W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Czy Pyszczek poznała kogoś na szachach?  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 52
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:20, 08 Lip '25   Temat postu: Czy Pyszczek poznała kogoś na szachach? Odpowiedz z cytatem

Te, Kloaka, można poznać kogoś ciekawego na szachach, w które gra mój Pyszczooś?

A może moja Pyszczusia zajęła się walką o tą stówę, z tobą, i cały czas obczaja jakieś nowe techniki szachowe… hmm, tak też może być…
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:40, 08 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No gram sobie w szachy i oglądam wrestling przecież wszystko co powiem kloaka krytykuje albo ten zjebany trol arnold troluje więc na cholerę mam tu gadać ?? aż taką sadomasochistką nie jestem żeby być stale tutaj krytykowana i do tego jeszcze liczyć cyferki co mnie to gówno obchodzi. Niech kloaka sobie krytykuje kogoś innego 24/7. Sram na typa.Jak wygram dwa razy pod rząd z typem 1700+ pokażę kloace da/prześle mi stówkę i tyle. Gitara. Gra skończona. Zajmę się czymś innym i nie będę pisać tu pisać ile pisałam a może w ogóle przestanę na zawsze.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:55, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
wszystko co powiem kloaka krytykuje
nie wszystko , ale większość - bo większość tego co mówisz to kupa gówna. Proste. ...co w głowie to na języku Rolling Eyes
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:05, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

....oj poznała poznała... zaprzyjaźniła się z nowym botem. Do ludzi czuje wstręt - zatem to nic dziwnego, że wybrała taki to a taki rozwój wypadków na dalszą swoją przyszłość Surprised

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:54, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale przecież szachy to zjebana pamięciówka powtarzam po raz setny każdy pokona cie doświadczeniem jak ma większe i coś już widział/wie jak zareagować no ten gościu na pewno miał większe doświadczenie i mnie pokonał co nie PROSTE

https://lichess.org/DhPy5wPBVeAg

Jak czytam to przeciętnie ranking rośnie o 100 w ciągu... AŻ ROKU i to jak się gra w większość dni jak mam powiedzmy nawet 1400-1500 to za rok będę mieć 1600 i tak dalej. No przecież są ludzie z 13 tysiącami gierek co mają wciąż ranking 1400 pojebane to jest. Jak nie zacząłeś grać jako niemowlę w rodzinie grandmasterów i nie kształcili cie najlepsi jak tylko zacząłeś mówić to równie dobrze możesz wypierdalać. Ale jak tylko dociągnę do wygranych z 1700 dwóch pod rząd i kloaczka mi da stówkę to kończę z tym gównem
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:06, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta gierka kluczowa bo po raz pierwszy zauważyłam tego zasranego mata beniowskiego pierwszy raz w historii w ok. 1200-1500 gierek które rozegrałam w życiu oczywiście i tak coś nie wyszło no ale przynajmniej zauważyłam potencjalnie.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:38, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po co niby latami grać w to gówno jak lepiej np. poćwiczyć jakiś sport uprawiać zająć się czymś ciekawszym ?
szachy = długie, nic nie wnoszące siedzenie przed kompem = podwyższone ciśnienie/nadwaga/otyłość = choroby = w konsekwencji przedwczesna śmierć Rolling Eyes
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:51, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uwaga szachy grożą śmiercią lub kalectwem a także psychozą, schizofrenią bądź opętaniem psychicznym. Bobby Fisher miał to wszystko żył zaledwie 64 lata a uwaga jak wyglądał Shocked na co najmniej 20 lat więcej ja pierdole szok

Widziałam już podobne filmiki z nim myślałam że typ koło 80 a on tu ma mniej niż 64 lata

Taki Undertaker co ma połamane żebra walili go po japie i on walił innych we wrestlingu zniszczone kolana ma 60 uprawiał mega intensywny, wyniszczający sport i wciąż wygląda 1000 razy lepiej niż Bobby Fisher. Szachy zabijają ostrzegam.

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:01, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale zjebałaś
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:26, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ZACZYNAM PODEJRZEWAĆ, ŻE MACIE W GŁOWIE TYLKO 64 POLA I NIC WIĘCEJ.............CIĄGLE TO SAMO PIERDOLENIE, JAK BY KTOŚ WAM PŁYTĘ ZACIĄŁ
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:34, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://www.sciencealert.com/a-chess-pla.....ng-a-match
boję się już wszystkiego, czy jestem już paranoidalna?
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:03, 09 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zamknij morde trolu

lata wpierdolu od jakiegoś 1992 roku do 2019 roku tego typu:

i koleś w wieku 60 lat wygląda lepiej niż jakiś zasrany szachista nerdzik którego nikt nawet nie bił Shocked

także przepraszam bardzo szachy niszczą bardziej niestety
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:39, 10 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

świetnie stówa zaoszczędzona. Od początku wiedziałem że tak to się skończy. Zresztą patrząc na twoje gierki, mimo że wykazujesz pewną dozę talentu, musiałabyś chyba grać z kimś pijanym albo naćpanym żeby wygrać dwa razy , a sama nigdy w życiu nie podniesiesz swojego poziomu o 200 punktów -bo tyle ci realnie brakuje do 1700- masz za słabą wolę , a do tego psychika ci siada, wolisz się poddać niż się męczyć - efekt wychowywania bez dyscypliny w patologicznym środowisku lesserów i gołodupców, nie do naprawienia w tym wieku. W gębie jedynie mocna, dużo pierdolić bez sensu na pudelkowe tematy- to jo!, to potrafi ...ale kiedy przychodzi do realnych czynów - wykłada się na pierwszym zakręcie, leży, kwiczy, i robi pod siebie. Taki typ. Niewychowana, nieutemperowana trójka ze skrzydłem 5. Stracone szanse, rozplenione chwasty.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:22, 10 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lol ale do szachowego gówna nie trzeba talentu tylko patologicznie gigantycznej ilości czasu na którą normalnym ludziom szkoda czasu. Nie rozumiesz tego, prawda ? że na to gówno idzie tyle czasu i nic z tego nie ma. Szachy to każden jeden frajer nerdzikowy może robić jak zaczął jako dziecko. Nie ma czegoś takiego jak talent tak w ogóle a już zwłaszcza w szachach gdzie inteligencja nie jest wymagana tylko bardzo dobra pamięć. Jakby inteligencja była wymagana to ludzie z IQ oficjalnym 150+ zostawaliby na grandmasterami nawet gdyby zaczęli jako dorośli. Także gówno obalone, bo chyba z 2 osoby na świecie zostały grandmasterami jak zaczęli grać po 18 roku życia. Czas kochasiu mega gigantyczna ilość czasu na to idzie. Czas zasadniczo stracony.
Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:28, 10 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KURWA CO TO ZA PIERDOLONY TURNIEJ SZACHOWY SIE ZROBIŁ? TO JEST FORUM O UJAWNIANIU PRZEKRĘTÓW I JEBANYCH KŁAMSTW SYSTEMU, A NIE JAKIEŚ KÓŁKO SZACHOWYCH MASTURBATORÓW.....Z TYMI FIGURKAMI WYPIERDALAĆ NA FORA DLA PRZEGRYWÓW!
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:24, 10 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
Uwaga szachy grożą śmiercią lub kalectwem a także psychozą, schizofrenią bądź opętaniem psychicznym. Bobby Fisher miał to wszystko żył zaledwie 64 lata a uwaga jak wyglądał Shocked na co najmniej 20 lat więcej ja pierdole szok

Widziałam już podobne filmiki z nim myślałam że typ koło 80 a on tu ma mniej niż 64 lata

Taki Undertaker co ma połamane żebra walili go po japie i on walił innych we wrestlingu zniszczone kolana ma 60 uprawiał mega intensywny, wyniszczający sport i wciąż wygląda 1000 razy lepiej niż Bobby Fisher. Szachy zabijają
]

Te, Pyszczooś, a pamiętasz te zdjęcia Kloaki z jakiegoś turnieju szachowego, co w necie znalazłaś?Te, Pyszczooś, a pamiętasz te zdjęcia Kloaki z jakiegoś turnieju szachowego, co w necie znalazłaś?
Tam to dopiero zmarnowany człowiek występował, pamiętasz Pyszczooś? Pamiętasz?
Tam to dopiero zmarnowany człowiek występował, pamiętasz Pyszczooś? Pamiętasz?
Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:44, 10 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

GRATULUJĘ POZIOM MINUS IQ OSIĄGNIĘTY
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:04, 10 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W szachach liczą się zasady. Szukanie słabości u przeciwnika, szukanie dobrych, słabych figur, dobrych słabych pól. Dobrym przykładem jest prawdopodobnie anonimowy Bobby Fisher, który grał przez internet z Nigelem Shortem. Nie trzeba znać debiutów. Każdy dobry szachista nie musi grać debiutów na pamięć. Gra się intuicyjnie.
Dziwi mnie, że nikt nie chce negować głupot na temat szachów pisanych tutaj przez moją drugą zagubioną półkulę.

https://www.youtube.com/watch?v=7B9p2PrsKWY&

Czy uratujecie moją drugą półkulę?
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:13, 10 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://www.youtube.com/watch?v=ObmFR5Dz7Ac

Ratujcie moją drugą półkulę. Ona żyje w niewiedzy, strachu, zaprzeczaniu rzeczywistości, zaprzeczaniu nauki. Ciemnogród.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:33, 11 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Dziwi mnie, że nikt nie chce negować głupot na temat szachów pisanych tutaj przez moją drugą zagubioną półkulę. Ratujcie
a po co negować i się użerać z idiotką... Z głupim się przez ścianę macać?? Eh? Niech gnije w swoich wymiocinach. A kiedy widzimy psychicznego czuba na ulicy to podchodzimy do niego, i próbujemy uczyć , głaszczemy po głowie - czy raczej omijamy szerokim łukiem? NIE MA SENSU . Od tego są ewentualnie specjaliści . Chorych psychicznie unikaj, pozwól im utonąć.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:04, 11 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli akwizytor religijny chodzi po wieżowcach i dzwoni do wszystkich drzwi to należy go uświadamiać. Mógłby wrzucić karteczkę do skrzynki na listy. Po takim uświadamianiu akwizytor religiny ustawił się przed marketem. To doprowadziło do równowagi między reklamodawcą i reklamobiorcą.
Jakbyś ciągle czytał głupoty w internecie i nie byłoby uświadamiania to byłby to kompletny śmietnik.
Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:17, 11 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

FACET Z ŻEŃSKIM NICKIEM........ INTERNET W PIGUŁCE........SUKIENKI TEŻ ZAKŁADASZ?
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:33, 11 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wskaż jakikolwiek ślad, że jestem facetem? Łykasz pierdolenie pomylonej.
Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:00, 11 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WYBRAŁEŚ NICK DOKŁADNIE TEN, KTÓRY JUŻ KTOŚ MA, TO SYGNAŁ ŻE ASPIRUJESZ DO GRONA INTERNETOWYCH POMYLEŃCÓW
.....NIE JESTEŚ WIARYGODNY JAKO KOBIETA, NAWET W SUKIENCE
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:46, 11 Lip '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jeśli akwizytor religijny chodzi po wieżowcach i dzwoni do wszystkich drzwi to należy go uświadamiać.
To sobie uświadamiaj, ja nie uświadamiam. Bo mam wywalone na uświadamianie. Kiedyś próbowałem, ale mi się znudziło. Teraz ich dopinguję, daję lajki i zachęcam do kontynuowania pracy. NIECH SIĘ MĘCZĄ. Tak samo jest z cwelozą - niech się kręci w kołowrotku własnych popłuczyn oraz bredni. Sra wszędzie dookoła aż kiedyś się wreszcie sama poślizgnie na tym gównie i wyląduje w nim z ryjem Surprised .

marylka napisał:
Łykasz pierdolenie pomylonej.
A o kim właściwie mówisz ? Rolling Eyes Think marylko
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach