ty do matury kogoś przygotowujesz, uhmmm. chyba prędzej on ciebie Rolling Eyes Very Happy
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:44, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a co cie to obchodzi co ja robiłam zadania z podręcznika i zbioru zadań LOL kup se i też porób
subskrybuje nawet kanał gdzie koleś rozwiązuje wszystkie zadania żeby nie było zaskoczenia i je sobie przerabiam systematycznie
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:48, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jaki to kanał?
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:49, 17 Wrz '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sraczka kloaczka

szukałam takiego kanału sama długo to nie myśl ze dostaniesz za darmo
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach