W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Żeńskie paszkwile  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 115
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:49, 15 Mar '25   Temat postu: Żeńskie paszkwile Odpowiedz z cytatem

Trzeba przyznać, że wśród kobiet czasami trafiają się paszkwile, pasztety, czy wręcz ropuchy. Jedną z nich jest bez wątpienia żona Makarona - Briżid.
Ona nawet w młodości nie była urodziwa.
https://youtube.com/shorts/MS-jLTnymrU?si=thLX0l5lXg-NDS0h
[/video]
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:57, 15 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale jesteś płytki nawet ja takich tematów nie zakładam, idź o tym pogadać na czacie kloaki
Powrót do góry
arnoldarnold
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:55, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a kto ogląda się za paszkwilami?
jest sporo fajnych dupeczek, ale one patrzą na grubość portfela i gaci, bo wiadomo o co chodzi

btw testy były już wcześniej 2009
https://grypa666.wordpress.com/2009/08/2.....zplodnosc/
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:12, 16 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taka Pyszczucha, kiedyś mi wyznała, że za 15 minut korków z wychowania seksualnego bierze 500zł, to oznacza 2000zł za godzinkę. Tania nie jest, ale jednak można ją kupić Smile
A tak w ogóle to najdroższe są te co nie przedstawiają cennika, tylko chcą miłości. Przy takiej to można spłukać się całkowicie…
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:43, 17 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 00:45, 18 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam daje dupy chłopakom z Kontrwywiadu za 3 zgrzewki wódki, łączę przyjemne z pożytecznym. Ostatnio niestety się pokłóciłem z chłopakami bo zawsze byłem tym pasywnym co mu wkładają i chyba już coś z odbytem mam nie tak jakoś rozrósł mi się i grzyby mi tam rosną Confused ale i tak dalej będę to robić bo bez wódki nie mogę żyć a tak dostaję sobie flaszki za taką usługę.
Powrót do góry
chemicIoo
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:08, 18 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam mam świeży pachnący odbyt bez żadnych grzybków i innych pieczarek zapraszam, bo tylko raz po pijaku na studiach się zabawiałem z chłopakiem byłem bardzo pijany i naćpany jednocześnie a on miał długie włosy to myślałem że to kobita.... zorientowałem się po 5 minutach jak złapałem za cyce a tam nic nie było... ale i tak ciągnąłem to dalej takie tam eksperymenty w sumie nawet fajnie było trochę za tym tęsknię możesz do mnie wpaść Toruń ulica Żwirki i Figury 13 pięterko dokładne dane na priv. Na naszym spotkaniu integracyjnym miłośników prawda2 też możemy coś poświrować w krzakach jak chcesz
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:45, 18 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co Pyszczucha? Rozmowa kwalifikacyjna w księgowości nie wyszła, że przyszłaś powyżywać się w Pierdolni?
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:00, 18 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie byłam na żadnych rozmowach kwalifikacyjnych od ponad 3 lat mam tylko traumy od nich i raz jak jechałam to mnie kanar złapał a pracy oczywiście i tak nie dostałam poza tym dopiero zacznę chodzić jak ciepło będzie i tylko w dzielnicy mojej albo niedalekiej. Wezmę najgorsze śmierdzące biuro rachunkowe byle blisko żebym nie zapierdalała ponad godzinę do jakiegoś kołchozu. I nie jadę na żadną rozmowę jak prowadzi ją jakiś męski śmieć to wiadomo, że nie dostanę.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:05, 18 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziwnym trafem nigdy nie przeszłam żadnej rozmowy z facetem z babkami to przynajmniej 2 razy przeszłam do 2 etapu a i kolejna rzecz właśnie żadnych dziwnych gówien z 2, 3 etapami koniec z tym bagnem. Żadnych korporacji zasranych
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:13, 18 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym miesiącu to ponad 4 tysie zarobie z samych korepetycji to więcej niż jakbym do roboty chodziła bo i tak kurwa od zera będę zaczynać. I nie zapierdalam po 8 godzin i do tego nadgodzin i nie muszę wstawać o 7 jak jakiś pojeb. No ale niestety sielanka nie trwa wiecznie bo to do maja max bo matury i egzaminy ósmoklasisty będą a potem znowu bida z nędzą. Za interakcje z płcią męską mi płacą i tak powinno być, w robocie to z jakimś facetem będę musiała za darmo gadać ja pierdole to powinno być płatne. Całe szczęście w księgowości ryzyko spotkania faceta może 1 na 10.
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:43, 18 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To, to już 3 lata minęło? Pamietam jak ci pisałem opowiadanka erotyczne, to ty mi odpisywałaś, że w pracy przez to sobie dobrze robiłaś. Ech, jak to czas szybko leci…
Czyli z korków wracasz taka wkurwiona?

Czyżby to było tak?

Pyszczek przyszła na spotkanie z pewnym bachorkiem, który chodzi do 3 klasy.
Bachorek:
Aaaaa, alien puuuf, puuuf, puuuf.

Pyszczek:
Uspokój się bo wezwę policję.

Bachorek:
Co?
Mój tata na to nie pozwoli.

Pyszczek:
Twój tata zostawił nas samych i teraz ja decyduję o twoim losie.

Bachorek:
Nie, ja wołan tatę, on cię zniszczy. Aaa, precz z alienami, puuf, puuuf, puuuf.

Pyszczek:
Albo zachowujesz się normalnie, albo cię zaknebluję.

Bachorek:
Buuuu, buuuu (beczy)

Pyszczek:
Dobrze, to teraz możemy przejść do rzeczy…
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:18, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nie byłam na żadnych rozmowach kwalifikacyjnych od ponad 3 lat
no to kurwa na co jeszcze czekasz...aż cię ktoś nakręci?? Zapierdalaj !!! ...W podskokach.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:45, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnaba napisał:
Ja tam daje dupy chłopakom z Kontrwywiadu za 3 zgrzewki wódki, łączę przyjemne z pożytecznym. .

chemicIoo napisał:
raz po pijaku na studiach się zabawiałem z chłopakiem byłem bardzo pijany i naćpany jednocześnie a on miał długie włosy to myślałem że to kobita.... zorientowałem się po 5 minutach jak złapałem za cyce a tam nic nie było... ale i tak ciągnąłem to dalej takie tam eksperymenty w sumie nawet fajnie było trochę za tym tęsknię

paskudne kryptogejostwo że też nikt tego nie skomentował widocznie inni użytkownicy też kryptogeje zasrani
czat kloaki to przykrywka dla LGBT, wydało się Shocked Confused
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:44, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
Cytat:
Nie byłam na żadnych rozmowach kwalifikacyjnych od ponad 3 lat
no to kurwa na co jeszcze czekasz...aż cię ktoś nakręci?? Zapierdalaj !!! ...W podskokach.

A na choooj mam tam iść żeby usłyszeć że nie mam doświadczenia i żebym spierdalała ?? jeszcze w księgowości nie próbowałam ale zakładam, że będzie podobnie jak wszędzie indziej. Poza tym chujowo się czuje jak mam okres z wiekiem chyba coraz gorzej tak to mogę sobie odwołać korepetycje czy tylko godzinkę jakoś przetrwam a nie 8 godzin czy więcej zapierdalać jak czuje się jak gówno. Jak kobiety to wytrzymują ? święte są, no niby ja też to wytrzymywałam chodząc do szkoły, ale to przejebana sprawa. Żarłabym tabletki antykoncepcyjne żeby się pozbyć tego gówna, ale to isę wiążę z większym ryzykiem raka więc jeszcze gorzej kurwa. Mogę sobie nawet wyciąć cipe i wsadzić kutasa wszystko mi jedno, ale chyba też nie można. Jakieś gówno-spiralki chyba też se można włożyć ale to też nie wiadomo czy to zdrowe. Długotrwały weganizm i niedowaga też powoduje brak okresu no ale to potencjalnie może być jeszcze gorsze niż łykanie tabletek.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:06, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co jest fajnego w pracy niby kurwa ? Dlaczego mam zapierdalać w podskokach ? Nigdy nie chciałam pracować każda praca wydaje się odrażająca i nudna poza tym co to kurwa będzie niby kobiety tam w księgowości będą ale będę wysłuchiwać ich problemów z mężusiami i dzieciakami. Gówno mnie to obchodzi jakieś kliki kobiece się porobią jak w szkole kurwa najchętniej bym pracowałabym sama, ale własny biznes to jeszcze bardziej przejebana sprawa i zapierdol. Faceci w pracy to zimne skurwysyństwo albo apatyczne w chooj na pograniczu autyzmu, może być w drugą stronę zbyt radosne kurewstwo z ADHD takie wesołe chłopaki z tatuażami kurwa i irokezem jebanym a baby z kolei chcą żeby stale się uśmiechać, gadać i interesować się ich pojebanymi dziećmi. Ja nie mam płci, ja nie pasuje nigdzie. Cieszę się że przez tyle lat nie musiałam pracować w jakimś biurze z pojebusami kurwa.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:21, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież widzę to pierdolone dziadostwo miniaturki kobiet i mężczyzn na korepetycjach i tak jest: faceci mało kontaktowi, zazwyczaj wyglądają jakby chcieli zdechnąć albo od razu mega ADHD rzadko coś pomiędzy. No zdarza się normalny ale to 1 na 10 mam na razie tylko jednego okej i to pewnie tylko dlatego że jest blisko z matką dzwoni do niej itd więc nie ma tego męskiego dziwnego spierdolenia. Dziewczyny niby są lepsze fajniej się gada, ale też potrafią przesadzać jedna pierdoli cały czas coś kurwa podczas lekcji narzeka jakie to zadanie długie albo to zadanie wygląda na fajne czy inne pierdolenie. Druga dziewczyna niby wygląda normalnie znaczy no nie bo 3 klasa liceum a wygląda na 12-13 lat no i w chooj wolno myśli czasem nie wytrzymuję, ale nie dam po sobie znać i to takie są przypadki właśnie. Dorastają ale nie się nie zmieniają jakieś IQ wsobne 85 czy coś idą do roboty i kurwa trzeba sie z takimi użerać po 8 GODZIN. No księgowość jednak nie jest taka łatwa więc miejmy nadzieję ze takich tam nie będzie może bardziej ogarnięci ludzie.
Powrót do góry
arnoldarnold
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:22, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

może jako programistka, webmasterka, pozycjonerka stron, logistyczka, sekretarka, recepcjonistka u doktorka, recepcjoniska w burgderu
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:47, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już wybrałam zawód przecież ? to najlepszy możliwy zawód dla kobiety no powodzenia jak w wieku 45 + zatrudnią mnie gdzieś jako jakąś WEBMASTERKĘ kurwa z samymi dzieciakami po podstawówce.. taa do młodego, dynamicznego zespołu kurwa.. To gówno informatyczne jest dla 20 latków, starzy faceci to są jakimiś project managerami kobiety szukają innych zawodów i nie ma tam żadnych starych kobiet, w ogóle tam nie ma kobiet. Dla starych kobiet to księgowość albo pielęgniarstwo. Można w tych zawodach siedzieć do emerytury i zawsze jest praca. Nawet już po emeryturze można sobie dorobić. Ja chce rozwiązać problem okresu żeby go nie mieć. I chce żeby w pracy było jak najmniej zjebów. Księgowość może być spoko pod tym względem. Dlaczego mam całe życie udawać ze dobrze się czuję krwawiąc, mając jakieś jebane skurcze co miesiąc na które większość leków nie działa ? Dlaczego kobiety mają ukrywać swój ból i udawać że to super sprawa ? To utrudnia mi życie, ja chce się pozbyć tego jebanego świństwa na zawsze.
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:53, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra, będę się powtarzał, ale co tam…

Tylko Kontrwywiad jest dla ciebie Pyszczooś.

Przecież to od razu widać, że jesteś urodzoną bęcwałką, bęcwalenie masz we krwi. Jak im powiesz, że nie lubisz facetów, to przecież przydzielą ci jako oficera prowadzącego - kobietę.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:02, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

faceci próbują symulator menstruacyjny

Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:41, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
No zdarza się normalny ale to 1 na 10
Zacznijmy od tego że nie możesz tego określać, bo jako osoba NIENORMALNA sama nie masz kompetencji . Dlatego dla mnie twoje oceny są bezwartościowe , znasz się w tym względzie jak świnia na gwiazdach .
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:19, 19 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dawaj screen ze swojego forum ILE OSÓB TAM PISZE albo zamknij morde

tak sie tam nudzisz 2 osoby dziś tam napisały że tu przyłazisz smuteczeq wszyscy leją moczem na twoim czacie
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:17, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla ciebie nienormalne jest to co jest normalne (względnie neutralne) - a normalne to co jest nienormalne. Handluj.
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:07, 20 Mar '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
Dla ciebie nienormalne jest to co jest normalne (względnie neutralne) - a normalne to co jest nienormalne.

Czyli typowy bęcwał Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2   » 
Strona 1 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach