Coś kuźwa tylko 2 osoby z poprzedniego roku szkolnego się odezwały ludzie są jacyś niedorobieni przykładowo pytają pod koniec roku szkolnego czy będę udzielać korepetycji od września odpisujesz im, że tak i cisza lol. No cóż będą nowi i pewnie lepsi. Coś wojskowy się nie odzywa a w tym roku maturę piszę w sumie to ich pierdolić jego matka chyba myślała że zostanę jej przyjaciółką czy coś. Ci ludzie są posrani wciągają obcych w swoje brudne gierki a jak grzecznie im odpowiadasz zachowujesz profesjonalizm to cie ignorują w następnym roku. Chore kurewstwo. Ale czego można oczekiwać od żonki wojskowego....
Nie wiem kurwa ich jebane bachory były antyspołeczne, mało przyjemne wiecznie zmulone zaburzone męskie płody ale oczywiście są siódmymi cudami natury a ja mam z ich mamusią w jakieś pogawędki się wdawać czy opowiadać o życiu czy co kurwa.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:53, 17 Wrz '25
Temat postu:
LOL nie potrafi z ludźmi normalnie porozmawiać o przyszłości ucznia ... ... Sama chciałaś być guwernantką ! Jakby ludzie potrzebowali wyłącznie nauczyciela to by sobie poszukali studenta albo kogoś z dyplomem. A ty co potrafisz udokumentować hmmm? .. lol, myśli taka że jak nawciska kitu to już wszyscy uwierzą,, aha, przecież już na pierwszy rzut oka wyglądasz na wywróconą patusiarę helou . Myślisz że ludzie są ślepi??! albo tacy naiwni jak ty ? Przecież rozumieją że to wszystko ściema, ty nic nie pokazujesz oni udają że ci wierzą.. Bo potrzebują żeby ktoś pokierował ich dzieciakiem, oni nie mają czasu albo im się nie chce ślęczeć albo są za głupi albo wszystko naraz. Jakby potrzebowali robota który przyjdzie i coś odklepie to by sobie na chińskim targu kupili. Jak nie rozumiesz na czym polegają twoje obowiązki to się kurwa potem nie dziw!
Myślisz że dziecko to jest jakiś "kapeć" który udostępnia się zlewaczałej randomicy jak ty, i nawet przy tym nie zapyta o pogodę?? Ogarnij się.
Powtarzam: żyjesz w szafie, a potem się ludziom dziwisz że mają swoje życia _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
No ale te pierdolone bachory męskie były nieprzyjemne w normalnej interakcji taki pusty wzrok zdechłej rybki to czemu ja mam się wysilać z jakimś specjalnym przypadkiem ? zasadniczo to się cieszę że będą nowi tylko niech matki normalnych dziewczynek się odzywają no ale nie mogę od tak w ogłoszeniu napisać że preferowane normalne dziewczynki bo to może być dziwnie odbierane
Wysłany: 19:49, 17 Wrz '25
Temat postu:
A wiesz jaki jest obecnie popyt na dobre guwernantki? Nawet sobie nie zdajesz frajerko sprawy... A ile taka guwernantka może wyciągać? Ha! Nawet nie przypuszczasz .. Zwłaszcza jak trafi do bogatej rodziny. A jak jeszcze ma głowę na karku to może wyjść za mąż za jakiegoś przystojnego młodego dziedzica.
No ale ty niestety jesteś detalistką złociutka, to nie na twój rozumek _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Przecież z 98% dzieci chodzi do szkół nauczanie domowe jakiś mikro odsetek nawet się z tym nie spotkałam. Szczerze to nie mam ochoty jakoś specjalnie uczyć dzieci tak sobie dorabiam to nie mój wymarzony zawód wiesz... bardziej bym studentów wolała uczyć ale to się nawet nie opłaca tylko na egzaminy w sesji zimowej będą chcieli kiedy będzie mega zimno i odrażająco
także bredzisz jak zwykle nie ma żadnego popytu na guwernantki u kogo niby polskich Rothschildów ??
Niepotrzebnie skreśliłam tą babeczkę co pytała pod koniec roku dzisiaj pod koniec dnia się odezwała także zostaje wojskowy i jego adhd kuzyn zasrany zobaczymy czy się odezwą. A i taka co ją uczę od aż 3 lat też powinna się odezwać, zobaczymy.
A wiesz jaki jest obecnie popyt na dobre guwernantki? Nawet sobie nie zdajesz frajerko sprawy... A ile taka guwernantka może wyciągać? Ha! Nawet nie przypuszczasz .. Zwłaszcza jak trafi do bogatej rodziny. A jak jeszcze ma głowę na karku to może wyjść za mąż za jakiegoś przystojnego młodego dziedzica.
Mówiłam już że za dużo filmów oglądasz ?? a no i matka piłkarzyka też się nie odezwała no proszę mamy schemat matki chłopczyków się nie odzywają albo z mega opóźnieniem
Poza tym taka guwernantka to tylko przez jakąś agencję ja działam na własną rękę i w zasadzie to co to jest po prostu wykwalifikowana niania ? sorry niańczenie dzieciaków i zmienianie im pieluch nie moje klimaty.Gdybym miała przez agencję za pośrednictwem działać to bym w ogóle nie robiła zawsze cie udupią,
Wysłany: 21:29, 17 Wrz '25
Temat postu:
dla ciebie to bajka, dla innych rzeczywistość
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 21:35, 17 Wrz '25
Temat postu:
Na własnej robocie się nie znasz a wyników oczekujesz?? ... Toż przecież wszyscy wiedzą że ssiesz, zarówno rodzice jak i dzieci. Każdy się na tobie prędzej czy później pozna, jak ty nawet żadnego zadania od arnolda nie rozwiązałaś, ani jednego
To co ty tam możesz wiedzieć, nigdy nie dajesz żadnych przykładów co robiłaś , co liczyłaś , z czym były problemy.....Za to opowiadasz jedynie jakieś duby smalone o charakterze psychologicznym tego czy tamtego czy tamtej (i to również bez konkretnych przykładów sytuacyjnych) . Tak jakby korepetycje z matematyki polegały na rozmowach o motylach
Już sobie wyobrażam jak ty do matury kogoś przygotowujesz, uhmmm. chyba prędzej on ciebie _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
a co cie to obchodzi co ja robiłam zadania z podręcznika i zbioru zadań LOL kup se i też porób
subskrybuje nawet kanał gdzie koleś rozwiązuje wszystkie zadania żeby nie było zaskoczenia i je sobie przerabiam systematycznie
Wysłany: 21:48, 17 Wrz '25
Temat postu:
jaki to kanał?
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów